Aktuální microsite

Lakýrnické práce kvalitní a ochranné nátěry kovových a dřevěných konstrukcí
S kvalitně provedenými nejen lakýrnickými pracemi vám hravě pomůže firma Malířské práce Bohumil Chleborád se sídlem v Neratovicích v okrese Mělník.
Malířské práce Bohumil Chleborád
Výhodné spotřební úvěry, debetní karty - rychlé vyřízení bez zajištění nemovitostí
Rychlé vyřízení výhodného spotřebního úvěru bez zajištění nemovitostí i debetní karty, která vám bude nejvíce vyhovovat, pro vás zajistí kancelář Finanční poradenství Šlajsovi v Prostějově i Vyškove.
Finanční poradenství Prostějov Jakub a Martin Šlajsovi
Povrchová úprava kovů – práškové a mokré lakování, galvanické a žárové zinkování, balotina
Chraňte kovové výrobky a konstrukce před korozí nebo mechanickým poškození pomocí povrchové úpravy. Spolehlivým a profesionálním dodavatelem povrchové úpravy kovů je firma JMKovo-BK s.r.o. z Blanska.
JMKovo-BK s.r.o. Zpracování kovů
Nový a moderní odbavovací systém ve veřejné dopravě v městě Hradec Králové
Modernizace městské veřejné dopravy v Dopravním podniku města Hradec Králové slibuje rychlé, jednoduché a bezpečné odbavení cestujících pomocí platebních karet.
Dopravní podnik města Hradce Králové, a.s. Městská hromadná doprava
Výroba montovaných přístřešků a stříšek nad odpadkové nádoby s pevnou ocelovou konstrukcí
Výrobu montovaných přístřešků a stříšek nad odpadkové nádoby s pevnou ocelovou konstrukcí zajišťuje firma Čekárny - bus sídlící v Zábřehu. Firma Vám pomůže udržovat čisté veřejné prostory.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Svoz obalových materiálů pro firmy a jejich následná recyklace od EKO-KOM a.s.
Společnost EKO-KOM a.s. z Prahy se zaměřuje na recyklaci odpadů a jejich následné využití pro další účely, podporuje tak třídění a recyklaci odpadů pro obce i firmy.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Aktuality a zpravodajství z Opavska - sport, kultura, krimi
Zpravodajský týdeník REGION OPAVSKO Vám přináší aktuální informace z Opavska. Zaměřuje se na aktuality ze oblasti sportu, kultury, kriminality a společnosti.
Vydavatelství  STISK s.r.o. REGION OPAVSKO
Široký výběr balkonových květin a zeleninové sadby jen u nás v zahradnickém centru
Pro milovníky květin máme v Brně Zahradnické centrum Brabec. Nabízíme široký sortiment balkonových květin a zeleninové sadby, trvalky, bylinky, jarní květiny, osiva a cibuloviny. Navštivte nás.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Kovošrot, sběrna a výkupna kovového odpadu - výkup starého železa
Pokud se potřebujete zbavit starého železa a kovošrotu, pak se obraťte na sběrnu a výkupnu kovů CENTROMAT s.r.o. Ostrava, která vás zbaví starého kovového odpadu a ještě vám za něj zaplatí.
CENTROMAT s.r.o.
Zakázková výroba kuchyní ve tvaru U,L, rohových kuchyní a kuchyní s obývákem
Představy o Vaší vysněné kuchyni zhmotní firma Jiří Májek Woodtech. Pro zákazníky ze širokého okolí Brna na zakázku vyrobíme kuchyně ve tvaru U, L, ale také rohové kuchyně a kuchyně s obývákem.
Jiří Májek Woodtech
Svěřte nám likvidaci vosího či sršního hnízda - rychlý a účinný zásah
Pokud máte problém s vosami nebo sršni, které Vám ztěžují život, neváhejte a obraťte se na firmu DEREK - Kaluža s.r.o., zabývající se likvidací vosího, sršního hnízda. Zbavte se nežádoucího hmyzu.
DEREK - Kaluža s.r.o. Deratizace a dezinsekce Ostrava
Eshop přírodní superprémiové, hypoalergenní krmivo s hmyzí bílkovinou - kvalitní granule pro psy, kočky
Firma BARDOG group s.r.o. je výhradním dodavatelem krmiva Bardog v ČR i SR. Vybírejte v eshopu přírodní superprémiové, hypoalergenní krmivo. Kvalitní granule pro psy a kočky v různých příchutích.
Volné místo pro pekaře, skladníka, řidiče, seřizovače strojů - práce v potravinářství na Zlínsku
Firma Mogador s.r.o. je spolehlivým zaměstnavatelem z Otrokovic, aktuálně se můžete ucházet o volné místo pekaře, skladníka nebo řidiče. Využijte příležitost získat místo v potravinářství na Zlínsku.
Mogador s.r.o. Výrobce müsli, sušených nápojů
Profesionální montáž a servis průmyslových hořáků firmy Kromschröder
Firma PIRES s.r.o. se již řadu let specializuje na montáž a servis průmyslových hořáků firmy Kromschröder, které jsou určeny pro krokové, karuselové, žíhací, tunelové, pájecí a další průmyslové pece.
PIRES s.r.o.
Matrace s laterálním náklonem, automatickým polohováním pacienta proti proleženinám
Matrace s laterálním náklonem velmi účinně pomáhá předcházet a léčit dekubity včetně tlakových poranění. V našem e-shopu firmy CHIRANEX s.r.o. se sídlem v Ostravě ji zakoupíte za bezkonkurenční cenu!
CHIRANEX s.r.o.
Dětský zubař, první, preventivní prohlídka dítěte u zubaře beze strachu
Zubní klinika Rafael Zlín i Dentální centrum Otrokovice mají dětský koutek, aby první prohlídka Vašeho dítěte u zubaře i ty preventivní proběhly beze strachu.
MUDr. Rafael Chajrušev Zubní klinika Zlín
Návrh fotovoltaiky do dvou pracovních dnů - realizace včetně montáže a dotace!
Specializací společnosti UNIVERSAL TELEKOMUNIKACE s. r. o. je realizace fotovoltaické elektrárny v Havířově, Karviné a okolí. Zajistíme návrh i montáž fotovoltaiky, včetně vyřízení dotace!
UNIVERSAL TELEKOMUNIKACE s. r. o.
Kompletní realizace fotovoltaiky s dotací od návrhu až po revizi
Pokud vás trápí vysoké ceny energií, pořiďte si vlastní fotovoltaickou elektrárnu. Firma UNIVERSAL TELEKOMUNIKACE s.r.o. se zabývá kompletní realizací fotovoltaiky Havířově i Frýdku-Místku.
UNIVERSAL TELEKOMUNIKACE s. r. o.
Přestavba auta na plyn šetří náklady na provoz, montáž, servis, oprava LPG
Autoservis RM ALT, s.r.o. v Ostravě pro Vás připravil řešení, jak ušetřit náklady na provoz Vašeho vozidla - přestavbu auta na plyn.
RM Alt, s.r.o. Autoservis Ostrava
Kvalitní dřevěné pelety v pytlích - levné, ekologické palivo od výrobce z ČR
Společnost ZENEB s.r.o. z Ostrožské Nové Vsi je výrobce dřevěných briket, k odběru jsou i kvalitní dřevěné pelety pro zájemce z regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj. Jde o levné, ekologické palivo.
ZENEB s.r.o. Dodavatel briket a pelet Zlínský kraj
Kvalitní postele a vybavení ložnice pro klidný spánek
Postele, matrace, rošty a mnohé další vybavení pro Vaši ložnici dodává certifikované studio zdravého spánku Dobrý spánek v Boskovicích.
Dobrý spánek Studio zdravého spánku Boskovice
Objevte nejnovější trendy a produkty s AREI v roce 2024 - naše produkty oživí vaši značku
Jako specialisté na propagační předměty od 2004, nabízíme přes 5000 produktů s důrazem na kvalitu, barevnost a splnění přání klienta.
Arei reklamní předměty s.r.o. Prezentační a propagační produkty Praha
Ekologická likvidace autovraků včetně odtahu a výkupu
Ekologickou likvidaci autovraku osobního nebo nákladní automobilu za vás vyřídí firma Agilia s.r.o. Postaráme se o odtahy, výkup, ekologickou likvidaci i odhlášení likvidovaného vozu.
Agilia s.r.o. Ekologická likvidace autovraků Ostrava
Oprava, renovace pogumování, výroba válců pro textilní průmysl - pogumovaný banánový rozháněcí válec
Společnost AGT Zlín se zabývá pogumováním válců a provádí i opravy, renovace válců pro textilní průmysl, také vyrábíme pogumovaný banánový rozháněcí válec.
Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o. AGT Zlín
Plně automatická, robotická sekačka Husqvarna Automower
Na prodejně Zahradní techniky Robert Bílka v Modré u Uherského Hradiště jsou na prodej plně automatické, robotické sekačky Husqvarna. Robotická sekačka Automower Vám usnadní práci, neváhejte.
Robert Bílka - Zahradní technika