Aktuální microsite

Prémiová italská káva s brandem – možnost vlastního designu, loga či věnování
Na prodej exkluzivní italské kávy San Salvador s brandem a možností vlastního designu, loga či věnování se zaměřuje exkluzivní dovozce a provozovatel e-shopu Caffe Mio Store.
Caffe Mio Store Dovozce kávy San Salvador
Efektivní, rychlé a levné vytápění pomocí klimatizace - tepelné čerpadlo vzduch-vzduch
Na montáž tepelných čerpadel systému vzduch-vzduch, které slouží pro efektivní, rychlé a levné vytápění formou klimatizace se zaměřuje společnost ELSPACE KLIMA s.r.o. v okolí Znojma a Mikulova.
ELSPACE KLIMA s.r.o.
Truhlářské řezivo z kvalitních výřezů - prodej i na zakázku
Společnost Wood Rakušan má v prodeji truhlářské řezivo z kvalitních výřezů, prkna a fošny různých rozměrů, řezivo vyrábí i na zakázku po celé Vysočině a Jihočeském kraji.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Teambuilding s ochutnávkou vín, sportovními aktivitami, vstupem na badmintonové hřiště
Uspořádejte pro své kolegy teambuilding v centru města Břeclavi ve Penzion-kavárna-badminton U Splavu. Zajistíme pro Vás ochutnávku vín i sportovní aktivity včetně vstupu na badmintonová hřiště.
Obráběcí centrum, strojní vybavení, 3D měřící stroj
Základním rozvojem moderního strojního průmyslu jsou obráběcí centra a jejich strojní vybavení. Společnost Zekof, s.r.o. se zaměřuje na kovoobrábění, soustružení, frézování a další obráběcí práce.
Zekof, s.r.o.
Infrazářiče Frico pro restaurace, terasy, zahrádky - užijte si tepelnou pohodu i v zimě
Firma SEFEN z Frýdku-Místku vám na zahrádkách, terase a restauraci díky infrazářičům Frico poskytne pohodlí a teplo i v chladném období. Zajistíme dodávku a instalaci v celém Moravskoslezském kraji.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Těsnící límce pro nákladové rampy, vyrovnávací můstky a nákladové plošiny – vše pro jednoduchou nakládku a vykládku
Vyrovnávací můstky, nákladové plošiny a těsnící límce pro nákladové rampy pro snadnou nakládku a vykládku má ve svém bohatém sortimentu společnost TECHNOPARK CZ s. r. o. z Brna.
TECHNOPARK CZ s.r.o. Automatizační technika Brno
Elektroinstalace, výroba rozvaděče pro napájení požárních čerpadel
Zkušení pracovníci z firmy P.J. - MONT, spol. s r.o. z Třebíče Vám zajistí elektroinstalaci Diesel a elektrických požárních čerpadel - zakázky provádíme nejen na Vysočině, ale v rámci celé ČR.
P.J. - MONT, spol. s r.o.
Práce autojeřábem-pronájem teleskopické, mobilní jeřáby Liebherr
Firma Miroslav Harsa - Autojeřáby nabízí pronájem teleskopického, mobilního jeřábu Liebherr s obsluhou. Práce autojeřábem provádí proškolený jeřábník.
Autojeřáby Zlín Miroslav Harsa
Dráty a drátové pruty z různých jakostí oceli pro průmyslové aplikace
Valbruna Central Europe s.r.o. z Olomouce je spolehlivým dodavatelem ocelových drátů a drátových prutů v různých délkách pro různé průmyslové aplikace.
Valbruna Central Europe, s.r.o. Výrobní závod nerezové oceli Olomouc
Hořáky pro svařování,  plazmové řezání nebo drážkování
Dodavatelem hořáků pro svařování v ochranné atmosféře, plazmové řezání nebo drážkování včetně doplňkových spotřebních dílů je firma Moravský QUICK - SERVIS, spol. s r.o. z Prostějova.
Moravský QUICK - SERVIS, spol. s r.o. Svařovací technika Prostějov
Kačírky – směs omílaného kameniva s různou frakcí a barevností k dekoraci na zahradách
Směs omílaného kameniva – dekorační kačírky v různých frakcích, vhodných k okrasným účelům na zahradách, prodává firma BOŠ, spol. s.r.o.
BOŠ spol. s r.o.
Výroba zásobníků a obilních sil pro skladování potravin
Obilní sila i zásobníky do potravinářského průmyslu vhodné pro uskladnění zemědělských plodin vyrábí na zakázku z kvalitních materiálů společnost HAIVA Tasovice s.r.o. sídlící nedaleko Znojma.
HAIVA Tasovice s.r.o.
Kancelářská technika - kompletně vybavíme Vaši firmu a zajistíme servis
Společnost FBT - Bräuer Tomáš vybaví Vaši firmu kancelářskou technikou a rovněž zajistí i kompletní servis. Firma se specializuje na výkonné kopírky, notebooku, dataprojektory a další.
FBT - Bräuer Tomáš
Znalecké posudky, odborné poradenství v oblasti dřeva pro firmy při řešení reklamací, řízení kvality, získání ISO certifikace
WOODEXPERT s.r.o. je firma z Karlovic na Zlínsku se specializací na znalecké posudky a poradenství v oblasti dřeva. Pomůžeme vám zvýšit kvalitu vašich výrobků, řešit reklamace, získat certifikaci.
WOODEXPERT s.r.o. znalec v oboru dřevo Zlín
Kruhové klapky k uzavření průtoku vzdušiny, nastavení potřebných odporů v potrubí
Kruhové klapky k uzavření vzdušiny, které také poslouží jako škrtící elementy k nastavení potřebných odporů ve vodorovném, šikmém nebo svislém potrubí, dodává firma EKOMETAL - E spol. s r.o.
EKOMETAL - E spol. s r.o.
Správný výběr typu pneumatik pro danou značku a model vozidla
Jak vybrat správný typ pneumatiky pro danou značku a model vozidla Vám poradí Pneu a auto servis Pavel Vrána.
Pneu a auto servis Znojmo Pavel Vrána
Bohatý výběr letniček, balkónovek a bylinek – nádherné surfínie, muškáty a petúnie
Na prodej letniček, balkónovek, bylinek, skalniček, okrasných stromů, keřů a surfínií, muškátů a petúnií se zaměřují se zaměřují specialisté na květiny ze společnosti Zelená zahrada ze Znojma.
Zelená zahrada
Pronájem bytových a nebytových prostor – nádherné prostředí za perfektní cenu
Na poskytování pronájmu bytových a nebytových prostor v nádherném prostředí za perfektní cenu a s moderním vybavením se zaměřuje společnost ATLANTA, a.s. nejen v okolí Znojma a Třebíče.
ATLANTA, a.s.
Vysoce pevné utěrky Multitex® řady zetClean® pro pracoviště i stroje – silný čistící výkon
Na výrobu a prodej vysoce pevných utěrek Multitex® řady zetClean® vhodných pro pracoviště a stroje s extrémně silným čistícím výkonem se zaměřuje společnost ZVG CZ s.r.o.
ZVG CZ s.r.o.
Stěhování a převoz strojů, montáže konstrukčních celků – zvedání břemen autojeřáby až do hmotnosti 100 tun
Zvedání břemen autojeřáby například při stěhování a převozu strojů a montáži konstrukčních celků až do hmotnosti 100 tun zajišťuje společnost REKOS Olomouc spol. s.r.o. v Olomouci a Přerově.
REKOS Olomouc spol. s.r.o. Autojeřáby STEJSKAL-REKOS Olomouc
Záruční i pozáruční servis a opravy vysokozdvižných vozíků Linde, Desta a dalších značek
Firma VZV DESTA SERVIS působící v okolí Olomouce a Přerova se specializuje na provádění záručního a pozáručního servisu včetně oprav u vysokozdvižných vozíků značek Linde, Desta, Balkancar a dalších.
Zdenek Šindelář Opravy a servis VZV
Vyřízení pohřbů, kremací, převoz zemřelých a další činnosti – komplexní pohřební služby
Komplexní pohřební služby zahrnující nejen vyřízení pohřbů, kremací a převoz zemřelých poskytuje Pohřební služba MISERICORDIA s.r.o. působící v Uničově a Litovli.
Pohřební služba MISERICORDIA s.r.o.
Zpracování projektu administrativní budovy – profesionálové na projekty a realizaci staveb
Na zpracování projektů administrativních budov a zajištění realizace se zaměřují odborníci ze společnosti ARCHILINE stavební a inženýrská společnost s.r.o. působící v oblastech Olomouce a Ostravy.
ARCHILINE stavební a inženýrská společnost s.r.o. Projekty a realizace staveb Jeseník