Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Rakovník
Obec Velká Buková, úřad, rozhledna okres Rakovník, přírodní rezervace Nezabudické skály
Obec Velká Buková ve Středočeském kraji, základní občanská vybavenost, turistika a zajímavé pamětihodnosti včetně rozhledny, přírodní rezervace Nezabudické skály, socha svatého Václava.
Obec Velká Buková
Střechy nyní i na splátky, klempířské, pokrývačské a tesařské práce Rakovník
Realizace střech i na splátky, klempířské, pokrývačské a tesařské práce, pokládka střešních krytin, rekonstrukce střech, oplechování střešních prvků a komínů - KAIP KOMPLETNÍ STŘECHY Rakovník
Výroba a rozvod tepla, rekonstrukce a provoz kotelen, výroba elektřiny, topenářství Rakovník
Výroba a rozvod tepla, vodoinstalatérství, topenářství, montáž měřidel, výroba elektřiny, poskytování technických služeb a specializovaný maloobchod a velkoobchod - Tepelné zásobování Rakovník
Řízená skládka tuhých odpadů, ukládání směsného, demoličního i inertního odpadu, Rakovník
Odpadové hospodářství s důrazem na ochranu životního prostředí realizuje společnost EKOLOGIE s.r.o. z Rynholce. Provozujeme moderní skládku, na níž ukládáme různorodé druhy odpadů.
Klempířské, pokrývačské a tesařské práce, střechy na klíč, Rakovník
Střechy na klíč, rekonstrukce střech, tesařské, klempířské a pokrývačské práce, ale i pergoly, altány, dřevěné roubenky či chaty Vám nabízí Josef Musel z Hořesedel v okrese Rakovník.
Odborná preventivní a léčebná péče Rakovník, pediatrie
Odborná preventivní, diagnostická a léčebná péče o děti a dorost ve městě Rakovník, profesionální pediatrický přístup k dětem od novorozence po 19 let poskytuje MUDr. Helena Šretterová.
MUDr. Helena Šretterová Dětský a dorostový lékař Rakovník
Interní ambulantní péče - MUDr. Jan Neugebauer, Rakovník
Interní ambulance MUDr. Jan Neugebauer Rakovník, diagnóza a léčba vnitřních orgánů, vyšetření krevního tlaku, srdce, EKG a předoperační vyšetření.
Karlova Ves, obec na Rakovnicku se starým hradem Týřov, v listnaté části CHKO Křivoklátsko
Obec Karlova Ves je malá vesnice ve Středočeském kraji nacházející se v oblasti národní přírodní rezervace Týřov. Obec s multifunkčním hřištěm, zámečkem i zříceninou.
Školení strojníků Rakovník - jednorázové i dlouhodobé vzdělávání
Školení strojníků a obsluhy zařízení, kurzy PC, jednorázové i dlouhodobé vzdělávání, základní a opakované školení realizuje Vzdělávací středisko Horizont – Jan Šlegr, Rakovník.
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Těžba, výpal a třídění žáruvzdorných ostřiv, lupku a kaolínu
Těžba, výpal, mletí a granulometrická úprava hornin s vysokým obsahem jílových minerálů, pálení lupku a kaolínu a výroba žáruvzdorných ostřiv realizují České lupkové závody, a.s.
Vesnice Kolešov, součást mikroregionu Kněževes, příroda, kultura
Vesnice Kolešov v okrese Rakovník je součástí mikroregionu Kněževes, je zde krásná příroda, Přírodní park Jesenicko, historické památky a bohatý kulturní život.
Provoz kotelen v Rakovníku, výroba, rozvod a rozúčtování spotřeby tepla, Středočeský kraj
Spolehlivou dodávku elektrické energie i tepla Vám zajistí energická společnost Tepelné zásobování Rakovník, spol. s r.o. Postaráme se o to, abyste se doma cítili příjemně a vše fungovalo tak, jak má.
Elektroinstalační práce, revize a montáž elektra
Kompletní elektroinstalace slaboproudu i silnoproudu, kabelové rozvody, fotovoltaika, montáže a revize elektrických zařízení realizuje Jaroslav Koc – elektromontáže, okres Rakovník.
Stavební firma, půdní vestavby, bytová a nebytová výstavba
Půdní vestavby, rekonstrukce koupelen, bytová a nebytová výstavba, zednické práce, realizace obkladů, střech a podlah zajišťuje stavební firma DANEKER, spol. s r.o., Rakovník.
Obec Bdín na Rakovnicku s bustou J. A. Komenského, Přírodní park Džbán
Obec Bdín v okrese Rakovník, s bustou Jana Amose Komenského a zvoničkou, se nachází v krásné přírodě Přírodního parku Džbán mezi CHKO Křivoklátsko a České středohoří.
Školení a rekvalifikační kurzy Rakovník – aktuální nabídka
Aktuální nabídku základních a opakovaných školení i rekvalifikačních kurzů naleznete na stránkách Vzdělávacího střediska pro dospělé Jan Šlegr – HORIZONT v Rakovníku.
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Odborná preventivní péče a poradna pro kojence Rakovník – očkování, krevní testy, CRP
Čekáte miminko? Odbornou preventivní péči a odpovědi na otázky ohledně péče o dítě Vám poskytne v Rakovníku v poradně pro kojence MUDr. Helena Šretterová, praktická lékařka pro děti a dorost.
MUDr. Helena Šretterová Dětský a dorostový lékař Rakovník
Provádění skrývkových prací, přeprava zeminy, práce s rýpadly, dozery a nakladači
Využijte zkušenosti a vybavení společnost České lupkové závody, a.s. sídlící v Novém Strašecí, která nabízí provádění skrývkových prací, přepravu zeminy a nákladů, výkopové práce nebo skládkování.
Recyklace asfaltových a betonových sutí Rakovník – dobrá cena dodržení termínů
Stavební firma Froněk, spol. s r.o. z Rakovníka provozující stavby, rekonstrukce a opravy silnic nabízí v rámci svých služeb také možnost recyklace asfaltových a betonových sutí.
Demolice objektů Rakovník – bezpečně, profesionálně, rychle
Sháníte firmu, která nabízí služby demolice objektů? Spolehněte se na českou stavební společnost Froněk spol. s r.o. se sídlem v Rakovníku, která je vybavena potřebnou mechanizací a zkušenostmi.
Zemní práce Rakovník – spolehlivě, profesionálně, rychle
Sháníte spolehlivou firmu na provedení větších i meších zemních prací? Spolehnout se můžete na soukromou českou stavební společnost Froněk spol. s r.o. se sídlem v Rakovníku.
Frézování krytů vozovek Rakovník – včetně očištění plochy a odvozu materiálu
Frézování krytů silnic a vozovek a jejich následné očištění zajistí společnost Froněk, spol. s r.o. z Rakovníka pomocí svých moderních strojů a vyškoleného personálu.
Pokládka hutněných asfaltových směsí Rakovník pro kvalitní a rovný povrch silnic
Společnost Froněk, spol. s r.o. z Rakovníka nabízí pokládku hutněných asfaltových směsí včetně přepravy a dalšího ošetření pro krásný a rovný povrch vozovky.
Stavební kancelář, projekty novostaveb, rodinných domů, projekční práce
Projekty novostaveb a rekonstrukcí, vyhotovení projektové dokumentace rodinných domů, konzultace, projekční práce, technický dozor realizuje stavební kancelář Ing. Karel Endyš, Rakovník.
Stavební projekce, projekty komerčních objektů, průmyslových staveb, projekční kancelář
Projekty pozemních staveb, komerčních a průmyslových objektů, kanceláří, hal, skladů, škol a hřišť realizuje projekční kancelář Ing. Karel Endyš - stavební projekce, Rakovník.