Aktuální microsite

Nádrže SWIMER ke skladování kapalin – pro čerpací stanice, průmysl i lesnictví
Kvalitní, bezpečné systémy a nádrže SWIMER dodává společnost B AGRO Březová s.r.o. z Opavy. Nádrže jsou určeny k uskladnění a distribuci kapalných surovin pro čerpací stanice, průmysl i lesnictví.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Servis konvektomatů a gastro zařízení včetně odvozu i dovozu spotřebiče
Servis gastro zařízení a konvektomatů vám v okolí Olomouce a Šumperka zajistí společnost GAVONA a to včetně odvozu i dovozu porouchaného spotřebiče.
GAVONA  GASTRO s.r.o Servis, prodej gastrozařízení
Prodej nákladní elektrické tříkolky ADVENTO - známá taky jako E-tříkolka
Prodej nákladní elektrické tříkolky ADVENTO u firmy GARDENTECH Jaroslav Toninger, Brno. Na menší zahrady, rozsáhlejší farmy, vinice či dokonce zemědělská družstva.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Prodej, eshop motorové pily Husqvarna. S dárkem řetěz a olej zdarma.
Prodej, eshop motorové pily značky Husqvarna od firmy Gardentech s.r.o. Brno. Všestranná výkonná pila profesionální kvality s dárkem. Řetěz a olej zdarma.
Gardentech s.r.o.
Květinářství, řezané květiny a vazba květin -  čerstvé rostlinky a profesionální služby
Společnost GARDEN CENTRUM-RAIDA poskytuje prodej květin a stromů v Opavě. Spolehlivé zahradnictví a květinářství, kde si vyberete od sazenic zeleniny až po řezané květiny či stromky do každé zahrady.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Vycházková letní obuv – boty na klínku, nazouváky, plážové pantofle ve svěžích letních barvách
Unikátní letní kolekci vycházkové obuvi v originálních letních barevných kombinacích pořídíte na e-shopu firmy VAPO Litomyšl s.r.o. Najdete zde zdravotní vycházkové nazouváky i boty na klínku.
Úhlové brusky a AKU vrtačky, které v sobě skrývají sílu, spolehlivost i bezpečnost
Přijďte si pro brusky a AKU vrtačky do elektroservisu KRES spol. s r.o., který nabízí vybavení do dílen v podobě profesionálního nářadí ověřených značek i pro zákazníky z okolí Jeseníku a Šumperku.
KRES spol. s r.o. servis elektronářadí, čerpadel, motorů
Autoservis – opravy a servis brzdového a výfukového systému, elektroniky, diagnostika vozidel
Autoservisní práce na osobních vozidlech zajišťuje v okolí Veselí nad Moravou autoservis firmy Autosklo PEMI, s.r.o. Zajistí kompletní opravy brzdového a výfukového systému, elektroniky i klimatizace.
Autosklo PEMI, s.r.o.
Hospodářské potřeby – vše potřebné pro dům i zahradu na jednom místě
Veškeré potřebné hospodářské potřeby zakoupíte v prodejně KOVOMAT společnosti Ungrmat v Brně. Prodáváme hospodářské potřeby pro dům i zahradu
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Účinná deratizace a likvidace hlodavců - hubíme potkany, myši, krysy i hraboše
Firma Deratizace Konečný provádí účinnou deratizaci a likvidaci hlodavců ve firemních provozech i domácnostech. Hubíme potkany, myši, krysy, hraboše a jiné škůdce v okolí Prahy, Jesenice a Říčan.
Deratizace Konečný
Otopný vysoušeč obuvi - sušáky na zimní boty, lyžáky i pracovní obuv
Otopné sušáky na zimní boty, lyžáky i pracovní obuv vyrábí a dodává firma KOVER, spol. s r.o. z Jeseníku. Pořiďte si kvalitní vysoušeč obuvi u nás.
KOVER, spol. s r.o.
Standardní ocelová lana - dodávka v metráži, na cívkách nebo ve svazcích
Ocelová lana standart dodává v metráži, na cívkách nebo ve svazcích společnost Lano Moravia, s.r.o. z Prostějova. Prodáváme ocelová lana jednopramenná, šesti i osmiramenná i lana speciální.
Lano Moravia, s.r.o.
Degustace vína v historickém sklípku v Dolních Věstonicích
Vinárna a penzion u Langrů Vás zve na degustaci vína v historickém sklípku z roku 1869. Přijďte a ochutnejte naše vína.
Rodinný wellness hotel u Langrů
Hydraulický lanový naviják pro lesní a zemědělské traktory – síla, dlouhá životnost a stálost výkonu
Velký výběr hydraulických lanových navijáků pro lesní a zemědělské traktory s velkou silou, stálým výkonem a dlouhou životností má ve svém sortimentu společnost Autonavijáky - SEAL - navijáky s.r.o.
Autonavijáky - SEAL - navijáky s.r.o. Prodej, montáž a servis navijáků
Prevence chřipky, zmírnění projevů nemoci s produkty Energy
Podzim a sychravé dny jsou za dveřmi, ale na prevenci chřipky není nikdy pozdě! Díky eshopu prirodniprodukty.cz bude zmírnění projevů nemoci a rekonvalescence s produkty Energy snadnější.
Přestavbu aut na LPG, CNG, ethanol vám zajistí odborníci z firmy HVgas
Firma HVgas se zabývá přestavbami aut na LPG, CNG a Ethanol. Naše dlouholeté zkušenosti jsou pro nás výhodou a proto pro Vás vybereme vždy to nejlepší řešení.
HVgas - Huvar
Výroba zakázkových spojovacích dílů
Výroba zakázkových spojovacích dílů firmou LAGUS s.r.o. dle požadavků klienta. Jak pro Českou republiku tak pro Rakouské, Německé, Francouzské nebo Italské světové firmy.
LAGUS s.r.o.
Kompletní zemní práce moderními stroji - provizorní i konečné úpravy povrchů
Společnost Eltom s.r.o. zajišťuje kromě elektromontážních prací také kompletní zemní práce, ať se jedná o provizorní či konečné úpravy a to pomocí moderních strojů. Působíme v okolí Ostravy i Karviné.
Eltom, s.r.o.
Rotační síto řady RS na nečistoty obsažené v odpadních vodách
Rotační síto řady RS od firmy Šebesta, spol. s.r.o. se sídlem v Kyjově pro účinné mechanické čištění odpadních vod od nerozpustných nečistot.
Šebesta, spol. s r.o.
Půjčovna a pronájem bagrů, teleskopických manipulátorů i montážních plošin
Pronájmem stavební mechanizace se zabývá dopravně stavební společnost STALOTAS s.r.o. z Ostravy, od které si můžete vypůjčit bagry, manipulátory, montážní plošiny a jiné speciální stavební stroje.
STALOTAS s.r.o.
Výroba vložek, manžet pro hadicové ventily (quetschventily) - kvalitní a spolehlivé
Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o. se zabývá výrobou kvalitních a spolehlivých vložek, neboli manžet pro hadicové ventily (quetschventily).
Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o. AGT Zlín
Cestovní značkový kufr Benetton v designovém zeleném provedení a střední velikosti – kvalita za příznivé ceny
Bohatý sortiment cestovních kufrů včetně designového provedení značky Benetton v zelené barvě s výrazným logem a snadnou ovladatelností prodává společnost Levstra, s.r.o. na svém e-shopu.
Levstra, s.r.o.
LDPE fólie, hadice a polohadice z čistých nebo recyklovaných granulátů – obaly v různých provedeních na míru!
Na výrobu a prodej LDPE fólií, hadic a polohadic z čistých nebo recyklovaných granulátů v různých provedeních jako kluzné či nekluzné se zaměřuje společnost HB pack s.r.o.
HB pack s.r.o.
Komponenty pro vrata a brány, které zajistí Vaši bezpečnost
Široký sortiment bezpečnostních komponentů pro vrata a brány vyhovující všem bezpečnostním normám vyrábí a poskytuje společnost Teprostroj s.r.o. z Břeclavi.
Teprostroj s.r.o.
Stříhání plechů pro firmy a komplexní zpracování na moderních strojích dle dokumentace
Firma FORELV s.r.o. zajišťuje komplexní zpracování plechů na moderní strojích dle dodané dokumentace. Provádíme ohýbání, stáčení a stříhání plechů do 6 mm pro firmy z Prostějova, Přerova a Olomouce.
FORELV s.r.o.