Aktuální microsite

"Seaspol - servis, s. r. o.: Vaši odborníci na komplexní služby v oblasti požární ochrany a elektronického zabezpečení"
Seaspol - servis, s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti požární ochrany, nabízející širokou škálu služeb od prodeje a montáže požárně bezpečnostních zařízení po poradenství a servis.
Seaspol - servis, s.r.o.
Ubytování s vinným sklepem a zvýhodněné lázeňské pobyty pro hosty
Pension Jordán poblíž Lednicko-valtického areálu je výbornou volbu ubytování s rodinnou atmosférou. Navštivte vinný sklep přímo v objektu nebo využijte zvýhodněné lázeňské pobyty pro naše hosty.
Pension Jordán
Akce na multifokální (progresivní) oční čočky HOYA - druhý pár skel zdarma
Firma LUBRIMEX z Krnova si pro Vás připravila super akci na multifokální oční čočky! Při zakoupení jednoho páru multifokálních skel dostanete druhý pár zdarma.
LUBRIMEX, s. r. o. Oční optika, prodej brýlí Krnov
Prodej a kompletní servis při nákupu osobních a užitkových vozů  Opel, Fiat, Jeep a Alfa Romeo
Osobní a užitkové vozy značky Opel, Fiat, Jeep a Afa Romeo zakoupíte v autosalonu Autocentra u Labutě ve Svitávkách. Zajistíme Vám registraci vozidla, pojištění nebo nákup na úvěr a leasing.
Autocentrum u Labutě
Nabídka práce revizního technika elektro - zaměstnání v oboru elektro
Společnost ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici revizního technika pro elektro, elektrikáře nebo technika pro přípravy a rozpočty. Stabilní zázemí profesionální české firmy.
ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. - Čestmír Tišl
Velkoobchodní prodej a rozvoz moravského burčáku přímo od pramene
Velkoobchodní prodej a rozvoz moravského burčáku vyráběného z tuzemských hroznů zajišťuje Vinařství V & M Zborovský, v.o.s. Rozvážíme burčák přím od pramene do restaurací a vinoték po celé ČR.
Vinařství V & M Zborovský, v.o.s.
Konstrukční práce – vývoj a stavba svislých soustruhů s využitím konceptu digitálního prototypování
Konstrukční kancelář společnosti VTL Blansko se zabývá vývojem a stavbou svislých soustruhů pro různá průmyslová odvětví. Každý soustruh modifikujeme dle přání zákazníka.
VTL Blansko, a.s. Prodej, servis obráběcích strojů
Pojízdné mobilní schůdky do firem, skladů i archivů - malé i velké až po 2,5 m s dopravou zdarma
Společnost Kovo Praktik s.r.o. působící v Ostravě Vám pro usnadnění dostupností do vyšších ploch či regálu nabízí pojízdné mobilní schůdky s okamžitou expedicí a dopravou zdarma.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Prodej a dodávka - odporově svařované a presované podlahové rošty
Společnost Kytulava s.r.o. v Ostravě se zaměřujeme na servis, prodej a dodávku surových, zinkovaných, svařovaných i lisovaných podlahových roštů.
Naturální vína vyrobená z bio hroznů vypěstovaných na bio vinicích
Naturální vína, která jsou vyrobená z bio hroznů pěstovaných na bio vinicích podle zásad ekologického vinohradnictví, objednávejte na e-shopu Vinařství Nešetřil ze Znojma.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Profesionální rekonstrukce bytu, bytových jader i celých domů - komplexní stavební služby
S rekonstrukcí bytu, bytových jader i celých domů se můžete obrátit na firmu DK Projekt s.r.o. v Ostravě, která působí také v okolí Havířova a Karviné a poskytuje komplexní stavební služby.
StavbyDay Realizace staveb
Spojovací díly nejen pro automobilový průmysl a  nestandardní spojovací materiál
Pokud hledáte dodavatele spojovacího materiálu, ať již standardního či nestandardního, pak se neváhejte obrátit na proslulou společnost LAGUS s.r.o. z Jihlavy.
LAGUS s.r.o.
Vertikální míchačky, přisávací šrotovníky, výroba krmných směsí
Společnost AGROING BRNO s.r.o. zajišťuje výrobu technologií pro zpracování obilovin a výrobu krmných směsí. Dodáváme vertikální míchačky a přisávací šrotovníky.
AGROING BRNO s.r.o.
Polední menu v restauraci s bezbariérovým přístupem, povoleným vstupem pro domácí mazlíčky
Zavítejte do restaurace Zlatá Hvězda a pochutnejte si na výborném poledním menu. Přístup do restaurace je bezbariérový, navíc je zde povolený i vstup domácím mazlíčkům.
Vždy čerstvá zelenina a ovoce -  zásobování nejen pro školy, restaurace, nemocnice
Velkoobchod Zepo-Kubíček Václav v Břeclavi nedaleko Hodonína vám dodá vždy čerstvou zeleninu a ovoce - zajistíme zásobování nejen pro školy, restaurace nebo nemocnice.
Deratizace – likvidace krtků, potkanů, myší a hryzců
Účinnou deratizaci a likvidaci krtků a hlodavců, jako jsou potkani, myši a hryzci, kteří zamořili Vaše obydlí či zahradu, provádí v okolí Znojma deratizační firma Moirat servis s.r.o.
Moirat servis s.r.o. Deratizace, dezinsekce, desinfekce
Velkoobchod s ventily a kohouty pro podnikatele s topenářským a vodoinstalatérským materiálem
Na provoz velkoobchodu s ventily a kohouty vhodnými k dodávce pro podnikatele a obchody s vodoinstalatérským a topenářským materiálem se zaměřuje společnost P.A.servis spol. s r. o.
P.A.servis spol. s r. o.
Technologie MaR, systémy měření a regulace - realizace a instalace
Realizace a instalace technologie MaR v Prostějově i Brně zajišťuje ELMAR group, s.r.o. Ta se zabývá systémy měření a regulace vytápění malého domu i řízení centrálního zdroje vytápění celého města.
ELMAR group spol. s r.o.
Rekuperační systémy pro úsporu energie za topení - až 95 procent
Společnost KlimaTechnik s.r.o., která je profesionálem v oblasti vzduchotechniky a klimatizace poskytuje rekuperační systémy, které jsou pro úsporu tepelné energie až 95 procent.
KlimaTechnik s.r.o.
Textilní prezentační stolky – klasické a světelné vhodné nejen na promo akce
Textilní prezentační a promo stolky v mnoha provedeních jako klasické a světelné s možností výběru tvaru má ve svém bohatém sortimentu společnost Activity promotion s.r.o. z Brna.
Activity promotion s.r.o.
Prodej a profesionální servis mobilních telefonů, tabletů a ostatního příslušenství
Společnost ATC MOBILE Vám zajistí profesionální přístup při koupi telefonů, mobilních doplňků a ostatního příslušenství. Zajistíme Vám odbornou opravu nebo jen odbornou pomoct a poradenství.
ATC MOBILE Mobilní telefony Ostrava
Prodej a montáž garážových vrat od předních českých výrobců
Široký výběr garážových vrat vhodných pro rodinné domy i průmyslové haly naleznete u společnosti Garážová vrata a žaluzie Martin Mareček, která zajišťuje dodávku po celé Vysočině.
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček
Dělička na brambory – krájení brambor na 2,4 nebo 6 dílů s kapacitou krájení 16  tisíc brambor za hodinu
Dělička na brambory DMA-60 – přístroj, který umí nakrájet brambory na 2,4 nebo 6 dílů s kapacitou pracování 16 tisíc kusů brambor za hodinu.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Výroba konfekce – sáčky a proložky z bublinkové a hladké fólie nebo pěnového polyethylenu
Na specializovanou výrobu konfekce zahrnující výrobu sáčků, proložek a přířezů z bublinkové a hladké fólie či polyethylenu v různých provedeních se zaměřují odborníci společnosti HB pack s.r.o.
HB pack s.r.o.
Zakázková výroba nábytku - vestavěné skříně na míru do každého interiéru
Vestavěné skříně na míru do každého interiéru vyrobí zkušení truhláři z LAMÉ z Břeclavi. Zabýváme se zakázkovou výrobou nábytku přesně dle Vašich představ.
LAMÉ, s.r.o. výroba nábytku a interiérů