Aktuální microsite

Konsignačních sklady pro dodavatele a odběratele -  snadné a optimální skladování
Jihlavská firma LAGUS s.r.o. se nezabývá pouze dodávkou speciálních spojovacích součástí, ale také poskytuje skladové služby v podobě konsignačních skladů, které jsou výhodnější než sklady standardní.
LAGUS s.r.o.
Vrtné, injektážní a trhací práce pomocí elektrohydraulické vrtací soupravy HVS 030E
Veškeré vrtné, injektážní i trhací práce zajistí firma TALPA – RPF s.r.o. za pomocí elektrohydraulické vrtací soupravy HVS 030E i v těžko dostupných místech či uzavřených prostorech, nejen v Ostravě.
TALPA - RPF, s.r.o.
Kvalitní fasádní nátěry, barvy, fasády - míchání barev.
Vysoce kvalitní míchání nátěrů a barev pro fasády od spolehlivé značky vám poskytne firma STAVEBNINY VAJBAR s.r.o. v Bořeticích - fasádní nátěry, barvy, barevné omítky.
STAVEBNINY VAJBAR s.r.o.
Stomatologická a stomatochirurgická ordinace Brno
Moderně vybavená stomatologická a stomatochirurgická ordinace Primadent, s.r.o. poskytuje komplexní a odbornou stomatologickou péči v Brně.
Primadent, s.r.o. zubní ordinace
Chladivá mast Glo s parafínem - bolest kloubů a svalů, eshop
Chladivá masážní mast i mazání Glo s parafínem, Vám rychle a účinně pomohou od bolesti kloubů a svalů, najdete na eshopu společnosti Galenická laboratoř Ostrava.
Galenická laboratoř Ostrava léky, tablety, potravinové doplňky
Opravy přímočarých hydromotorů, pístnic na stavební i zemědělské stroje
Pokud potřebujete opravit přímočarý hydromotor, obraťte se na firmu SLOMAK ze Sazovic u Zlína, která provádí opravy přímočarých hydromotorů, pístnic na stavební i zemědělské stroje.
Lesní sazenice a balkónové rostliny pro jarní výsadbu - prodej
Jarní výsadba je v plném proudu. Pokud ještě nemáte sazenice, obraťte se na společnost PROPLANT GROUP s.r.o., která se zabývá pěstováním a prodejem lesních sazenic i balkonových rostlin.
PROPLANT GROUP s.r.o. Lesní a okrasné školky Kelč
Mobilní telefony a příslušenství - e-shop, opravy, servis, plná záruka
Společnost ATC MOBILE z Ostravy je specialista na oblast mobilních telefonů. Na svém e-shopu nabízíme veškeré příslušenství k mobilům, a to včetně oprav, servisu a plné záruky.
ATC MOBILE Mobilní telefony a příslušenství
Parkovací systémy - závory pro zabránění vjezdu, příjezdový a odjezdový terminál
Komponenty k parkovacím systémům, jako jsou závory pro zabránění vjezdu vozidel či příjezdový a odjezdový terminál vyrábí a dodává společnost ELVIS ze Žďáru nad Sázavou.
ELVIS
Koordinátor BOZP na staveništi - prevence rizik, dohled na dílčí pracovní činnosti
Dohled na dílčí pracovní činnosti a prevenci bezpečnostních rizik zajišťuje na Vysočina firma PROJEKT CENTRUM NOVA s.r.o. z Pelhřimova. Zajistěte si včas svého koordinátora BOZP na staveništi.
Uchycení obkladů provětrávaných fasád VARIO
Uchycení obkladů provětrávaných fasád VARIO je nejúspěšnější technika pro vyrovnání a instalaci fasádních obkladů. Provádí ji firma ILTEGRO, spol. s r.o.
Čištění odpadů, tlakové čištění potrubí a kanalizací
Společnost ZILLERMAN Company s.r.o. se zabývá čištěním odpadů, tlakovým čištěním potrubí a kanalizací.
Elektrocentrály Honda a Heron – generátory vhodné pro řemeslníky i k domácímu použití
Značkové generátory Honda a Heron pro využití řemeslníky, na stavbách i k domácím použití prodává v okolí Prostějova a Olomouce společnost Řemeslo a zahrada.
Vítězslav Šoustal Řemeslo a zahrada
Montáž, demontáž a pronájem lešení, Jakub Marek
Společnost Jakub Marek se specializuje na montáž, demontáž a pronájem lešení. Nabízíme rámové fasádní obložení, hliníkové mobilní věže, mobilní oplocení, schodišťové věže.
Rekonstrukce a opravy světlíků z Makrolonu Česká Třebová, lehké polykarbonátové desky
Rekonstrukce a opravy světlíků z Makrolonu Česká Třebová, lehké polykarbonátové desky, opravy prosklení, perfektní izolační vlastnosti a propustnost světla.
KLAHOS spol.s r.o. Světlíky a polykarbonáty Česká Třebová
Prosvětlovací desky a panely Ústí nad Orlicí, polykarbonátové a sklolaminátové desky
Nabízíme prosvětlovací desky a panely s dlouhou životností a pevností, skvělými tepelně-izolačními vlastnostmi, rázovou odolností a perfektní propustností světla.
KLAHOS spol.s r.o. Světlíky a polykarbonáty Česká Třebová
Řetězové a řemenové překladače Chrudim – využití u vyššího zatížení
Představujeme vám firmu TMT a.s. která je předním českým výrobcem automatizovaných dopravníkových systémů s vlastními prostorami pro výrobu v Chrudimi.
Kompletní servis kancelářské a výpočetní techniky, PC sítí
Kancelářská a výpočetní technika se mnohdy neobejde bez kompletního a kvalitního servisu, proto se obraťte na firmu FBT - Bräuer Tomáš v Olomouci, kde vám vše zajistí (včetně servisu PC sítí).
FBT - Bräuer Tomáš
Kvalitní dílenská chemie pro stavebnictví i kovovýrobu – oleje, těsnění, lepení
Kvalitní dílenskou chemii jako jsou oleje, těsnění, lepení a jiné pomocné či provozní materiály pro stavebnictví i kovovýrobu, dodává společnost reca spol s.r.o. z Brna.
Dodávka hygienického servisu – sanitární doplňky, mýdla, toaletního papíru, papírových ručníků i dezinfekce
Firma BHV úklid s.r.o. ze Znojma zajistí kromě úklidu i dodávku hygienického servisu. Doplňujeme mýdla, toaletní papír, papírové ručníky, dezinfekce a další sanitární doplňky.
Pily, diamantové a doplňkové nářadí – vybavení pro obkladače a dlaždiče
Široký sortiment elektrických pil, řezaček, diamantového a doplňkové nářadí a další vybavení pro obkladače a dlaždiče značky Montolit prodává ve své prodejně společnost PELI BRNO.
PELI BRNO Prodejna lišt Brno
Kartonáž, výroba obalů z lepenky, prodej kartonových výrobků
Firma Karton plus spol. s.r.o., výrobce kartonáže, krabic, obalů z lepenky dodává a prodává kartonové výrobky všeho druhu v Prostějově i v Olomouci. Zabýváme se výrobou kartonových obalů na zakázku.
Karton plus spol. s.r.o.
Moderní a nízkoenergetické rodinné domy na klíč - spolehlivá stavební firma
O výstavbu nízkoenergetických rodinných domů na Vysočině se postará spolehlivá stavební firma Homestead, s.r.o. Staví montované moderní rodinné domy na klíč dle Vašeho přání.
Homestead, s.r.o.
Generální opravy motorů svěřte odborníkům se zkušenostmi
Generální opravy motorů, měření emisí či výměnu skel vám zařídíme v našem MOTOSERVISU Švec Šumperk. Nabízíme komplexní autoservis u osobních i dodávkových vozidel.
MOTORSERVIS Švec, s.r.o.
Bezpečnostní a protipožární vnitřní vchodové dveře do bytu
Vchodové dveře do bytu, díky kterých se budete cítit bezpečně a nebudete se bát o svůj majetek – to jsou vchodové dveře Erkado, které Vám nainstaluje firma EVOokna.
EVOokna Okna a dveře Znojmo