Aktuální microsite

Dodávka svařovaného potrubí s kulatým, čtyřhranným průřezem vyráběného na míru
Dodávku svařovaného potrubní vyráběného na míru zajistí firma Giometal z Brna. Vyrábíme potrubí s kulatým a čtyřhranným průřezem.
GIOMETAL s.r.o.
Výhodný výkup a likvidace kovového, železného šrotu
O likvidaci a výhodný výkup kovového, železného šrotu se vám postará firma Demonta T, s.r.o.. Své služby zajišťuje pro zákazníky z Kněževsi, Kladna i Rakovníku včetně možnosti přistavení kontejneru.
Demonta T, s.r.o. Výkup železa a kovošrot Rakovník
Elektrochemické leštění, povrchové úpravy kovů
Společnost ELLIT PLUS nabízí svým klientům elektrochemické leštění a jiné povrchové úpravy kovů, pomocí kterých dosahuje optimálních vlastností výrobků z nerezivějících ocelí různých tvarů i rozměrů.
ELLIT PLUS Tomáš Hustý
Káva, příslušenství pro kávovary a kvalitní rumy – bohatý sortiment e-shopu
Kvalitní čerstvě praženou kávu různých druhů, příslušenství pro kávovary, hrníčky a bohatý výběr kvalitních rumů prodává na svém e-shopu společnost CoffeeHelp.
Postupná úplná rekonstrukce Vašeho bytu či rodinného domu – práce prováděná specialisty
Postupnou úplnou rekonstrukci bytů, bytových jader, koupelen a rodinných domů a další stavební práce realizují odborníci společnosti Tomáš Viktorini s.r.o. nejen v Praze a okolí.
Víno dozrávající ve francouzských dubových sudech barrique - Grand Pinot Bizé v magnum lahvi
Intenzivní granátová barva s cihlovými okraji a harmonická ovocná vůně s jemnými tóny vanilky – to je jedinečné moravské víno Grand Pinot Bizé, které dozrává ve francouzských dubových sudech barrique.
Vinařství Petr Bíza
Svatby na klíč s ubytováním pro svatebčany, cateringem, zajištěním hudby a svatební koordinátorkou
Kompletní servis pro pořádání větších i menších svateb poskytuje Hotel Kurdějov na Jižní Moravě. Pro Váš svatební den zajistíme ubytování, svatební hostinu, catering, muziku i svatební koordinátorku.
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Příhradové vazníky a střešní konstrukce pro průmyslové a komerční objekty - výroba, montáž
Výrobu a montáž dřevěných příhradových vazníků provádí firma BAST CZ s.r.o. z Kuřimi. Vysoce kvalitní vazníky a střešní konstrukce dodáváme pro průmyslové a komerční objekty v Jihomoravském kraji.
BAST CZ s.r.o.
Prodej speciálních ocelových lan DWH Taurus, která se vyznačují vysokou únosností i životností
Specialistou v prodeji a dodávce ocelových lan, i speciálních značky DWH Taurus, je společnost Lano Moravia, s.r.o., kterou najdete v Prostějově. Lana ale dodává po celé České republice.
Lano Moravia, s.r.o.
Autodoprava Pardubice – doprava na místo určení osobními a nákladními vozy
Hledáte spolehlivou osobní i nákladní dopravu, která doveze veškeré zboží až na místo určení zákazníkem a to vozy FIAT Doblo, IVECO včetně přívěsů. Nabízíme dlouhodobou spolupráci.
TVAR výrobní družstvo Pardubice Zpracování plastů Pardubice
Firemní akce a celovečerní posezení s ochutnávkou vína ve vinném sklepě s občerstvením
Ideálním místem pro firemní akce nebo celovečerní posezení s řízenou degustací aktuálních vín včetně občerstvení je vinný sklep Vinařství Fůkalovi ve Velkých Pavlovicích.
Vinařství Fůkalovi Oldřich Fůkal
Otevírání bytů a automobilů | Ostrava
Otevírání bytů a automobilů po celé Ostravě provádí firma Karla Bartoše, která používá profesionální nářadí a nástroje a otevře jakékoliv dveře.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Obiloviny-zpracování pomocí přisávacích šrotovníků a mačkačů Brno
Technologie pro zpracování obilovin a výrobu krmných směsí, jako jsou například přisávací šrotovníky či mačkače dodává česká společnost AGROING BRNO s.r.o.
AGROING BRNO s.r.o.
Ochrana fasády proti sprejerům, antigrafitti systém - odstranění sprejerských nápisů a grafitti
Firma SK FASÁDY poskytuje speciální čištění fasád a zaměřuje se na odstraňování sprejerských nápisů, jako jsou graffiti a popisky fixou. Působíme také v Opavě, Frýdku - Místku a Ostravě.
SK Fasády s.r.o.
Profesionální kameníci – kamenické a kamenosochařské práce nejen pro okolí Olomouce a Prostějova
Na kamenické a kamenosochařské práce včetně výroby kuchyňských linek i pomníků a náhrobků se zaměřují pro okolí Olomouce a Prostějova kameníci ze společnosti Kamenictví Karel Otruba.
Kamenictví Karel Otruba
Opravy auto moto plastů - svařování poškozených nárazníků a světlometů
S opravou poškozeného nárazníku či světlometu vám pomůže firma Pavel Petroš z Brna. Rychle a kvalitně zajistí opravu auto moto plastů profesionální technikou. Opravu a servis vám zajistí do 24 hodin!
Svařování plastů Pavel Petroš
Reprografie - kopírování, velkoformátový tisk a scanování z papíru nebo matric
Reprografické služby s krátkým termínem realizace poskytuje společnost SUDOP BRNO, spol. s r.o.. Provádíme kopírování, standardní a velkoformátový tisk a scanování z papíru nebo matric.
SUDOP BRNO, spol. s r.o.
Svahové a plošné mulčovače, příkopová ramena za traktor
Kompaktní žací příkopová ramena, ale také svahové a plošné mulčovače značky Bomford, vhodné pro zemědělce, ale také zahradnictví a komunální služby, dodává firma SYNPRO s.r.o. z Velkých Bílovic.
SYNPRO, s.r.o. Prodej a servis zemědělské techniky
Přírodní zahrady, krajinné parky - návrhy, realizace
Nechejte si připravit návrhy zahrady či parku od profesionálů. Společnost GARD&N dodá projekt a zajistí realizaci. V lokalitě Zlínský kraj a Brno má již úspěšně předáno mnoho zakázek.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Horké nápoje - prodej strojů, surovin a obalů
Nechce se vám za Bombardinem do Itálie? Společnost CORNiCO Company vám zajistí stroje na výrobu horkých nápojů do cukráren, kaváren nebo hotelů. Na našem e-shopu si vyberete i spoustu doplňků.
CORNiCO Company, s.r.o.
Drtička kabelů - inovativní řešení pro ekologické zpracování kabelů s Kovošrot Pirkl
Kovošrot Pirkl přináší revoluční metody v oblasti zpracování kabelů, včetně použití moderní drtičky kabelů, která zajišťuje efektivní a ekologickou recyklaci.
Michal PIRKL Výkup kovového odpadu Lanškroun
Pogumování válců, gumokovové díly, výroba technické pryže
Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o. se zabývá výrobou technické pryže, dodává pryžové, gumokovové díly a provádí pogumování válců, kladek a dalších dílů.
Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o. AGT Zlín
Atelier Reno: kreativní architektura a design pro váš jedinečný životní styl
Atelier Reno, vedený zkušenými architekty, přináší inovativní a funkční řešení, která promění vaše bydlení či pracovní prostor v oázu pohodlí a estetiky.
ATELIER RENO, spol. s r.o. Projekty, architektonická kancelář Praha
Dřevěné Dřevostavby pod vedením Ing. Martina Macáka: kde luxus splývá s ekologickou odpovědností
S Dřevěnými Dřevostavbami pod vedením pana Ing. Martina Macáka objevíte nový rozměr bydlení, kde se spojuje estetika, ekologie a energetická účinnost.
Dřevěné dřevostavby Martin Macák
Pánské a dámské značkové pásky Levi´s – obrovský výběr opasků v různých velikostech a šířkách
Obrovský výběr opasků v různých velikostech a šířkách, pánské, dámské i unisex pásky známé značky Levi´s má na svém e-shopu společnost Levstra, s.r.o. zaměřující se také na módu a zavazadla.
Levstra, s.r.o.