Aktuální microsite

Kompletní svatební servis – kytice, výzdoba, svatební brány, květiny pro rodiče, družičky a mnoho dalšího
Kompletní květinový servis, svatební kytice, výzdobu, brány, květiny pro družičky,rodiče, ozdoby na auta, výzdobu kaplí i květiny na dorty zhotovují floristky z Květinové dílny Anděl v Opavě a Krnově.
Květinová dílna Anděl Květinářství Opava
Sedadla do auly, posluchárny, přednáškového sálu - navržena pro dlouhodobé sezení
Výrobce sedadel, firma Kovostal s.r.o. z Jarošova ve Zlínském kraji, navrhne sedadla do auly či posluchárny. Jsou navržena pro pohodlí při dlouhodobém sezení, což je ideální pro vzdělávací zařízení.
Kovostal, s.r.o. Výrobce sedadel, teleskopických tribun
Výkup vozidel všech značek a v jakémkoliv stavu, odtah zdarma
Společnost EKOMORAVA vykupuje autovraky v jakémkoliv stavu, pojízdné či nepojízdné. Zajistíme ekologickou likvidaci, odtah auta zdarma v Třinci, Českém Těšíně a okolí.
EKOMORAVA Bc. Zdeněk Filip
Rozvody elektroinstalací v rodinných domech a bytech – komplexní a profesionální elektrikářské práce
Na rozvody elektroinstalací v rodinných domech a bytech a komplexní elektrikářské práce se zaměřuje společnost ADAMEC - ADRO s.r.o. působící nejen v okolí Opavy a Ostravy.
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Standardní ocelová lana - dodávka v metráži, na cívkách nebo ve svazcích
Ocelová lana standart dodává v metráži, na cívkách nebo ve svazcích společnost Lano Moravia, s.r.o. z Prostějova. Prodáváme ocelová lana jednopramenná, šesti i osmiramenná i lana speciální.
Lano Moravia, s.r.o.
Čtyřletý maturitní obor na přírodovědném lyceu připraví studenty na práci se zvířaty
Čtyřletý maturitní obor na přírodovědném lyceu Vás připraví na další studium na vysoké škole a pro práci se zvířaty. Provozuje UVENTAS - Soukromé gymnázium a střední odborná škola s.r.o. v Ostravě.
IUVENTAS - Soukromé gymnázium a SOŠ, s.r.o.
Výroba prvotřídního sladu pro pivovary v České republice
Družina, spol. s r.o. z Dačic, je významným producentem sladu v České republice. Nabídka sladovny zahrnuje český, bavorský a karamelový slad, které jsou vyhledávané pro svou kvalitu a chuť.
DRUŽINA, spol. s r.o.
Kvalitní dřevěné pelety v pytlích - levné, ekologické palivo od výrobce z ČR
Společnost ZENEB s.r.o. z Ostrožské Nové Vsi je výrobce dřevěných briket, k odběru jsou i kvalitní dřevěné pelety pro zájemce z regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj. Jde o levné, ekologické palivo.
ZENEB s.r.o. Dodavatel briket a pelet Zlínský kraj
Opravy, rekonstrukce plochých, šikmých střech, krovů
Rekonstrukce plochých, šikmých střech i krovů v lokalitě Zlínský kraj provádí firma TOM střechy z Dolního Němčí u Uherského Brodu. Cenové nabídky na opravy střech a krovů zpracujeme zdarma.
TOM střechy Tomáš Zimčík
Výrobce industriální, strojní lepenky - Top, Extra, Standard lepenka nábytkářská, obuvnická, pro textilní, polygrafický průmysl
TEMPEL MK s.r.o. je jediným výrobcem industriální, strojní lepenky v ČR, která má využití různých průmyslových oborech - nábytkářská, obuvnická, pro textilní i polygrafický průmysl.
TEMPEL MK s.r.o. Výrobce industriální, strojní lepenky
Inteligentní domy, chytrá domácnost LOXONE - realizace, montáž
Firma DK projekt, s.r.o. se Vám postará o realizaci a montáž chytré domácnosti LOXONE, která dělá přesně to, co chcete. Přizpůsobí se Vašim potřebám, má inteligentní automatizaci a snadno se ovládá.
DK projekt, s.r.o.
Jaký kávovar vybrat do kanceláře – poradenství a bohatý výběr různých značek
Bohatý výběr kávovarů do kanceláří, odborné poradenství a prodej včetně dodání příslušenství a lahodných káv zajišťuje společnost alacaffé, s.r.o. v oblastech Vysočiny a Třebíče.
alacaffé, s.r.o. Pronájem a servis profi kávovarů
CNC soustružení a frézování na moderních strojích včetně dokončovacích operací
CNC soustružení a frézování na moderních strojích včetně dokončovacích operací na klasických strojích zajišťuje v okolí Vysokého Mýta firma KOMA Vysoké Mýto s.r.o.
KOMA Vysoké Mýto s.r.o. CNC výroba na obráběcích strojích
Koupelnové studio - široký výběr koupelnového vybavení, prodej obkladů, dlažby, sanitární keramiky
Radek Kostrůnek provozuje koupelnové studio na Hulínské ul. Kroměříž. U nás je snadné vybrat si vhodné koupelnové vybavení. Na prodej obklady, dlažba, sanitární keramika a mnoho doplňků do koupelny.
Radek Kostrůnek Koupelny Kroměříž
Pracovní oděvy vhodné do prostředí s nebezpečím výbuchu a ohrožením života – kyselinovzdorné a nehořlavé
Prodej pracovních oděvů, které jsou kyselinovzdorné a nehořlavé, tedy vhodné do prostředí s nebezpečím výbuchu a ohrožením života, zajišťuje společnost Industrial Starter Czech s.r.o.
Industrial Starter Czech s.r.o.
Zpracování žádosti o podporu z Národního programu Životní prostředí, dotaci z Modernizačního Fondu
Firma E-expert, spol. s r.o. z Ostravy zpracuje pro své klienty žádost o podporu z Národního programu Životní prostředí nebo žádost o dotaci, případně emisní posudek pro Modernizační Fond.
E-expert, spol. s r.o.
Dovolená na Slovácku s výlety do přírody i za památkami
Slovácko s možností výletů do přírody i za památkami je ideálním místem pro vaši dovolenou. Komfortní ubytování během vaší dovolené přímo v srdci Slovácka Vám poskytne Penzion Petrov.
Penzion Petrov
Bezpečné přechody - montáž, prodej Olomouc
Chcete-li zajistit rychlou a spolehlivou montáž, prodej dopravních značek a bezpečných přechodů, pak se obraťte na Dopravní značení Svoboda v Olomouci.
Dopravní značení Svoboda, Olomouc s.r.o.
Program Dešťovka - dotace na zavlažování zahrad srážkovou vodou
S vyřízením programu Dešťovka Vám ve Frýdku-Místku, v Ostravě a Novém Jičíně pomůže společnost Ing. Dalibor Čmiel. Získejte výhodnou dotaci na shromažďování srážkové vody pro zavlažování zahrad.
Ing. Dalibor Čmiel
Gumové, kožené, textilní i svářečské pracovní rukavice - široký výběr z mnoha provedení
Společnost Hydrospor s.r.o. v Ostravě se zaměřuje na výrobu a prodej kvalitních ochranných pracovních rukavic, které využijete při jakékoliv činnosti. Umožní Vám bezpečnou práci a eliminují zranění.
HYDROSPOR spol.s r.o.
Večerní posezení ve vinařském dvoře s cimbálem a víny z Vinařství Fuzgrunty
Pohodový večer plný dobrého vína, pohoštění a cimbálovou muzikou k poslechu i tanci zažijete ve vinařském dvoře Vinařství Fuzgrunty.
Vinařství a penzion Fuzgrunty
Distanční šrouby, dveřní tabulky, piktogramy – speciální výběr příslušenství k orientačním systémům
Distanční šrouby, dřevní tabulky, piktogramy a další speciální produkty za výhodné ceny k orientačním systémům má ve svém bohatém sortimentu společnost Zapp Infosystémy s.r.o. z Prahy.
Zapp Infosystémy s.r.o. Orientační systémy Praha
Míchání barev na počkání - profesionální tónovací centrum, široký výběr z desetitisíců odstínu
Firma ABC barvy s.r.o. Vám nabízí míchání barev na počkání v Opavě. Poskytneme Vám široký výběr z desetitisíců odstínů a v našem míchacím tónovacím centru Vám namícháme odstín, který si budete přát.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Autosalon Fiat - autorizovaný prodej automobilů značky Fiat včetně odborného servisu
Přijďte si vybrat nový automobil do autorizovaného autosalonu Fiat společnosti Pavlas Trust s.r.o. ve Frýdku-Místku, kde se můžete spolehnout také na kvalitní a odborné servisní služby.
Pavlas Trust s.r.o.
Pískování povrchů - kovu, železa, dřeva, zdiva profesionálně od ARS
Pískování všech druhů povrchů, ať už se jedná o kov, železo, dřevo, zdivo či jakýkoliv jiný povrch, Vám profesionálně zajistí společnost ARS.
ARS - AXIOM REAL, spol. s r.o. Čištění fasád Praha