Aktuální microsite

Prodej a distribuce nebrzděných náprav ADR
Prodejem a distribucí nebrzděných náprav se zabývá firma ADR SYSTEM s.r.o. Dodáváme nebrzděné nápravy pro zatížení od 500 kg do 30 tun.
Výrobky z plastu - plastové výlisky z termoplastů a jejich návrhy
Firma INCOT - vstřikování plastů nabízí svým zákazníkům kompletní služby při výrobě plastových výlisků. Najdete u nás vše, co potřebujete při návrhů výlisků, výroby forem či vstřikování plastů.
INCOT PLASTIC s.r.o. - vstřikování a lisování plastů
Ofsetová tiskárna, archový ofsetový tisk-formuláře, vizitky, prospekty
KODIAK print Holešov je ofsetová tiskárna v regionu Zlínský kraj, Kroměříž. V nabídce je ofsetový archový tisk, dodáme firemní tiskoviny - formuláře, vizitky, prospekty.
KODIAK print s.r.o. Komplexní polygrafické služby Holešov
Obec Rohatec, okres Hodonín, Jihomoravský kraj
Obec Rohatec naleznete 5 km severovýchodně od města Hodonína v Jihomoravském kraji u řeky Moravy a při hranici se Slovenskem.
Obec Rohatec
Obaly, krabice a tašky na víno v různých provedeních – bohatý výběr na e-shopu i v prodejnách
Různé provedení obalů, krabic a dárkových či firemních tašek na víno má ve svém bohatém sortimentu společnost Model Pack Shop nejen na e-shopu, ale také na prodejnách v okolí Břeclavi a Mikulova.
Model Pack Shop Brno e-shop obaly a krabice
Obalové materiály – bublinkové a strečové fólie, zakrývací plachty
Bublinkové, stretch fólie a další obalové materiály, pomocí kterých ochráníte různé předměty při jejich přepravě, zakoupíte v prodejně Barvy M.J. Final, s.r.o. v Litovli. Prodáváme také krycí plachty.
Barvy M.J.Final, s.r.o.
Prodej, profesionální servis jízdních kol, elektrokol - příprava na cyklosezónu
Společnost SENZA Sport s.r.o. je prodejce a servis jízdních kol a elektrokol pro region Uherské Hradiště, provozovna je ve Starém Městě. Nechejte si udělat servis před sezónou, nebo vyberte nové kolo.
Ekologická likvidace a recyklace autovraků - výkup starých a nepojízdných aut
Společnost OPAMETAL s. r. o. sídlící v Opavě se zaměřuje na ekologickou likvidaci a recyklaci autovraků, tím přispívá k lepšímu životnímu prostředí. Vykoupíme staré a nepojízdné automobily.
OPAMETAL s.r.o. Kovošrot a sběrné suroviny Opava
Stohovač palet PALOMAT® – efektivní a bezpečná práce s paletami
Manipulace s paletami může být efektivní a bezpečná díky stohovači palet PALOMAT® od společnosti Altic Point. PALOMAT® ulehčuje manipulaci s paletami a snížuje počet úrazů.
Altic Point s.r.o. Regály Praha
Automatizace a optimalizace ve skladování palet díky zásobníku Palomat
Efektivní manipulaci při stohování a vyskladňování palet ze dřeva, plastu nebo kovu všech běžných rozměrů zajistí zásobník Palomat, který nabízí Altic Point s.r.o.
Altic Point s.r.o. Regály Praha
Cabernet Sauvignon Rosé Frizzante – jemně perlivé víno s harmonickou a vyváženou chutí
Cabernet Sauvignon Rosé Frizzante představuje jemně perlivé víno, ve kterém se prolíná jemná nasládlost se svěží kyselinkou. Ochutnejte toto jedinečné polosuché víno z Vinařství Herůfek ze Zaječí.
Vinařství Herůfek Svatopluk Herůfek
Výměna olejů v automatických převodovkách všech značek automobilů
Výměnu olejů ve vozidlech všech značek s automatickými převodovkami zajistí v okolí Znojma Pneu a auto servis Pavel Vrána.
Pneu a auto servis Znojmo Pavel Vrána
Elektrické rozvaděče pro zdvihací zařízení - profesionální montáž, servis i revize
Profesionální montáž, servis i revizi elektrických rozvaděčů pro zdvihací zařízení zajišťuje společnost Giga montáže s.r.o., která se specializuje na průmyslové stroje jako jsou kladkostroje, jeřáby.
GIGA montáže, s.r.o. Ostrava
Objednejte si přes e-shop bílé, červené či růžové víno, nebo rovnou celý degustační set
Využijte e-shop rodinného vinařství Jan Plaček a ochutnejte naše bílé, červené či růžové víno z prvotřídních hroznů nebo si objednejte degustační set, případně několikalitrový box vína.
Vinařství Jan Plaček
Komplexní čištění kanalizací a odpadů - rychlá a spolehlivá havarijní pohotovost
Rychlou havarijní pohotovost a komplexní čištění kanalizací a odpadů zajišťuje naše společnost S-KONTROL s.r.o. z Hradce nad Moravicí. Působíme v Opavě, Ostravě a celém Moravskoslezském kraji.
S-KONTROL s.r.o. Čištění, monitoring kanalizací Opava
Spárovky na přání - výroba spárovek na zakázku
Společnost BRENUS s.r.o. je dodavatelem lepených dřevařských materiálů z regionu Zlínský kraj. Vyrábí i spárovky na přání zákazníka. Výroba spárovek na zakázku je možná z dřevin z naší vzorkovny.
BRENUS, s.r.o. Dodavatel dřevařských materiálů
Dodavatel, výrobce švestkových povidel - vítěz D-testu
Jiří Netopil z regionu Zlínský kraj je výrobce a dodavatel švestkových povidel. Naše povidla jsou 100% přírodní produkt, stala se vítězem D-testu ve své kategorii.
Švestková povidla Jiří Netopil www.svestkovapovidla.cz
Výroba, prodej regranulátu, remistyrenu, technické plastové drtě
Firma Remiva s.r.o. recykluje plastové odpady z výroby na regranuláty či technické plastové drtě. Jsme výrobci regranulátu Remistyrenu.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Moderně vybavená zubní ordinace, kde jste v péči nejlepšího zubaře
Moderně vybavené zubní ordinace, kde jste v péči nejlepšího zubaře, jsou na Zubní klinice Rafael Zlín a v Dentálním centru Happy Smile Otrokovice.
MUDr. Rafael Chajrušev Zubní klinika Zlín
Svoz notebooků, PC, projektorů a TV do servisu zdarma po celé ČR od ITC Services s.r.o.
Společnost ITC Services s.r.o. z Prahy zajišťuje svoz pokažených notebooků, PC, projektorů a televizí do servisu zdarma po celé České Republice.
Nová řada vín Special Egg zrajících v unikátních nádobách - betonových vajíčkách
Absolutní novinkou ve Vinařství Nešetřil ze Znojma jsou dvě betonová vajíčka původem ze Slovinska, ve kterých pro naše zákazníky necháváme dozrát vína úplně nové řady s názvem Special Egg.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Okrasné kmeny do interiéru i pro výrobu nábytku - Carapanauba, Quari quara
Na prodejně firmy WOODCMTE v Pašovicích u Uherského Hradiště můžete vidět okrasné kmeny Carapanauba a Quari quara. Každý kmen je originál, využití mají jako solitér do interiéru i při výrobě nábytku.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Robotika a cobotika - chytrá řešení pro robotické aplikace od HBP měřící technika s.r.o.
Pražská společnost HBP měřící technika s.r.o. představuje chytré řešení pro robotické aplikace a měření v oblasti robotiky a cobotiky.
HBP měřicí technika s.r.o. Snímače, senzory a tenzometry Praha
Úklidové služby, jednorázový i pravidelný úklid
Společnost B+N Czech Republic Správa Budov s.r.o. poskytuje úklidové služby v jakémkoliv oboru. Možnost jednorázového i pravidelného úklidu.
Program rozvoje obce  - efektivní nástroj pro maximální využití finančních prostředků z dotací
Společnost GaREP, spol. s r.o. z Brna Vám vypracuje program rozvoje obce a pomůže zorganizovat činnosti a projekty pro nejlepší využití finančních prostředků z dotací pro Vaši obec.