Aktuální microsite

Dekorativní předměty do bytu a dětských pokojů vyrobené ze zdravotně nezávadného plastu
Výrobu a prodej dekorativních předmětů a různých vychytávek do bytu a hlavně do dětských pokojů, které jsou vyrobeny z plastu pod značkou Design by Elventa, zajistí firma Elventa LV s.r.o. Olomouc.
Elventa LV, s.r.o. Plastové produkty a polotovary
Jehněčí hody a aprílový košt vín v penzionu na jižní Moravě
V penzionu Siesta ve Valticích potěšíte své chuťové pohárky nejen dobrým vínem, ale také vynikajícím jídlem. Penzion si pro své hosty připravil jehněčí hody s aprílovým koštem vín.
Penzion Siesta
Ideální vůz nejen pro rodinu, Vás překvapí svým designem, barvou i bezpečností a vybaveností
Zakoupit nový vůz Fiat Tipo Cross můžete u společnosti Pavlas Trust s.r.o. v Chlebovicích u Frýdku-Místku, s dobrou dostupností i z Nového Jičína. Poskytují i autorizovaný servis vozů Fiat.
Pavlas Trust s.r.o.
Ředidla, penetrace, přípravky na likvidaci plísní na zdi, protiplísňová interiérová barva
Ředidla na barvy a penetrační nátěry proti skvrnám prodává v Litovli firma Barvy M.J.Final, s.r.o. Pořídíte u nás i přípravky na likvidaci plísně na zdi nebo protiplísňové interiérové barvy.
Barvy M.J.Final, s.r.o.
Elektromontáže Žamberk – návrhy a montáže rozvodových skříní různých velikostí
Naše firma provádí dle požadavků zákazníků návrhy a montáže rozvodových skříní nejrůznějších velikostí, dále veškeré elektromontáže nejen v okolí Žamberku.
Kovošrot Kolín - výkup, sběr, odvoz a ekologické zpracování kovového odpadu
Sběrem, výkupem, odvozem a ekologickým zpracováním železného, neželezného barevného kovu a dalšího kovového odpadu se zabývá společnost Trojek a.s. s provozovnou v Kolíně.
Trojek, a.s. Kolín
Unilabs Diagnostics k.s.: spolehlivý partner v diagnostických službách a laboratorním vyšetření
Unilabs Diagnostics k.s. je předním poskytovatelem diagnostických služeb v České republice, nabízející širokou škálu laboratorních testů a vyšetření.
Bezlepkové uzeniny, salámy, klobásy a další masné výrobky pro celiaky vlastní výroby
Řeznictví Lukáše Gebauera z Otic Vám poskytuje masné výrobky a polotovary z čerstvého masa vlastní výroby. Pro celiaky máme bezlepkové salámy, klobásy a další výrobky-
ŘEZNICTVÍ LUKÁŠ GEBAUER s.r.o.
Dřevěné komponenty a soustružené díly, výroba z masivního dřeva
Výrobu kvalitních komponentů a soustružených dílů z masivního dřeva provádí společnost FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s.r.o. v Bojanovicích nedaleko Znojma.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Stavební práce, pokrývačské práce, hydroizolace, sádrokartony, půdní vestavby, zednické práce, rekonstrukce
Stavební práce Josef Zima nabízí širokou škálu služeb v oblasti stavebnictví. Provádí veškeré pokrývačské práce, hydroizolace, sádrokartony, půdní vestavby, zednické práce a mnoho dalších prací.
Pohřební ústav Konkordia nabízí pomoc při zařízení pohřbu, kremace
Pohřební ústav Kroměříž - Pohřební služba KONKORDIA s.r.o. poskytne klientům pomoc při zařízení pohřbu i kremace včetně tisku smutečních oznámení, zprostředkování fotografa, hudby, květin.
Pohřební služba KONKORDIA s.r.o. pohřební ústav
Výroba, montáž skleníků z lexanu, atypických rozměrů
Montáž skleníků z lexanu zajišťuje společnost Skleníky Bureš Kroměříž. Dodáme skleníky standardních i atypických rozměrů.
Skleníky Bureš Ondřej Bureš
Autobusová přeprava žáků, studentů na zájezdy, školní výlety v tuzemsku i do zahraničí
O přepravu žáků a studentů dálkovými autobusy se postará firma JVBUS Jiří Vykouřil z Brna. Naše autobusová doprava zajistí dopravu pro školní výlety a zájezdy v tuzemsku i do zahraničí.
JVBUS Jiří Vykouřil Autobusová doprava Brno
Krajské koncepce rozvoje – staňte se spokojenými klienty
Krajské koncepce vypracovává společnost GaREP, spol. s r.o. z Brna, která se pyšní dlouholetými zkušenostmi. Jejich spokojenými klienty je již více jak 10krajů.
Novinky v sortimentu REMS: inovace pro instalatéry a topenáře - revoluční nářadí a stroje pro rok 2023
REMS, výrobce strojů a nástrojů pro opracování trubek, přichází s novými produkty a inovacemi, které zjednoduší práci instalatérů a topenářů.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Půjčovna stavebních strojů Vorlický Praha - Váš partner pro každý stavební projekt.
Hledáte spolehlivé a kvalitní stavební stroje pro váš příští projekt? Půjčovna stavebních strojů Vorlický Praha nabízí širokou škálu strojů, které jsou servisovány a připraveny k maximálnímu výkonu.
ZDENĚK VORLICKÝ, stavební stroje Praha stavební míchačky e-shop
Dotace na realizaci fotovoltaických systémů, návrhy na míru - jsme připraveni Vám pomoci
Snižte své výdaje za energie. Ve firmě PV Solutions jsme připraveni Vám pomoci s dotacemi na realizaci fotovoltaických systémů. Vše navrhneme na míru. FVE instalujeme ve Znojmě, Třebíči i Ivančicích.
PV Solutions Fotovoltaické elektrárny Znojmo
Izolace zdiva, základů domu proti zemní vlhkosti, tlakové vodě
Izolace proti zemní vlhkosti, tlakové vodě je klíčová u novostaveb i starších domů. Společnost IZOLACE M se zabývá hydroizolacemi v lokalitě Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Úsporné a vysoce účinné technické LED svítidlo v moderním designu
Společnost Greenlux jako dodavatel osvícení a světel má v nabídce široký sortiment technických LED svítidel, která jsou nejen vysoce účinná, ale také energeticky úsporná. Navštivte náš e-shop.
Greenlux s.r.o.
Návrh, dodávka automatizovaných technologických celků
Na návrh a dodávky automatizovaných technologických celků, technického vybavení budov, elektrotechnických a ostatních technických zařízení se zaměřuje Firma PROSPECT spol. s r.o. v Ostravě.
PROSPECT spol. s r.o.
Proč je LK Autoservis s moderními diagnostickými přístroji vaší nejlepší volbou v České Skalici a přilehlém okolí?
S naším sídlem v České Skalici jsme ideální volbou pro všechny, kteří hledají spolehlivou péči o své vozidlo. Doporučujeme všem z Hradce Králové, České Skalice, Jaroměře, Náchoda a okolí.
LK AUTOSERVIS spol. s r.o. Autoservis Náchod
Manipulační práce jeřábové, autojeřábem AD 14, AD 20, AD 28
Veškeré manipulační jeřábové práce v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj zajistí firma Autojeřáby Blaha. Práce autojeřábem Tatra AD 28, AD 20, Liaz AD 14.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.
Stolařská výroba - atyp nábytek na míru z lamina
Mezi hlavní aktivity firmy TECH-VOLT, s.r.o. patří stolařská výroba, vyrábíme především nábytek na míru i atyp - z lamina. Působíme převážně v regionu Kroměříž, Zlínský kraj, Přerov.
Kožní ambulance, dermatovenerologie, kožní onemocnění, dermatologie, léčba kožních a pohlavních chorob, Praha
Kožní ambulance Fialová, s.r.o. se zabývá dermatovenerologií, tedy léčbou kožních onemocnění a pohlavních chorob. Provádí diagnostiku a léčbu kožních onemocnění.
Stavební práce – výstavba novostaveb, rekostrukce rodinných domů, zateplení fasád
Různorodé stavební práce v okolí Brna svěřte do rukou firmy Ungrmat, s.r.o. Stavíme novostavby, opravujeme rodinné domy a zateplujeme fasády.
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno