Aktuální microsite

Hydraulické hadice pro kapalná média – oleje, benzíny, horkou vodu, chladící kapaliny
Hydraulické hadice pro rozvod kapalných médií na zakázku zhotoví firma DAMATECH v Dačicích. Sestavíme Vám hydraulický okruh pro oleje, benzíny, horkou vodu, ale i chladící kapaliny.
DAMATECH, spol. s r.o. Hydraulické hadice Dačice
Průmyslová výstavba – hlukové studie, akustická a protihluková řešení
Kompletní protihluková řešení a analýzy, výroba a prodej protihlukových komponentů a systémů, hlukové studie a konzultace v oblasti měření hluku.
Greif-akustika, s.r.o. Měření modelování, snižování hluku Praha
Projektování strojních a elektrických zařízení – podle požadavků zákazníka
Společnost CZ.TECH Čelákovice, a.s. nabízí služby projektování strojních a elektrických zařízení uzpůsobených konkrétním požadavkům podle zadání zákazníka.
CZ.TECH Čelákovice, a.s. Prodej zarovnávaček a navrtávaček Praha
Chata Sýkorka, moderní ubytování, wellness, soukromý rybník, Český Krumlov
Moderní ubytování v klidném a příjemném prostřední poskytuje Chata Sýkorka v Křemži u Českého Krumlova. Plně vybavená chata nabízí využití wellness místnosti či soukromého rybníku.
Kompletní výroba statorů pro elektromotory - paketování, obrobení i výstupní kontrola
Společnost ZAKO Turčín Zlín-Březnice rozšířila své aktivity o výrobu statorů pro elektromotory, jde o kompletní proces od paketování, přes obrobení, včetně výstupní kontroly.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. Strojírenský podnik Zlín
Ambulantní operace - plastické, kosmetické, spolupráce s pacientem
Široké spektrum plastických i kosmetických operací, při kterých je jinak nutná hospitalizace, provádí privátní Plastická a kosmetická chirurgie při spolupráci s pacientem nebo rodinou ambulantně.
PLASTICKÁ A KOSMETICKÁ CHIRURGIE MUDr. Daneš Raška, MUDr. Jiří Palkovský
Ubytování v apartmánu pro rodiny s dětmi - dětské hřiště,  zapůjčení postýlek
Komfortní ubytování v apartmánu pro rodiny s dětmi včetně zapůjčení dětských postýlek zajišťuje Penzion u Fousáče na Znojemsku. Pro děti provozujeme sportovní hřiště s pískovištěm a dalšími atrakcemi.
Penzion U Fousáče
Výroba montované skleníky z lexanu-včetně montáže, zajištěna doprava
Hlavní činností firmy Skleníky Bureš je výroba skleníků z lexanu-montované skleníky z čirého dutinkového polykarbonátu. Zajištěna montáž i doprava v regionu Ostrava, Moravskoslezský kraj.
Skleníky Bureš Ondřej Bureš
Stolní fritézy - profesionální, celonerezové provedení, dlouhá životnost
CHLAZENÍ servis s.r.o. je profesionální firma v oboru gastro, která mimo jiné také nabízí profesionální stolní fritézy s dlouhou životností. Celonerezové provedení a topnice dává dostatek výkonu.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Formy pro plastikářský, gumárenský, automobilový průmysl - výroba, konstrukce
Společnost MouldPro s.r.o. z regionu Zlínský kraj vyrábí formy pro plastikářský, gumárenský, automobilový průmysl i obuvnické formy. Konstrukce forem v CAD/CAM systému.
Poznejte krásy Jižní Moravy - cyklovýlety, vinařská turistika s ubytováním v rodinném penzionu
Objevujte krásy Jižní Moravy – zámek Lednice, Pálavská jezera a cyklistické trasy či vinařské stezky během ubytování v rodinném penzionu s vinným sklípkem.
Penzion a vinný sklep Moravský sommelier Ubytování Valtice
Bohatý výběr hortenzií latnatých, velkolistých a stromečkovitých – velkoobchodní prodej květin
Hortenzie latnaté neboli Hydrangea paniculata, velkolisté Hydrangea macrophylla a stromečkovité či jiné květiny má ve svém sortimentu k velkoobchodnímu prodeji okrasná školka Adametz s. r. o. z Opavy.
Sanace - odstranění vlhkosti, vysušení stěn, zdí a chemická hydroizolace
Sanace v okolí Ostravy provádí společnost DK Projekt s.r.o., na kterou se můžete obrátit, pokud potřebujete odstranit vlhkost, vysušit stěny, zdi a zajistit následnou chemickou izolaci.
StavbyDay Realizace staveb
Zpracování žádosti o podporu z Národního programu Životní prostředí, dotaci z Modernizačního Fondu
Firma E-expert, spol. s r.o. z Ostravy zpracuje pro své klienty žádost o podporu z Národního programu Životní prostředí nebo žádost o dotaci, případně emisní posudek pro Modernizační Fond.
E-expert, spol. s r.o.
Hydroizolace spodních staveb, výstavba a rekonstrukce parkovišť, obvodového zdiva na klíč
Montáže a dodávky hydroizolací spodních staveb na klíč zajišťuje firma PPBAU servis eu s.r.o. z Ostravy. Postaráme se o výstavbu nebo rekonstrukci parkovišť nebo obvodového zdiva.
Dopravní značení od zkušeného dodavatele - rychlé, kvalitní a spolehlivé
Potřebujete specialistu, který vám rychle a především kvalitně zajistí prodej, pronájem i realizaci dopravního značení? Profesionálové z firmy Dopravní značení Svoboda Olomouc s.r.o. jsou zde pro vás!
Dopravní značení Svoboda, Olomouc s.r.o.
Chladírenské a mrazírenské izolace užitkových vozidel – dodatečná izolace užitkového prostoru
Společnost Hagemann a.s. provádí přestavby, nástavby a vestavby užitkových vozidel. Zajistí mrazící i chladící izolaci pro dodávkové vozy všech značek pro zachování potřebné teploty.
HAGEMANN a. s. Závod Opava
Digitální konstrukce střihů a technická příprava výroby TPV – nízkoodpadový systém
Pomocí speciálních software pro oděvní průmysl vytváří firma DISTING s.r.o. Digitální konstrukce střihů na míru. V rámci TPV vytváříme ekonomicky i technicky účelná řešení s nízkoodpadovým systémem.
DISTING s.r.o.
Izolace plochých střech, hydroizolace základů, spodní stavby
Prosakování vody do domu má řešení-izolace plochých střech, hydroizolace základů, spodní stavby provede společnost IZOLACE M Uherské Hradiště. Působnost Zlínský kraj, Brno.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Dveře interiérové, rámové, Porta Doors, Erkado, Invado, Ador, Hörmann
Zajímavá akce na interiérové rámové dveře Porta Doors, Invado, Erkado, Ador, Hörmann probíhá u firmy Podlahové studio Jegla Babice z okresu Uherské Hradiště.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Tepování sedadel, čištění interiéru, renovace světel a další služby Kladno – postaráme se, aby váš vůz byl jako nový
Chcete zažít znovu ten pocit, aby váš vůz byl čistý a voňavý jako když jste ho kupovali? Potřebujete vyčistit sedačky nebo celý interiér?
Auto-Roch s.r.o. Autoservis Ford Kladno
Autojeřáb ČKD - práce mobilním jeřábem s obsluhou
Společnost Autojeřáby Blaha Staré Město Vám pronajme autojeřáb ČKD s obsluhou pro manipulační práce. Práce mobilním jeřábem poskytujeme převážně v lokalitě Zlín, Uherské Hradiště.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.
Provětrávané fasády, cihlové fasádní obklady - bezúdržbový systém zateplení
Společnost TECH-VOLT, s.r.o. se zaměřuje na provětrávané fasády a cihlové fasádní obklady. Působí převážně v lokalitě Zlínský kraj - Kroměříž, Olomoucký kraj - Přerov.
Kvalitní řeznické prkno - krájecí deska, dřevěné prkénko do kuchyně, gastroprovozu
Firma BRENUS, s.r.o. z Polešovic u Uherského Hradiště vyrábí dřevěné krájecí desky, prkénka do kuchyně - řeznické prkno vhodné na krájení masa v domácnosti i gastroprovozu pořídíte snadno přes eshop.
BRENUS, s.r.o. Dodavatel dřevařských materiálů
Luxusní krabičky na pralinky z kvalitních materiálů a logem – práce prováděná na míru
Výrobou a prodejem luxusních krabiček na pralinky z kvalitních materiálů a logem, které je vytvářeno tzv. horkou ražbou, se zabývají odborníci společnosti ASTERA G, s. r. o.
ASTERA G, s.r.o. Papírové obaly - tisk - vydavatelství