Aktuální microsite

Vytápění, chlazení, klimatizace - dodávka, montáž
Společnost ELMAR group, s.r.o. se sídlem v Prsotějově se zabývá dodávkou a montáží vytápění, chlazení nebo klimatizací.
ELMAR group spol. s r.o.
Výstavba, vrtání studní ve všech druzích hornin-vrtané studny od Ekodrill
Společnost EKODRILL dodává vrtané studny na klíč. Vrtání studní jsme schopni provést ve všech druzích hornin. Zakázky převážně Morava, region Zlín, Uherské Hradiště.
Přejezdová silniční váha MOBIDYCK pro online sledování skladovaného zboží
Společnost Tenzona s.r.o. využila svých dlouholetých zkušeností v oblasti vah pro návrh nové dynamické přejezdové váhy MOBIDYCK, která umožňuje automatické vážení bez obsluhy.
TENZONA s.r.o.
Celní deklarace, služby, zaškolení, celní řízení Zlín
Společnost EURO CUSTOM s.r.o. Zlín se zaměřuje na celní služby - celní deklarace, zaškolení pracovníků do celé problematiky a další služby spojené s přípravou podkladů pro celní řízení.
EURO CUSTOM s.r.o. www.celnideklaracezlin.cz
Nové rodinné domy v atraktivní lokalitě - chytré vybavení, výstavba na klíč
Pořiďte si moderní bydlení v atraktivní lokalitě Praha-západ z projektu Slunečná alej a nebudete litovat. Provádíme výstavbu nových rodinných domů s chytrým vybavením na klíč v obci Nová Chýně.
SLUNEČNÁ ALEJ - rodinné domy
Práce v katastru nemovitostí, geometrický plán a zaměření stavby od geodeta
Nechte si zpracovat geometrický plán a zaměřit stavbu přímo od geodeta z Brna. Firma ADITIS s.r.o. zajišťuje profesionální měření a jiné práce spojené s katastrem nemovitostí.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Ocelové konstrukce, montované haly, regálové systémy, přístřešky
Společnost SOTM STROJÍRNA s.r.o. vyrábí ocelové konstrukce. Nabízíme montované haly, regálové systémy, přístřešky, zastřešení i nástavby budov.
Výborné škvařené domácí vepřové sádlo vhodné na pečení i smažení
Výborné škvařené domácí vepřové sádlo koupíte v okolí Znojma a Moravského Krumlova jedině v Poctivém uzenářství v Prosiměřicích. Naše sádlo je vhodné na pečení i smažení, skvěle chutná i na chlebu.
Poctivé uzenářství s.r.o.
Průmyslové čistírny odpadních vod - ČOV, výroba a prodej
Na výrobu, prodej a montáž průmyslových čistíren odpadních vod - ČOV se specializuje firma Šebesta, spol. s r.o. v Hodoníně v Jihomoravském kraji.
Šebesta, spol. s r.o.
Voskování nebo keramická ochrana laku auta včetně přípravy formou leštění, odmaštění laku
Společnost APPauto Zlín poskytuje služby pro Váš vůz - Tomáš Kyselák provádí leštění laku, voskování aut i aplikaci keramického nanopovlaku pro dlouhodobou ochranu laku auta.
Speciální dodatečná výbava vozidel všech kategorií Praha – větší komfort na cestách
Chcete ve Vašem voze větší komfort, než nabízí jeho současná výbava? Oslovte odborníky ve firme TOP Servis Holan, s.r.o. – jedničky na automobilovém trhu v oblasti speciálních výbav vozidel.
TOP Servis - Holan s.r.o. Nezávislá přídavná topení Praha
Kontrola tlaku v pneumatikách systémem TPMS  - opravy, výměny a programování ventilů se snímačem tlaku v pneumatikách
Kontrolu tlaku v pneumatikách pomocí systému TPMS provádí v okolí Znojma Servis Znojmo. Zajistíme opravy, výměny, kódování a programování ventilů se snímačem tlaku v pneumatikách.
Pneu a auto servis Znojmo Pavel Vrána
Úvěr bez poplatku, rychlá nebankovní půjčka bez ručitele a bez zástavy
Úvěr bez zbytečných poplatků? Neváhejte a obraťte se na AKompas v Brně, kde Vám zařídí rychlou nebankovní půjčku bez ručitele, zástavy a bez nahlížení do registru.
AKompas s.r.o. půjčka úvěr bez zástavy i z. v registru
Systém hide a hose – skryté hadice ve zdi s volitelnou délkou odvinutí k centrálním vysavačům Beam
Využívat volitelnou délku odvinutí u hadic skrytých ve zdi k centrálním vysavačům Beam nazývaných systémem hide a hose umožňuje společnost Roman Rozsypal – EKOELEKTRO z Olomouce.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Wi-fi, bezdrátové internetové připojení - spolehlivý internet
Firma M-SOFT, spol. s r.o. zajišťuje spolehlivý internet na Vysočině. Jsme poskytovatelem Wi-fi, bezdrátového internetového připojení.
Inovovaný přístroj na měření cukru v krvi Glukometr GlucoLab - speciální nabídka
Zdravotnické potřeby REALITDATA sídlící v Ostravě pro Vás připravily speciální nabídku - inovovaný přístroj na měření cukru v krvi glukometr GlucoLab s 25 kusy testovacích proužků v sadě navíc.
REALITDATA® Zdravotnické potřeby
Zásobování, spedice, doprava potravin pro obchodní řetězce chladírenskými, mrazírenskými návěsy v ČR i na Slovensko
Přepravní společnost MANET trans s.r.o. provozuje spedici, dopravu potravin chladírenskými, mrazírenskými návěsy v rámci ČR a SK. Zajišťuje zásobování pro obchodní řetězce.
Autobusová doprava, komfortním autobusem z Ostravy po celé České republice
Autobusová doprava Josefa Ševčíka nabízí přepravu osob po celé České republice i do zahraničí. Naše komfortní autobusy vás přepraví nejen z Ostravy.
Josef Ševčík - Autobusová doprava
Geodetická kancelář - geodetické práce, zaměření hranic pozemku
Společnost PAVELKA - VTP s.r.o. se mimo práce v oboru vodo, topo, plyn zaměřuje na geodetické práce v lokalitě Uherský Brod, Zlínský kraj. Geodetická kancelář je v obci Vlčnov.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Trezory a trezorové dveře pro ochranu a zajištění majetku – montáž, servis a revize
Zajištění dokumentů, financí, zbraní a dalšího majetku prostřednictvím trezorů a trezorových dveří realizuje společnost AD SECURITY s.r.o. z Brna, která má pobočku i v Praze.
Profesionální účetní poradenství - komplexní pomoc v podnikatelské sféře
Profesionální účetní poradenství realizuje společnost Deusz - Účetní kancelář Ing. Edita Szwedová působící v Havířově, Frýdku i Ostravě. Nabízíme komplexní pomoc v podnikatelské sféře.
Účetní kancelář DEUSZ - Ing. Edita Gerlichová Szwedová ucetni-havirov.cz
Dekorativní ukončení obkladů, stěn a vnějších rohů zajistí profily Schlüter-TRENDLINE
Prodej profilů Schlüter-TRENDLINE, které slouží jako dekorativní ukončení a ochrana obkladů, stěn a vnějších rohů z keramiky a přírodního kamene, zajistí firma Profila Trade s.r.o. v e-shopu.
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Stolařské a kmenové pilové pásy na kov, dřevo, papír, textil, molitan
Pokud hledáte firmu, která se zaměřuje na výrobu a prodej pilových pásů, pak se obraťte na Zdeňka Kuchaře nástrojářství, s.r.o. - své služby poskytuje pro celou Českou republiku.
Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o.
Kompletní služby v oblasti zpracování projektové dokumentace
Nechte si vypracovat projektovou dokumentaci od profesionálů a vyhněte se tak zbytečnému stresu. Brněnská firma PROJEKT CENTRUM NOVA s.r.o. poskytuje kompletní služby v oblasti projektové dokumentace.
Popisování laserem Praha – čitelné, trvanlivé, rychlé
Čitelné a přesné označování Vašich výrobků logem, textem nebo čárovým či QR kódem je nyní možné snadno a rychle díky novému gravírovacímu laseru, který nabízí společnost NOVAPAX CZ s.r.o. z Prahy.
NOVAPAX CZ s.r.o. Opracování povrchů Praha