Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Královéhradecký kraj
Zakázkové krejčovství Jičín, strojové vyšívání, prodej metrového textilu a textilní galanterie
Všem svým zákazníkům z okolí Jičína nabízíme kompletní služby zakázkového krejčovství včetně prodeje metrového textilu a textilní galanterie.
Rodinné knihkupectví Rychnov nad Kněžnou, prodej knih všech žánrů, prodej modelů
V našem knihkupectví v Rychnově nad Kněžnou naleznete knihy všech žánrů jak pro děti tak pro dospělé z různých nakladatelství a také prodáváme modely včetně lepidel a štětců.
Dřevěné konstrukce, výroba trámových konstrukcí Náchod, montované domy, roubenky, krovy
Dřevěné konstrukce, výroba trámových konstrukcí Náchod, montované domy, roubenky, konstrukce krovů, pergoly, zimní zahrady, altány.
IQ KONSTRUKT s.r.o. Designové dřevěné atypické stavby Náchod
Restaurace U Letců Hradec Králové - aktuální program koncertů
Přijměte naše srdečné pozvání k poslechu i tanci, pořádáme zahradní country koncerty nejlepších skupin - Restaurace U Letců Hradec Králové
Letní koncerty Hradec Králové - program nejen country koncertů
Přijďte si k nám poslechnout to nejlepší z rozmanité hudební scény - Restaurace U Letců Hradec Králové
Dárkové poukazy platnost bez časového omezení
Pořiďte svým blízkým, známým, kamarádům nevšední zážitek s našimi dárkovými poukazy na 1 hodinu hry bowlingu nebo ricochetu - A-SPORT Zábavní centrum Hradec Králové
Zasklení lodžií, balkonů a výklenků domů
Zasklívací systém z tvrzeného bezpečnostního skla a hliníkových profilů pro mobilní zasklení lodžií, balkonů a výklenků domů - K plasty s.r.o. Nové Město nad Metují
Obec České Meziříčí – obec na soutoku řek
Vítejte v obci České Meziříčí, obci s téměř 2000 obyvatel ležící zhruba půl hodiny od Hradce Králové. Zavítejte do naší půvabné obce nedaleko Orlických hor a obklopené řekami Labe, Metuje a Orlice.
Obec České Meziříčí
Obec Dobřany v Královéhradeckém kraji, barokní kostel sv. Mikuláše, roubená fara, zbytky hradu
Obec Dobřany, jméno obce se odvozuje od místa, kde žili a hospodařili lidé na dobré půdě. První písemná zmínka je z roku 1361.
Prodej zemědělské techniky Královéhradecký kraj
Nejlepší výběr zemědělský strojů na trhu, prodejna zemědělské techniky v Trutnově. Široká nabídka zejména traktorů a menších strojů pro zemědělské účely.
Denní stacionář pro seniory Hradec Králové, denní pobyt seniorů, služba pro rodiny
Služby denního stacionáře poskytujeme osobám se sníženou soběstačností z důvodu věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení, které potřebují zvýšenou a pravidelnou péči.
Horizontálně řízené vrtání, podvrty, mikrotunelování
Vrtání potrubí inženýrských sítí i pod vodním tokem, mikrotunelování odvodňovacích vrtů, řízené horizontální vrty realizuje společnost POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. řízené vrtání, podvrty
Střechy na klíč pro novostavby i rekonstrukce střech, velký výběr materiálu
Komplexní realizace střech od návrhu, vizualizace po tesařské, pokryvačské a klempířské práce a instalace hromosvodů provádí společnost REST.TU s.r.o. z Trutnova.
REST.TU s.r.o. realizace a rekonstrukce střech
Horská obec v podhůří Krkonoš
Malebná a krásná obec na řece Čermná, malá obec v podhůří Krkonoš nedaleko Trutnova, obec Čermná – nejlepší místo pro život i turismus.
Logistická podpora s možností náhradního plnění
Kompletní logistické služby od společnosti Filipa, s.r.o. Spolehlivý partner pro Vaše podnikání. Náhradní plnění. Logistické služby přímo v místě Vaší výrobní linky.
Přestavby vozidel na LPG Náchod, výrazná úspora nákladů za pohonné hmoty
Specializujeme se na přestavby LPG, máme licenci Ministerstva dopravy ČR, jezděte levněji, snižte náklady přestavbou vozu na LPG již od 19500 Kč.
LK AUTOSERVIS spol. s r.o. Autoservis Náchod
Vibrolis – pracovní podložky z kvalitního řeziva
Vysoce kvalitní pracovní podložky do vibrolisů. Z měkkého nebo tvrdého řeziva. Dodáváme nejen po celé ČR, ale i do zahraničí. Dodá společnost PRACOVNÍ PODLOŽKY s.r.o. z Týniště nad Orlicí.
Broušené sklo a křišťál, výroba sklenic a jídelních souprav
Objevte jedinečné kouzlo broušeného křišťálu z Třebechovic pod Orebem. Krásné, tradiční i originální výrobky z broušeného skla vyrábí společnost KITTY Bohemia s.r.o.
KITTY Bohemia s. r. o.
Malebná obec Smidary leží v krásné rovinaté přírodě Polabí
V okrese Hradec Králové nedaleko Nového Bydžova najdete naši malebnou obec Smidary. Skládá se z pěti částí. Výborná občanská vybavenost, pamětihodnosti i turistika.
Ověřování elektronických a digitálních tachografů Rychnov nad Kněžnou, stanice měření emisí
Provozujeme stanici měření emisí a autorizované metrologické středisko včetně ověřování elektronických a digitálních tachografů v areálu ČSAD v Rychnově nad Kněžnou.
Stylový Barešův ranč s ubytováním a restaurací Lužec nad Cidlinou
Součástí Barešova ranče je rybník Jaroušek, ustájení poníků a koní a výběh chovu farmové zvěře, kde uvidíte bizony, jeleny evropské, daňky nebo muflony.
Strojírenská výroba, výroba nádrží Hradec Králové, výroba i atypického zařízení, opravy dílů
Strojírenská výroba, výroba nádrží Hradec Králové, výroba i atypického zařízení, opravy a renovace dílů, výroba náhradních dílů pro zařízení v potravinářském průmyslu.
Penzion Na Radosti Slavětín nad Metují, ubytování v blízkosti jelení farmy
Náš penzion leží v malebném kraji Boženy Němcové a Aloise Jiráska ve východních Čechách. Najdete ho v malé vesnici Slavětín nad Metují.
Auditorské, daňové a účetní služby Dvůr Králové nad Labem, daňová evidence, účetnictví, leasing
Svým zákazníkům nabízí veškerou činnost související s daňovou evidencí, účetnictvím, mzdami a poradenstvím nejen v podnikatelské, ale také i v neziskové sféře.
Geodetická kancelář, zeměměřičské práce Hradec Králové, letecké snímkování drony, mapování
Zabýváme se tvorbou mapových podkladů, pracemi z oboru inženýrské geodezie, katastru nemovitostí, fotogrammetrie a GIS.