Aktuální microsite

Dárkové krabice a tašky z papíru – originální a dekorativní způsob jak obdarovat blízké
Originální a dekorativní způsob jak obdarovat blízké formou dárkové krabice nebo tašky z papíru umožňuje nejen pro okolí Olomouce a Prostějova společnost Karton plus spol. s.r.o.
Karton plus spol. s.r.o.
Prodej stavebnin, hrubá stavba, obvodové zdivo a příčky Pardubice, základové pásy a desky
Prodej stavebnin, hrubá stavba, obvodové zdivo a příčky Pardubice, základové pásy a desky, velkoobchod stavebního materiálu, fasádní systémy.
DOLUR stavebniny s.r.o. Stavební materiál Pardubice
Drážní svršky a protihlukové stěny pro pozemní komunikace - výroba, dodávka
Prvky pro traťové vedení a pozemní komunikace vyrábí firma Leube Beton s.r.o. z Jihlavy. Dodáváme drážní svršky a protihlukové stěny Faseton pro širokou škálu zákazníků.
Leube Beton s.r.o.
Vjezdová vrata pro podzemní garáže s 10-ti letou zárukou a povrchovou úpravou s certifikací
Vjezdová vrata pro podzemní garáže s průvzdušnou výplní a povrchovou úpravou s certifikací dodává firma TECHNOPARK CZ s.r.o. z Brna. Na vrata navíc poskytujeme 10-ti letou záruku.
TECHNOPARK CZ s.r.o. Automatizační technika Brno
Tvůrčí videoprodukce a virtuální studio v Praze - naše služby budou přínosem pro vaše projekty
Potřebujete kreativní videa nebo live streamy pro svůj projekt? Polas Video studio Praha nabízí kompletní audiovizuální služby včetně tvorby virtuálních prostředí.
POLAS VIDEOSTUDIO Kameraman Praha, natáčení videa
Stavebnicové hliníkové zábradlí - komponenty, příslušenství
Komponenty pro stavebnicové hliníkové zábradlí, jako jsou sloupky, výplně, madla, držáky, koncovky, záslepky, spojovací materiál a různé příslušenství dodává firma Andělcz, s.r.o.
Anděl CZ, s.r.o.
Nezávislé naftové a benzínové topení Webasto - montáž, servis
Nezávislé naftové a benzínové topení Webasto a jeho montáž a servis zajišťuje společnost Lichnovský s.r.o. Působíme v Kopřivnici nedaleko Nového Jičína, Vsetína a Frýdku-Místku.
Lichnovský s.r.o. Opravy nákladních vozidel
Výroba jídelního nábytku, stoly, židle, lavice
Kvalitní jídelní nábytek vyrábí společnost IKTUS, s. r. o. V našem sortimentu si můžete vybrat stoly, židle, rovné či rohové lavice v různých barvách a designu.
IKTUS, s. r. o.
Návrh, prodej a montáž elektro rozvaděčů
Návrh, prodej a instalaci elektro rozvaděčů pro rodinné domy nebo byty zajišťuje v okolí Opavy a Vítkova firma Furch Jiří.
Prodej nových vozů DACIA na objednávku, servisní i garanční prohlídky
Jsme specializovaným prodejcem nových vozů DACIA skupiny Renault, Autocentrum Černý AUTO - JF, s.r.o. v Medlicích na Znojemsku u Moravského Krumlova. Zajistíme servisní i garanční prohlídky.
Autocentrum Černý AUTO - JF, s.r.o.
Autoservis - kompletní servis a opravy automobilů všech značek v co nejkratším termínu
Veškeré lakýrnické a karosářské práce na Vašem voze zajišťuje společnost MS Steel s.r.o. v Havířově, která se specializuje na autoservis všech značek a další služby spojené okolo automobilu.
MS steel s.r.o.
Levné a kvalitní obědy pro seniory - rozvoz obědů po celé Opavě
Opavská jídelna Mikeš a spol s.r.o. poskytuje služby v oblasti stravování, mezi které patří rozvoz jídel do firem i pro seniory. Vybrat si můžete z kvalitních jídel a polévek.
Mikeš a spol s.r.o. Jídelna Mikeš
Betonové podlahy pro průmyslové objekty – novostavby i rekonstrukce
O aplikaci průmyslové betonové podlahy v rekonstruovaných nebo nově stavěných průmyslových objektech v okolí Olomouce se postará firma PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
Romantický pobytový balíček ve čtyřhvězdičkovém hotelu nedaleko centra Brna
Dopřejte sobě a své drahé polovičce zasloužený odpočinek. Objednejte si pobytový balíček Romantic ve čtyřhvězdičkovém hotelu AVANTI s wellness nedaleko centra města Brna.
Hotel AVANTI****
Klempířství– výroba žlabů, oplechování komínů, lišt, opravy klempířských prvků
Veškeré klempířské práce realizuje v okolí Vyškova firma Josef Opluštil. Naši klempíři vyrábí a montují žlaby, oplechování komínů, lišt, ale také zajistí opravy klempířských prvků.
Josef Opluštil Tesařství, pokrývačství, klempířství
Velký výběr lepících pásek se všestranným využitím najdete u nás na eshopu a prodejně
Dopler Studio, distributor lepících pásek značky ©tesa, nabízí na své prodejně v Ostravě i na eshopu kvalitní maskovací, fasádní, oboustranné, textilní či podlahové pásky. Velký výběr, široké využití.
Dopler Studio Barvy, laky
Výroba a prodej sakrálních předmětů z přírodního kamene – křtitelnice na svěcenou vodu
Výrobu a prodej sakrálních předmětů z přírodního kamene, křtitelnic a žulových sloupků a váz provádí společnost a kamenictví METAL GRANIT spol. s. r. o. z Letovic.
METAL GRANIT spol. s r.o. Kamenictví
Zemní práce – úprava, tvarování rovinných, svažitých terénů včetně bagrování
Firma DS Partner s.r.o provádí zemní práce v okolí Brna a Blanska. Upravujeme a tvarujeme rovinné nebo svažité terény a zajišťujeme práce s bagrem.
Příjemné posezení a  řízené degustace vína ve vinném sklepě – výběr až z 80 vzorků vín
Příjemné posezení s řízenou degustací vína zažijete ve vinném sklípku penzionu Rendezvous ve Valticích. K ochutnání si můžete vybrat z až 80 vzorků různých druhů vín i víno přímo od majitele.
Penzion Rendez vous
Speciální šumivé a perlivé víno a rosé sekty se svěží chutí - Rosé sekt 123
Ovocnost, harmonie a svěžest – to jsou požitky ze speciálních šumivých, perlivých vín a sektů, které vyrábí Vinařství Petr Bíza z Čejkovic. Ochutnejte náš Rosé sekt a přesvědčte se.
Vinařství Petr Bíza
Prodej, rozvoz vánočních stromků - borovice, jedle, smrk, živé vánoční stromečky i v květináči
Jan Dvořák z firmy Dvořákovy stromky Hulín se přes 30 let věnuje pěstování vánočních stromků. Vyberte si borovici jedli, smrk nebo stromečky v květináči. Rozvoz - Kroměříž, Přerov, Prostějov, Vyškov.
Výroba nábytku na zakázku dle dodaných návrhů od vás - česká firma
Vyrábíme kvalitní nábytek na zakázku podle vašich návrhů a nápadů - zakázkový nábytek splňuje všechna potřebná kritéria - kancelářský, koupelnový i bytový nábytek - Kuchyně Chábera Liberec
Kuchyně Chábera Kvalitní kuchyně na míru Liberec
Hledáme účetní na pozici juniora - buďte součástí týmu TAYLOR, s.r.o. a rozvíjejte s námi svět financí!
TAYLOR, s.r.o., se sídlem na Praze 4, vyhlašuje výběrové řízení na pozici juniorního účetního pro mladé nadšence v účetnictví.
TAYLOR, s.r.o.
Tisk - plakáty, samolepy, panely Praha – grafický návrh, výroba
Plakáty, lesklé, průhledné i matné samolepy nebo reklamní panely vám navrhne a vyrobí společnost ALMA-reklama s.r.o. z Prahy.
ALMA-reklama s.r.o.
Reklamní panely Praha – viditelné sdělení informací
Potřebujete zákazníkům sdělit důležité informace o Vaší provozovně, výrobku nebo službě? O viditelnou reklamu se postarají reklamní panely, které pro Vás vyrobí společnost ALMA-reklama s.r.o. z Prahy.
ALMA-reklama s.r.o.