Aktuální microsite

Zakázková kovovýroba - výkovky i stahováky, žíhání, obrábění - STAKO Zápustková kovárna s.r.o.
Zakázková kovovýroba firmy STAKO Zápustková kovárna s.r.o. vyrábí výkovky i stahováky prostřednictvím žíhání a obrábění.
STAKO Zápustková kovárna s.r.o. Zápustkové výkovky Teplice nad Metují
Mammární ambulance, ultrazvukové vyšetření chorob prsů
Mammární ambulance MUDr. Bohuslava Navrátila, patřící společnosti Mediekos Ambulance s.r.o. Zlín, slouží k vyhledávání a sledování chorob prsů pomocí ultrazvukového vyšetření.
Mediekos Ambulance, s.r.o. Osteologická ambulance Zlín
Levné a výhřevné biobrikety, dřevěné brikety-ekopalivo na prodej
Kvalitní výhřevné ekopalivo nabízí na prodej Malenovická pila Zlín. Jedná se o levné biobrikety - dřevěné brikety, pelety.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Šrouby Klocová - Vaše první volba pro spojovací materiál a profesionální servis
Objevte široký výběr kvalitního spojovacího materiálu a nechte se inspirovat naším profesionálním servisem. Připraveni jsme splnit vaše požadavky a přinést pevnost do každého vašeho projektu.
Ivana Košátková - Šrouby Klocová Spojovací materiál Kolín
Eshop zaměřen na provozní náplně pro Vaše vozidlo - motorové oleje, aditiva, brzdové, chladící kapaliny, náplně do ostřikovačů
AD Shopa s.r.o. Otrokovice-Zlín, váš eshop pro autodíly a provozní náplně. Objednejte si motorové oleje, aditiva, chladící kapality pro všechny typy vozidel a užijte si výhodný nákup.
AD Shopa s.r.o. Váš dodavatel autodílů Zlínský kraj
Střešní okna Velux a Roto – profesionální instalace včetně dodání všech doplňků
Na profesionální instalaci střešních oken renomovaných značek Velux a Roto včetně dodání všech potřebných doplňků se zaměřuje společnost STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. z Prahy.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Přestavba, údržba a montáž vozů na LPG, CNG, E85
Pokud zvažujete přestavbu automobilu, pak se obraťte na rodinnou firmu HVgas, která provádí přestavbu, montáž a také údržbu vozů na alternativní pohon LPG, CNG a E85 nejen v Rožnově a Frýdku.
HVgas - Huvar
Komplexní úklidové služby - úklid firem, administrativních budov, ubytovacích zařízení, domácností
Komplexní úklidové služby v lokalitě Jihomoravský kraj - Brno, Vyškov, Slavkov poskytuje společnost BAVA servis Staré Město. Zajistíme úklid firem, ubytovacích zařízení i domácností.
BAVA servis s.r.o. Úklidové služby, úklid UH, Zlínský kraj
Sekční garážová vrata DELTA s izolací a bezpečnostními zámky – jedinečný design a jednoduché užívání
Na prodej a montáž sekčních garážových vrat DELTA s izolací a bezpečnostními zámky proti sevření prstů s jedinečným designem se zaměřují Garážová vrata a žaluzie Mareček nejen v okolí Telče a Jihlavy.
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček
Mobilní STK a měření emisí pro sněžná pásová vozidla - rolby, sněžné skútry
Agrotest Morava s.r.o. je spolehlivá mobilní STK pro zákazníky z okolí Uherského Hradiště a na Moravě. Mimo zemědělské stroje řeší STK a měření emisí pro sněžná pásová vozidla - rolby, sněžné skútry.
Agrotest Morava s.r.o. mobilní STK Morava
Výroba plastových výlisků - od návrhu přes konstrukci až po vstřikování plastů
Kompletní výroba plastových výlisků od návrhu přes konstrukci až po vstřikování plastů zajišťuje na Jižní Moravě firma INCOT, která má v oboru dlouholeté zkušenosti.
INCOT PLASTIC s.r.o. - vstřikování a lisování plastů
Dodáváme digitální komunikační systémy pro krizové situace
Krizové situace vyžadují rychlou a spolehlivou komunikaci. Alternativním řešením je digitální komunikační systém Hytera E-Pack200 MESH navržený právě pro takové situace dodávaný společností DCom.
DCom, spol. s r.o.
Profesionální skleněné střechy a prosklené protihlukové stěny
Profesionální skleněné střechy a prosklené protihlukové stěny po celé České republice i v Praze realizuje firma Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o., která je ve svém oboru jednou z nejvýznamnějších.
SKLENÁŘSTVÍ KOHOUTEK s.r.o.
Výroba vysokotlaké čerpací stanice pro čerpání ropy zabudované do kontejnerů k použití v místech s nebezpečím výbuchu
Výrobcem vysokotlakých čerpacích stanic pro čerpání ropy zabudovaných do kontejnerů, které jsou určeny k použití v místech s nebezpečím výbuchu, na zakázku vyrábí firma AQ PUMPY s.r.o.
AQ PUMPY, s.r.o.
Sestavení účetních závěrek a daňového přiznání daňovým poradcem
SPOLEČNOST AUDIT DANĚ, s.r.o. Zlín - experti na sestavení účetních závěrek a daňového přiznání. Zajišťujeme komplexní služby v oblasti účetnictví a daní, abyste měli jistotu dodržení legislativy.
SPOLEČNOST AUDIT DANĚ, s.r.o. auditorské služby Zlín
Profesionální projektanti zaručují nejlepší řešení pro vaši stavbu
V ateliéru DISprojekt s.r.o. působí jen profesionální projektanti, kteří se postarají o řešení Vaší stavby, ať už jde o obytné nebo komerční stavby v okolí Žďáru nad Sázavou nebo Velkého Meziříčí.
DISprojekt, s.r.o.
Developer, výstavba, rekonstrukce RD, bytových domů - energeticky úsporné domy na klíč
Mezi hlavní aktivity stavební firmy MM stavby Uherské Hradiště s.r.o. patří výstavba a rekonstrukce RD, bytových domů i průmyslových, dopravních staveb. Působnost převážně na Moravě.
MM stavby Uherské Hradiště, s.r.o. Stavební firma Zlínský kraj
Houslový studentský komplet s tvarovaným pouzdrem, osmihranným smyčcem a kalafunou
Kompletní vybavení školáka nebo studenta pro hru na housle pořídíte v Kyjově v prodejně AKORD Hudební nástroje. Prodáváme houslový studentský komplet s pouzdrem, smyčcem i kalafunou.
AKORD Hudební nástroje Věra Petrů
Jednoduché hnojení výsadeb v nádobách a truhlících na balkóně
Potřebujete-li tablety na hnojení či dohnojování výsadeb v nádobách nebo balkonových truhlících, obraťte se na českého výrobce a prodejce společnost ECOLAB Znojmo, spol. s r.o.
ECOLAB Znojmo, spol. s r.o. Výrobce pomalu rozpustných hnojiv
Měření zraku, zhotovení brýlí bez lékařského předpisu v Optice Mezírka
Oční optik Mezírka provádí ve Zlíně měření zraku na počkání i zhotovení brýlí bez lékařského předpisu. Ohledně určení dioptrií můžete přijít přímo k nám.
Oční optik Mezírka - Mgr. Zdeněk Mezírka www.optikmezirka.cz
Dodavatel samořezných, závito-tvárných šroubů do oceli, plastu i dřeva
LAGUS s.r.o. z Jihlavy, to je prodejce nestandardního spojovacího materiálu, závito-tvárných a samořezných šroubů do dřeva, plastu i oceli. Garance vysoké kvality a nízké ceny.
LAGUS s.r.o.
Prodej ovocných stromků v zahradnictví - kvalitní ovocné dřeviny, jabloně, hrušně, třešně, višně, švestky, broskvoně, meruňky
Na prodejně Horticentrum ARBOREA Březová byl zahájen podzimní prodej ovocných stromků. Výběr je široký, nakupte kvalitní, zdravé jabloně, hrušně, třešně, višně, švestky, broskvoně, meruňky i ořešáky.
ARBOREA Březová s.r.o. Zahradnictví Slušovice
Vchodové, balkonové, terasové dveře - plastové, hliníkové posuvné dveře HS portál
Fajn okna Morava Kroměříž, to je kvalita a styl pro váš domov. Moderní řešení v podobě zdvižně-posuvných dveří HS portál - plastové, hliníkové. Mnoho variant vchodových, balkonových, terasových dveří.
Fajn Okna Morava s.r.o. Dodavatel oken, dveří Kroměříž
Výroba vzduchotechnických komponentů, tvarovek a potrubí
Výrobu vzduchotechnických komponentů, tvarovek a potrubí, povrchové úpravy, práškové lakování, svařování ocelí, nerez ocelí zajistí GIOMETAL s.r.o.
GIOMETAL s.r.o.