Aktuální microsite

Kožní ambulance, dermatovenerologie, kožní onemocnění, dermatologie, léčba kožních a pohlavních chorob, Praha
Kožní ambulance Fialová, s.r.o. se zabývá dermatovenerologií, tedy léčbou kožních onemocnění a pohlavních chorob. Provádí diagnostiku a léčbu kožních onemocnění.
E-shop s jednorázovými papírovými gastro obaly – boxy na hamburgery nebo nudle, menuboxy
Jednorázové ekologické papírové gastro obaly nakoupíte na e-shopu packshop.cz. Naši zákazníci si mohou objednat boxy na hamburgery a nudle, ale i menubox papírové tašky nebo krabice.
Model Pack Shop Praha Obalové materiály
Winebar se znojemskými i světovými víny, restaurace s vlastním vinařstvím
Ve Winebaru Chatka v centru Znojma si pochutnáte nejen na znojemských a světových vínech, ale můžete zde ochutnat i gastronomické speciality a samozřejmě víno z Vinařství Nešetřil.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Frézování vozovky frézou Wirtgen, pokládka asfaltu finišery Vogele
Společnost Správa a údržba silnic Zlínska, s.r.o. provádí frézování vozovky a pokládku asfaltu vlastními stroji - frézou Wirtgen a finišery Vogele. Působí v regionu Zlínský kraj.
Dodávka klimatizací pro firmu i domácnost - návrh, realizace a odborný servis
Dodávkou klimatizací pro firmy i domácnosti se zabývá společnost LEDO servis se sídlem u Znojma. Zajistíme návrh, realizaci i odborný servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Snubní a zásnubní prsteny osázené diamanty a brilianty
Špičkové a perfektně opracované snubní a zásnubní prsteny osázené diamanty a brilianty pořídíte v Klenotnictví LUCIE GOLD ve Znojmě. Prodáváme prsteny značky Retofy.
Parkování autobusů včetně zajištění ubytování poskytuje zájezdová restaurace
Zajistit si ubytování i parkování autobusů můžete u velkokapacitní zájezdové restaurace z Telče, která je situovaná přímo v srdci města.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Půjčky a úvěry i pro podnikatele, OSVČ živnostníky bez poplatků a registru
Nebankovní půjčky a úvěry pro podnikatele, OSVČ živnostníky bez poplatků, registru i bez ručitele, peníze do 2 dnů pro Vás zajistí AKompas s.r.o. v Brně.
AKompas s.r.o. půjčka úvěr bez zástavy i z. v registru
Elektromotory pro výtahy a eskalátory od výrobce LAFERT
Špičkové elektromotory od renomovaného italského výrobce Lafert Motors dodává na český trh společnost SPONA – ROL s.r.o. sídlící v Brně.
Sedací soupravy INELIS do konce roku s 25% slevou od Nábytek LINEA
Nábytek LINEA z Liberce nabízí do konce tohoto roku slevové akce na sedací soupravy značky INELIS za výhodné ceny s 25% slevou na vybrané druhy.
NÁBYTEK LINEA, s.r.o. Prodejna nábytku v centru Liberce
Profesionální tisk letáků, vizitek, časopisů nebo knih od Tiskárna TIROZ
Společnost Tiskárna TIROZ z Prahy provádí kvalitní a profesionální tisk jak digitální, tak ofsetový nabízí grafické zpracování zakázek a vazbu knih.
Tiskárna TIROZ Digitální, ofsetový, sítostisk Praha 4
Velkoobchod, prodej hutního materiálu, betonářské oceli, plechů - zajištěno i řezání materiálu
Společnost DALER STEEL s.r.o. Holešov je velkoobchodní prodejce hutního materiálu ve Zlínském kraji. Na prodej i betonářská ocel, plechy. Zajistí i řezání materiálu dle požadavků.
Potřeby do kanceláře, papíry do tiskárny, bloky, sešity i dekorace seženete v papírnictví Papirshop ve Zlíně
V našem kamenném a internetovém obchodě Papirshop.cz Vám nabízíme veškeré kancelářské potřeby. U nás seženete papír na kreslení i do tiskáren, školní potřeby, diáře, sešity, bloky i dekorace.
EPOS spol. s r.o. Papirshop Zlín
Dodatečná montáž vybaveného podkroví na klíč u rodinných domů OKAL
Dodatečnou montáž vybaveného podkroví na klíč u rodinných domů typu OKAL realizuje společnost RD KOMEX sídlící v Jeseníku.
RD KOMEX s.r.o.
Izolační pásky pro plynová a vodovodní ocelová potrubí
Antikorozní izolační pásky DENSOLEN®, vhodné jako ochrana a izolace plynových a vodovodních ocelových potrubí, dodává na český trh firma MANIBS BRNO, spol s r.o.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Prodej a pronájem bytů pro Vaše lepší bydlení
Uvažujete-li o změně bydlení, a zajímá Vás koupě nebo jen pronájem bytu, společnost Znojemské reality Vám pomůže najít to pravé, co hledáte.
Veterinární klinika, pohotovost, poradna, péče o malá zvířata
Veterinární pohotovost poskytuje v regionu Uherské Hradiště Veterinární klinika Mlejnský. Jsme také odborná poradna. Poskytneme potřebnou péči o malá a drobná zvířata.
Laboratorní vyšetření krve, moči, stolice - komplexní informace o Vašem zdravotním stavu
Pro zjištění zdravotního stavu je zásadní laboratorní vyšetření krve, moči, stolice i další analýzy. Ve Zlíně tyto služby poskytují Vaše laboratoře s.r.o.
Vaše laboratoře s.r.o. Akreditovaná laboratoř Zlín
Povrchové úpravy kovů a kovových konstrukcí
ELLIT PLUS v Litovli nedaleko Olomouce je firmou, která se zabývá povrchovou úpravou kovů a kovových konstrukcí různých tvarů a rozměrů.
ELLIT PLUS Tomáš Hustý
Originální dárkové, luxusní lité a čajové svíčky z pravého včelího vosku
Originální svíčky z pravého a čistého včelího vosku, které provoní každý interiér opojnou medovou vůní, prodává e-shop meduska.cz. Nakupujte dárkové, stačené, lité nebo čajové svíčky právě u nás.
Pneumaticky ovládané sedlové, kulové ventily a klapky z kvalitních materiálů
Dodavatelem pneumaticky ovládaných sedlových i kulových ventilů a klapek z těch nejkvalitnějších materiálů je společnost Tertec s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Prodejna hospodářských, chovatelských potřeb, krmiva, ochranných pracovních pomůcek
Společnost Seprom z Kyselovic u Kroměříže pro chovatele z regionu Zlínský kraj provozuje prodejnu hospodářských, chovatelských potřeb, krmiva i ochranných pracovních pomůcek.
Výroba a prodej, dodávka, rozvoz pekařských a cukrářských výrobků
Tradiční výrobce a prodejce pekařských a cukrářských výrobků - chléb, rohlíky, koláče, záviny, zákusky. Zásobování prodejen ve Znojmě a okolí nabízí Pekárna IVANKA s.r.o.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Koupelnové panely Campaver s ventilací a akumulací tepla ze skla
Firma SEFEN, spol. s r.o. z Frýdku - Místku vám nabízí spolehlivé koupelnové panely ze skla Campaver s ventilací a akumulací tepla.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Betonování základů bytových i nebytových staveb, základové desky rodinných domů
Betonování základů pro různé typy staveb a základové desky rodinných domů svěřte do rukou firmy Beton Znojmo, specialistů v oboru dopravy a čerpání betonu, anhydritu i cementového potěru.