Aktuální microsite

Profesionální návrhy a vybavení gastronomických provozů
Pokud hledáte profesionální gastronomické zařízení pro vybavení kuchyně, restaurace či bistra, tak kontaktujte firmu Gavona v Šumperku - pomůže vám s vybavením i návrhem gastronomických provozů.
GAVONA  GASTRO s.r.o Servis, prodej gastrozařízení
Kvalitní víno pro firmy s vlastním logem jako originální reklamní předmět
Vinařství V & M Zborovský, v.o.s. z Velkých Pavlovic vyrábí víno s vlastním logem pro firmy. Je ideální jako dar a poděkování za spolupráci pro Vaše obchodní partnery. Lze zakoupit přes e-shop.
Vinařství V & M Zborovský, v.o.s.
Penzion Moravský sommelier ve Valticích - cykloturistika, výlety na jižní Moravě
Penzion Moravský sommeliér ve Valticích poskytuje komfortní ubytování v penzionu s úschovnou kol. Ideální volba pro ty, kteří preferují cykloturistiku a výlety po jižní Moravě na kole.
Penzion a vinný sklep Moravský sommelier Ubytování Valtice
Nástrojárna Pardubice – vlastní výroba vstřikovacích forem
Nástrojárna ve firmě TVAR zajistí výrobu vstřikovacích forem dle vlastního zadaní nebo dodané dokumentace od zákazníka, výroba probíhá na CNC strojích včetně CAD/CAM softwaru VISI.
TVAR výrobní družstvo Pardubice Zpracování plastů Pardubice
Obrábění kovů Hradec Králové – opracování na klasických a CNC obráběcích strojích
Obrábění běžných i speciálních druhů ocelí, plastů, hliníků a jiných druhů materiálů na klasických a CNC obráběcích strojích.
SV Metal spol. s r.o. Výroba z tenkých plechů
Elektromontáže Pardubice - Silnoproudé a slaboproudé elektroinstalační práce
Zajišťujeme práce v oblasti elektromontáží. Nabízíme kompletní silnoproudé, slaboproudé instalace při výstavbě celých bytových komplexů, domů, bytů.
HC STAV s.r.o. Bytová výstavba Pardubice
Komplexní technologický proces výroby a dodávky dřevěných pelet s Intersource
Intersource nabízí komplexní služby v oblasti výroby dřevěných pelet, od příjmu suroviny až po vyexpedování hotového zboží.
Lumberwood OÜ Prodej ekologického dřeva
Výkonný sporák na tuhá paliva - moderní a elegantní
Pokud hledáte kvalitní a praktický sporák na tuhá paliva, zaujme Vás model KVS Moravia 9170 Oliver. Jedná se o moderní a elegantní sporák, který má robustní konstrukci z oceli a litiny.
Dobrá kamna Alice Vávrová Kellnerová
Betonové ploty Leon - Váš partner pro oplocení v Plzni a přilehlém okolí
Hledáte spolehlivého dodavatele a montéra betonových plotů v Plzni a okolí? Společnost pod vedením pana Maříka nabízí kompletní služby od odborných konzultací po montáž.
Drenážní perforované trubky z plastu dle Vašich požadavků
Perforované drenážní trubky z plastu z polotovarů trubek tlakové třídy PN 10 či PN 16 s obdélníkovými či kruhovými otvory dodává společnost LUNA PLAST a.s. z Mělníka.
LUNA PLAST a.s. Výrobce PE plastových trubek
PREMIX servis, s.r.o. - výrobce suchých maltových směsí a stavební chemie s osobním přístupem
PREMIX servis, s.r.o. je přední český výrobce speciálních suchých maltových směsí a produktů stavební chemie s téměř dvacetiletou historií na tuzemském trhu.
PREMIX servis, spol. s r.o. Sanace vlhkého zdiva
Ekologicky vyráběný beton a betonové směsi dodává betonárna TBG Metrostav
Betonárny společnosti TBG Metrostav vyrábí beton ekologicky, a to ve všech fázích výroby - od dovozu materiálu lodní dopravou až po recyklaci zbytků čerstvého betonu a malt.
TBG METROSTAV s.r.o. Betonárna Praha - Rohanský ostrov
Prodej a opravy brýlí Praha 9 – drobné opravy na počkání
Potřebujete nové brýle? Nebo potřebují Vaše brýle opravit? Prodej a opravy brýlí pro dospělé i děti nabízí Oční optika Cvikr, která se nachází na Praze 9.
Oční Optika Praha 9 Ondřej Cvikr
Eshop prodej všech druhů ložisek od renomovaných firem
Velkoobchodní a maloobchodní prodej ložisek přes Eshop – valivá, kuličková, jehlová, válečková, soudečková - Exvalos spol.s r.o. Lanškroun
Exvalos spol.s r.o. Velkoobchod ložiska Lanškroun
Výkup a odvoz autovraků a ekologická likvidace vozidel – komplexní služby poskytované odborníky
Výkup a odvoz autovraků, ekologickou likvidaci vozidel, jejich vyřazení z registru a další s tím související služby zajišťují pracovníci firmy Autovrakoviště Šenk z Boskovic.
Jiří Šenk Autovrakoviště Blansko
Nově zrekonstruovaný penzion přímo u zámku Mikulov - ubytování v pokojích i apartmánech
Nově zrekonstruovaný Penzion Kardinál poskytne jedinečné ubytování bezprostředně pod zámkem v pokojích i apartmánech. U nás budete mít krásy Mikulova na dosah ruky.
Penzion KARDINÁL Ubytování Mikulov
Montáž a instalace hromosvodů - profesionální služby na Vysočině
Neriskujte své zdraví a nechte si provést montáž a instalaci hromosvodů od profesionálů z jihlavské firmy ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. pana Tišla, který působí na českém trhu již od roku 1992.
ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. - Čestmír Tišl
Prodej a dodávka svařovaných a presovaných schodišťových stupňů
Společnost Kytulava s.r.o. se sídlem v Ostravě se specializuje na dodávku schodišťových stupňů, které jsou vyrobené ze svařovaných podlahových roštů a mají širokou škálu využití.
Zdravé čínské houby Cordyceps, Reishi, Shiitake, Enoki, posílení imunity – eshop
Zdravé čínské houby k posílení imunity jako například Cordyceps, Reishi, Shiitake, Enoki a spoustu dalších můžete zakoupit na eshopu firmy Bylinky Ludmila Pavlíková nebo v kamenné prodejně v Ostravě.
Bylinky Ludmila Pavlíková
Vnitrostátní autobusová doprava, pronájem autobusů na soukromé akce jednotlivců
Spolehlivou vnitrostátní autobusovou dopravu v okolí Brna a na území Jihomoravského kraje poskytuje autobusový dopravce JVBUS Jiří Vykouřil. Autobusy pronajímáme i na soukromé akce jednotlivcům.
JVBUS Jiří Vykouřil Autobusová doprava Brno
Výroba vertikálních žaluzií do kanceláří – specialisté na stínící techniku
Na výrobu vertikálních žaluzií do kanceláří, které chrání nejen před nadměrným světlem a nežádoucími pohledy, se zaměřují specialisté na stínící techniku ze společnosti ISOTRA a.s. z Opavy.
ISOTRA a.s. Žaluzie, rolety, markýzy
Strojírenská kovovýroba, robotické svařování a řezání
Kovové díly, polotovary a stroje na moderních CNC strojích, robotických svářečkách a ohraňovacích lisech vyrábí A-T-K Fryšták s.r.o., okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. Strojírenská výroba, kovovýroba Zlín
Výkup hodinek, hodinky Prim - Opava, Kravaře
Jsem sběratel hodinek a staré mechanické (natahovací) hodinky v jakemkoliv stavu vykupuji - i nefunkční - ty použiji na náhradní díly. Volejte 723000350
Výkup hodinek a sběratelských předmětů
Elektrocentrály - prodej, pronájem, servis
Elektrocentrály, náhradní zdroje a dieselagregáty pronajímá, prodává a opravujem v Karviné, Havířově a okolí firma Ospol Tech, s.r.o.
OSPOL TECH s.r.o. Elektrocentrály, kompresory Ostrava
Auta Hyundai a Mazda - autosalon, prodej vozů s nejmodernějšími technologiemi
Prodej aut značky Hyundai a Mazda realizuje autosalon AUTOLAROS SPEED s.r.o. v okolí Třince, Nového Jičína a Příboru. V našem autosalonu nabízíme k prodeji vozy s těmi nejmodernějšími technologiemi.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.