Aktuální microsite

Vynikající kombinace medu a alkoholu, dárek pro Vaše blízké nebo jako poděkování
Originální a chutnou pochoutku má ve své nabídce Meduška z Třebíče. Kombinace medu a alkoholu v chladných dnech zahřeje, je výborná ke kávě či čaji. Originální dárek pro Vaše blízké.
Meduška Medové dárky
Klimatizace ve vašem voze potřebuje pravidelnou péči - kompletní servis, plnění a údržba
Klimatizace ve vašem voze potřebuje nejen v létě pravidelnou péči- kompletní klima servis, plnění a údržbu vám zajistí MOTORSERVIS Švec, s.r.o. v Šumperku.
MOTORSERVIS Švec, s.r.o.
Školení o odborné způsobilosti elektro dle nařízení vlády 194/2022 Sb.
Školení o odborné způsobilosti elektro dle nařízení vlády 194/2022 Sb. Organizuje v okolí Opavy a Nového Jičína firma Rudolf Langer z Opavy.
RUDOLF LANGER s.r.o.
Ocelové a síťové zábrany – profesionální výroba bezpečnostních regálových roštů
Na výrobu ocelových a síťových zábran, bezpečnostních regálových roštů s vysokou nosností , nízkou hmotností a z kvalitních materiálů se zaměřují odborníci ze společnosti KASALI, s.r.o.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Měření akustiky Hodonín, protihlukové úpravy, akustika pracovního prostředí, snižování hluku.
Měření akustiky v pracovním prostředí, snižování hluku vzuchotechnickými systémy a protihlukové úpravy od firmy Klimatechnik s.r.o. v Jihomoravském kraji v okrese- kvalitní akustické měření.
KlimaTechnik s.r.o.
Stavební a zednické práce, výstavba domů, rekonstrukce, sanace
Potřebujete postavit dům, zrekonstruovat starou stavbu nebo se zbavit nežádoucí vlhkosti? Obraťte se na firmu Ivan Horváth, jenž se zabývá všemi typy stavebních prací.
Projekty pro výsadby krajinné i sídelní zeleně, sadů, alejí, extenzivních trávníků
ARVITA P Zlín je projekční kancelář, která připraví návrhy a projekty pro výsadby krajinné zeleně, zakládání a obnovy sadů, alejí nebo extenzivních trávníků.
ARVITA P spol. s r.o. Projekty pro obnovu krajiny Zlín
Strojní zametání - čištění ploch za pomocí zametacích strojů
Strojní zametání malých zpevněných ploch Vám v Okrese Opava i Ostrava provede společnost U-SERVIS z Opavy, která se zabývá profesionálním úklidem.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Čerpadla a domácí vodárny Poděbrady - pro vodu bez starostí a plnou spokojenost
Potřebujete čerpadlo či vodárnu? Nechte naše specialisty vyřešit vaše potřeby. S širokým sortimentem čerpadel a profesionálním servisem vám přinášíme spolehlivé řešení na míru od firmy Voda Janek.
Voda - Janek Čerpadla a domácí vodárny Poděbrady
Mobilní zařízení pro elektrochemické čištění, leštění a značení nerezu - Inoxliner
Zařízení pro elektrochemické čištění, leštění a značení nerezu zakoupíte ve firmě Weldpoint. Prodáváme mobilní zařízení Inoxliner, které umožňují čistit nebo leštit nerezové výrobky v dílně i venku
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Zdící prvky, kvalitní cihly a zdící systémy značek Porotherm, Ytong a Heluz
Veškeré potřebné zdící prvky pro Vaši stavbu pořídíte v prodejně stavebnin Kobliha Stavitelství v Hrušovanech nad Jevišovkou. Prodáváme kvalitní cihly a zdící systémy Porotherm, Ytong a Heluz.
KOBLIHA STAVITELSTVÍ s.r.o.
Dulux perfect white -  sněhově bílá barva s dokonalým rozlivem a perfektním výsledným vzhledem
Pokud chcete při malování interiéru dosáhnout perfektně bílého odstínu barvy, vyzkoušejte bílou penetrace a sněhově bílou barvu Dulux Perfect White, kterou zakoupíte v prodejně SILESIA COLOR Ostrava.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Výroba, sestavení montážních celků - strojní celky, dopravníky, manipulátory
Firma ZAKO Turčín Zlín-Březnice se mimo jiné zaměřuje na výrobu, sestavení montážních celků. Dodá strojní celky, dopravníky, manipulátory apod. Působí nejen v regionu Zlínský kraj, ale po celé ČR.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. Strojírenský podnik Zlín
Prodej a profesionální pokládka PVC podlah a linolea - podlahářství
Podlahářství Tom&Ka z Opavy Vám zajistí prodej i pokládku PVC či linolea. Jako firma s dlouholetými zkušenostmi Vám zaručujeme profesionální služby a pomůžeme Vám s podlahou dle Vašich představ.
Tom&Ka s.r.o. Podlahářství Opava
Konferenční centrum Jihomoravský kraj
Hledáte konferenční centrum v Jihomoravském kraji? Potřebujete najít a pronajmout si konferenční prostory na jižní Moravě? Hotel Kurdějov a.s. nabízí komplexní služby konferenčního a relaxačního centra. Nabízíme úplnou péčí pro firemní a kongresové akce nejrůznějšího typu pro návštěvníky regionu jižní Moravy. Náš Hotel Kurdějov spojuje ...
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Fyzioterapie pro děti i dospělé, rehabilitace jako řešení bolestivých stavů, po operaci, úrazu
Oddělení fyzioterapie - rehabilitace Zlín ve zdravotnickém zařízení Mediekos Ambulance s.r.o. poskytuje diagnosticko-terapeutickou péči pro děti i dospělé - po operaci, úrazu i bolestivé stavy.
Rehabilitace Zlín Mediekos Ambulance, s.r.o.
Sněhová fréza potřebná na efektivní úhrnování sněhu. Sněhová fréza se širokým záběrem.
Sněhová fréza na čistění chodníku v zimním období zakoupíte u firmy GARDENTECH Brno - Černovicích. Efektivní úhrnování sněhu za krátký čas.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Prašná podlaha, zaprášené zboží – řešením je litý asfalt
Prašná podlaha, zaprášené zboží – řešením je litý asfalt, který je taková moderní stavební hmota v pozemním stavitelství a specializuje se na nej firma Jiří Víšek, spol. s r.o. z Kyjova
Jiří Víšek, spol. s r.o.
Ubytování v plnohodnotně vybaveném rekreačním domku až pro 12 osob s vlastní kuchyní
Ubytování v soukromí pro skupinu až 12 lidí v blízkosti Znojma poskytuje rekreační domek Penzionu u Fousáče. Pro hosty máme k dispozici plnohodnotně vybavený rekreační dům s vlastní kuchyní.
Penzion U Fousáče
Generátory, elektrocentrály Husqvarna na stavbu, zahradu i chatu - odborný prodej a servis
Generátor Husqvarna je nenahraditelným pomocníkem na stavbu, zahradu nebo chatu - navštivte firmu K R E S na prodejně v Krnově nebo Opavě, kde vám pomůžeme vybrat elektrocentrálu dle vaší potřeby.
KRES Husqvarna Zahradní, lesní technika Husqvarna Krnov
Elektroinstalace na klíč - elektro revize a opravy, dodávka i montáž osvětlení
Kompletní elektroinstalační práce na klíč včetně dodávky a montáže osvětlení provádí společnost DK projekt, s.r.o. z Ostravy, na kterou se můžete s důvěrou obrátit.
StavbyDay Realizace staveb
Červená řepa, křen jsou vitamínová bomba a skvělá prevence proti chřipce, virózám - prodej v zahradnictví
Talašovo zahradnictví s.r.o. Tlumačov-Zlín kromě kysaného zelí má na podzim v prodeji i další vitamínové bomby, kterými jsou červená řepa a křen. Skvělá prevence proti chřipce, virózám !
TALAŠOVO ZAHRADNICTVÍ s.r.o. Dodavatel sazenic, zeleniny, ovoce, zelí
Ruční profesionální nářadí a nástroje značek Bahco, CRONWELL a NEO – kvalita od světových dodavatelů
Poradenství a prodej profesionálního ručního nářadí a nástrojů od světových dodavatelů kvalitních značek Bahco, CRONWELL a NEO zajišťuje společnost Ložiska VILIM spol. s r. o. z Olomouce.
LOŽISKA VILÍM spol. s.r.o. Olomouc
Nouzové otevírání zabouchnutých dveří od automobilu
S nouzovým otevíráním dveří automobilu a se zabouchnutými dveřmi Vašeho auta Vám na Šumpersku pomůže firma Kocián – fab – service.
Milan Kocián Kocián - fab - service
Copycentrum s moderními stroji pro kopírování, tisk i skenování
Pokud hledáte kopírovací centrum s moderními stroji a vyškoleným personálem, který poradí, pak navštivte Copycentrum Kapucín - Repro, s.r.o. - zajistí kopírování, tisk i skenování dle vašich potřeb.
Kapucín - Repro, s.r.o. Kancelářská technika Třebíč