Aktuální microsite

Potisk linolea, PVC desek a podlah pro firmy, domácnosti a filmové ateliéry
Potisk dekoračních podlah, PVC desek a linolea s originálním motivem na přání svých zákazníků provádí odborníci společnost ŽÍDEK tisk s.r.o. z Kravař nedaleko Opavy.
ŽÍDEK tisk s.r.o. Tiskneme.com
Přístřešky nad vchody – ochrana před nepříznivým počasím
Široký výběr přístřešků nad vchody, které vás ochrání před nepříznivým počasím, najdete na e-shopu společnosti Andělcz. Přístřešky z odolných materiálů v moderním reprezentativním designu.
Anděl CZ, s.r.o.
Kompletní elektroinstalační práce průmyslových zařízení
Kompletní elektroinstalační práce na robotických a průmyslových zařízeních malého i velkého rozsahu zajišťuje společnost SD Install, která sídlí ve Znojmě.
SD Install Gustav Schuh
Školící středisko Abena s komfortním ubytováním a parkováním zdarma
Využijte perfektní prostory školícího střediska Abena i s komfortním ubytováním a parkováním zdarma k pronájmu. Středisko se nachází na Pustkovecké 146/11 v Ostravě Porubě.
ABENA
Zámečnické práce – zakázková výroba  bran, zábradlí, přístřešků
Veškeré zámečnické práce zajistí firma Lubomír Votava s.r.o. z Hrotovic. Na zakázku Vám vyrobíme schodiště, brány, zábradlí i přístřešky nad vchody.
Lubomír Votava s.r.o. Plotové systémy Třebíč
Atypické a standardní dřevěné obaly, palety a bedny – výroba prováděná odborníky
Nejen na návrh a výrobu atypických a standardních dřevěných obalů, palet a beden se zaměřují specialisté společnosti PROŘEZ spol. s r. o. působící v Olomouci a Přerově.
Dermatologická veterinární poradna -pomáháme s onemocněním kůže a srsti zvířat
Veterinární ordinace Palackého v Opavě, má pro Vás otevřenou dermatologickou veterinární poradnu, kde Vám profesionálně a vstřícně poradí a pomůžou s onemocněním kůže a srsti Vašeho mazlíčka.
Veterinární ordinace Palackého Opava
Kávovary pákové, profi, pro firmy, domácí pro dokonale chutný šálek kávy - e-shop
Hledáte kvalitní a spolehlivý e-shop, ve kterém si vyberete ty nejlepší modely kávovarů? Zabrouzdejte na alacaffe.cz a vyberte si kávovary pákové, profi, domácí i pro firmy.
alacaffé, s.r.o. Pronájem a servis profi kávovarů
Kopírky se záručním a rychlým pozáručním servisem k prodeji
Pokud potřebujete pořídit spolehlivou kopírku proslulých značek Ricoh, Kyocera, Brother, naše pobočky společnosti Kapucín - Repro, s.r.o. najdete v Třebíči a v obci Velká Bíteš.
Kapucín - Repro, s.r.o. Kancelářská technika Třebíč
Velkoplošné horizontální žaluzie s širokými hliníkovými a dřevěnými lamelami v moderním stylu
Vybírejte velkoplošné horizontální žaluzie u společnosti ISOTRA a.s. se sídlem v Opavě. Pro Váš útulný a moderní interiér si můžete vybírat barevné i dřevěné lamely podle Vašeho vkusu.
ISOTRA a.s. Žaluzie, rolety, markýzy
Měděné, ocelové brzdové trubky - výroba na počkání
Brzdové trubky na počkání Vám zhotoví v prodejně firmy AUTOLA v Třebíči. Naskladněny máme měděné i ocelové trubky.
AUTOLA, s.r.o. Autodíly a náhradní díly Třebíč
Projekty pro obnovu krajiny, výsadbu krajinné zeleně, prvků ÚSES
Projekční kancelář ARVITA P Zlín připraví pro obce, města i firmy projekty pro obnovu krajiny, pro výsadbu krajinné zeleně, dřevin, trávníků. Působí převážně v regionu Zlínský kraj a celá Morava.
ARVITA P spol. s r.o. Projekty pro obnovu krajiny Zlín
Pronájem školících prostor prostor vybavených multimediální technikou ve školícím středisku
Školící středisko firmy DISTING s.r.o. v Dukovanech nedaleko Třebíče pronajímá externím firmám klimatizované školící místnosti vybavené veškerou potřebnou multimediální technikou.
DISTING s.r.o.
Sypaná izolace podlah a stropů - recyklovatelný nehořlavý polystyrén
Hledáte-li spolehlivou a efektivní izolaci pro Vaši podlahu nebo strop, objednejte si sypanou izolaci z polystyrenu u specialistů v naší firmě De.Mann působící na Ostravsku, Olomoucku a Zlínsku.
De.Mann Group s.r.o.
Kovové, vlnovcové kompenzátory-axiální, kloubové, univerzální, laterální
Firma Macroflex z okresu Zlín dodává kovové, vlnovcové kompenzátory Macoga pro vyrovnání smrštění, posuvů v potrubí. V provedení axiální, kloubové, univerzální, laterální.
MACROFLEX s.r.o. Kompenzační prvky do potrubních systémů
Spolehlivý výkup vozidel, zajištění odtahu, rychlé vyplacení peněz na účet
Provozovna firmy FERRUM s.r.o. v Táboře Vám poskytuje spolehlivý výkup vozidel včetně zajištění odtahu a rychlého vyplacení peněz na Váš účet.
FERRUM s.r.o.
Výroba lisovacích nástrojů, tvarově složitých výrobků - strojírenská zakázková výroba
Firma Nexnet Mold Uherský Brod dodá návrhy lisovacích nástrojů nebo tvarově složitých výrobků a zajistí komplexně zakázkovou strojírenskou výrobu. Kooperujeme s jinými firmami.
Dárkový voucher – večerní setkání s velkými víny s ubytováním ve vinařství
Darujte zážitek ve vinařství Petr Bíza v Čejkovicích . Objednejte pro své blízké dárkový voucher na večerní setkání s velkými víny včetně ubytování v rodinném vinařství.
Vinařství Petr Bíza
Zakázková výroba forem, modelů pro vstřikovací formy
Hlavní činností firmy MouldPro Zlín je projektování a zakázková výroba vstřikovacích forem a modelů pro vstřikovací formy. Vyrábíme formy pro různé druhy průmyslové výroby.
Varovná samolepící páska pro rozpoznání překročení teploty, detekci horkého povrchu
Samolepící páska pro rozpoznání tepla AS-92 pomáhá zvýšit bezpečnost na pracovišti, kde je nebezpečí kontaktu pokožky pracovníků s horkým povrchem. Na eshopu prodává společnost KRIŽAN, s.r.o..
KRIŽAN, s.r.o.
Luxusní svatební šaty z půjčovny - navá kolekce značkových šatů Enzoani, Demetrios, St. Patrick, La Sposa
Svatební salon Veronica Zlín má pro Vás v půjčovně originální luxusní svatební šaty. K zapůjčení vždy nová kolekce značkových šatů, jsme dealerem zn. Enzoani, Demetrios, St. Patrict, La Sposa.
Svatební salon Veronica - Veronika Šťastná
Distribuce venkovních a vnitřních okenních parapetů - online prodej, e-shop
Specializace na prodej venkovních a vnitřních okenních parapetů - distribuce, online prodej, e-shop od firmy iPARAPETY s.r.o. - kvalitní parapety a příslušenství.
iPARAPETY s.r.o.
Svatební salón Dáša dodá dokonalé svatební šaty - šití na míru i zapůjčení
Svatební salón Dáša Uherský Brod zapůjčí svatební šaty i společenské šaty či pro družičky. Máme bohatý výběr, klientky za námi neváhají přijet z Uherského Hradiště, Slavičína nebo Valašských Klobouk.
Přestavba vozů na alternativní pohon LPG ušetří nejen vaše peníze, ale také přírodu
Přestavba vozů na alternativní pohon LPG šetří nejen peníze, ale také přírodu. Proto je v dnešní době vyhledávaná a oblíbená- obraťte se na firmu HVgas, která vám v oblasti přestavby LPG vždy poradí.
HVgas - Huvar
Stavební škola České Budějovice
Nevíte kam po základní škole a pocházíte z Českých Budějovic a okolí? Studium s perspektivním výhledem na dobré zaměstnání nabízí Střední průmyslová škola stavební.