Aktuální microsite

Výstavba občanských staveb, průmyslových objektů i celých komplexů včetně přípravných prací i vybavení inženýrskými sítěmi
Společnost PaPP Uherské Hradiště se zabývá výstavbou občanských staveb i průmyslových objektů včetně přípravných prací i vybavení inženýrskými sítěmi. Působí po celé ČR, převážně ve Zlínském kraji.
PaPP, spol. s r.o. Stavební společnost Uherské Hradiště
Volné místo pro kuchaře, servírku, číšníka - práce v Restauraci u Kohúta
Rodinný podnik Restaurace U Kohúta Uherský Brod aktuálně přijme kuchaře, servírku, číšníka. Volné místo pro zájemce se zkušenostmi z oboru gastronomie. Plat až 52 000 Kč.
Pokládka podlahových krytin-lina, pvc, vinylu, plovoucí podlahy
Položení lina, pvc, vinylu, plovoucí podlahy v regionu Uherské Hradiště provádí Podlahové studio Jegla. Precizní pokládka podlahových krytin je důležitá, nechejte ji odborníkům.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Čerstvé ovoce a zelenina - kvalitní brambory, rajčata, mrkev, banány i jablka z velkoobchodu
Kvalitní a čerstvé ovoce a zeleninu koupíte ve velkoobchodě Zepo-Kubíček Václav v Břeclavi nedaleko Hodonína.
Prodej, montáž a servis centrálních vysavačů BEAM včetně dodávky náhradních dílů
Na prodej, montáž, servis a dodávku náhradních dílů pro centrální vysavače značky BEAM se nejen pro oblasti Olomouce a Brna zaměřují profesionálové ze společnosti Roman Rozsypal – EKOELEKTRO.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Pokladní lístky s potiskem, vstupenky s reklamou - eshop
Společnost EPOS spol. s.r.o. Zlín provozuje eshop, kde můžete objednat pokladní lístky s potiskem, vstupenky s reklamou.
EPOS spol. s r.o. Jízdenky, vstupenky s ochrannými prvky
Spárovky, dveřní vlysy, brikety - výhodný nákup přes eshop
Společnost PODHAJI s.r.o. provozuje eshop, kde výhodně nakoupíte spárovky, dveřní vlysy i brikety. Pro zákazníky z okolí Zlína, Vsetína je možný osobní odběr v Lutonině.
PODHAJI s.r.o. Výroba spárovek, nášlapů na schody Zlín
Odolné, lehké dioptrické, sportovní brýle Oakley-nejen pro sportovce
Na prodejně Oční optik Mezírka Zlín můžete zakoupit lehké a odolné sportovní brýle Oakley. Nejlepší volba nejen pro sportovce, do obrouček Oakley lze vložit i doptrická sluneční skla.
Oční optik Mezírka - Mgr. Zdeněk Mezírka www.optikmezirka.cz
Značkové, vestavné spotřebiče, bílá technika Miele, AEG, Whirlpool - pračky, myčky, sušičky, ledničky, mrazáky
V prodejně elektro Obchodního domu Morava Holešov najdete značkové spotřebiče Miele, AEG, Whirlpool i jiných značek. Za výhodnou cenu bílá technika - pračky, sušičky, myčky, ledničky, mrazáky.
Obchodní dům Morava Holešov s.r.o. Prodejna elektro, železářství
Cykloturistka, dovolená na kolech – pobyt v apartmánech s úschovnou kol
Poznávejte krásy vinařské oblasti na kole – užijte si cykloturistiku a dovolenou na kolech s ubytováním v komfortních apartmánech s úschovnou kol v Penzionu u Fousáče v Hraběticích na Znojemsku.
Penzion U Fousáče
Oběhová čerpadla Weberman pro topné systémy a solární okruhy
Vyměňte stávající oběhové čerpadlo za nové a snižte výrazně svou spotřebu za elektrickou energii. Pořiďte si oběhové čerpadlo Weberman pro topné systémy a solární okruhy u firmy KOVER v Jeseníku.
KOVER, spol. s r.o.
Nábor CNC obráběč kovů frézař, horizontkář, soustružník  - volné místo, práce ve firmě GESOS pro osoby s praxí
Společnost GESOS s.r.o. z Otrokovic aktuálně přijme CNC obráběče kovů na HPP - frézař, horizontkář, soustružník. Volné místo je určeno pro zájemce s praxí z okolí Zlína, Zlínského kraje.
Oprava, výměna interiérových žaluzií - pozáruční servis a prodej náhradních dílů
Richard Trojan poskytuje služby opraváře žaluzií v lokalitě Zlínský kraj, Jihomoravský a Olomoucký kraj. Provádíme opravu, výměnu žaluzií, zajistíme pozáruční servis i prodej náhradních dílů.
Richard Trojan - RIMI opravna žaluzií www.opravnazaluzii.cz
Kvalitně vybavené školící prostory pro pořádání školení
Hotel Antoň poskytuje ubytování v Telči s možností pořádání firemních akcí, konferencí či školení. Disponuje se 3 školícími prostory, které jsou vybaveny dataprojektorem, plátnem, flipcharty.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Excelence v zdravotní péči: Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.
Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s., je moderní zdravotnické zařízení, které se zaměřuje na poskytování komplexní a odborné péče s osobním přístupem.
Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s., nemocnice Středočeského kraje
Zemní a výkopové práce i pokládka zámkové dlažby, chodníků
Výkopové a zemní práce všeho druhu provádí v okolí Kroměříže a na Zlínsku firma Robicont. Mezi referenční zakázky patří i pokládka zámkové dlažby a chodníků.
ROBICONT Robert Lučan Průmyslový sběrný dvůr Chropyně
Prodej dronů - drony za akční internetové ceny Ostrava
Využijte naší široké nabídky dronů a kvadrokoptér. V našem internetovém obchodě ATC Mobile pro Vás máme akční nabídku na drony s kamerou, drony bez kamery a spousty doplňků.
ATC MOBILE Mobilní telefony Ostrava
Zdravé bydlení v žádané lokalitě - nízká energetická náročnost budov
Pořiďte si dům s nízkou energetickou náročností v rámci projektu Slunečná Alej - rodinné domy. Volte zdravé bydlení v poklidné obci Nová Chýně, která se nachází v žádané lokalitě Praha-západ.
SLUNEČNÁ ALEJ - rodinné domy
Výkonná motorová plovoucí čerpadla s nízkou spotřebou najdou uplatnění nejen u HZS a SDH
Prodejem a dodávkou motorových plovoucích čerpadel řady Niagara se zabývá společnost HTB – Požární ochrana a.s. v Ostravě. Čerpadla ocení nejen HSZ, ale všude tam, kde je potřeba odčerpat vodu.
HTB - Požární ochrana a.s.
Vítejte na Střední zemědělské škole Chrudim: Vaše cesta k udržitelné budoucnosti
SZES Chrudim je nejen školou s bohatou historií, ale také moderním vzdělávacím centrem, kde se formují budoucí odborníci v zemědělství a ekologii.
Zakázková výroba dřevěných obalů – vhodné nejen pro strojírenství, kovovýrobu a elektrotechniku
Na zakázkovou výrobu dřevěných obalů různých rozměrů vhodných pro strojírenství, elektrotechniku, stavebnictví a kovovýrobu se zaměřuje společnost Beneš Bohuňovice spol. s r.o.
Beneš Bohuňovice spol. s r.o.
Výroba nábytku a postelí nejen do ložnic a dětských pokojů – kvalita za perfektní ceny
Na výrobu kvalitního nábytku a postelí vhodných do ložnic a dětských pokojů nejen pro oblasti Prahy a Brna zaměřují profesionálové ze společnosti Stolařství a truhlářství Lukáš Sasák.
Stolařství a truhlářství Lukáš Sasák
Instalatérská havarijní služba – nonstop řešení havárií vody a topení
Opravy a řešení havarijních situací voda-topení v Brně a jeho širokém okolí zajistí Instalatérství Pavel Vaculík. Jsme k dispozici 24 hodin denně 7 dní v týdnu.
Instalatérství Pavel Vaculík
Mzdový systém pro menší a střední firmy - levné řešení na vedení mezd
Na vývoj mzdových systémů pro menší a střední firmy pro zvýšení efektivity a úsporu času při vedení mezd se zaměřuje společnost ProgEco s.r.o. působící v oblasti Olomouce a Prostějova.
ProgEco s.r.o. AINEX - účetní software
Nástrojárna - sériová výroba ohýbacích, střižných nástrojů a strojních součástek
Nástrojárna Holešov, Zlínský kraj - Jakub Mostýn se specializuje na výrobu ohýbacích, střižných nástrojů i strojních součástek a dílů z oceli, šedé litiny a neželezných kovů pro zájemce z Moravy.
Jakub Mostýn - Kovoobrábění Výroba vstřikovacích forem Zlínský kraj