Aktuální microsite

Hydrogeologický průzkum a posudek pro stavební povolení, čištění studny a regenerace vrtu
Společnost TALPA – RPF, s.r.o. se sídlem v Ostravě provede hydrogeologický průzkum a vypracuje následný posudek pro stavební povolení, dále se zaměřuje i na čištění studní a regeneraci vrtů.
TALPA - RPF, s.r.o.
Eshop i prodejna s ložisky SKF - velký výběr válivých nebo kluzných ložisek
Velký výběr válivých nebo kluzných ložisek SKF naleznete na eshopu firmy LOŽISKA VILÍM, ale navštívit můžete i naši prodejnu v Olomouci či Prostějově, kde vám rádi poradíme s výběrem ložisek.
LOŽISKA VILÍM spol.s.r.o. Eshop
Renovace, opravy a pokládka parket a dřevěných podlah pro byty, RD, školy, tělocvičny a sály
O poničenou podlahu se postará LASPO podlahářství, s.r.o. Provádíme renovace, opravy a pokládku parket a dřevěných podlah pro byty, RD, školy, tělocvičny a sály v Brně město a venkov.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Servis a výměna brzdových destiček a kotoučů pro Vaši bezpečnou jízdu
O servis a výměnu brzdových destiček a kotoučů na Vašem osobním automobilu se Vám v okolí Znojma postará Autoopravna Lengál.
Autoopravna Znojmo Aleš Lengál
Mobilní vysokotlaký čistič Hydroblaster 500 bar je určen pro profesionální využití v oblasti průmyslového čištění
Výrobou a prodejem mobilního vysokotlakého čističe Hydroblaster 500 bar, který je určen pro profesionální využití v oblasti průmyslového čištění, se zabývá firma AQ PUMPY s.r.o. se sídlem v Hranicích.
AQ PUMPY, s.r.o.
Strojírenská výroba, ocelové svařence, konstrukce, výroba, montáž, Hradec Králové
Ocelové svařence, konstrukce, jednoúčelové stroje, strojní díly, nástroje vyrábí a montuje strojírenská výroba společnosti ZVU Servis a.s. z Hradce Králové.
ZVU Servis a.s. Strojírenství Hradec Králové
Maloobchodní prodej hutního materiálu, především uzavřené, otevřené i speciální profily
Zajišťujeme maloobchodní a velkoobchodní prodej hutního materiálu, především uzavřených, otevřených, speciálních, oválných, plochoválných a jiných profilů.
JIRY spol. s r.o. Hutní materiál Hradec Králové
Antiparazitikum Bravecto pro psy-ochrana psů proti klíšťatům a blechám
Ochrana psů proti klíšťatům i blechám je díky antiparazitiku Bravecto dlouhodobá. V okrese Uherské Hradiště je prodejce léků a krmiv pro psy Veterinární klinika Mlejnský.
Svítidla, světla, osvětlení bytu, domu, interiéru - návrhy, realizace
Společnost BODINGER s.r.o. v Ostravě navrhne a zrealizuje veškeré osvětlení Vašeho domu, bytu či zahrady, které bude vypadat vkusně, originálně a dodá Vašemu interiéru to, co potřebuje.
BODINGER s.r.o.
Kompletní rekonstrukce koupelen, LAMIROZ s.r.o.
Společnost LAMIROZ s.r.o. provádí kompletní rekonstrukce koupelen. Kromě veškerých prací vám také poradíme s výběrem sanitární techniky, koupelnového nábytku i obkladů.
LAMIROZ s.r.o. instalatérské práce
Zájmové kroužky, akce, tábory pro děti - zaplňte svůj čas smysluplně!
Středisko volného času Vratimov organizuje kroužky pro děti, různé akce a tábory pro děti. Nabízí mnoho možností jak trávit volný čas dětí i rodin s dětmi. Pořádají pravidelné tématické akce.
Středisko volného času Vratimov SVČ Vratimov
Aktivní dovolená pro děti i dospělé – ubytování s bazénem, tenisem a dětským hřištěm
Ubytování s možností využití venkovního bazénu, tenisového kurtu, dětského hřiště a mnoho dalšího umožňuje Penzion U Fousáče, který najdete na jižní Moravě.
Penzion U Fousáče
Pronájem a servis mobilních toalet, wc na sportovní, kulturní akce, festivaly
Krátkodobý i dlouhodobý pronájem mobilních wc pro kulturní i sportovní akce v okolí Znojma, Moravského Krumlova nebo Pohořelic poskytne firma Autodoprava Bohdálek.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Prodej moravského vína přes e-shop – červené, bílé a růžové víno z vinařství z Jižní Moravy
Nakupte si kvalitní moravská vína z pohodlí domova - Vinařství V & M Zborovský z Jižní Moravy prodává červená, bílá a růžová vína vlastní produkce prostřednictvím e-shopu.
Vinařství V & M Zborovský, v.o.s.
Výroba vlajek a praporků, výroba reklamních textilních předmětů, potisk reklamních textilií
Společnost Inter Flag s.r.o. je předním výrobcem vlajek, praporků a dalších reklamních textilií. Současně poskytujeme kompletní služby spojené s potiskem.
Servis autoklimatizací – plnění, čištění, opravy autoklimatizací, ozónová dezinfekce vozidel
Kontroly a opravy autoklimatizací zajišťuje v okolí Veselí nad Moravou firma Autosklo Pemi. Pomocí systému Ozone maker zajišťujeme i ozónovou desinfekci vozidel.
Autosklo PEMI, s.r.o.
Národní sportovní centrum Prostějov, sportovní hala, sportovní komplex, basketbal, volejbal, kongresový sál
Národní sportovní centrum Prostějov provozuje víceúčelový sportovní komplex, který je určený především pro volejbal a basketbal. Lze využít i kongresový sál pro pořádání seminářů.
Národní sportovní centrum Prostějov, z. s.
PMMA desky - extrudovaný a litý akrylát, plexi nejen pro výrobu reklamy
Pokud hledáte vhodné plasty pro výrobu světelné reklamy nebo na protihlukové stěny, pak jsou pro vás výhrou PMMA desky - extrudovaný a litý akrylát (plexi), které vám zajistí společnost Elventa LV.
Elventa LV, s.r.o. Plastové produkty a polotovary
Inteligentní domy, chytrá domácnost LOXONE - realizace, montáž
Firma DK projekt, s.r.o. se Vám postará o realizaci a montáž chytré domácnosti LOXONE, která dělá přesně to, co chcete. Přizpůsobí se Vašim potřebám, má inteligentní automatizaci a snadno se ovládá.
DK projekt, s.r.o.
Dětský nábytek pro holky i kluky - postele, postýlky, skříně, židle i stoly
Nábytek pro děti - dětské postele, postýlky a skříně pro holky i kluky seženete na jednom místě. Navštivte e-shop 3Dkancelare.cz a vytvořte svým dětem dokonalý pokoj.
Renovace a tryskání starých omítek – kulturní památky, historické objekty
Renovaci starých omítek pomocí tryskání nejen u kulturních památek a historických objektů se zabývá firma Vladimír Veselý – Tryskání a pískování.
Tryskání a pískování Vladimír Veselý
Prodej a distribuce nebrzděných náprav ADR
Prodejem a distribucí nebrzděných náprav se zabývá firma ADR SYSTEM s.r.o. Dodáváme nebrzděné nápravy pro zatížení od 500 kg do 30 tun.
Výrobky z plastu - plastové výlisky z termoplastů a jejich návrhy
Firma INCOT - vstřikování plastů nabízí svým zákazníkům kompletní služby při výrobě plastových výlisků. Najdete u nás vše, co potřebujete při návrhů výlisků, výroby forem či vstřikování plastů.
INCOT PLASTIC s.r.o. - vstřikování a lisování plastů
Ofsetová tiskárna, archový ofsetový tisk-formuláře, vizitky, prospekty
KODIAK print Holešov je ofsetová tiskárna v regionu Zlínský kraj, Kroměříž. V nabídce je ofsetový archový tisk, dodáme firemní tiskoviny - formuláře, vizitky, prospekty.
KODIAK print s.r.o. Komplexní polygrafické služby Holešov
Obec Rohatec, okres Hodonín, Jihomoravský kraj
Obec Rohatec naleznete 5 km severovýchodně od města Hodonína v Jihomoravském kraji u řeky Moravy a při hranici se Slovenskem.
Obec Rohatec