Aktuální microsite

Práce v potravinářství, volné místo na pozici dělník dělnice s benefitem - ubytování zdarma
Personální firma AVEC TEAM CZ s.r.o. Kunovice aktuálně přijme do výroby muže i ženy z okolí Hodonína, Bzence - volné místo na pozici dělník, dělnice. Jde o práci v potravinářství s mnoha benefity.
Obec Vršce v okrese Jičín, Královéhradecký kraj
Obec Vršce se nachází v jižní části okresu Jičín v Královéhradeckém kraji. V obci žije přes 200 obyvatel.
Veterinární klinika pro domácí zvířata v Liberci s pohotovostí
Potřebujete veterinární péči pro svého miláčka? Veterinární klinika Hanychov v Liberci poskytuje kompletní léčbu a preventivní péči pro domácí zvířata, včetně exotických druhů.
Veterinární klinika Hanychov Pohotovost pro zvířata Liberec
Fotovoltaika, solární elektrárny Zlín, fotovoltaické systémy pro stavby a rodinné domy
Naše firma z okresu Zlín provádí realizace fotovoltaických staveb, fotovoltaických systémů, solárních elektráren a solárních panelů pro rodinné domy.
Fotovoltaika Zlín s.r.o. Fotovoltaické elektrárny Zlín
Odborníci na leštění, broušení, navařování a další povrchové úpravy
NOVAPAX CZ s.r.o. – specialista na leštění, broušení, navařování, lapování a další povrchové úpravy nejrůznějších materiálů s provozovnou v Kuřimi na Brněnsku.
NOVAPAX CZ s.r.o. Opracování povrchů Praha
Prodej obytných aut - karavanů Praha – dovolená kdykoliv a kdekoliv
Prožijte neopakovatelné dovolené podle Vašich představ v pohodlí obytného domu. Prodejem luxusních karavanů pro dva nebo pro celou rodinu je zabývá společnost Caravan Centrum Hykro s.r.o. z Prahy.
Systém BOAS4 - bezdrátový opticko akustický signalizační systém se snadnou instalací a cenově dostupný
V sortimentu firmy PROMOS spol. s.r.o. naleznete moderní systém BOAS4 , který umožňují bezdrátově realizovat přenos signalizace mezi pacientem a sestrou. Snadná instalace a cenová dostupnost.
PROMOS spol. s r.o.
Správa bytů a bytových domů pro společenství vlastníků jednotek (SVJ) – kompletní a profesionální péče
Realitní kancelář REALIT Vám v okolí Frýdku Místku zajití komplexní služby v oblasti správy bytů a bytových domů pro společenství vlastníků jednotek (SVJ) včetně vedení účetnictví.
Realitní kancelář REALIT Ing. Leo Zubek
Autodoprava pro přepravu sypkých materiálů – sklápěcí a nákladní auto k dispozici
Přepravu sypkých materiálů pomocí sklápěcího či nákladního auta Vám zajistí Beton Znojmo - Mansberk s.r.o. Využijte zkušených pracovníků naší firmy.
Dámská móda pro štíhlé i plnoštíhlé, MODESTIA, s.r.o.
Společnost MODESTIA, s.r.o. navrhuje a šije dámskou módu pro štíhlé i plnoštíhlé. Naleznete u nás oblečení ve velikostech S - 6XL.
Zámečnictví, výroba klíčů, prodej zámků a kování, zámečnická pohotovost, elektronické přístupové systémy
Zámečnictví u kostela paní Aleny Kynkorové se specializuje na výrobu klíčů, prodej zámků, kování, zavíračů a elektronických přístupových systémů. K činnosti patří také NONSTOP zámečnická pohotovost.
Prohlídky zahradní, lesní techniky - profesionální servis
Využijte možnost nechat si udělat prohlídky zahradní, lesní techniky. Pro klientelu v regionu Zlín, Uherské Hradiště poskytuje profesionální servis společnost Robert Bílka-Zahradní technika.
Robert Bílka - Zahradní technika
Vchodové pultové stříšky z bezpečnostního skla nebo kvalitního dutinkového polykarbonátu
Pultové vchodové přístřešky z odolných materiálů prodává firma ANDĚLCZ. Nakoupíte u nás pultové stříšky z bezpečnostního skla nebo dutinkového polykarbonátu.
Anděl CZ, s.r.o.
Výroba, příprava výpalků o síle 1-200 mm
Společnost Zekof s.r.o. se zabývá kovoobráběním, soustružením, frézováním a provádí další obráběcí práce včetně výroby výpalků o síle 1-200 mm.
Zekof, s.r.o.
Prodej svařovacího materiálu Hradec Králové, prodej elektrod a svařovacích drátů, tavidla, pájky
Poskytujeme velkoobchodní prodej svařovacího materiálu. Garantujeme výhodné ceny, široký sortiment a krátké dodací lhůty.
Ordinační bělení zubů - profesionální vybělení zubů
Rafael dentální klinika s.r.o. Zlín. provádí ordinační bělení zubů. Jde o profesionální vybělení zubů - zbavíte se zažloutnutí zubů po užívání ATB i zabarvení po kouření či konzumai kávy.
MUDr. Rafael Chajrušev Zubní klinika Zlín
Středisko volného času Vratimov - zájmové vzdělávací kroužky, veřejné akce i letní tábory
Středisko volného času Vratimov z okresu Ostrava pořádá zájmové a vzdělávací kroužky pro děti i dospělé, letní tábory pro děti a další společenské akce pro veřejnost.
Středisko volného času Vratimov SVČ Vratimov
Rekonstrukce starých střech a výstavba střech na klíč od STŘECH-T
Společnost STŘECHY-T z Železného Brodu nabízí rekonstrukce střech a výstavbu střech na klíč a další pokryvačské a klempířské práce včetně vypracování nabídky zdarma.
Autoskla Liberec, střešní okna, čelní sklo Liberec.
AMT AUTO-SKLA s.r.o. prodává, montuje a opravuje čelní skla osobních i nákladních automobilů.
AMT AUTO-SKLA s.r.o. Autoskla Liberec - prodej a montáž
Strojírenská výroba kusových a sériových zakázek - CNC obrábění kovů
Společnost KUMI-KOVO s.r.o. je strojírenská firma ze Zlínska, která má moderní vybavení pro CNC obrábění kovů. Zakázky realizujeme převážně pro zákazníky ze Zlínského kraje a dalších částí Moravy.
Výroba zdravotního programu - relaxační polštáře, matrace a nepropustné chrániče
Relaxační polštáře, matrace, nepropustné chrániče a další výrobky ze zdravotního programu zakoupíte na e-shopu či v jedné z kamenných prodejen firmy 2G-spol. s r.o. - Přikrývky a polštáře z Horňácka.
Parkovací systémy a zakázková řešení - příjezdové terminály, automatická pokladna
Parkovací systémy a zakázková řešení od firmy ELVIS provádí firma vždy na zakázku a na míru klientovi. Působí po celé České republice, ale i v zahraničí.
ELVIS
Stanovení rozpočtů, zpracování a realizace projektů pro průmyslové areály
Zpracováním a realizací projektů pro průmyslové areály se na Vysočině zabývá firma PROJEKT CENTRUM NOVA s.r.o. z Pelhřimova. Postaráme se kompletní projekční činnost včetně stanovení rozpočtů.
Zavěšené větrané fasády - uchycení kazet typ Vario, Bravo. Snadné, bezpečné a elegantní připevnění kazet
Zavěšené větrané fasády - uchycení kazet typ Vario, Bravo provádí firma ILTEGRO, spol. s r.o. Systém zajišťuje rychlé a bezpečné připevnění. Velohliníkové systémové konstrukce.