Aktuální microsite

Zážitkové vlaky a nezapomenutelné firemní akce v Praze s Valenta Rail s.r.o.
Vstupte do světa nevšedních firemních akcí a zážitkových vlaků v srdci Prahy s Valenta Rail s.r.o.
Valenta Rail s.r.o. Zážitkové vlaky na objednávku
Solární systémy vám umožní čerpat sluneční energii
Pokud si plánujete pořídit k vytápění solární systémy, ale nevíte na jakou společnost se obrátit, pak je pro vás spolehlivým partnerem nejen pro okolí Šumperk a Olomouc firma Wagner instalace.
Wagner instalace s.r.o.
Dodávka a servis tepelných čerpadel pro rodinné domy - optimální systém vytápění
Optimální systém vytápění rodinného domu vám zajistí tepelná čerpadla, která dodává a servisuje spolehlivá firma Klimastyle z Hodonína. Instalujeme čerpadla Toshiba, Sinclair, Mitsubishi a další.
Klimastyle s.r.o.
Programování CNC strojů Čelákovice - generální opravy, modernizace, přestavby konvenčních strojů
Společnost KOPRETINA z Čelákovic se zabývá programování CNC strojů. Dále také přestavbou strojů na CNC variantu. Postaráme se o soustruhy a karusely, obráběcí centra a frézky, vyvrtávačky a apod.
KOPRETINA s.r.o. Opravy a programování CNC strojů
Moderní veterinární ordinace poskytující kompletní péči o zvířata v České lípě - společně pro zdraví vašich miláčků
Potřebujete veterinární péči pro vaše zvíře? V ordinaci SLOVANKA v České lípě zajišťujeme kvalitní veterinární péči s pomocí moderního vybavení.
Obuv na přání – výroba originální obuvi na zakázku podle vlastního návrhu
Pořiďte si originální pár bot s designem podle vlastního návrhu. Firma VAPO Litomyšl s.r.o. z zhotoví obuv na přání se vzorem, stylem a barevnou kombinací podle vlastního návrhu zákazníka.
Školení, firemní akce a teambuildingy ve vinařství šité na míru
Firemní akce šité na míru uspořádá Vinařství V & M Zborovský, v.o.s Ve Velkých Pavlovicích. Zorganizujte školení, firemní akce nebo teambuilding s ochutnávkou vína v prostorech našeho vinařství.
Vinařství V & M Zborovský, v.o.s.
Presovače, automatické kávovary a příslušenství pro přípravu čerstvé a lahodné kávy
CHLAZENÍ servis s.r.o. se sídlem v Opavě je profesionální firma v oboru gastro a ve svém sortimentu nabízí také kvalitní automatické kávovary, presovače a další příslušenství pro přípravu kávy.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Kvalitní zámečnictví, zámečník - oprava zaseknutého zámku, otevírání bytů
Zámečnictví Karla Bartoše v Ostravě se zaměřuje na veškeré zámečnické služby, především na opravu zaseknutých zámků, otevírání bytů, aut a na výrobu klíčů. Naší prioritou je dobře odvedená práce.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Rodinné pobytové balíčky s možností sportovních aktivit a kulturním programem po celý rok
Ubytování pro celou rodinu včetně bohatého kulturního a sportovního programu poskytuje Hotel Kraví hora Bořetice****. Vyzkoušejte naše rodinné pobytové balíčky v různých ročních obdobích.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Automatické dveře vhodné pro všechny typy budov
Společnost TERMETAL Moravia s.r.o. nabízí širokou nabídku automatických dveří ze systémů TORMAX a GEZE, které se hodí do každého typu budovy.
TERMETAL Moravia s.r.o.
Dodávka a realizace moderních operačních sálů
MIVAMED s.r.o. je společnost, která se zabývá prodejem zdravotnické techniky a službami v oblasti operačních sálů. Poskytujeme komplexní řešení pro operační sály, realizujeme operační sály na klíč.
MIVAMED s.r.o.
Hotel, ubytování, wellness, masáž, sauna, vířivka, solárium, bazén, restaurace, firemní akce
Relax centrum Kolštejn, s.r.o. nabízí nejen komfortní ubytování ve stylových pokojích, ale pestrou škálu wellness zařízení, včetně bazénu, masáží a mnoho dalšího.
Relax centrum Kolštejn, s.r.o.
Kominictví, kominické práce, výstavba a rekonstrukce komínů, čištění a kontrola, vložkování a frézování komínů
Kominictví Vít Koudelka poskytuje komplexní kominické práce od výstavby komínů až po čištění, kontroly, opravy, revize, vložkování a frézování.
Stavba obytných automobilů, individuální úpravy obytné vestavby vozidel nových i ojetých
Společnost Eastwander Kroměříž je výrobce obytných automobilů. Realizuje i obytné vestavby nových i ojetých vozidel s možností individuální úpravy na přání zákazníka.
EASTWANDER, s.r.o. Servis obytných automobilů Zlínský kraj
Horní Domaslavice, malebná vesnice v srdci Podbeskydské pahorkatiny
Horní Domaslavice jsou obec v Podbeskydské pahorkatině, která má bohatou historii sahající do 13. století. Obec nabízí nádhernou přírodu a památky v blízkosti Žermanické přehrady.
Obec Horní Domaslavice
Hutní materiál, nosiče, profilová ocel, plechy, trubky, jäkly, betonářská ocel, nerez - hliník, úprava hutního matriálu, Plzeň
Společnost FOINIA STEEL spol. s r.o. se specializuje na dodávku vysoce kvalitního hutního materiálu. Firma nabízí možnost materiál nařezat, rozdělit a upravit na libovolnou délku.
FOINIA STEEL spol. s r.o.
Transport, stěhování výrobních technologií, linek, obráběcích center, strojů
Firma MODEKO - Radek Kocián má specializaci na stěhování výrobních technologií, linek a velkých obráběcích strojů a center. Firma působí nejčastěji v lokalitě Kroměříž, Zlínský kraj.
Radek Kocián - MODEKO Transport strojů a těžké mechanizace
Rozhrnovací, roztahovací pogumované drážkované válce - výroba
Výrobou roztahovacích pogumovaných drážkovaných válců sloužících k rozhrnování dopravovaného materiálu od středu do stran se zabývá společnost Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o.
Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o. AGT Zlín
Hydroizolace terasy - odborná pokládka hydroizolační fólie Fatrafol
Rodinné domy, které mají terasu, často trápí zatékající voda. Řešením je odborná pokládka hydroizolační fólie Fatrafol. Hydroizolace terasy v regionu Zlínský kraj realizuje firma IZOLACE M.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Komplexní služby v oblasti oprav, diagnostiky a servisu kávovarů včetně možnosti pronájmu
Opravy, údržbu, diagnostiku a servis kávovarů různých značek s možností zajištění krátkodobých i dlouhodobých pronájmů v okolí Brna zajišťuje společnost CoffeeHelp - Servis kávovarů.
Výstavba, rekonstrukce obytných, průmyslových a zemědělských staveb
Pokud potřebujete zrekonstruovat starý dům nebo postavit průmyslový objekt, obraťte se na firmu FORTIS velkoobchod CZ. Zabývá se výstavbou i rekonstrukcí obytných, průmyslových a zemědělských staveb.
FORTIS velkoobchod CZ, s.r.o. Bednění a bednící systémy
Jemné pečivo, koláčky, šátečky s bohatou náplní – povidla, tvaroh ovoce
Nadýchané, vláčné a vždy čerstvé jemné pečivo s bohatou náplní zakoupíte v Pekárně Ivanka. Prodáváme koláče a šátečky s povidly, tvarohem nebo ovocnou náplní.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Výstavba a rekonstrukce inženýrských sítí – kanalizací, vodovodů a plynovodů
Výstavbu a rekonstrukci přívodů a odvodů energií, tedy inženýrských sítí, jako jsou kanalizace, vodovody a plynovody, zajišťuj v okolí Brna-venkov firma BADIN s.r.o.
BADIN s.r.o. Zemní a výkopové práce Brno venkov
Stavební firma má volné místo na pozici stavbyvedoucí, stavební technik, rozpočtář
Stavební firma PaPP, spol. s r.o. Uherské Hradiště přijme zájemce ze Zlínského kraje na pozici stavbyvedoucí, stavební technik, rozpočtář.
PaPP, spol. s r.o. Stavební společnost Uherské Hradiště