Aktuální microsite

Přestavba vozů na LPG pohon včetně pravidelné revize
Kvalitní přestavbu vozidla na LPG pohon při dodržení ekologických i technologických parametrů vozidla včetně revize zajistí ve Znojmě a Moravském Krumlově Autocentrum Černý AUTO - JF, s.r.o.
Autocentrum Černý AUTO - JF, s.r.o.
Využití solární energie k nabíjení elektromobilu - úsporné, inteligentní a rychlé řešení
Při nabíjení Vašeho elektromobilu můžete využívat solární energii z fotovoltaických systémů - kontaktujte právě společnost PV Solutions ze Znojma specializující se na dobíjecí stanice na klíč.
PV Solutions Fotovoltaické elektrárny Znojmo
Geometrie náprav, sbíhavost kol - profesionální 3D měření a seřízení geometrie kol
3D měření a seřízení geometrie kol, náprav neboli sbíhavost kol provádí PNEU centrum Václavovič s provozovnou v Břeclavi. Naše profesionální péče vašemu vozidlu prodlouží životnost.
PNEUcentrum Václavovič
Reklamní materiály pro Vaši firmu - 3D samolepky, loga, nápisy, písmena
Originální a moderní reklamní materiály Vaší firmy - 3D samolepky, loga, nápisy, písmena od firmy K + L, spol. s r.o. Vám zajistí zájem kolemjdoucích zákazníků.
K + L, spol. s r.o. Velkoformátový tisk Brno
Stáčené a odlévané svíčky ze včelího vosku – medová vůně a příjemná domácí atmosféra
Stáčené a odlévané svíčky s možností nákupu po kusech nebo v sadě pro vytvoření příjemné domácí atmosféry s medovou vůní je možné pořídit na e-shopu společnosti Včelařství Řezanina.
Výroba vína nejšetrnější metodou v rodinném vinařství – prodej vína s co nejmenším množstvím síry
Rodinné vinařství Matyášovi vyrábí vína těmi nejšetrnějšími metodami v tradičním vinařském regionu Moravy. Prodáváme vína s co nejmenším množstvím síry, která navíc můžete ochutnat v Penzionu Siesta.
Penzion Siesta
Vrtání a vložkování komínů od profesionální kominické firmy
Vrtáním a vložkováním komínů se věnuje společnost Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž z Frýdlantu nad Ostravicí, která má spokojené zákazníky ve všech okresech Moravskoslezského kraje.
Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž
Tisk a prodej přepravních štítků a etiket, které se využívají pro značení zboží v přepravě
Tisk a prodej na eshopu přepravních štítků a etiket Vám zajistí společnost KRIŽAN, s.r.o., která se dlouhodobě specializuje na tisk bezpečnostních značení. Značení obalů se využívá v přepravě zboží.
KRIŽAN, s.r.o.
Prodej a pěstování lesních sazenic - buk lesní, smrk
Prodej a pěstování lesních sazenic provádí firma PROPLANT GROUP, kde si vyberete například buk lesní nebo smrk. Navštívit nás mohou zákazníci nejen Hranic, ale také z Lipníka nad Bečvou či Vsetína.
PROPLANT GROUP s.r.o. Lesní a okrasné školky Kelč
Výroba přepážek na ochranu proti koronaviru – pro lékárny, čerpací stanice, výdejní okna atd.
Výrobou a upevněním přepážek, které slouží jako ochrana obsluhy před nákazou koronavirem, se zabývá společnost Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě. Pro zamezení přímého kontaktu se zákazníky.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Adventní věnce se svíčkami, vánoční věnce na dveře nebo okno, vánoční svícny
Nejkouzelnější vánoční atmosféru najdete v Květinové dílně anděl v Opavě, kde si kromě tradičních adventních svícnů můžete zakoupit i vánoční věnce, svícny a další vánoční dekorace.
Květinová dílna Anděl Květinářství Opava
Produkty z oblasti nedestruktivního testování prodej Praha
Přístroje na nedestruktivní testování výrobků, videoskopy, magnetizační přístroje či ultrazvukové systémy Vám dodá společnost PANAMETRIA CZ s.r.o., Praha.
PANAMETRIA CZ s.r.o. Ultrazvukové průtokoměry a měření Praha
Pryskyřice, tmely, barvy nebo lepidla vysoké kvality od SYNPO akciová společnost
Společnost SYNPO akciová společnost z Pardubic je výrobce kvalitních pryskyřic, tmelů nebo barev, které mají uplatnění v průmyslu i pro drobné odběratele.
SYNPO, akciová společnost Specialisté na barvy Pardubice
Kvalitní krmiva pro psy a kočky v kamenné prodejně v Rudné u Prahy
V Hájek Pet Food v Rudné u Prahy najdete široký výběr superprémiových značek krmiv pro psy a kočky. Poradíme vám, jak vybrat to nejlepší pro vaše mazlíčky.
Hájek Pet Food s.r.o.
Autodoprava, nákladní doprava, přeprava nákladu, převoz zásilek, paletová přeprava, expresní přeprava
Společnost Pěnkava s.r.o. nabízí spolehlivou a profesionální přepravu Vašeho nákladu. Zajistí rychlou, bezpečnou a efektivní přepravu zboží.
Pěnkava s.r.o.
Nízkoenergetické domy Jesenice – kvalitní bydlení s nízkými náklady
Společnost Service Financial s.r.o. nabízí zájemcům o nadstandardní bydlení v klidné lokalitě Jesenic u Prahy byty k prodeji či pronájmu v nově vystavěných nízkoenergetických domech.
Service Financial s.r.o. Bydlení v Jesenici
Široká nabídka reklamních předmětů s vlastním potiskem Praha
Hledáte kvalitní a cenově dostupné reklamní předměty? Nejširší výběr skvělých reklamních předmětů s potiskem přesně na míru najdete i u nás.
PRINTEK - Ing. Petr Nachtman Výroba, potisk reklamních předmětů Praha
Diagnostika vozů a STK Kladno – kompletní služby pro všechny značky automobilů
Poskytneme vám informace o řídící jednotce díky diagnostice vozu. Předejdete zbytečným problémům a vyhnete se rozsvícení kontrolky na palubní desce, která signalizuje, že s autem není něco v pořádku.
Autodíly Tria s.r.o.
Realizace a instalace zelené stěny z živých rostlin - vertikální zahrada do interiéru bytu, kanceláře
Ing. Ladislava Nagyová GARD&N s.r.o. Uherské Hradiště patří k profesionálům i v oblasti verikálních zahrad. Realizujeme na míru zelené stěny z živých rostlin, které zútulní interiér bytu i kanceláře.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Balené hnědé uhlí ořech a černé uhlí ekohrášek prvotřídní kvality
Centrum paliv Lanžhot v okrese Břeclav zajišťuje velkoobchodní a maloobchodní prodej baleného hnědého uhlí ořech a černé uhlí ekohrášek. Navštivte nás a zakupte si uhlí prvotřídní kvality.
Centrum paliv Lanžhot
Penzion pro cyklisty v Mikulově - moderní ubytování i úschovna kol
Penzion Kardinál v Mikulově je ideálním ubytováním pro cyklisty. Naše moderní a nově zrekonstruované pokoje Vám dopřejí dostatek odpočinku po dlouhém cyklovýletu. K dispozici máme i úschovnu kol.
Penzion KARDINÁL Ubytování Mikulov
Opravy podlahy bez omezení provozu, PVC panely
Opravy podlahy bez omezení provozu provádí firma PODLAHY Liška, s.r.o. průmyslové podlahy, skladové plochy, výrobní haly. Zátěžové podlahové panely z PVC.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Letecká, námořní nebo silniční doprava po celém světě od NNR Global Logistics
Společnost NNR Global Logistics je expertem na přepravu a dopravu zboží. Nabízí několik druhů dopravy a chytré logistické řešení pro zákazníky na míru.
NNR Global Logistics UK LIMITED, organizační složka
Laboratorní technika, produkty FRITSCH a Gerhardt, měřící přístroje, optické přístroje, laboratorní mlýny
Společnost ILABO, spol. s r.o. se specializuje na prodej kvalitní a spolehlivé laboratorní techniky. V sortimentu naleznete produkty renomovaných firem FRITSCH a Gerhardt.
Inženýrská geodézie, vytyčení komunikace Trutnov – více jak 20 let praxe
Hledáte odborníky, kteří vám vytyčí komunikaci? Jste na správném místě Geodézie Dvůr Králové nabízí geodetické práce více jak 20 let.
Geodézie Dvůr Králové s.r.o. Geodetické práce Dvůr Králové nad Labem