Aktuální microsite

Lisování, tváření plastů, zpracování plastových odpadů z výroby
Využijte firmu Remiva Chropyně, která má moderní stroje na lisování a tváření plastů a zpracování plastových odpadů z výroby tak vyřeší za Vás.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Frézované smrkové kůly – kvalitní řezivo nejen na ohrady a oplocenku
Kvalitní řezivo nejen na ohrady a oplocenku, kterými jsou frézované smrkové kůly různých délek a průměrů má ve svém bohatém sortimentu společnost PROŘEZ spol. s r.o. působící v Olomouci a Přerově.
Spediční služby v oblasti nadrozměrné přepravy a autodopravy
Spedici a spediční služby v oblasti autodopravy poskytuje firma SEDOS transport. Naší specializací je spedice pro nadrozměrnou přepravu v rámci ČR i do zahraničí.
SEDOS transport s.r.o. Nadrozměrná přeprava
Zajistíme Vám pravidelný servis vývozu, odvozu nebo svozu odpadů z firem
Sháníte-li pravidelný servis v oblasti vývozu, odvozu nebo svozu odpadů z Vaší firmy, obraťte se na společnost HULMAN – kovošrot s.r.o. se sídlem v Pohořelicích.
HULMAN - kovošrot s.r.o.
Tryskání kovů pomocí jemného abraziva – povrchová úprava kovových dílců
Povrchové úpravy kovů zajišťuje firma P.J. - MONT, spol. s r.o. Pomocí jemného abraziva a metodou tryskání-pískování tryskáme kovy a kovové dílce.
P.J. - MONT, spol. s r.o.
Servis a opravy kardanových hřídelí pro zemědělskou techniku - rychle a profesionálně
Poskytujeme servis, opravy a vyvažování kardanových hřídelí. Zajistíme náhradní díly a opravy provádíme svářecím poloautomatem rychle a profesionálně.
Papírnictví - kancelářské potřeby, školní potřeby, papír, tiskopisy
Psací a jiné potřeby do kanceláře i do školy nakupujte v kamenném a internetovém obchodě Papirshop.cz. Seženete zde kancelářské potřeby, papír pro tisk, školní pomůcky, tiskopisy apod.
EPOS spol. s r.o. Papirshop Zlín
Velikostní třídička PIGO PG 062 na třídění drobného ovoce a zeleniny
Velikostní třídička PIGO PG 062, je vynikající pomocník pro třídění drobného ovoce a zeleniny. Třídička disponuje i dopravníky pro transport produktu k dalšímu zpracování.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Krajinná a zahradní architektura, plány a projekty pro krajinu
Projekční kancelář ARVITA P Zlín působí v oboru krajinné i zahradní architektury. Připravíme pro Vás projekty a plány pro krajinu i sídlo pro získání dotací z MŽP, MZe nebo programů EU.
ARVITA P spol. s r.o. Projekty pro obnovu krajiny Zlín
Zakázková výroba spárovek pro kvalitní nábytek, schodiště i kuchyně z lepených desek
Výrobu spárovek a nábytku z lepených desek realizuje firma PODHAJI s.r.o. specializující se na zakázkovou výrobu. Jsme spolehlivým partnerem kvalitních výrobců schodišť, nábytku i kuchyňských desek.
PODHAJI s.r.o. Výroba spárovek, nášlapů na schody Zlín
Rekonstrukce koupelny, instalace sprchového koutu i vany v rodinném domě OKAL
Chystáte se na rekonstrukci koupelny a hledáte kdo vám pomůže s instalací sprchového koutu nebo vany v rodinném domě OKAL? Oslovte českou firmu RD KOMEX, která působí v Brně, Jeseníku a celé ČR.
RD KOMEX s.r.o.
Velkoobchod se značkovými lihovinami a destiláty – kvalitní rumy, vodky, giny a whisky
Na velkoobchodní prodej značkových lihovin a destilátu s nejkvalitnějšími rumy, giny, whisky a vodkami se zaměřuje společnost L & M nápoje s.r.o. působící v okolí Opavy a Ostravy.
L & M nápoje s.r.o.
Demoliční elektrické kladivo 25-30 kg 75J – vyšší výkon, nižší vibrace
Bourání betonu s demoličním elektrickým kladivem 25-30 kg 75J o vyšším výkonu a s menšími vibracemi je rychlé a efektivní. Nyní v nabídce společnosti PROFI-TECHNIK s.r.o. z Liberce.
PROFI-TECHNIK s.r.o. Prodejna a půjčovna nářadí Liberec
Pozemní stavitelství, zateplení, zděné konstrukce, dlažby, obklady
Pozemnímu stavitelství se věnuje společnost N.K. STAV Brno a.s.. Specializujeme se především na zateplení budov, zděné konstrukce, obklady a dlažby.
N.K. STAV Brno a.s.
Refrakce, přezkoušení zraku, zjištění oční vady na počkání v Optice Mezírka
Oční optik Mezírka Zlín provádí přezkoušení zraku na počkání. Refrakce oka odhalí možné oční vady. Včasné zjištění vady oka je důležité, máte-li podezření, navštivte naši optiku.
Oční optik Mezírka - Mgr. Zdeněk Mezírka www.optikmezirka.cz
Prodej, servis zemědělské techniky, náhradních dílů  - Manitou, Monosem, Landini
Společnost AGRIOLA s.r.o. Polešovice ze Zlínského kraje prodává a servisuje zemědělskou techniku a také dodává veškeré náhradní díly od renomovaných výrobců Manitou, Monosem, Landini a další.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Manipulační technika - prodej nových i použitých vysokozdvižných vozíků
Prodej nových i použitých vysokozdvižných vozíků a další skladové techniky v Brně spolehlivě zajišťuje firma Moravia Manipul spol.s r.o, která působí v oblasti manipulační techniky.
Moravia Manipul, s.r.o.
Servis pro karavany a obytné vozy a prodej doplňků pro karavany od TOP-Servis - Holan s.r.o.
Společnost TOP-Servis - Holan s.r.o. z Prahy se kromě oprav klimatizací a nezávislých topení zaměřuje i na servis karavanů a obytných vozů a prodej doplňků pro ně.
TOP Servis - Holan s.r.o. Nezávislá přídavná topení Praha
Žaluzie, rolety - výroba a montáž
Žaluzie a rolety - kvalitní výroba, prodej a rychlá montáž v Brně, ale také Brně-venkově. To vše od prověřené firmy 1A TRADE, s.r.o. s více jak 12ti letou historií.
1A TRADE, s.r.o.
Svatební design - floristika, květinová výzdoba, dekorace i rekvizity na svatbu
Svatební salon Veronica Zlín řeší kompletně i svatební design. Floristiku máme v malíčku, připravíme květinovou výzdobu. Dekorace a rekvizity na svatbu jsou v naše svatebním studiu na prodej.
Svatební salon Veronica - Veronika Šťastná
Smyslový či pocitový chodník na zahradě přivede Vás i Vaše děti na nové vnímání přírody
Chcete-li poznat přírodu jinými smysly, než ji běžně vnímáte, pak vyzkoušejte smyslový chodník, určený jak pro děti, tak i dospělým, vyrobený firmou Dřevoslav, s.r.o. se sídlem ve Slavonicích.
Dřevoslav s.r.o.
Čištění a odstraňování starých nátěrů fasád, omítky, čištění obkladů
Údržbu staveb ve výškách provádí firma Čištění fasád Zlín. Provádí hlavně čištění fasády, obkladů, odstraňování starých nátěrů fasád, omítky. Působí po celé ČR.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Kámen do gabionů - drátokamenné prvky ve stavebnictví se zachováním přírodního vzhledu
Společnost Kamenivo Zlín Rybníky Vám zajistí kámen do gabionů, a Vy se pak můžete se spolehnout na dlouhou životnost a stoprocentní funkčnost Vašeho plotu, zábrany nebo opevnění kolem cesty.
Kamenivo Zlín Rybníky Igor Čejka
Sklenářství, sklenářské práce - skla na míru, zasklívání oken, dveří a výloh
Sklenářské práce poskytuje firma Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě - Vítkovicích, která vám naplní vaše představy a přání.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Barvy, laky i impregnace od regionálních výrobců za rozumné ceny
V našem specializovaný velkoobchodě nátěrových hmot SILESIA COLOR v Ostravě naleznete kvalitní barvy, laky i impregnace od regionálních výrobců za rozumné ceny
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava