Aktuální microsite

Víno s firemní etiketou a logem firmy - Vaše etiketa
Kvalitní moravské víno s firemní etiketou a logem - Vaše etiketa, které poslouží jako dárkový předmět, dodává Vinařství Hradil z Čejkovic.
Vinařství Hradil
Odolné zátěžové, bytové koberce do obýváku, dětské vzory-různé šíře
Koberce různé šíře zakoupíte v Podlahovém studiu Jegla z okresu Uherské Hradiště. Vyberte si u nás odolné zátěžové koberce nebo bytové koberce do obýváku i pro dětské pokoje.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Výroba kotoučů do parkovacích automatů, bankomatů, tachometrů a dalších zařízení a tisk vstupenek na kulturní akce
Společnosti Epos spol. s r.o. je specialistou na výrobu kotoučů do parkovacích automatů a vstupenek s ochrannými prvky na kulturní a sportovní akce či jízdenek pro mezinárodní a vnitrostátní spoje.
EPOS spol. s r.o. Jízdenky, vstupenky s ochrannými prvky
Krátkodobý nebo dlouhodobý pronájem skladovacího místa s nepřetržitou ostrahou
Uskladněte materiál nebo zboží ve skladu s nepřetržitou ostrahou. Firma SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. pronajímá skladovací prostory ve Frýdku-Místku s možností uskladnění 1 palety či stroje.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Spojovací materiál pro řemeslníky, kutily a domácnosti v Kolíně a Kutné Hoře -  šrouby, matice, podložky a více
Hledáte spolehlivého dodavatele spojovacích materiálů v Kolíně, Kutné Hoře nebo okolí? Naše prodejny nabízejí široký sortiment zboží, včetně šroubů, matic, podložek, kotoučů, vrutů a dalšího.
Ivana Košátková - Šrouby Klocová Spojovací materiál Kolín
Kongresové centrum, školící středisko Kurdějov
Hledáte konferenční centrum na jižní Moravě, vhodný hotel se školícím střediskem v okolí obce Kurdějov? Pak navštivte Hotel Kurdějov a.s. Je to Kongresový hotel, kongresové a školící středisko pro Brno a okolí. Poskytujeme prostory pro meetingy, různá školení a prezentace, kongresy, akce pro zaměstnance, firemní a sportovní turnaje. Hotel ...
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Zajistíme bezpečný a rychlý prodej pozemků pro bydlení, komerční výstavbu, sklady i zemědělské pozemky
Prodej pozemků pro stavbu rodinných domů, komerční výstavbu, sklady i zemědělské pozemky zajistí realitní společnost I.E.T. Reality s.r.o. v okolí Brna, Ostravy a Prahy, kde najdete jejich pobočky.
I.E.T. Reality, s.r.o.
ATRO-BETON, spol. s r. o. - specializace na prodej kvalitních betonových výrobků pro stavební průmysl
Naše firma ATRO-BETON, spol. s r. o. s bohatou historií a zkušenostmi, se nyní specializuje na prodej kvalitních betonových výrobků pro stavební průmysl.
Výroba pontony pro rybáře, hausbóty - houseboaty, přívozy a pracovní lodě
Výroba pontony pro rybáře, hausbóty - houseboaty, přívozy a pracovní lodě se obraťte na firmu NAUTIG SE Jihlava. Dále provádí úpravu lodí a lodních interiérů na přání. Lodě na zakázku.
NAUTIG SE Dílna, sklad
Dárkové krabice na víno či lihoviny pro Vaše blízké, zaměstnance či obchodní partnery
Firma Karton Plus z Prostějova se zabývá výrobou dárkových krabic. Zabalte kvalitně, bezpečně a vkusně víno a lihoviny pro Vaše blízké či zaměstnance. Vlastní design. Objednávky od 1kusu!
Karton plus spol. s.r.o.
Domácí nakládaná zelenina z vlastnoručně vypěstované úrody
Domácí nakládanou zeleninu prodává v okolí Brna Zelenina Kupařovice. Nakládáme zeleninu, kterou jsme si sami vypěstovali na vlastních polích.
Zelenina Kupařovice Jiří Kratochvíl
S úsměvem k zdraví - odborná a přátelská péče od MUDr. Olgy Nikodemové - vaší praktické lékařky v Sušici
Vítejte v ordinaci MUDr. Olgy Nikodemové, praktické lékařky poskytující pečlivou léčebnou i preventivní péči v Sušici a okolí. Kontaktujte nás na tel. +420 376 523 208 nebo na čísle +420 775 471 437.
Svěřte se zkušenému týmu s vodoinstalačními prácemi, rozvody vody a kanalizací
Spolehlivá a kvalitní firma, která se zabývá vodoinstalacemi, přípojkami, rozvody vody a kanalizací ve Frýdku-Místku je společnost Roman Lupík. Ohledně instalačních prací se obraťte na nás.
Dotace Roman Lupík
Specialista na průmyslová vrata - dodávka, montáž, záruční i pozáruční servis jak v ČR, tak i na Slovensku.
Je nutné váš podnik vybavit nakládací technikou, průmyslovými vraty či těsnícími límci? Firma Novaferm se sídlem v Praze je pro vás ideálním řešením.
Novaferm, s.r.o. Rychlonavíjecí průmyslová vrata Praha
Systémy na bázi epox. pryskyřic – Nátěrové hmoty a další směsi
Systémy na bázi epox. pryskyřic můžete využít v náročných podmínkách za snížených teplot a vyšší vlhkosti podkladu. V našem e-shopu najdete několik produktů.
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha
Dopravní a inženýrské stavby, komunikace, parkovací plochy, chodníky, mosty, kanalizace
Společnost H.K.U., spol. s r.o. se již o roku 1998 specializuje na dopravní a inženýrské stavby.
H.K.U., spol. s r.o.
Pohodlné přespání na letišti Praha - ubytování v bezprostřední blízkosti letiště
Hledáte praktické a pohodlné ubytování v blízkosti letiště Václava Havla v Praze? Přijďte si k nám přespávat před brzkým odletem nebo po pozdním návratu z dovolené či služební cesty.
FBA spol.s r.o. Hotel u letiště, Restaurace AIR CLUB
Obalový design a bezchybné značení výrobků
Společnost QSL s.r.o. poskytuje komplexní služby v oblasti obalového designu a značení výrobků. Zajistíme, aby váš obal byl originální, kvalitní a v souladu se zákonem.
QSL s.r.o.
Krbová kamna Nordica Gemma - malá, ale výkonná
Krbová kamna jsou oblíbeným vytápěním domů a chat, které přináší nejen teplo, ale i útulnou atmosféru. Mezi výkonná kamna patří model Nordica Gemma, které nabízí Dobrá kamna nedaleko Frýdku Místku.
Dobrá kamna Alice Vávrová Kellnerová
Oživte Váš šatník kvalitní koženou dámskou zimní obuví Looke
Zima je tu a s ní i potřeba obout si něco teplého, pohodlného a zároveň stylového. Navštivte prodejnu Tilia - obuv HappyFoot v Přerově a zakupte kvalitní zimní obuv z pravé kůže značky Looke.
Zdravotní potřeby Tilia - obuv HappyFoot APEX Systems, spol. s r.o.
Autodoprava: odvoz odpadu, přeprava sypkých materiálů Mladá Boleslav
Nabízíme kontejnerovou dopravu, dále přepravu sutí, domovního odpadu, písku, drtí, štěrku i dalšího kameniva - Zempra MB s. r. o. Mladá Boleslav
Zempra MB s. r. o. Výkopové a zemní práce Mladá Boleslav
Hotel s parkováním pro ubytované zdarma, s nabíjecí stanicí pro elektromobily
Čtyřhvězdičkový Hotel AVANTI v Brně poskytne parkování zdarma pro ubytované, nabíjecí stanici pro elektromobily i luxus v podobně wellness a relaxace. Ideální kombinace, kterou si opravdu zasloužíte!
Hotel AVANTI****
Účinné magnesium v chelátové formě s vysokou vstřebatelností
Naše tělo potřebuje pro správné fungování těla hořčík. ROSQUE Magnesium obsahuje bisglycinát hořečnatý, což je chelátová forma hořčíku, která má vysokou vstřebatelnost. U nás máte dopravu zdarma.
ROSQUE s.r.o. Eshop kolagen a magnesium
Zkušení odborníci v oblasti veterinární neurologie a neurochirurgie
Odborné služby v oblasti veterinární neurologie a neurochirurgie poskytuje veterinární klinika MVDr. Petr Johanides, kterou naleznete ve Žďáře nad Sázavou.
MVDr. Petr Johanides Veterinární klinika
Betonové střešní tašky, krytiny, prodejce střešního systému TERRAN
Betonová střešní krytina, betonové tašky, střešní systém TERRAN, moderní estetická kvalitní krytina, výhradní prodejce, dodavatel je firma Mediterran CZ s.r.o., z Brna.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN