Aktuální microsite

Speciální ortopedické boty a vložky na míru - pro děti, dospělé a sportovce
Společnost Ergona Opava s.r.o. Vám pomůže se správnou volbou obuvi a preventivní korekcí vad nohou. Vyrábíme ortopedické boty, vložky na míru pro děti, dospělé i sportovce z okolí Olomouce.
Ergona Opava s.r.o.
Sektové, whiskové, pivní a maturitní skleničky – kvalita z renomovaných skláren
Bohatý sortiment sektových, whiskových, pivních a maturitních skleniček a skleniček na kávu a čaj z renomovaných skláren má ve svém bohatém sortimentu společnost Reklamní potisk, s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
Kožené dámské kabelky do ruky – kvalita zaručená značkou Marina Galanti
Dámské kožené kabelky Marina Galanti s možností nošení v ruce, přes ruku nebo nestavitelného popruhu má ve svém bohatém sortimentu na e-shopu společnost Levstra, s.r.o.
Levstra, s.r.o.
Zapůjčení zahradního nářadí a techniky za skvělé ceny od PROFI-TECHNIK s.r.o.
Společnost PROFI-TECHNIK s.r.o. z Liberce se ve své činnosti zaměřuje na půjčovnu nářadí za skvělé ceny, mezi kterým najdete i zahradní techniku.
PROFI-TECHNIK s.r.o. Prodejna a půjčovna nářadí Liberec
Hromosvody bytových, rodinných domů, průmyslových budov a běžné elektroinstalace
Společnost UV servisní, spol. s r.o. působí ve Zlínském kraji v oblasti elektroinstalací a zajišťuje i dodávku hromosvodové soustavy - hromosvody u bytových, rodinných domů a průmyslových budov.
UV servisní, spol. s r.o. Fotovoltaika Zlín, Vsetín
Byty na prodej v Jesenici u Prahy – klidná lokalita s dobrou dopravní dostupností
Sníte o vlastním bydlení v klidné lokalitě s dobrou dopravní dostupností do hlavního města? Volné byty na prodej v novostavbě v Jesenici u Prahy nabízí společnost Service Financial s.r.o.
Service Financial s.r.o. Bydlení v Jesenici
Kvalitní security pásky i štítky - pro bezpečnostní zapečetění Vašich zásilek
Kvalitní security pásky, které můžete použít jak pro bezpečnostní ohraničení tak pro zapečetění, zakoupíte u firmy Steroll s.r.o. ve Zlíně, která se specializuje na obalové a technické materiály.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Pořádání firemních akcí, večírků, teambuildingů, rodinných oslav a svateb - velká kapacita, výborné jídlo právě u nás
Hotel a restaurace Slavia ve Svitavách je ideálním místem pro pořádání firemních či vánočních akcí, večírků, teambuildingů, rodinných oslav nebo svateb. Zajišťujeme ubytování včetně cateringu a rautu.
Hotel a restaurace Slavia
Sekční vrata výroba a prodej Praha – do výrobních podniků, skladů, autosalonů
Representativní vzhled, dobré tepelně izolační vlastnosti, snadné ovládání a variantu s okny a průchozími dveřmi garantují sekční vrata, která vyrábí a prodává firma Novaferm s.r.o. se sídlem v Praze.
Novaferm, s.r.o. Rychlonavíjecí průmyslová vrata Praha
Potrubní filtry, filtrační zařízení - výroba filtrů na míru pro energetiku a technologická zařízení
Filtrační zařízení, potrubní filtry pro energetiku a technologická zařízení dodá společnost MACROFLEX z regionu Zlín-Zlínský kraj. Ve spolupráci s firmou PIHASA zajistíme výrobu filtrů na míru.
MACROFLEX s.r.o. Kompenzační prvky do potrubních systémů
Dřevěné příhradové vazníky pro stavbu střechy domu, haly, altánu - výroba, montáž
Mladá a energická firma ROOFTRUSS se zaměřuje na výrobu a montáž dřevěných příhradových vazníků pro stavbu střechy rodinných domů, hal nebo altánů. Přijedeme za vámi do Ostravy, Olomouce i Brna.
ROOFTRUSS s.r.o. Výroba vazníků a krovů
Kontrolní přípravky pro automobilový průmysl, cubingy Kroměříž, Zlín
Cubingy a kontrolní přípravky pro automobilový průmysl, pro optickou a rozměrovou kontrolu montážních dílů dodá společnost Chropyňská strojírna.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Výroba strojů a zařízení pro strojírenskou výrobu – klíčová součást moderního průmyslu
Na výrobu specializovaných strojů a zařízení pro strojírenskou výrobu, které jsou klíčovou součástí moderního průmyslu se zaměřují specialisté ze společnosti SV Metal spol. s r.o.
SV Metal spol. s r.o. Výroba z tenkých plechů
Brusky na podlahy a parkety – poradenství pro získání původního vzhledu podlah
Profesionální poradenství pro získání původního vzhledu podlah, půjčování brusek na podlahy a parkety včetně zajištění brusiva poskytuje společnost BH Podlahy z Brna.
Bedřich Hlavoň BH Podlahy
Impregnace dřeva – účinná ochrana střešních krovů před škůdci
Díky impregnaci dřeva ochráníte vaši střechu nejen před nechtěnými dřevokaznými škůdci, ale také vaše finance spojené s případnou sanací napadeného neošetřeného dřeva.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Pro milovníky plážového volejbalu je k dispozici venkovní beachvolejbalový kurt
Kurt na beach volejbal, který je součástí venkovního areálu, je k dispozici pro hráče plážového volejbalu od dubna do října. Areál spravuje spolek CDU SPORT – VOLNÝ ČAS z.s. v Ostravě.
CDU SPORT Ostrava
Prodej sekačky na trávu, benzínové, elektrické, vřetenové, bubnové
Prodej sekačky na trávu od firmy GARDENTECH jak v kamenné prodejně v Brně tak i na eshopu. Benzínová, elektrická, vřetenová, bubnová, automatická sekačka na trávu.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Ochranné oplocení, nárazové zábrany a dojezdy pro manipulační techniku – kvalitní doplňující technologie
Na ochranné oplocení, nárazové zábrany, dojezdy pro manipulační techniku a další doplňující technologie pro bezproblémovou logistiku a výrobní proces se zaměřuje společnost ROBOPAL s.r.o.
ROBOPAL s.r.o. Robotická paletizace
Podmáslový chléb - novinka z pekárny IVANKA
Vychutnejte si podmáslový chléb z naší pekárny IVANKA s.r.o. - novinka, kterou si jistě zamilujete. K dostání bude každé pondělí, středu a pátek v naší pekárně v Moravském Krumlově.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Návrh, realizace a údržba zahrad – kompletní práce i poradenství včetně výsadby rostlin
Na návrh, realizaci a údržbu zahrad, zajištění kompletních prací, na poradenství i samotnou výsadbu rostlin, stromů a keřů se zaměřuje Zahradnictví Novák působící nejen v okolí Ivančic.
Zahradnictví Novák
Stavby s vizí a kvalitou - Ing. Tomáš Novotný přináší vaše projekty k životu!
Ing. Tomáš Novotný je autorizovaným inženýrem specializujícím se na pozemní stavby a stavební projektantství v Praze a okolí. Poskytuje komplexní projekční služby na klíč a disponuje zkušenostmi.
Ing. Tomáš Novotný Projekční práce na klíč
Autorizovaný servis vozů ŠKODA - záruční i pozáruční opravy aut
Autorizovaný servis vozů ŠKODA v Ostravě provozuje společnost AUTO DUBINA a.s. Poskytují záruční i pozáruční opravy aut, servis karoserie a laku, mimo jiné i vyřizování pojistných událostí.
AUTO DUBINA a.s.
Prodej palivového štípaného dřeva na míru
Firma Františka Slámy se specializuje na výrobu a prodej palivového dřeva. Štípané palivové dřevo Vám připraví dle Vašich potřeb na míru. Doprava na místo Vámi určené.
Automatické štípače Sláma František Sláma
Přesné a neovlivnitelné měření vody od vodoměrů Maddeo SMARTmD
Nová generace vodoměrů Maddeo, verze SMARTmD od společnosti MADDEO CZ s.r.o., to jsou přesné a neovlivnitelné vodoměry s LCD displejem a integrovaným radiovým modulem.
Maddeo CZ s.r.o. Vodoměry, měřiče tepla