Aktuální microsite

Fyzická ochrana objektů a osob – bezpečnostní služby i doprovod bodyguarda na jednání
Bezpečnostní služby v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj zajistí bezpečnostní agentura B.D. SAFE, s.r.o. - fyzická ochrana osob, bezpečnostní zajištění objektů i služby bodyguarda.
B.D.SAFE, s.r.o. bezpečnostní agentura Zlínský kraj
Bezúdržbový, bezkartáčový motor pro turnikety, automatické vstupní branky - do kancelářských budov, prostor s vysokým pohybem osob
Výrobce turniketů, společnost COMINFO, a.s. Zlín, dodává zařízení včetně bezúdržbových motorů pro plynulý průchod. Bezkartáčový motor je vhodný pro turnikety i automatické vstupní branky.
COMINFO, a.s. Výroba turniketů, přístupových systémů
Koupelnové studio - široký výběr koupelnového vybavení, prodej obkladů, dlažby, sanitární keramiky
Radek Kostrůnek provozuje koupelnové studio na Hulínské ul. Kroměříž. U nás je snadné vybrat si vhodné koupelnové vybavení. Na prodej obklady, dlažba, sanitární keramika a mnoho doplňků do koupelny.
Radek Kostrůnek Koupelny Kroměříž
Developer, výstavba, rekonstrukce RD, bytových domů - energeticky úsporné domy na klíč
Mezi hlavní aktivity stavební firmy MM stavby Uherské Hradiště s.r.o. patří výstavba a rekonstrukce RD, bytových domů i průmyslových, dopravních staveb. Působnost převážně na Moravě.
MM stavby Uherské Hradiště, s.r.o. Stavební firma Zlínský kraj
Celotělová masáž pro těhotné i po porodu pro regeneraci těla i návrat do kondice
Svěřte se do rukou Mgr. Soni Hornychové ve Studiu Kriya masáže Zlín. S využitím speciální techniky provádíme i masáž pro těhotné a po porodu pro rychlejší regeneraci těla.
Mgr. Soňa Hornychová Kriya masáže Zlín
Mobilní STK a měření emisí pro sněžná pásová vozidla - rolby, sněžné skútry
Agrotest Morava s.r.o. je spolehlivá mobilní STK pro zákazníky z okolí Uherského Hradiště a na Moravě. Mimo zemědělské stroje řeší STK a měření emisí pro sněžná pásová vozidla - rolby, sněžné skútry.
Agrotest Morava s.r.o. mobilní STK Morava
Studio míchání barev - na fasády i do interiéru, fasádní nátěry
Studio míchání barev - na fasády i do interiéru, fasádní nátěry, široký výběr z odstínů barev od firmy STAVEBNINY VAJBAR s.r.o. v Bořeticích.
STAVEBNINY VAJBAR s.r.o.
Analýza zranitelnosti projektu z hlediska změny klimatu
Společnost E-expert, spol. s.r.o. Vám provede analýzu a připraví dokumenty k projektu, který vyžaduje posouzení z hlediska vlivu na změny klimatu. Obraťte se na zkušené odborníky této společnosti.
E-expert, spol. s r.o.
Stylové dámské spodní prádlo – podprsenky, kalhotky, body, spodní košilky i punčochy
Na prodej dámského spodního prádla, jako jsou podprsenky, kalhotky, body, spodní košilky, tílka i punčochy, se zaměřuje na prodejně v Břeclavi a na e-shopu módní obchod Petra Móda.
Petra Móda Módní butik Břeclav
Kosmetické studio Šárka Zpěváková Otrokovice, kosmetické ošetření pleti, čištění pleti, depilace
Kosmetické studio Šárka Zpěváková v Otrokovicích nabízí ty nejlepší kosmetické služby, ošetření a čištění pleti, masáže obličeje a dekoltu, barvení obočí a řas, včetně jejich úpravy, depilace.
Kosmetické studio Šárka Zpěváková www.kosmeticke-studio-solarium.cz
Tradiční český výrobce volnočasové a pracovní obuvi ze Zlína
Kvalitní česká obuv ze Zlína od firmy FLEXIKO CZ s.r.o. - pracovní, sportovní a vycházková obuv i boty pro stavaře, rybáře.
FLEXIKO CZ s.r.o. Český výrobce flexi obuvi
Částečný polep auta, karoserie folií-ochrana laku vozidla před poškrábáním
Namáhané části karoserie vozidla je možná chránit před poškrábáním wrap fólií. Částečný polep auta folií provádí firma Cartint v regionu Hodonín a po celé Moravě.
CARTINT, s.r.o. Fólie na ochranu laku auta Hodonín
Nízká cena nafty a benzínu u čerpací stanice ZDV Fryšták
U Čerpací stanice ZDV Fryšták u Zlína natankujete levně. Nízká cena nafty a benzínu je zde po celý rok.
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták Repase výměníků tepla sušáren obilí
Originální, alternativní tonery, náplně do tiskáren a prodej, výkup tonerů
Firma PREMO s.r.o. z regionu Uherské Hradiště velkoobchodně prodává tiskárny i originální a alternativní tonery a náplně do tiskáren, provádí také výkup tonerů. Klientelu máme v lokalitě Zlínský kraj.
PREMO s.r.o. Příslušenství pro výpočetní techniku
Klidné ubytování apartmánového typu v blízkosti vinných sklepů Plže a přístavu  Baťova kanálu
Penzion Petrov poskytuje ubytování apartmánového typu s vlastní kuchyní a sociálním zařízením nedaleko památkově chráněného souboru vinných sklepů Plže a přístavu Baťova kanálu.
Penzion Petrov
Ekologické a zdravotně nezávadné přírodní dřevěné podlahy z masivního dřeva
Česká firma ŠTIPČÁK, spol. s r.o. vyrábí a dodává ekologické a zdravotně nezávadné třívrstvé dřevěné podlahy z přírodního dřeva. Vyzkoušejte naše prémiové podlahy vyráběné z kvalitní kulatiny.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o. Výrobce dřevěných podlah
Průmyslový, reklamní potisk plechu, kovu, plastu, plexiskla, dřeva, tvrzeného skla
Společnost Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. se zaměřuje na potisk různých materiálů - plechu, kovu, plastu, dřeva, tvrzeného skla i kartonových obalů. Využívají sítotisku a UV digitálního tisku.
Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. Profesionální reklamní tisk Zlínský kraj
Velký výběr tištěných samolepících i podlahových čísel a písmen na PVC a magnetických fólií
Na eshopu společnosti KRIŽAN s.r.o. najdete velký výběr tištěných i podlahových písmen a číslic na samolepících, PVC i magnetických fólii, ale i plechové šablony.
KRIŽAN, s.r.o.
Montáž, servis, oprava tepelného čerpadla - Bosch, Viessmann, Vaillant, Buderus, LG, Protherm
Společnost ROKO servis Roman Kouřil (ndplyn s.r.o.) zajistí servis, opravy i montáž tepelného čerpadla. Zakázky převážně realizujeme pro zákazníky z regionu Kroměříž, Zlínský kraj, Olomoucký kraj.
Roman Kouřil - ROKO servis ndplyn s.r.o.
CNC výroba výpalků a dodávka kvalitního hutního materiálu - tyče, kroužky, plechy
Kvalitní hutní materiál, jako jsou tyče, kroužky a plechy dodává v okolí Ostravy firma rapid trade s.r.o. z Brna. Zabýváme se CNC výrobou výpalků z černého a nerezového materiálu.
rapid trade, s.r.o. Hutní materiál Brno
Aplikace do náročného prostředí, pro jadernou energetiku - mikrospínače, jističe, senzory, elektroměry, převodníky, průchodky
Společnost ELEXIM a.s. Kroměříž se specializuje mimo oblast elektromobility i na aplikace do náročných prostředí - dodáme mikrospínače, jističe, senzory, elektroměry, nerezové průchody aj produkty.
ELEXIM a.s. Nabíjecí stanice pro elektromobily
Školení o praktickém využití umělé inteligence - jak využít AI v praxi pro zvýšení produktivity
Společnost RECRUITMENT FACTORY s.r.o. Zlín zajišťuje, mimo jiné, pro firmy školení o praktickém využití umělé inteligence s cílem zlepšení firemních procesů a zvýšení produktivity.
RECRUITMENT FACTORY s.r.o. Personální agentura Zlín
Profesionální elektrické ruční nářadí Milwaukee - velkoobchod, e-shop
Velkoobchodním prodejem i e-shopem ručního elektrického nářadí značky Milwaukee se zabývá ostravská společnost Lixus Technik s.r.o., která Vám veškerý sortiment ráda předvede na vzorkové prodejně.
Lixus Technik s.r.o.
Originální firemní oblečení s logem, výšivkou, malbou - šití oděvů pro řemeslníky, prodavače, pracovníky v gastro, administrativě
Eliška Potočná má vlastní kolekci udržitelného oblečení Foxeli collection a také šije na zakázku firemní, gastro oblečení. Oděvy jsou doplněny logem, výšivkou nebo malbou dle požadavku.
Eliška Potočná - Foxeli collection www.foxelicollection.cz
Pro lehkou inkontinenci jsou tady inkontinenční vložky ABENA Light
Problém lehké až středně stresové inkontinence, který trápí především ženy, pomáhají řešit vložky pro lehkou inkontinenci ABENA Light, které najdete na jejich eshopu.
ABENA