Aktuální microsite

Reklamní předměty od společnosti Printek v Praze - zaujměte své zákazníky!
Hledáte kvalitní a originální reklamní předměty, které zaujmou vaše zákazníky? Společnost Printek vám nabízí širokou nabídku produktů a služeb s možností vlastního potisku.
PRINTEK - Ing. Petr Nachtman Výroba, potisk reklamních předmětů Praha
Třífázový přímý statický elektroměr typ ETS41A1 - montáž na lištu DIN
Specialista v oblasti měření a úspory elektrické energie firma DK-ELVIS s.r.o. Vám přináší třífázový přímý statický elektroměr typ ETS41A1 s montáží na lištu DIN.
DK-ELVIS s.r.o.
Opravy a dodávky komponent pro průmyslovou automatizaci
Společnost Foxon s.r.o. se specializuje na opravy a dodávky komponent pro průmyslovou automatizaci. Současně nabízí také komplexní řešení pro sběr dat a monitoring výroby.
FOXON s.r.o.
Profesionální CNC výroba dílů a komponentů pro motorsport - turbo racing
Různé díly pro motorsport, turbo racing dodává strojírenská firma KOVO Uličný sídlící v Hulíně u Kroměříže. Zabýváme se CNC kusovou či zakázkovou výrobou komponentů nejen pro závodní vozidla.
KOVO Uličný Roman Uličný
Výstavba rodinných domů – kompletní stavební a zednické práce na míru
Na výstavbu rodinných domů a související stavební a zednické práce, které jsou klíčovými oblastmi v oboru nemovitostí se zaměřují specialisté ze stavební firmy Tomáš Němec z Hrubého Jeseníku.
Tomáš Němec stavební firma Jeseník
Podání insolvenčních návrhů, zastupování na jednáních s dlužníkem, přihlášení pohledávek do insolvenčního řízení
Advokátní kancelář FABIAN & PARTNERS se zaměřením na insolvence má bohaté zkušenosti s vymáháním dluhopisů a pomáhá investorům chránit jejich investice v obtížných finančních situacích.
FABIAN & PARTNERS, advokátní kancelář s.r.o.
Kvalitní interiérové dveře za výhodnou cenu - plastové dveře a obložkové zárubně Zlomek, Erkado do bytu, staršího domu, novostavby
Firma ZZ Stavby z Traplic u Uherského Hradiště dodá širokou škálu plastových interiérových dveří a obložkových zárubní od českých výrobců Zlomek a ERKADO. Působí ve Zlínském a Jihomoravském kraji.
ZZ Stavby - Zdeněk Žiška Rekonstrukce domů, bytů Uherské Hradiště
Prodej, rozvoz písku, štěrku, kameniva - doprava autem s hydraulickou rukou, třístranný sklápěč
Stavebniny Hudečková s.r.o. zajistí dopravu písku, štěrku, kameniva. Využijte v okolí Kojetína, Kroměříže, Přerova či Prostějova možnost rozvozu našimi auty s hydraulickou rukou a sklápěčem.
Stavebniny Hudečková s.r.o. Prodej stavebnin Kojetín
Kontejnerové rámy pro vytvoření kontejnerové nástavby Praha
Nástavby vozidel pro kontejnerovou přepravu, kontejnerové rámy různých velikostí a specifikací vyrábí CH + S SERVIS, s.r.o., Praha. Zajišťujeme poradenství a technickou konzultaci.
CH + S SERVIS, s.r.o. Servis hydraulických zařízení Praha
Bezpečný převoz cenin a finanční hotovosti
Bezpečnostní agentura TRUE AGENCY SECURITY s.r.o. se postará o bezpečný převoz Vašich cenin nebo finanční hotovosti vlastními nebo klientskými vozy v Brně a okolí.
TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.
Obrábění rotačních frézovaných dílců z železných i neželezných kovů na CNC strojích
Obrábění rotačních i frézovaných dílců na CNC strojích zajišťuje v okolí Olomouce a Šumperka firma Roman Skřipec ze Zábřehu. Vyrábíme součástky pro různá odvětví průmyslu.
Roman Skřipec Kovoobráběčství Zábřeh
Pokládka konstrukčních vrstev finišerem – klíčový proces při výstavbě silnic a komunikací
Na pokládku konstrukčních vrstev finišerem, která je klíčovým procesem při výstavbě silnic a komunikací se zaměřuje společnost s mnohaletými zkušenostmi - Dopravní stavby Smrčka s.r.o. ze Znojma.
Dopravní stavby Smrčka s.r.o.
Skladové vozy za mimořádných podmínek - užijte si neodolatelné akce a nabídky od Renault
Objevte exkluzivní slevy a výhodné financování na vybrané modely vozů Renault. Nechte se inspirovat a najděte ideální auto pro vaše potřeby za bezkonkurenční cenu.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o. Autorizovaný prodejce Renault, Dacia
Nové, skladové vozy Renault - moderní design, pokročilá technologie - exkluzivní nabídky pro každého
Prozkoumejte revoluci v jízdě s nejnovějšími modely Renault! Od ekologických elektrických vozů po robustní SUV - objevte vozidlo svých snů.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o. Autorizovaný prodejce Renault, Dacia
Výroba a zpracování požárních žebříků a ocelových konstrukcí – nezbytný prvek pro bezpečnost budov
Na výrobu a zpracování požárních žebříků a ocelových konstrukcí, které jsou nezbytným prvkem pro bezpečnost budov se zaměřuje nejen v oblastech Znojma a Třebíče společnost UNIVARS, s.r.o.
UNIVARS, s.r.o.
Garážová vrata, vjezdové brány a závory – moderní řešení pro Váš domov s celoroční akcí Hörmann
Celoroční akci Hörmann na garážová vrata, vjezdové brány, závory, dveře i pohony má společnost GLOB-TRADE td, s.r.o. z Prahy 9, která se postará o moderní zabezpečení Vašeho domova.
GLOB-TRADE td, s.r.o. Garážová vrata Hörmann
Elektroinstalace komerčních, průmyslových objektů - elektromontáže od A do Z
Firma MBI Tec Elektro s.r.o. z Chropyně se specializuje na realizace zakázek v oboru elektroinstalace u komerčních objektů i bytových objektů. Působí v regionu Zlínský, Olomoucký i Jihomoravský kraj.
MBI Tec Elektro s.r.o. Realizace elektroinstalací Kroměříž
Daňové a ekonomické poradenství pro zvýšení finanční výkonnosti firmy a zajištění její dlouhodobé prosperity
Tým odborníků ze společnost TAYLOR, s.r.o. vám pomohou nejen optimalizovat vaše daňové povinnosti, ale také poskytují strategické rady pro ekonomický růst a rozvoj vašeho podnikání.
TAYLOR, s.r.o.
Lekce pro seniory – cvičení k podpoře zdraví a vitality pro všechny generace
Speciální lekce pro seniory a cvičení vedoucí k podpoře zdraví a vitality vhodné pro všechny generace realizují profesionálové ze společnosti PROSTOR PRO BALANC s.r.o. ve Velkých Bílovicích.
PROSTOR PRO BALANC s.r.o.
Průmyslové dopravní a zvedací zařízení-dopravní technika na klíč
Výrobce dopravní techniky na klíč z okresu Kroměříž je Chropyňská strojírna a.s. - dodává průmyslové dopravní a zvedací zařízení pro automobilový průmysl.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Dezinsekce - účinná likvidace, hubení štěnic dle norem HACCP
Firma BAVA servis ze Starého Města poskytuje DDD služby v lokalitě Zlínský kraj, Moravskoslezský kraj. V oblasti dezinsekce provádí dle norem HACCP účinnou likvidaci štěnic a hubení dalšího hmyzu.
BAVA servis s.r.o. Úklidové služby, úklid UH, Zlínský kraj
Dopravníkové točny a systémy – efektivní změna směru u přepravovaných palet
Na návrh, konstrukci a montáž dopravníkových točen a systémů, které slouží pro efektivní změnu směru u přepravovaných palet a jsou klíčovým prvkem moderní logistiky, se zaměřuje ROBOPAL s.r.o.
ROBOPAL s.r.o. Robotická paletizace
Projekce, výroba a montáž v cementárenském a vápenickém průmyslu
Společnost MELKOV, s.r.o. se sídlem v obci Mokrá-Horákov v okrese Brno - venkov se specializuje na projekci, výrobu, montáž a údržbu technologických zařízení pro cementárenský a vápenický průmysl.
MELKOV, s.r.o.
Sedlácký chléb z žitné mouky, čerstvý a křupavý - ochutnejte novinku z naší pekárny
Pekárna IVANKA pro Vás peče čerstvé a křupavé pečivo nejen k snídani - ochutnejte naši novinku sedlácký chléb z žitné mouky, čeká na Vás každé úterý a čtvrtek v naší pekárně v Moravském Krumlově.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Pozinkované a poplastované pletivo a plotové panely – oplocení pozemku od profesionálů
Na realizaci a montáž pozinkovaných a poplastovaných čtyřhranných pletiv a plotových panelů se zaměřují profesionálové na oplocení nejen v okolí Znojma a Ivančic ze Zahrady Minařík.
Zahrady Minařík