Aktuální microsite

Výroba plastových pytlů, sáčků-samonosné pytle, sáčky zip, z PE
Výroba plastových pytlů, sáčků a folií má ve firmě Centroplast z okresu Uherské Hradiště dlouhou historii - dodáme samonosné pytle, zip sáčky, výrobky z PE i pěnového PE.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj
Pronájem konferenčních prostor – teambuilding, jednání, firemní setkání a školení na klíč
Hotel Zlatá Hvězda v Litomyšli sestaví pro kolegy a obchodní partnery teambuilding, jednání, firemní školení či setkání na klíč. Zajistíme občerstvení, technické vybavení i kulturní program.
Upevňovací technika a spojovací prvky pro montážní, instalatérské, stavební práce
Spolehlivý dodavatel vysoce kvalitní upevňovací techniky, to je společnost reca spol. s r.o. Navštivte náš e-shop a vybírejte z nepřeberného množství montážní techniky.
Zakázková výroba chladících pultů a boxů na míru
Chladící boxy a pulty na míru do výroben, prodejen a obchodů s potravinami a masem Vám v Jihomoravském kraji na zakázku vyrobí společnost Karel Kašpar LEDO servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Přírodní zahradní kámen, kamenivo, štěrk, písek pro dům, hřiště i zahradu – prodej a doprava
Společnost Kamenivo Zlín řeší prodej i dovoz přírodního kameniva k domu či na zahradu. Firma přiveze kámen, štěrk, písek, zeminu ve Vámi požadovaném množství.
Kamenivo Zlín Rybníky Igor Čejka
Měrky svarů pro měření svářecích operací, kvalitní svářecí technika
Kvalitní měrky svarů pro měření svářecích operací v provedení šablonovém, stupnicovém nebo digitální s displejem od firmy Svářecí technika WELDPOINT.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Výroba plastových uzávěrů, výlisků a forem na zakázku - vstřikování, kompletace
Na zakázkovou výrobu plastových uzávěrů, výlisků a forem se zaměřuje naše společnost H&P plast, spol. s r.o. z okresu Svitavy. Zabýváme se vstřikováním všech druhů termoplastů, včetně kompletace.
H&P plast, spol. s r.o.
Samosrůstající izolační pásky – izolační systémy DENSOLEN®
Izolační systémy DENSOLEN® jsou k dostání u společnosti MANIBS BRNO, spol. s r.o. Samosrůstající izolační pásky, ideální řešení jako ochrana proti korozi a mechanickému poškození.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Akce na jízdní kola, elektrokola - sleva na všechny modely
Na prodejně TK SPORT Uherský Brod je aktuálně akce na jízdní kola i elektrokola - sleva na všechny modely.
Dušan Mihel - TK SPORT Vybavení pro sport Uherský Brod
Měření zraku a poradenství v oblasti výběru dioptrických brýlí od J&M Optik s.r.o. Liberec
Měření zraku kvalifikovanými optometristy a poradenství ohledně výběru oční optiky a výběru kontaktních čoček najdete v J&M Optik Liberec s.r.o..
Krásná a udržovaná zahrada po celý rok - Král - zahradnické práce s.r.o. Praha
Profesionální zahradnické služby pro Vás nabízí společnost Král - zahradnické služby s.r.o. z Prahy, která provádí údržbu veřejných zahrad a ploch, tak i soukromých.
Moderní technika a zařízení – linka pro práškové lakování a lakovací kabiny
Moderní techniku a zařízení, linky pro práškové lakování a speciální lakovací kabiny na míru dle potřeb zákazníků vyrábí specialisté ze společnosti SURFIN Technology s.r.o. z Brna.
Hledáme nové spolupracovníky pro montáže oken a dveří - práce, brigáda Znojmo
Hledáme spolupracovníky do našeho týmu na montáže oken a dveří - jsme stabilní firma EVOokna Tomáš Makeš se sídlem v Tulešicích na Znojemsku.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Sedací soupravy, postele, obývací stěny i bytové doplňky od Nábytek LINEA - Liberec
Společnost Nábytek LINEA a jejich prodejnu najdete v Liberci a vyberete si zde z širokého sortimentu kvalitního moderního i klasického nábytku.
NÁBYTEK LINEA, s.r.o. Prodejna nábytku v centru Liberce
Správa nemovitostí, nájemních bytů, bytových domů pro SVJ společenství vlastníků bytových jednotek
Správa bytů MORAVA s.r.o. Napajedla zajišťuje služby v oblasti správy nemovitostí, bytových domů pro SVJ. Působí v lokalitě Zlínský kraj, aktuálně spravujeme domy v Tlumačově, Bystřici pod Hostýnem.
Prodej a montáž fotovoltaiky s bateriovým uložištěm značky Fénix – autorizovaný partner
Na prodej a montáž fotovoltaiky s bateriovým uložištěm od společnosti Fénix z Jeseníku se zaměřuje autorizovaný partner působící v okolí Opavy a Ostravy společnost ELEKTROPLUS Grusman s.r.o.
ELEKTROPLUS Grusman s.r.o.
Chiptuning -  úprava software řídící jednotky vozidla, navýšení výkonu a točivého momentu
Úpravu softwaru řídící jednotky vozidla – chiptuning – svěřte do rukou společnosti Autosklo PEMI. Díky odborné úpravě na míru získáte vyšší výkon i točivý moment a dojde ke snížení spotřeby paliva.
Autosklo PEMI, s.r.o.
Kompletní docházkové systémy pro firmy i zábavní centra - identifikační karty a snímače
Firma ELVIS ze Žďáru nad Sázavou poskytuje kromě parkovacích systému i systémy na evidenci docházky pro firmy i zábavní podniky. Kompletní docházkové systémy včetně karet i snímačů.
ELVIS
Stavební společnost zaměřená na developerskou činnost
Na developerskou činnost se zaměřila společnost STAVYMA spol. s r.o. z Otrokovic - Zlínský kraj. Zaměřujeme se nejen na výstavbu bytových domů i projekty pro obce a města.
Prodej motorových olejů značek Castrol, Shell, Total
Kvalitní motorové oleje značek Castrol, Shell či Total naleznete na e-shopu a v kamenné prodejně společnosti MICRO, s.r.o. z Kuřimi.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv
Autoservis klimatizace - profesionální údržba, oprava i dezinfekce
Autoservis klimatizace zajišťuje společnost Hampl s.r.o., která realizuje její profesionální údržbu, opravu i dezinfekci v okolí Ostravy Svinova.
Hampl a spol. servis s.r.o. HS autoservis
Klapkové uzávěry KUA pro odvádění práškových materiálů z výsypek odlučovačů, filtrů
Zakázkovou výrobou klapkových uzávěrů KUA se zabývá firma EKOMETAL – E spol., s.r.o. Uzávěry dopraví práškové materiály z výsypek odlučovačů, filtrů a také sypké materiály s abrazivními účinky.
EKOMETAL - E spol. s r.o.
Nádrže na dešťovou vodu, jímky a septiky – kvalitní výroba z odolných plastů
Výrobou nádrží na dešťovou vodu z odolných plastů a septiků neboli jímek na odpadní vody se zabývá společnost BOVAS - Bohuslav Štaubert působící na Vysočině.
Vysokozdvižné vozíky Caterpillar, Mitsubishi, Hyster, Yale – kompletní servis prováděný odborníky
Kompletní servis, opravy a technické prohlídky vysokozdvižných vozíků značek Caterpillar, Mitsubishi, Hyster, Yale provádí společnost VZV DESTA SERVIS v Olomouci, Přerově a širokém okolí.
Zdenek Šindelář Opravy a servis VZV
Kvalitní a levné severské palubky za skvělé ceny AKCE, doprava zdarma
Jedinečnou akci na kvalitní a levné severské palubky včetně dopravy zdarma vám poskytne společnost KARPEN PLUS - severské řezivo za skvělé ceny jedině u nás!
KARPEN PLUS s.r.o.