Aktuální microsite

Kvalitní kloubové a teleskopické hliníkové žebříky za příznivé ceny - široký výběr
Široký sortiment kvalitních hliníkových žebříků z vysoce pevných hliníkových profilů za výhodné ceny nakoupíte na e-shopu zebrik.cz. Prodáváme kloubové a teleskopické hliníkové žebříky.
HROMEK s.r.o. Žebříky a lešení
Vítěz prestižní soutěže Realiťák roku - špičkové služby v oblasti realit
Špičkové služby v oblasti realit poskytuje AVAPO - realitní kancelář s.r.o. z Opavy, která je vítězem prestižní soutěže Realiťák roku v rámci Moravskoslezského kraje.
AVAPO - realitní kancelář s.r.o. Opavská realitka
Výroční Golf GTI Clubsport 45 - ten pravý sportovní zážitek
Volkswagen Golf představuje výroční edici GTI Clubsport, která má skvělé jízdní vlastnosti, multifunkční volant a výfukový systém Akrapovič. Dostupná je v autosalonu INTERMOBIL ve Znojmě.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Moderní skleněné obklady za kuchyňskou linku nebo do koupelny – jednobarevné, s grafickým motivem
Jednoduchá údržba, jednolitý povrch bez spár a designový vzhled – to jsou výhody skleněných obkladků za kuchyňskou plochu nebo do koupelny, které dodává Sklenářství Kohoutek s.r.o. z Ostravy.
Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o.
Odborné topenářské, plynařské, vodoinstalační práce-drobné i velké zakázky
Společnost VTP Pelka z okresu Uherské Hradiště realizuje drobné i velké zakázky v oboru vodo topo plyn. Odborné topenářské, plynařské, vodoinstalační práce provádí po celé ČR.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Pomalu rozpustná hnojiva SILVAMIX, SILVAGEN a SILVAFORM - výroba, dodávka
Kvalitní pomalu rozpustná hnojiva SILVAMIX, SILVAGEN a SILVAFORM -výrobce a prodejce. Speciální hnojiva s vysokým obsahem živin za dostupné ceny od firmy ECOLAB Znojmo, spol. s r.o.
ECOLAB Znojmo, spol. s r.o. Výrobce pomalu rozpustných hnojiv
Krbová kamna a krby HS Flamingo – rychlé vytápění a snadná obsluha
Krbové kamna a krby HS Flamingo prodává společnost KOVER, spol. s r.o. z Jeseníku s cílem zajištění rychlého a teplovzdušného vytápění společně se snadnou manipulací.
KOVER, spol. s r.o.
Montáž plochých střech pro komerční a firemní budovy - dřevěné střešní konstrukce
Naše společnost BAST CZ, s.r.o. z Kuřimi realizuje výstavbu a montáž plochých střech pro komerční, firemní a administrační budovy. Vyrábíme a opravujeme dřevěné střešní konstrukce v České republice.
BAST CZ s.r.o.
Ekologické zemědělství, rostlinná a živočišná výroba, BIO produkty, brambory, skot, senáž a seno
Farma Jandrt s.r.o. se věnuje rostlinné a živočišné výrobě v podhůří Hrubého Jeseníku. Certifikovanými BIO produkty jsou brambory, skot, senáž a seno.
Očnice, oka, magnety, svorky - potřebné příslušenství k ocelovým lanům
Specialistou na ocelová lana a řetězy je firma Lano Moravia,s.r.o. z Prostějova. V nabídce také najdete příslušenství k ocelovým lanům, jako jsou očnice, oka, magnety, svorky a mnoho dalšího.
Lano Moravia, s.r.o.
Plastová okna a dveře - montáž, servis oken a dveří
Plastová okna a dveře - výroba a prodej, montáž a servis oken a dveří, vysoce kvalitní okna, dveře od firmy 1A TRADE, s.r.o. v Brně - zboží za příjemnou cenu.
1A TRADE, s.r.o.
Prvotřídní bílá a červená vína z mikulovské oblasti
Přívlastková bílá, červená a růžová vína z mikulovské oblasti vyrábí a dodává rodinné vinařství víno Šimák z Mikulova.
Vinařství Víno Šimák s.r.o. Víno z Mikulova
Dodávky, užitkové vozy, dodávková auta Fiat - prodej, servis
Dodávky, užitkové vozy, dodávková auta Fiat pro Vás zajistí autorizovaný prodejce těchto vozů, kterým je společnost PAVLAS TRUST s.r.o. ve Frýdku Místku.
Pavlas Trust s.r.o.
Přenosné firemní vlajky (muší křídla) s oboustranným potiskem - výroba beach flag na míru
Beach flag je moderní reklamní nosič vhodný do exteriéru i interiéru. Tiskové reklamní studio ŽÍDEK tisk s.r.o. z Kravař u Opavy se postará o výrobu a oboustranný potisk těchto firemních vlajek.
ŽÍDEK tisk s.r.o. Tiskneme.com
Profesionální skladování obilovin - kvalitní sila, zásobníky nebo systémy pro velké haly a sklady
Brněnská firma AGROING BRNO s.r.o. poskytuje profesionální příslušenství pro skladování obilovin, mezi než patří sila, zásobníky nebo systémy pro velké haly a sklady.
AGROING BRNO s.r.o.
Dřevěné větrací a ozdobné mřížky z masivního dřeva vysoké kvality, dodávka, prodej
Prodej, dodávka dřevěné větrací a ozdobné mřížky z masivního dřeva vysoké kvality. Větrací, ozdobné dřevěné mřížky dodává firma FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Laserové řezání trubek, profilů, plechů, hutního materiálu - přesné dělení materiálu CNC, profilovým laserem
Strojírenská firma ZPS-MECHANIKA, a.s. Zlín-Malenovice má moderní CNC a profilový laser pro laserové řezání hutního materiálu - trubek, profilů, plechů.
Rozebíratelný podlahový systém - PVC panely, prodej zátěžové podlahové panely
Prodej, dodávka, opravy, rozebíratelný podlahový systém, PVC panely, lehce udržovatelné zátěžové podlahové panely dodává naše firma PODLAHY Liška, s.r.o., z Brna.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Autorizovaný servis vozů Hyundai - zimní, letní servis vozu , akce na autodoplňky
Hyundai Slovácké strojírny Uherský Brod poskytují autorizovaný servis vozů Hyundai pro zákazníky z okolí Uherského Hradiště. Využijte akce na sezónní servis vozu nebo zimní, letní akce na autodoplňky.
Autorizovaný prodejce vozů Hyundai - největší autosalon v ČR má připraveny nové i předváděcí vozy
Hyundai Slovácké strojírny Uherský Brod je autorizovaný prodejce vozů Hyundai pro zákazníky nejen na Moravě. Jde o největší autosalon Hyundai v ČR, připraveny máme nové i předváděcí vozy.
Rychlá půjčka bez poplatků, bez ručitele a bez zástavy - peníze do 2 dnů
Rychlou nebankovní půjčku bez poplatků, bez ručitele, bez zástavy a bez dokládání příjmu, peníze do 2 dnů až 300.000,- poskytne firma AKompas s.r.o. v Brně.
AKompas s.r.o. půjčka úvěr bez zástavy i z. v registru
Samochodné štěpkovače, štěpkovací stroje s vlastním pohonem - prodej
Samochodné štěpkovače nebo-li štěpkovací stroje s vlastním pohonem pro štěpkování dřevní hmoty zakoupíte u firmy GreenMech, s.r.o. v Bořeticích na jižní Moravě.
GreenMech, s.r.o.
Doprava a čerpání anhydritu– aplikování samonivelačního potěru
Dopravu a čerpání anhydritu - samonivelačního potěru zajistí firma Beton Znojmo. Anhydritový potěr aplikujme do rodinných domů i komerčních objektů
Zahradnické potřeby – prodejna zahradnických potřeb, nářadí Fiskars
Veškeré nářadí pro práci na zahradě prodává prodejna zahradnických potřeb Zelená zahrada ve Znojmě. Nakoupíte u nás kvalitní zahradnické nářadí Fiskars.
Zelená zahrada
Plné, částečné, ozdobné pískování skla a zrcadel
Pískování skla a zrcadel zajistí v okolí Šumperka a Uničova Sklenářství Josef Müller. Provádíme plné, částečné nebo dekorativní pískování skleněných desek a předmětů.
Sklenářství Josef Müller Izolační skla