Aktuální microsite

Polední menu v restauraci s bezbariérovým přístupem, povoleným vstupem pro domácí mazlíčky
Zavítejte do restaurace Zlatá Hvězda a pochutnejte si na výborném poledním menu. Přístup do restaurace je bezbariérový, navíc je zde povolený i vstup domácím mazlíčkům.
Vždy čerstvá zelenina a ovoce -  zásobování nejen pro školy, restaurace, nemocnice
Velkoobchod Zepo-Kubíček Václav v Břeclavi nedaleko Hodonína vám dodá vždy čerstvou zeleninu a ovoce - zajistíme zásobování nejen pro školy, restaurace nebo nemocnice.
Deratizace – likvidace krtků, potkanů, myší a hryzců
Účinnou deratizaci a likvidaci krtků a hlodavců, jako jsou potkani, myši a hryzci, kteří zamořili Vaše obydlí či zahradu, provádí v okolí Znojma deratizační firma Moirat servis s.r.o.
Moirat servis s.r.o. Deratizace, dezinsekce, desinfekce
Velkoobchod s ventily a kohouty pro podnikatele s topenářským a vodoinstalatérským materiálem
Na provoz velkoobchodu s ventily a kohouty vhodnými k dodávce pro podnikatele a obchody s vodoinstalatérským a topenářským materiálem se zaměřuje společnost P.A.servis spol. s r. o.
P.A.servis spol. s r. o.
Technologie MaR, systémy měření a regulace - realizace a instalace
Realizace a instalace technologie MaR v Prostějově i Brně zajišťuje ELMAR group, s.r.o. Ta se zabývá systémy měření a regulace vytápění malého domu i řízení centrálního zdroje vytápění celého města.
ELMAR group spol. s r.o.
Rekuperační systémy pro úsporu energie za topení - až 95 procent
Společnost KlimaTechnik s.r.o., která je profesionálem v oblasti vzduchotechniky a klimatizace poskytuje rekuperační systémy, které jsou pro úsporu tepelné energie až 95 procent.
KlimaTechnik s.r.o.
Textilní prezentační stolky – klasické a světelné vhodné nejen na promo akce
Textilní prezentační a promo stolky v mnoha provedeních jako klasické a světelné s možností výběru tvaru má ve svém bohatém sortimentu společnost Activity promotion s.r.o. z Brna.
Activity promotion s.r.o.
Prodej a profesionální servis mobilních telefonů, tabletů a ostatního příslušenství
Společnost ATC MOBILE Vám zajistí profesionální přístup při koupi telefonů, mobilních doplňků a ostatního příslušenství. Zajistíme Vám odbornou opravu nebo jen odbornou pomoct a poradenství.
ATC MOBILE Mobilní telefony Ostrava
Prodej a montáž garážových vrat od předních českých výrobců
Široký výběr garážových vrat vhodných pro rodinné domy i průmyslové haly naleznete u společnosti Garážová vrata a žaluzie Martin Mareček, která zajišťuje dodávku po celé Vysočině.
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček
Dělička na brambory – krájení brambor na 2,4 nebo 6 dílů s kapacitou krájení 16  tisíc brambor za hodinu
Dělička na brambory DMA-60 – přístroj, který umí nakrájet brambory na 2,4 nebo 6 dílů s kapacitou pracování 16 tisíc kusů brambor za hodinu.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Výroba konfekce – sáčky a proložky z bublinkové a hladké fólie nebo pěnového polyethylenu
Na specializovanou výrobu konfekce zahrnující výrobu sáčků, proložek a přířezů z bublinkové a hladké fólie či polyethylenu v různých provedeních se zaměřují odborníci společnosti HB pack s.r.o.
HB pack s.r.o.
Kalkulace střechy - vypočítáme cenu Vaši nové střechy - betonová střešní krytina
Společnost Mediterran CZ s.r.o. z Brna je česká společnost, která poskytuje kvalitní betonovou střešní krytinu, která se vyznačuje kvalitou a dlouhou životností.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Zakázková výroba nábytku - vestavěné skříně na míru do každého interiéru
Vestavěné skříně na míru do každého interiéru vyrobí zkušení truhláři z LAMÉ z Břeclavi. Zabýváme se zakázkovou výrobou nábytku přesně dle Vašich představ.
LAMÉ, s.r.o. výroba nábytku a interiérů
Dvířka do zdí pro skříně na plyn a elektro - různé rozměry a provedení
Potřebujete dvířka, které budete moci zabudovat přímo do obvodové zdi vašeho domu? Dvířka do zdí pro skříně na plyn a elektro nabízí firma Vilém Mach Červený Kostelec.
Vilém Mach s.r.o. Skříně pro plyn a elektro Náchod
Speciální vlajkové stožáry pro prezentaci firem, výrobních závodů - výroba a prodej
Chcete-li vylepšit image vaší firmy, vsaďte na vlajkové stožáry, které vyrábí a prodává naše společnost FORELV s.r.o. z Prostějova. Naše stožáry se hodí pro instituce i výrobní závody po celé ČR.
FORELV s.r.o. Zpracování plechů
Koncentrované odmašťovače a čističe, které Vás zbaví i velmi zanesených nečistot
Výrobky společnosti Faren jsou ekologické chemikálie s širokým rozsahem výroby. Na prodejně firmy KVP servis s.r.o. v Opavě naleznete koncentrované odmašťovače a čističe i pro silně zanesené plochy.
KVP servis s.r.o. Svařovací technika Opava
Ochrana, impregnace nových i starších dřevěných plotů proti škůdcům a plísním
Společnost Bochemie dodává kvalitní přípravky Bochemit pro ochranu a impregnaci nových, nebo i starších dřevěných plotů proti hmyzu, houbám a plísním.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Topenářské teploměry a manometry prodej Praha – široký výběr kvalitních produktů
Široký výběr kvalitních manometrů mnoha druhů nebo speciálních topenářských teploměrů nabízí společnost Thermoquell CZ s.r.o.
Thermoquell CZ s.r.o. Průmyslové armatury Praha
Realizace administrativních prostor, kanceláří v průmyslových halách
Výstavbu administrativních prostor - kanceláří- v průmyslových halách realizuje firma EKOČEK. Dodáváme administrativní vestavky pro průmyslové haly.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Ekologická likvidace autovraků, nepojízdného vozidla a vystavení potvrzení
FERRUM s.r.o. s provozovnou v Táboře je certifikovanou firmou, která zajistí ekologickou likvidaci nepojízdného vozidla včetně vystavení originálního potvrzení zdarma.
FERRUM s.r.o.
Renovace mramorových podlah a schodů
Renovaci mramorových podlah a schodů provádí společnost Pavlo Kozak. Díky naším službám budou vaše mramorové podlahy i schody funkční a budou vypadat krásně.
Pavlo Kozak renovace mramoru
Zakázková výroba pozinkovaných pororoštů a schodišťových roštů
Výrobou pozinkovaných pororoštů na zakázku v atypických i klasických rozměrech se zabývá firma FERRUM. Zhotovíme i schodišťové rošty.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Legrační potisky na oblečení pro sportovní či zájmové kluby
Společnost Reklamní potisk s.r.o. z Telče poskytuje tematické legrační potisky na oblečení pro sportovní či zájmové kluby.
Reklamní potisk, s.r.o.
Robotické svařování wolframovou elektrodou TIG – sériová kovovýroba
Robotické svařování kovů metodou TIG v místech horší dostupnosti a zaměření na sériovou kovovýrobu přináší společnost GIOMETAL s.r.o. z Brna.
GIOMETAL s.r.o.
Barevné či železné kovy a kovový odpad vykoupíme za nejlepší ceny
Společnost Demonta T, s.r.o. se zaměřuje na výkup železných i barevných kovů a kovového odpadu nejen v Ostravě a okolí, má pobočky v Moravskoslezském, Ústeckém a Středočeském kraji.
Demonta T, s.r.o. - Centrála Výkup kovošrotu, barevných kovů