Aktuální microsite

Prohlídky vozů všech značek - servisní, garanční i příprava na STK a měření emisí
Garanční i servisní prohlídky vozů všech značek zajišťuje společnost RM Alt s.r.o. v Ostravě, která váš automobil připraví nejen na STK, ale navíc provede také měření emisí.
RM Alt, s.r.o. Autoservis Ostrava
Kvevri vína – naturální vína z keramických kvevri nádob
Specialitou Vinařství Nešetřil jsou vína Kvevri. Tato vína zrají v keramických nádobách zakopaných až po hrdlo do země podle staré gruzínské metody. Ochutnejte naše vína řady Special Kvevri.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Motorové římské rolety, kolejnice na záclony a závěsy, garnýže s motorem
Společnost FRANC Zlín reaguje rychle na moderní trendy a při návrhu interiéru, v rámci zastínění, doporučuje motorové římské rolety nebo využít garnýže s motorem - kolejnice na záclony a závěsy.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Sešity a školní potřeby pro školy i školky Praha - vše na kreslení, papíry, barvičky, křídy...
Kompletní nabídku papírů, barviček, kříd, sešitů a školních potřeb nabízí za nízké ceny školám a školkám firma Mrakeš - velkoobchod papír a kancelářské potřeby z Prahy.
Mrakeš - velkoobchod papír a kancelářské potřeby Praha
Travní traktory SECO s různým vybavením - seřízení a odzkoušení zdarma, servis
Výkonnou zahradní techniku prodává naše firma GARDENTECH z Brna. Dodáváme travní traktory SECO s různým vybavením, které Vám seřídíme a odzkoušíme zdarma včetně předprodejního servisu.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Elektrické vozíky pro seniory
Elektrické vozíky vhodné pro seniory a lidi s pohybovými obtížemi ve svém sortimentu nabízí společnost Gardentech, s.r.o. z Brna.
Gardentech s.r.o.
Pronájem velkého společenského sálu s kapacitou až 120 míst na svatby, oslavy i školení
Uspořádejte svatbu, oslavu nebo školení pro více osob v Restauraci a hotelu U Hrocha ve Žďáru nad Sázavou. Náš společenský sál s kapacitou až 120 osob si můžete pronajmout kdykoliv během roku.
Restaurace a hotel U Hrocha
Ekonomické hašení - opakovaně plnící hasicí zařízení pro hašení lithiových baterií
Společnost HTB - Požární ochrana a.s. z Ostravy se specializuje na dodávku hasicích zařízení pro hašení lithiových baterií. Jsou vhodné na hašení notebooků, elektrického nářadí či zahradní techniky.
HTB - Požární ochrana a.s.
Topenářské práce - dodávka ústředního topení, výměna otopných těles, tepelných izolací
Firma VTP Pelka provádí kompletní práce v oboru vodo-topo-plyn v lokalitě Uherské Hradiště. Zajistí dodávky ústředního topení, výměny otopných těles, tepelných izolací a další topenářské práce.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Kvalitní švestková povidla s výraznou chutí - nedoslazovaná, z vyzrálých švestek
Firma Jiří Netopil z Pravčic dodává kvalitní švestková povidla s výraznou chutí, nedoslazovaná. Povidla vyrábí z vyzrálých švestek z vlastních sadů na pozemcích v okolí Kroměříže, Přerova.
Švestková povidla Jiří Netopil www.svestkovapovidla.cz
Obrovský výběr stavebnin – fasády, izolace, komíny, dveře, dlažby a mnoho dalšího
Bohatý výběr stavebnin jako jsou fasády, izolace, betonové bloky, komíny, dveře a zárubně, dlažba, nářadí a mnoho dalšího má ve svém sortimentu společnost STAVEBNINY ANDRLA s.r.o. z Opavy.
STAVEBNINY ANDRLA s.r.o.
Snadno ovladatelné žací, zahradní traktory Seco Indrustries pro celoroční použití
Se žacími zahradními traktory Seco Industries je údržba obce, zahrady i hřiště snadná-vhodné pro celoroční použití. Robert Bílka je prodejce v regionu Zlínský kraj, poskytuje i servis.
Robert Bílka - Zahradní technika
Prodej okenní parapety, okenní doplňky, příslušenství k oknům, e-shop
Prodej okenní parapety, okenní doplňky, a příslušenství k oknům včetně montáže zajišťuje firma iPARAPETY s.r.o. Pohodlný nákup na e-shopu za dostupné ceny!
iPARAPETY s.r.o.
Nábytkové úchytky ze specializovaného velkoobchodu Brno -  u nás si vybere každý!
O tom,jak dlouho a jak dobře Vám bude nábytek sloužit a jak dobře bude vypadat, rozhoduje z velké části výběr nábytkových úchytek a kování. V našem velkoobchodu nabízíme výrobky renomovaných výrobců.
Schachermayer, spol. s r.o. Brno
Služby v oblasti kovovýroby - kovoobrábění, CNC obrábění, soustružení, frézování, vyvrtávání
Společnost ZPS-MECHANIKA a.s. Zlín se zaměřuje na kovoobrábění a zámečnickou výrobu. Realizujeme zakázky v oblasti kovovýroby - CNC obrábění, soustružení, frézování, vyvrtávání.
Náhradní díly – použité díly na všechny značky aut z autovrakoviště
Použité díly na všechny značky aut pořídíte ve firmě IB – MET. Skladem máme náhradní díly pro různé modely a značky aut.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Půjčovna a pronájem polohovacích elektrických postelí a pečovatelských lůžek
Polohovací elektrické postele a pečovatelská lůžka si můžete zapůjčit od ostravské firmy CHIRANEX s.r.o., specializující se na pronájem kompenzačních pomůcek a zdravotnické techniky pro domácí péči.
CHIRANEX s.r.o.
Lymfoterapie a uhličitá terapie v Plzni - zdraví pro váš organismus -  objevte jejich sílu a regenerujte své tělo!
Obnovte své zdraví a regenerujte se s lymfoterapií a uhličitou terapií v Plzni. Přinášíme vám metody, které pomáhají regenerovat váš organismus.
LYMFOTERAPIE - Ivana Bäumlová
Obec Poustka - Ostroh - hrad Seeberg, naučná stezka, kostel sv. Wolfganga
Obec Poustka naleznete v okrese cheb, Karlovarský kraj. Součástí obce Poustka je obec Ostroh, kde naleznete hrad Seeberg, naučnou stezku a kostel sv. Wolfganga.
Obec Poustka
Silikonové náramky – módní doplněk i efektivní způsob propagace
Pestrobarevné silikonové náramky vhodné jako módní doplněk i skvělý způsob propagace vyrábí společnost Silikonové náramky IdentCORE s.r.o. sídlící ve Znojmě.
Silikonové náramky IdentCORE s.r.o.
Reklamní dárkové předměty, reklamní agentura, trička, grafika Liberec
Návrhy reklamních dárkových předmětů Liberec, kompletní grafické návrhy a tvorba logotypů, řezaná a digitálně tištěná velkoplošná reklama.
ROMMY AGENCY PhDr. Romana Kuželová, Ph.D.
Stolařství Ostrava - výroba dětského pokoje, ložnice a veškerého nábytku na míru
Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě klade důraz na kvalitu i osobní přístup a vyrobí Vám veškerý nábytek na míru do dětského pokoje, ložnice či kanceláře.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Chodníky, komunikace pro pěší, parkoviště – realizace a rekonstrukce
Firma BADIN s.r.o., která sídlí v Ivančicích, realizuje výstavbu a rekonstrukce komunikací pro pěší, respektive chodníků, ale také parkovišť a parkovacích míst.
BADIN s.r.o. Zemní a výkopové práce Brno venkov
Kompletní rekonstrukce bytů - realizace u jednoho dodavatele
S rozsáhlou přestavbou Vašeho domova Vám pomůže firma Woodtech Jiřího Májka z Brna. Zajistěte si kompletní rekonstrukci u jednoho spolehlivého dodavatele a bez zbytečných starostí.
Jiří Májek Woodtech
Moderní, klasické i nadčasové pohovky, křesla do kanceláře a jednací židle
Pohovky, křesla do kanceláře nebo jednací židle, které se hodí do klasického i nadčasového interiéru kanceláře, objednávejte na e-shopu 3D Kancelář ostravské firmy Anredo s.r.o.