Aktuální microsite

Zapojení, servis plynových kotlů, ohřívačů včetně odzkoušení
Firma PAVELKA - VTP Vlčnov provádí zapojení i servis plynových kotlů a plynových ohřívačů v regionu Uherské Hradiště, Uherský Brod. Provedeme i nastavení, odzkoušení kotle.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Veterinární artroskopie - přesná diagnóza a operace kloubních onemocnění
Veterinární artroskopií se zabývá klinika MVDr. Petra Johanidese ze Žďáru nad Sázavou. Provádíme stanovení přesné diagnózy kloubních onemocnění a operační zákroky bez chirurgického otevření.
MVDr. Petr Johanides Veterinární klinika
Řešení pro fotovoltaické systémy - průmyslově vyráběné sdružovací boxy, svodiče a další komponenty
Společnost EMS ELEKTRO s.r.o. z regionu Zlín přichází s řešením pro fotovoltaické systémy - sdružovací boxy, svodiče a další komponenty v sortimentu výrobce Weidmüller.
EMS ELEKTRO s.r.o. Elektromateriál pro průmysl Zlín
Výroba a prodej komponentů pro automatizační zařízení
Vysoce kvalitní komponenty pro automatizaci vyrábí a zprostředkuje břeclavská společnost Teprostroj s.r.o., exkluzivní dodavatel značek MAYSER a PATLITE.
Teprostroj s.r.o.
Moderní designové náhrobky německé značky Rokstyle - osobité pomníky, prodej
Moderní designové náhrobky německé značky Rokstyle dodává firma METAL GRANIT spol. s.r.o. z Letovic. Osobité pomníky můžete pořídit se Swarovski krystaly, kovovými emblémy nebo skleněnou vitráží.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Nástavby nákladních vozidel se specializací na kontejnerové nosiče a sklápěče
Firma FORNAL trading Kroměříž patří mezi přední výrobce nástaveb nákladních vozidel na českém trhu, zabýváme se vývojem a modernizací našich výrobků se specializací na kontejnerové nosiče a sklápěče.
FORNAL trading s.r.o. Výrobce nástaveb nákladních vozidel
Závodní stravování i s rozvozem – poctivé polední menu znamená chutný oběd každý den
Firma Catering & jídelna v Raduni provozuje závodní stravování s rozvozem do firem a domácností v okrese Opava. Obědy zařídíme za Vás a Vy se můžete věnovat své práci doma nebo v zaměstnání.
Šárka Sendlerová Catering & jídelna Raduň
"Seaspol - servis, s. r. o.: Vaši odborníci na komplexní služby v oblasti požární ochrany a elektronického zabezpečení"
Seaspol - servis, s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti požární ochrany, nabízející širokou škálu služeb od prodeje a montáže požárně bezpečnostních zařízení po poradenství a servis.
Seaspol - servis, s.r.o.
Ubytování s vinným sklepem a zvýhodněné lázeňské pobyty pro hosty
Pension Jordán poblíž Lednicko-valtického areálu je výbornou volbu ubytování s rodinnou atmosférou. Navštivte vinný sklep přímo v objektu nebo využijte zvýhodněné lázeňské pobyty pro naše hosty.
Akce na multifokální (progresivní) oční čočky HOYA - druhý pár skel zdarma
Firma LUBRIMEX z Krnova si pro Vás připravila super akci na multifokální oční čočky! Při zakoupení jednoho páru multifokálních skel dostanete druhý pár zdarma.
LUBRIMEX, s. r. o. Oční optika, prodej brýlí Krnov
Gastrozařízení, varná technika, konvektomaty - prodej
Firma Gavona se sídlem v Šumperku zajistí pro vás i vaši firmu kompletní sortiment gastronomického zařízeníní - vyberete si u nás vše od varné techniky, konvektomatů až po nerezový nábytek.
GAVONA  GASTRO s.r.o Servis, prodej gastrozařízení
Prodej a kompletní servis při nákupu osobních a užitkových vozů  Opel, Fiat, Jeep a Alfa Romeo
Osobní a užitkové vozy značky Opel, Fiat, Jeep a Afa Romeo zakoupíte v autosalonu Autocentra u Labutě ve Svitávkách. Zajistíme Vám registraci vozidla, pojištění nebo nákup na úvěr a leasing.
Autocentrum u Labutě
Nabídka práce revizního technika elektro - zaměstnání v oboru elektro
Společnost ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici revizního technika pro elektro, elektrikáře nebo technika pro přípravy a rozpočty. Stabilní zázemí profesionální české firmy.
ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. - Čestmír Tišl
Velkoobchodní prodej a rozvoz moravského burčáku přímo od pramene
Velkoobchodní prodej a rozvoz moravského burčáku vyráběného z tuzemských hroznů zajišťuje Vinařství V & M Zborovský, v.o.s. Rozvážíme burčák přím od pramene do restaurací a vinoték po celé ČR.
Vinařství V & M Zborovský, v.o.s.
Konstrukční práce – vývoj a stavba svislých soustruhů s využitím konceptu digitálního prototypování
Konstrukční kancelář společnosti VTL Blansko se zabývá vývojem a stavbou svislých soustruhů pro různá průmyslová odvětví. Každý soustruh modifikujeme dle přání zákazníka.
VTL Blansko, a.s. Prodej, servis obráběcích strojů
Pojízdné mobilní schůdky do firem, skladů i archivů - malé i velké až po 2,5 m s dopravou zdarma
Společnost Kovo Praktik s.r.o. působící v Ostravě Vám pro usnadnění dostupností do vyšších ploch či regálu nabízí pojízdné mobilní schůdky s okamžitou expedicí a dopravou zdarma.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Vývoz žump, jímek a septiků fekálním vozem s velkým objemem a délkou hadice za přijatelnou cenu
Vývoz žump, jímek a septiků fekálním vozem s délkou hadice až 60 metrů za přijatelnou cenu v Opavě, Ostravě a celém Moravskoslezském kraji zajišťuje společnost S-KONTROL s.r.o.
S-KONTROL s.r.o. Vývoz septiků a žump Opava
Výtahové tunely a šachty ze skla nebo s prosklenou stěnou s nadčasovou architekturou
Firma Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o. vyrábí podle návrhů renomovaných architektů skleněné nebo prosklené výtahové šachty a tunely. Dodáváme výtahové tunely s nadčasovou architekturou.
Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o.
Likvidace, hubení švábů, rusů a mravenců - spolehlivá dezinsekce, deratizace
Firma Deratizace Konečný provádí spolehlivé dezinsekční a deratizační služby pro zákazníky z Prahy i Příbrami. Zajišťujeme likvidaci a hubení švábů, rusů mravenců a jiného nežádoucího hmyzu.
Deratizace Konečný
Relaxační pobyt pro dámy s polopenzí ve wellness hotelu
Relaxační pobyt pro dámy plný dobrého jídla, pití, odpočinku a zábavy s kamarádkami poskytuje Rodinný wellness hotel u Langrů v Dolních Věstonicích na jižní Moravě.
Rodinný wellness hotel u Langrů
Prodej a dodávka - odporově svařované a presované podlahové rošty
Společnost Kytulava s.r.o. v Ostravě se zaměřujeme na servis, prodej a dodávku surových, zinkovaných, svařovaných i lisovaných podlahových roštů.
Naturální vína vyrobená z bio hroznů vypěstovaných na bio vinicích
Naturální vína, která jsou vyrobená z bio hroznů pěstovaných na bio vinicích podle zásad ekologického vinohradnictví, objednávejte na e-shopu Vinařství Nešetřil ze Znojma.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Profesionální rekonstrukce bytu, bytových jader i celých domů - komplexní stavební služby
S rekonstrukcí bytu, bytových jader i celých domů se můžete obrátit na firmu DK Projekt s.r.o. v Ostravě, která působí také v okolí Havířova a Karviné a poskytuje komplexní stavební služby.
StavbyDay Realizace staveb
Spojovací díly nejen pro automobilový průmysl a  nestandardní spojovací materiál
Pokud hledáte dodavatele spojovacího materiálu, ať již standardního či nestandardního, pak se neváhejte obrátit na proslulou společnost LAGUS s.r.o. z Jihlavy.
LAGUS s.r.o.
Vertikální míchačky, přisávací šrotovníky, výroba krmných směsí
Společnost AGROING BRNO s.r.o. zajišťuje výrobu technologií pro zpracování obilovin a výrobu krmných směsí. Dodáváme vertikální míchačky a přisávací šrotovníky.
AGROING BRNO s.r.o.