Aktuální microsite

Látkové rolety - moderní a originální zastínění oken
Pokud hledáte jak moderně a originálně zastínit vaše okna a zároveň chcete vyladit váš interiér, pak jsou efektivním řešením látkové rolety. Ve firmě REGA v Olomouci vám rádi poradí s jejich výběrem.
REGA interier Dekorace Interiérů Olomouc
Výroba štípače palivového dřeva na zakázku od certifikovaného českého výrobce
Skvělým pomocníkem při zpracování palivového dřeva je štípač dřeva. Certifikovaný český výrobce Automatické štípače Sláma z Velké Bíteše pro Vás vyrobí štípače palivového dřeva na zakázku.
Automatické štípače Sláma František Sláma
Moderní postele do ložnice, válendy, dvoulůžka - široký výběr v e-shopu za nízké ceny
Široký výběr moderních postelí do ložnice, praktické válendy, dvoulůžka najdete v e-shopu nabytek-aktiv.cz za nízké ceny.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Kvalitní a designové obývací stěny a sestavy či sektorové obývací stěny – e-shop
Stylové, moderní a kvalitní obývací stěny a sestavy či sektorový nábytek do obývacích pokojů zakoupíte na e-shopu nábytek-aktiv.cz společnosti TPZ, s.r.o.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Autojeřáby, jeřábnické práce s obsluhou
Společnost Autojeřáby Blaha Staré Město-Uherské Hradiště provádí veškeré manipulační jeřábnické práce s obsluhou. Působíme i v regionu Zlínský kraj, Zlín.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.
Prodej, oprava, servis zemědělských strojů Manitou, John Deere, Monosem, Landini
V regionu Zlín, Hradiště a Hodonín zajišťuje prodej zemědělských strojů Manitou, John Deere firma AGRIOLA, která obstará i servis značek Monosem, Landini, Gregoire Besson.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Zahradní technika Stihl – pily, sekačky, křovinořezy, traktory, plotořezy a mnoho dalšího
Na prodej zahradní techniky značky Stihl jako jsou motorové a aku pily, sekačky, traktory, křovinořezy, plotořezy a mnoho dalšího se zaměřuje společnost Wald & Garten s.r.o. - Šindelka z Olomouce.
Wald & Garten s.r.o. (Šindelka)
Výsadby stromků, stromů, keřů, trvalek a letniček Praha
Toužíte po upravené a kvetoucí zahradě? S výsadbou vhodných stromů a keřů, ale také trvalek a letniček Vám pomohou znalci rostlin z firmy Král – zahradnické práce s.r.o. z Prahy.
Prodej nových raných brambor za výhodné ceny
Firma Arbia je tradiční český producent brambor, který nabízí klientům ve Zlíně, Otrokovicích i Napajedlích nové rané brambory za výhodné ceny.
Arbia, spol. s r.o. Prodejna brambor a ovocných stromků Zlín
Fotovoltaika pro dům, firmu - montáž, servis fotovoltaických systémů, FVE
Společnost UV servisní z Lípy působí v oboru fotovoltaika. Zajistí montáž i servis fotovoltaických systémů s dotací - FVE pro dům i firmu. Působíme v regionu Zlín Vsetín - Zlínský kraj.
UV servisní, spol. s r.o. Fotovoltaika Zlín, Vsetín
Elektrorevize, elektrická zařízení nízkého a vysokého napětí - montážní a údržbové práce
S elektrorevizí a dalšími montážními a údržbovými pracemi v oblasti elektrických zařízení nízkého i vysokého napětí, se můžete obrátit na firmu Eltom s.r.o., která působí v okolí Ostravy i Karviné.
Eltom, s.r.o.
Diagnostika vozidel a brzdových systémů za pomocí měřícího zařízení TEXA
Diagnostiku vozidel a brzdových systémů měřícím zařízením TEXA provádí autorizovaný servis Lichnovský s.r.o. v Kopřivnici, který se specializuje také na opravy osobních a nákladních vozů.
Lichnovský s.r.o. Opravy nákladních vozidel
Pobytové relaxační a víkendové balíčky – ubytování ve stylových pokojích vhodné pro rodiny s dětmi
Ideálním místem pro odpočinek nebo příjemně strávené dny s dětmi je Hotel Zlatá Hvězda v Litomyšli, který poskytuje relaxační, víkendové i rodinné pobytové balíčky s ubytováním ve stylových pokojích.
Nemoci kůže u psů, koček a zvířat - svědění kůže, dermatitida a alergie
Nemoci kůže u psů a koček má různé příčiny. Obraťte se na veterinární kliniku v Ostravě MVDr. Nytry, kde si s kožní nemocí zvířat poradí. Svědění, dermatitida a alergie - naši odborníci vám pomůžou.
Veterinární klinika Nytra s.r.o.
Firemní akce, konference, ubytování a stravování v našem hotelu
Pokud sháníte pro své kolegy či obchodní partnery místo určené pro firemní akce nebo konference s možností ubytování a stravování, srdečně Vás zveme do Hotelu Antoň v Telči.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Soudečková ložiska NSK řady ECA Hronov, mosazná klec optimalizované konstrukce vedenou soudečky
Precizně obráběný tvar klece a kapes pro soudečky výrazně snižuje nežádoucí pohyby při jejich protáčení a zároveň snižuje i riziko jejich prokluzu.
COROLL s.r.o. Prodej ložisek Hronov
Komplexní zakázková kovovýroba – obrábění, řezání, sváření, lisování, lakování aj.
Společnost Metal Arsenal s.r.o. nabízí komplexní zakázkovou kovovýrobu. Používáme jak CNC obrábění tak i klasické tecnologie, např. lisování, tváření a svařování.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Kurzy hubnutí online s cílem efektivně zhubnout - stravování podle západní i čínské medicíny
MUDr. Petra Uríková z Lukova u Zlína je poradkyní v mnoha oblastech, pořádá i kurzy hubnutí on-line s podporou na 6 měsíců či rok. Krok po kroku si osvojíte zdravé stravování a zhubnete.
CNC výroba součástí pro potravinářský průmysl - výkonné technologie, různé materiály
Jsme společnost KOVO Uličný s.r.o. z Hulína u Kroměříže a zabýváme se výrobou součástí pro potravinářský průmysl. Dodáváme díly z různých materiálů (ocel, hliník, nerez, plast).
KOVO Uličný Roman Uličný
Lité podlahy, rychlé  levné řešení nevyhovujích podlah v průmyslovém provozu
Lité podlahy, rychlé a levné řešení nevyhovujích podlah v průmyslovém provozu, realizace průmyslových podlah od firmy Jiří Víšek spol. s r.o. v Hodoníně, Jihomoravský kraj.
Jiří Víšek, spol. s r.o.
Samolepící podlahová značkovací páska PermaStripe, zákazové tabulky, značky – prodej
Prodejem kvalitních samolepících podlahových pásek PermaStripe, dále zákazových tabulek s textem dle požadavku zákazníka a jiných značek se zabývá společnost KRIŽAN, s.r.o. se sídlem v Havířově.
KRIŽAN, s.r.o.
Prodej kvalitních střešních ventilátorů pro šikmé a ploché střechy včetně ventilátorů pro komíny
Výhradní zástupce odvětrávacích systému značky VILPE, společnost Jakub Kokeš CZ s.r.o., Vám zajistí prodej kvalitních střešních ventilátorů pro šikmé a ploché střechy včetně ventilátorů pro komíny.
VILPE Brno
Nerezové tyče čtyřhranné i šestihranné, plochá ocel, kulatina - velkoobchod
Ostravská společnost Mikra Metal s.r.o. se specializuje na velkoobchodní prodej nerezové oceli a zakoupit u ní můžete kvalitní čtyřhranné a šestihranné nerezové tyče, plochou ocel i kulatinu.
Rychlá výměna, rekonstrukce a oprava plynovodu, ropovodu, potrubí
Poskytováním kvalifikovaných a spolehlivých služeb v oblasti výměny, rekonstrukce a oprav plynovodů, ropovodů a potrubí se zabývá společnost GLUMBÍK s.r.o., působící na trhu již od roku 1991.
GLUMBÍK s.r.o. Výstavba  rekonstrukce plynovodů
Obkladové profily Brno
V našem sortimentu najdete plastové, kovové, schodové, dilatační a další profily potřebné pro vaši stavbu.
PELI BRNO Prodejna lišt Brno