Aktuální microsite

Dotace Zelená úsporám, podklady pro získání dotace - odborná pomoc
Dotaci Zelená úsporám a podklady pro její získání realizuje DK projekt, s.r.o. se sídlem v Ostravě, která Vám nabízí odbornou pomoc při zpracování podkladů potřebných pro získání dotací.
DK projekt, s.r.o.
Projektová dokumentace pro provedení stavby, projekční kancelář
Projektovou dokumentaci pro provedení stavby, inženýrsko-geologické průzkumy zajistí na Vysočině projekční kancelář PROJEKT CENTRUM NOVA s.r.o.
Spojovací materiál do plechu, trhací nýty - výroba, prodej a dodávka
Firma SIMAF CZ s.r.o. v Brně vyrábí a také prodává spojovací materiál do plechu. Další kvalitním produktem jsou také trhací nýty. Neváhejte nás kontaktovat - vždy vám rádi poradíme s výběrem.
SIMAF CZ s.r.o.
Elektromontáže silnoproudých rozvodů, opravy, vnitřní, vnější elektroinstalace
Každá stavba se neobejde bez kvalitní elektroinstalace. Elektromontáže silnoproudých rozvodů, opravy, vnitřní i vnější elektroinstalace spolehlivě zajistí společnost ELMONT GROUP, a.s. z Brna.
ELMONT GROUP, a.s.
Reklamní polepy automobilů – nepřehlédnutelná reklama v provozu i při stání
Pokud uvažujete o efektivním způsobu reklamy pro Vaši firmu, umístěte si reklamní polep na Váš firemní vůz. Touto jednorázovou investicí získáte nepřehlédnutelnou reklamu v provozu i při stání.
Autosklo PEMI, s.r.o.
Venkovní i vnitřní čistící zóny a rohože – gumové, plastové, kokosové, zátěžové i kovové
Vstupní čistící zóny vnitřní i venkovní jsou nedílnou součástí domů, bytů i veřejných budov. U firmy FLOMAT s.r.o. můžete vybírat z širokého sortimentu rohoží – plastové, kokosové, gumové, kovové atd.
FLOMAT s.r.o. Rohože, podlahy, podlahoviny
Littering 2023 - nová metodika pro výpočet odměny za úklid jednorázových plastových obalů
Společnost EKO-KOM přináší novou metodiku pro výpočet odměny, kterou obce mohou využít k úhradě nákladů na úklid odpadů z jednorázových plastových obalů.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Povlečení žakárové, flanelové, saténové nežehlivé, snadno žehlivé
Veškeré druhy povlečení můžete zakoupit na prodejně firmy Franc Zlín. Najdete zde snadno žehlivé i nežehlivé tzn. bez žehlení - žakárové, flanelové, saténové i krepové.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Jádrové vrtání, řezání železobetonu, výřezy pro okna a dveře
Společnost Radek Šťastný - Happy Diamond se zabývá jádrovým vrtáním a řezáním diamantovou technikou. Zhotovujeme výřezy pro okna a dveře.
Plošinové váhy - elektronické tenzometrické váhy - VELS vážící elektronické systémy s.r.o.
Společnost VELS vážící elektronické systémy s.r.o. z Pardubic-Rosic vyrábí a dodává plošinové váhy, které lze vyrobit i dle vašich požadavků.
Vels vážící elektronické systémy s.r.o. Váhy Pardubice
Prodej a míchání barev – tónovací centrum
V prodejně barev M.J. Final v Litovli pořídíte široký sortiment malířských, fasádních a dalších typů barev. Postaráme se i o míchání barev v tónovacím centru.
Barvy M.J.Final, s.r.o.
Přestavba aut na LPG, CNG a E85 - pohony, které jsou šetrné k životnímu prostředí
Alternativní pohony LPG, CNG a E85 jsou šetrné k životnímu prostředí, ale i levný a spolehlivý způsob, jak pohánět svůj vůz. O přestavbě vašeho vozu neváhejte a kontaktujte firmu HVgas.
HVgas - Huvar
Tlumiče hluku z větráků a ventilátorů na míru pro domácnosti i průmyslovou výrobu
Účinné odhlučnění domácností a výrobních prostor zajistí zákazníkům na míru tlumiče hluku z větráků, ventilátorů a tepelných čerpadel od českého výrobce, společnosti ROMAn s.r.o. se sídlem v Praze.
ROMAn s.r.o. Odhlučnění a protihlukové materiály
Spolehlivý automatizovaný tok zboží pro optimální zaskladnění
Spolehlivé řešení pro automatický tok zboží nejen v rámci optimálního zaskladnění pomocí RECA iSTORAGE si vezme na starost firma Reca spol s.r.o. z Brna jež je proslulá poctivým a upřímným přístupem.
Geodézie - zpracování podkladů v oblasti investiční výstavby a katastru nemovitostí
Jsme společnost SUDOP BRNO, spol. s r.o. zabývající se geodézií a zpracováním podkladů v oblasti investiční výstavby, katastru nemovitostí, mapování a speciálních geodetických prací nejen v Brně.
SUDOP BRNO, spol. s r.o.
Výroba masti, kosmetické přípravky, krémy, roztoky, potravinové doplňky - volné výrobní kapacity
Výrobou mastí, kosmetických přípravků, krémů, roztoků i potravinových doplňků se zabývá společnost Galenická Laboratoř Ostrava s volnými výrobními kapacitami.
Galenická laboratoř Ostrava léky, tablety, potravinové doplňky
Bezhotovostní výkup železa, sběr, svoz a zpracování kovového odpadu, kovošrot
Specialistou na zpracování, sběr a svoz kovového odpadu, na výkup železa a kovošrotu je společnost Centromat s.r.o. působící v okolí Havířova a Karviné.
CENTROMAT s.r.o.
Výroba stabilních kovových regálů s pevnou policí z dřevotřísky s vysokou nosností
Výrobou stabilních kovových regálů s pevnou policí z dřevotřísky, vyznačující se vysokou nosností, např. HEAVY RACK, FUTUR a FUTUR PLUS, se zabývá společnost KOVONA SYSTEM, a.s. Český Těšín.
KOVONA SYSTEM, a.s.
Prodej i pronájem lehké mobilní oplocení - rychlá instalace a snadno přemístitelné
SCASERV a.s. nabízí k prodeji i pronájmu mobilní oplocení, které je snadno přemístitelné, má dlouhou životnost díky žárovému pozinkování, vysokou kvalitu a jeho montáž je velmi rychlá a jednoduchá.
SCASERV a.s. Lešení, bednění
Čistící zóny, interiérové a textilní rohože - výroba a prodej
Rámy, vstupní čistící zóny a rohože s logem, textilní, interiérové a na hrubé nečistoty vyrábí a prodává firma DIAMANT AK s.r.o. z Brna.
DIAMANT AK s.r.o.
Degustační balíčky s prohlídkou vinařství a výrobních prostor
Degustace vína, občerstvení, teplé menu, konzumace sudového vína, prohlídka vinařství a výrobních prostor - to vše zahrnují degustační balíčky Víno Sýkora.
VÍNO SÝKORA, s.r.o.
Pravidelná výměna oleje, palivového či plynového filtru - dlouhodobá životnost Vašeho automobilu
Pravidelná výměna oleje, palivového či plynové filtru je nutnou součástí provozu jakéhokoliv auta. Autoopravna Aleš Lengál Vám zajistí servis Vašeho automobilu v okolí Znojma.
Autoopravna Znojmo Aleš Lengál
Oprava a servis havarovaných nákladních aut, návěsů a přívěsů - rovnání rámů
Pokud hledáte někoho, kdo Vám opraví havarované nákladní auto, jste tu správně. Společnost CN SERVIS, spol. s.r.o. se postará o opravu a servis. Provádí rovnání rámů nákladních aut, návěsů a přívěsů.
CN SERVIS, spol. s r.o.
Bezpečnostní audit informačního systému - odhalte nedostatky vaší sítě
Odhalte nedostatky vaší počítačové sítě z pohledu bezpečnosti - obraťte se na firmu ROOT IT s.r.o. z Litovle nedaleko Olomouce, která vám zajistí bezpečnostní audit informačního systému.
ROOT IT s.r.o.
Výkonné velkoplošné solventní tiskárny Mimaki pro profesionální využití
Autorizovaný prodejce tiskáren Mimaki, firma ELECTRON, spol. s r.o. v Brně dodává výkonné a cenově dostupné velkoplošné solventní tiskárny pro profesionální využití.
ELECTRON, spol. s r.o.