Aktuální microsite

Objednejte si bílé elektro – pračku, myčku, ledničku a další přes e-shop
Společnost AK elektro, s.r.o. z Letovic má v sortimentu široký výběr bílého elektra – pračky, myčky, ledničky apod. Vše se dá objednat přes e-shop.
MUDr. Bohumil Filipenský - kardiologie a vnitřní lékařství
Hledáte lékaře, který se specializuje na srdce a cévy? Pak byste měli navštívit MUDr. Bohumila Filipenského, odborníka na kardiologii a vnitřní lékařství. Jeho ambulanci naleznete v Modřicích.
MUDr. Bohumil Filipenský - kardiologie, vnitřní lékařství Kardioserv, s.r.o.
Firemní akce, teambuilding s netradičním zážitkem na bobové dráze nebo při jízdě Hummerem
Zpestřete vaši firemní akci nebo teambuilding netradičním zážitkem. Ve Ski areálu Hlubočky u Olomouce si vaši zaměstnanci mohou vyzkoušet bobovou dráhu nebo adrenalinovou jízdu Hummerem.
SKI AREÁL HLUBOČKY, spol. s r.o.
Fotodárky, fotokalendáře, potisk textilu - originální dárky na Vytisknuti.cz  - e-shop, který udělá radost vašim blízkým
Chcete překvapit své blízké originálním a osobním dárkem? Navštivte e-shop Vytisknuti.cz a nechte si vyrobit fotodárky, fotokalendáře nebo potisk textilu s Vašimi oblíbenými fotografiemi.
Nové automobily FIAT včetně slevy na servis vozidla po celou dobu jeho provozu
Nejnovější modely nových automobilů značky FIAT zakoupíte v Autocentru u Labutě ve Svitávkách. Při zakoupení vozu u nás dostanete bonus v podobě slev na servis vozu po celou dobu jeho provozu.
Autocentrum u Labutě
Odborná kontrola spalinových cest Ostrava - měření spalin
Odbornou kontrolou spalinových cest (měření spalin) v okolí Ostravy se zabývá firma Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž, která se zabývá službami v oblasti kominictví a kamnářství.
Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž
Přírodní veterinární prostředky Energy pro zdraví a vitalitu zvířat – při léčbě i prevenci
Veterinární produkty Energy dlouhodobě a příznivě ovlivňují zdraví zvířete. Působí především jako prevence a udržují tělo zvířete v harmonii. Pestrý výběr produktů má firma CELOMED s.r.o.
Akrylátové omítky a penetrační nátěry Jablonec nad Nisou – v mnoha dobře omyvatelných odstínech
Pokud sháníte dobře omyvatelnou omítku, která má spousty výhod jste na správné adrese. Naše výrobní firma Tomeš jich má v nabídce hned několik druhů.
Tomeš VSH s.r.o. výroba stavebních hmot Stavební chemie Jablonec nad Nisou
Interiérové a fasádní barvy Liberec -  změní váš dům k nepoznání  - česká výrobní firma
Chcete, aby váš dům vypadal opět jako nový, ale na nákladnou rekonstrukci nemáte peníze? Společnost Tomeš pro vás má řešení.
Tomeš VSH s.r.o. výroba stavebních hmot Stavební chemie Jablonec nad Nisou
Dřevovýroba, výroba řeziva-pořez kulatiny, impregnace, řezání dřeva
Dřevařská pila v Lubné u Kroměříže provádí pořez kulatiny, řezání, impregnace dřeva. Dřevovýroba je zaměřena na výrobu stavebního řeziva.
Pila LUBNÁ - Zdeněk Vavřík www.pila-lubna.cz
Kruhové nebo sektorové postřikovače jsou ideální pro zavlažování zahrad a sadů
Při zalévání okrasných či užitkových ploch Vašich zahrad Vám práci usnadní naše postřikovače. Vybrat si můžete z kvalitních postřikovačů, které naleznete na e-shopu české firmy TAFIMEX TRADE s.r.o.
TAFIMEX trade s.r.o.
Milkpol, spolehlivý partner v oblasti mlékárenských produktů
Společnost Milkpol spol. s r.o. dodává nejlepší mlékárenské produkty od renovovaných dodavatelů. Naleznete u nás sušené mléko, sušená syrovátka, máslo a sýry.
Milkpol spol. s r.o. mlékárenské produkty
Osvětlení strojového vidění od firmy Smart View-velkoobchod, prodej
Společnost EMS ELEKTRO dodává osvětlení strojového vidění od firmy Smart View. Rádi Vám připravíme nabídku na míru.
EMS ELEKTRO s.r.o. Elektromateriál pro průmysl Zlín
Víceúčelová sportovní hala, víceúčelový sál, sál stolního tenisu, sál pro aerobik a tělesnou výchovu, sportovní akce, Hodonín
Společnost TEZA Hodonín, příspěvková organizace provozuje víceúčelovou sportovní halu vhodnou pro pořádání sportovních akcí s nejmodernějším vybavením v České republice.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace sportovní zařízení
Unikátní betonové stavebnice pro HUP přípojky plynu a elektřiny od Vilém Mach s.r.o.
Vilém Mach s.r.o. Červený Kostelec se specializuje na výrobu betonových stavebnic pro přípojky plynu a elektřiny, které jsou certifikovány pro celou ČR.
Vilém Mach s.r.o. Skříně pro plyn a elektro Náchod
Komplexní ekonomické a daňové služby - daňové poradenství, vedení účetnictví
Komplexní ekonomické a daňové služby - daňové poradenství, vedení účetnictví, zakládání a likvidace společností poskytuje firma BELL consulting s.r.o. v Brně.
BELL consulting s.r.o.
Pobyt v apartmánech s nevšední architekturou vybavených soukromou garáží
Opilé sklepy v Pavlovicích na Jižní Moravě poskytují nejen ubytování v apartmánech s nevšední architekturou, ale i parkování zdarma v soukromé garáži přímo u apartmánu.
Opilé sklepy
Veterina, veterinární klinika Uherské Hradiště-zkušený veterinář MVDr. Mlejnský
Kompletní péči o drobná zvířata poskytne zkušený veterinář MVDr. Mlejnský - veterina, veterinární klinika Uherské Hradiště.
Čerstvé vyzrálé hovězí maso z farmy v biokvalitě - to nejzdravější maso na Váš stůl
Vychutnejte si i vy to nejzdravější maso v biokvalitě. Farma Jestřábí Fulnek v Moravskoslezském kraji se zaměřuje na prodej čerstvého vyzrálého hovězího masa přímo na Váš stůl.
Lenka Ficbauerová Farma Jestřábí
Vodouředitelné univerzální, malířské, fasádní barvy a fasádní omítky e-shop
Vodouředitelné barvy a omítky nakupujte prostřednictvím e-shopu barvy-laky-prodej.cz. Na výběr máme univerzální, malířské, fasádní barvy a fasádní omítky, vodouředitelné laky.
Barvy M.J.Final, s.r.o.
Výprodej-vertikutátory, mulčovače, zahradní sekačky, traktory, ridery
Využijte výprodej zahradní techniky u firmy Agro-centrum. Příležitost pro zákazníky z okresu Uherské Hradiště i Zlín pořídit za nižší ceny vertikutátory, mulčovače, zahradní sekačky, traktory, ridery.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika
Montáž plynových a elektrických kotlů a kotlů na tuhá paliva
Dodávku a montáž různých typů kotlů zajistí firma K-top. Instalujeme plynové a elektrické kotle a kotle na tuhá paliva značek DAKON, THERM, PROTHERM, VIADRUS a další výrobky předních výrobců kotlů.
K-TOP, s.r.o.
Dodávka a montáž kolejových a jeřábových drah nebo ocelových konstrukcí - Gantry Rail s.r.o.
Společnost Gantry Rail s.r.o. z Prahy se zaměřuje na dodávky a montáže jeřábových a kolejových drah, dodávku kolejnic nebo ocelových konstrukcí pro firmy.
Gantry Rail s.r.o. Jeřábové dráhy, kolejnice Praha
Ubytování v historickém centru města Znojmo - pivovar, vinařství a apartmán
Plánujete-li cestu do Znojma, doporučujeme ubytování v apartmánu Vinařského domu. Apartmán je ideálním místem pro ty, kteří chtějí poznat historické památky Znojma, ochutnat místní speciality a vína.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Dálková centralizovaná ochrana veřejných i soukromých objektů od ELZA-TECH s.r.o.
Společnost ELZA-TECH s.r.o. z Prahy je bezpečnostní agenturou, která zajištuje dálkovou ochranu objektů pomocí Pultu centralizované ochrany PCO.