Aktuální microsite

5-ti osé CNC frézování obrobků z kovu - železa, oceli, nerezu, duralu
Společnost MouldPro Zlín má moderní vybavení pro 5-osé CNC frézování obrobků z kovu - železa, oceli, nerezu, duralu. Působnost firmy převážně v regionu Zlínský kraj.
Prodej, montáž plotů a oplocení - pletiva, panely, sloupy, podhrabové desky a dráty
Plotové panely, sloupy, podhrabové desky, dráty a pletiva prodává naše společnost Lano Moravia, s.r.o. z Prostějova. Postaráme se o montáž plotů a oplocení pro jakýkoliv typ objektu či pozemku.
Lano Moravia, s.r.o.
Rekonstrukce, optimalizace veřejného osvětlení - dosažení úspory elektrické energie v obci, městě
Společnost UV servisní z Lípy u Zlína se mimo jiné zaměřuje na rekonstrukce a optimalizace veřejného osvětlení s cílem dosažení úspory elektrické energie v obci, městě. Působíme ve Zlínském kraji.
UV servisní, spol. s r.o. Fotovoltaika Zlín, Vsetín
Rychlá a jednoduchá identifikace s čipovými hodinkami kolem zápěstí
Společnost IdentCORE s.r.o., se specializuje na zakázkovou výrobu bezkontaktních čipových klíčenek, náramků a dalšího příslušenství. Čipové hodinky s RFID čipem zajišťují jednoduchou identifikaci.
IdentCORE s.r.o.
Řízená degustace prvotřídních vín ve vinném sklípku v Mikulově se zkušeným sklepmistrem
Chcete ochutnat prvotřídní vína? Pak navštivte vinný sklep U Hroznu, kde si užijete ve vinném sklípku řízenou degustaci se zkušeným sklepmistrem. Zažijte rodinnou atmosféru s ochutnávkou skvělých vín.
Vinařství Víno Šimák s.r.o. Víno z Mikulova
Výroba mikrošroubů a šroubů pro elektro automobilový průmysl
Kvalitní mikrošrouby a šrouby nejen elektro automobilový průmysl vyrábí za skvělé ceny společnost LAGUS s.r.o. z Jihlavy, která zajišťuje sortiment pro celou Českou republiku.
LAGUS s.r.o.
Rodinný betonový bazén Desjoyaux můžete postavit vlastními silami
Bazény Desjoyaux,s.r.o., specialista na bazény s tradicí od roku 1966 má dnes řešení skutečně pro každého,dokáže postavit bazény na klíč,ale také umožňuje jednoduše postavit rodinný bazén svépomocí.
Elektromontážní práce - elektromontáže, montáž vedení VN, NN, veřejné osvětlení
Potřebujete kvalitní a spolehlivou firmu, která se zabývá elektromontáží?Společnost Eltom s.r.o., která působí v Ostravě a Karviné, zajišťuje kompletní elektromontážní práce v oblasti VN a NN napětí.
Eltom, s.r.o.
Nákup investičního zlata – ochrana Vašich peněz před inflací
Udržte si hodnotu Vašich financí a investujte s námi do zlatých slitků. U nás na prodejně ve Znojmě v ulici Kovářská 4, prodáváme slitky investičního zlata.
LUCIE GOLD - Investiční zlato Investiční zlato a zlaté cihličky Znojmo
Průmyslová hnojiva cererit, NPK, ledek, draselná sůl, močovina-prodej
ZDV Fryšták je výrobce malospotřebitelských balení průmyslových hnojiv v okrese Zlín. Na prodej průmyslová hnojiva cererit, NPK, ledek, draselná sůl, močovina.
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták Repase výměníků tepla sušáren obilí
Kardany pro nákladní automobily, náhradní díly pro kardanové hřídele - repase
Poskytujeme náhradní díly pro kardanové hřídele, klouby, kardany pro všechny typy nákladních vozů, Liaz, Avia. Zajišťujeme vyvážení kardanů nebo kloubových hřídelí.
Přenosná suchá dochlazovací zařízení – chlazení na pivo a sudové nápoje, chladící výčep
Přenosná suchá zařízení na chlazení piva a dalších sudových nápojů pro domácí použití i společenské akce s menším počtem konzumentů dodává firma Karel Kašpar LEDO servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Luxusní a nadčasové briliantové zásnubní prsteny
Překvapte svou drahou polovičku luxusním zásnubním prstenem se třpytivými brilianty. Velký výběr zásnubních briliantových prstenů naleznete ve Zlatnictví Radky Horníčkové v Ivančicích.
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Robotický vysavač TUBO ROBO TR800 s nabíjecí a samočistící stanicí - vysává i vytírá
Robotický vysavač TUBO ROBO TR800 s nabíjecí a samočisticí stanicí a napojením na centrální vysavač, který vysává a vytírá, prodává Ekoelektro z Olomouce. Je to nejlepší domácí pomocník.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Bezpečný převoz cenin a finanční hotovosti
Bezpečnostní agentura TRUE AGENCY SECURITY s.r.o. se postará o bezpečný převoz Vašich cenin nebo finanční hotovosti vlastními nebo klientskými vozy v Brně a okolí.
TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.
Kompenzační pomůcky – klozetové křeslo, nástavec na WC, sedačky do vany, madla
Kompenzační pomůcky - madla do koupelen a WC, sedačky do vany i do sprchového koutu, klozetové křeslo, nástavec na WC, navlékače ponožek a další, poskytuje firma REALITDATA na prodejně v Ostravě.
REALITDATA® Zdravotnické potřeby
Rostoucí nábytek pro děti, židle a stoly - zdravé, správné sezení
Zdravé a správné sezení podporuje rostoucí nábytek pro děti od společnosti Nábytek Amadeus, která se specializuje především na rostoucí stavitelné židle a stoly ale také ostatní doplňky.
Nábytek Amadeus
Výpalky i tryskání provádíme rychle a přesně
Kompletní kovoobráběčské práce od soustružení až po výpalky a tryskání najdete jedině u firmy Zekof z okolí Olomouce a Šumperka - jsme vám schopni zhotovit i upravit jakýkoli kovový výrobek na míru.
Zekof, s.r.o.
Vodní prvky na Vaší zahradu - koupací a okrasná jezírka, kaskády, vodotrysky
Oživte Vaši zahradu vodním prvkem. Společnost Zahradnické služby Hastík ze Vsetína Vám zrealizuje jezírka, kaskády či vodopády různých velikostí i tvarů, které nenaruší přírodní vzhled zahrady.
Zahrady - Hastík s.r.o.
Kovovýroba, CNC obrábění, strojírenství, dodavatel strojírenských součástí
Kovovýroba, CNC obrábění, strojírenství, dodavatel významných evropských strojírenských součástí je firma ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o. ze Znojma
ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o.
Beton pro tunely Praha - stříkaný beton, beton pro definitivní ostění
Společnost TBG Metrostav, s.r.o. Praha provozuje betonárny, v nichž vyrábí a dodává betony a betonové směsi.
TBG METROSTAV s.r.o. Betonárna Praha - Rohanský ostrov
Značkové mikiny, zimní bundy, vesty, kalhoty, tepláky, trička, tenisky Blauer USA - oblečení z aktuální kolekce i výprodej
Na prodejně Blauer USA Store ve Zlíně pořídíte značková trička, mikiny, bundy, vesty, kalhoty, tepláky i vycházkovou obuv a tenisky z aktuální kolekce. Vybrané značkové oblečení ve výprodeji.
Blauer USA Store Zlín www.blauer-zlin.cz
Turnikety - plnoprůchodné turnikety, rotační turnikety, automatické pokladny, branky
Turnikety jsou ideální u vstupu do Vaší budovy. Máte komplexní informace o přístupech, docházce, ale i platbách za vstup do areálu. Firma ELVIS působí po celé ČR.
ELVIS
Kompletní podlahářský servis – profesionální služby a dokonalý design
Podlahy Kasal ze Žďáru nad Sázavou, to je profesionální tým podlahářů, který zajistí kompletní podlahářský servis. Vsaďte na dokonalý design za rozumnou cenu.
Podlahy Pavel Kasal
Akumulátorové zahradní stroje EGO – ergonomické aku sekačky, pily, křovinořezy a další vybavení
Bohatý výběr akumulátorových zahradních strojů značky EGO, sekačky, pily a další aku vybavení má ve svém sortimentu společnost Řemeslo a zahrada -Vítězslav Šoustal působící v Prostějově a Olomouci.
Vítězslav Šoustal Řemeslo a zahrada