Aktuální microsite

Tesařské, pokrývačské a klempířské práce
Společnost STŘECHY HAAS s.r.o. se zabývá kompletními tesařskými, pokrývačskými a klempířskými pracemi. Realizujeme a rekonsruujeme střechy.
Výroba, dodávka otočných stolů  - samostatný celek nebo příslušenství k obráběcím strojům
Výrobou a dodávkou strojírenských otočných stolů se zabývá firma VTL Blansko, a.s. Otočné stoly lze použít jako samostatný funkční celek nebo jako příslušenství k různým obráběcím strojům.
VTL Blansko, a.s. Prodej, servis obráběcích strojů
Formy gumárenské, obuvnické, plastikářské, automobilové-výroba
Formy gumárenské, obuvnické, plastikářské, automobilové vyrábí společnost MouldPro s.r.o. - vlastní výroba v provoze Zlín-Louky.
Servisní partner Arval – operativní leasing se servisem a údržbou automobilu včetně výměn pneu
Autoservis RM Alt, s.r.o. v Ostravě je servisním partnerem společnosti Arval, která poskytuje operativní leasing, díky kterému se nemusíte starat o servis a údržbu zapůjčeného automobilu.
RM Alt, s.r.o. Autoservis Ostrava
Opravy a přestavby autozámků, výroba autoklíčů - otevírání aut všech značek bez poškození
Zámečnictví Karla Bartoše v Ostravě se specializuje na otevírání aut všech značek, včetně exkluzivních vozů, aby nedošlo k poškození. Používají nejnovější postupy a dostupnou otevírací techniku.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Víno nejvyšší kvality vyráběné z hroznů zrajících na vápenitých půdách Pálavy
Jakostní vína s nezaměnitelnou bohatostí chutí, vyráběná z hroznů dozrávajících na vápenitých půdách Pálavy, prodává vinařství Červinka v Horních Věstonicích.
Vinařství a penzion Červinka
Renovace kachliček za kuchyňskou linkou pomocí omyvatelných tapet – tapetové obklady do kuchyně
Snadným a rychlým řešením renovace starých kachliček za kuchyňskou linkou je aplikace omyvatelných vinylových tapet. Tapetové obklady s různými dekory objednávejte na e-shopu kupsi-tapety.cz.
Výroba skříní do ložnice, vestavěných skříní na míru z kvalitního materiálu
Využijte maximálně Váš prostor v domě či bytě a nechejte si vyrobit vestavěné skříně od firmy Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě-Vítkovicích, která se zabývá výrobou veškerého nábytku na míru.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Ubytování v pensionu s úschovnou kol a motocyklů, parkováním vedle pensionu
Pension Markéta v Mikulově poskytuje ubytování s úschovnou kol a motocyklů. Naši hosté mají také možnost parkovat automobily přímo vedle našeho pensionu.
Jiří Šída Pension Markéta
Solární systémy - solární kolektory pro ohřev vody v domácnosti nebo přitápění
Třebíčská firmy K-TOP s.r.o. poskytuje kromě vodoinstalačnícch a topenářských služeb i solární systémy, u kterých zajistí kompletní servis od vhodného výběru až po montáž a spuštění.
K-TOP, s.r.o.
Výkup šrotu, železa a barevných kovů - super výkupní ceny
Společnost Demonta T, s.r.o. od Vás vykoupí za výhodné výkupní ceny železné i barevné kovy, včetně kovového odpadu a šrotu v Ostravě a Karviné.
Demonta T, s.r.o. - Centrála Výkup kovošrotu, barevných kovů
Prodej křovinořezy, vyžínače Husqvarna, VARI
Prodej křovinořezy, vyžínače Husqvarna, VARI v prodejně či eshopu firmy GARDENTECH. Lehký vyžínač s akumulátorem a nabíječkou. Možnost zvýšení nastavitelných řídítek.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Bohaté sportovní vyžití v rodinném hotelu - kurt s umělým povrchem pro tenis, nohejbal
Přijďte si užít pobyt v srdci Vysočiny a ubytujte se v našem rodinném Hotelu U Hrocha ve Škrdlovicích, kde poskytujeme bohaté sportovní vyžití, jako je minigolf či tenisový kurt s umělým povrchem.
Restaurace a hotel U Hrocha
Restaurace - mezinárodní kuchyně, pizza, denní menu, letní a zimní zahrada
Restaurace a penzion U nádraží nabízí mezinárodní kuchyni, pizzu, tři druhy denního menu, letní a zimní zahradu či možnost uspořádání oslavy nebo svatby.
Restaurace a penzion U nádraží
Česká silniční společnost z.s., sdružení odborníků silničního hospodářství, konference, semináře
Česká silniční společnost z.s. sdružuje odborníky z řad inženýrů, techniků, studentů a dělníků zabývajících se silničním hospodářstvím.
Česká silniční společnost z.s.
Stomatochirurgie, kompletní rekonstrukce chrupu, krásné, nové zuby
Kompletní rekonstrukce chrupu provádí na Zubní klinice Zlín i Otrokovice. MUDr. Chajrušev působí v oboru Stomatochirurgie, doporučí vhodné řešení jak získat krásné nové zuby.
MUDr. Rafael Chajrušev Zubní klinika Zlín
Multifunkční víceúčelový olej pro všechny části obráběcích strojů – hydrauliku, kluzná vedení i převody
Multifunkční víceúčelový olej pro všechny části obráběcích strojů je olej TOTAL Drosera MS. Tento olej, který je vhodný pro hydrauliku, kluzná vedení i převody dodává firma MERLIN- PLUS spol. s.r.o.
Interiérová dřevěná mozaika na stěnu - obložení na zeď, strop
Společnost WOODCMTE s.r.o. je dodavatelem akátové mozaiky, interiérová dřevěná mozaika je vhodná jako obložení na stěnu i strop. Vybrat si můžete na naší provozovně v Bílovicích u Uherského Hradiště.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Systémy Gantry - kolejnice, kolejové systémy, upevnění kolejnic
Společnost Gantry Rail s.r.o. nabízí systémy Gantry, kolejnice, kolejové systémy, upevnění kolejnic.
Gantry Rail s.r.o. Jeřábové dráhy, kolejnice Praha
Parapety venkovní Brno. Parapety na míru. Prodej a montáž jižní Morava
Parapety venkovní již dosloužili? Parapety na míru od firmy iPARAPETY s.r.o. Brno budou ideální řešení. Prodej a montáž v jednom. A vy si můžete vybrat ze široké škály odstínu a dekoru.
iPARAPETY s.r.o.
Kompletní svatební květinový servis - květinová výzdoba, květiny na svatbu, dekorace na stůl
Společnost POSPA zajišťuje v regionu Uherský Brod-Uherské Hradiště kompletní svatební květinový servis. Květinová výzdoba, veškeré květiny na svatbu i dekorace na stůl jsou připraveny na míru pro Vás.
Svatební výzdoba POSPA
Nerezové a dřevěné šprušle na zábradlí či výplň zábradlí
Široký sortiment šprušlí z různých druhů dřevin a nerezové šprušle určených na výplň zábradlí u schodišť naleznete na e-shopu Andělcz.
Anděl CZ, s.r.o.
Dřevěné trámy a střešní latě – kompletní vybavení a řezivo pro Vaše střechy
Velký objem skladových zásob smrkového řeziva, dřevěné trámy a střešní latě na střechy má ve svém bohatém sortimentu společnost PROŘEZ spol. s r.o. působící v oblastech Olomouce a Přerova.
Látkové rolety - moderní a originální zastínění oken
Pokud hledáte jak moderně a originálně zastínit vaše okna a zároveň chcete vyladit váš interiér, pak jsou efektivním řešením látkové rolety. Ve firmě REGA v Olomouci vám rádi poradí s jejich výběrem.
REGA interier Dekorace Interiérů Olomouc