Aktuální microsite

Reklamní nafukovadla - nafukovací brána pro veletrhy i venkovní akce bez napájení
Nafukovací brána společnosti Activity Promotion z Brna je jedním z nejzajímavějších reklamních nafukovadel k použití na veletrzích, koncertech, sportovních akcích. Ušetřete energie za napájení.
Activity promotion s.r.o.
Kvalitní červená a bílá vína z rodinného Vinařství Fůkalovi z Velkých Pavlovic
Kvalitní červená i bíla vína z Velkých Pavlovic můžete zakoupit v rodinném Vinařství Fůkalovi, které vyrábí vína již po generace podle rodinné tradice.
Vinařství Fůkalovi Oldřich Fůkal
Svoz obalových materiálů pro firmy a jejich následná recyklace od EKO-KOM a.s.
Společnost EKO-KOM a.s. z Prahy se zaměřuje na recyklaci odpadů a jejich následné využití pro další účely, podporuje tak třídění a recyklaci odpadů pro obce i firmy.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Vodoinstalační, vodoinstalatérské práce v rodinných domech, bytech, průmyslových objektech
V oblasti vodoinstalace a vodoinstalačních prací v rodinných domech, bytech i průmyslových objektech zajistí firma FATO Hlaváč s.r.o. komplexní práce pro zákazníky z Moravského Krumlova a Ivančic.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Prodej a pokládka koberců a podlahových krytin všeho druhu
Společnost Podlahy Haloda dodá veškeré podlahové krytiny. Na prodej velký výběr kusových koberců i v metráži. Pokládka podlah včetně úpravy povrchu, působnost na Zlínsku a v okolí Uherského Hradiště.
Podlahy HALODA Patrik Haloda
Chladící vitríny, prosklený mrazák pro Vaši prodejnu - dodání, montáž, individuální přístup
Nejen do prodejen s potravinami dodává chladící vitríny a prosklené mrazáky společnost LEDO servis ze Znojma. Do Vašeho gastronomického zařízení dodáme a zajistíme montáž všech chladících zařízení.
Karel Kašpar LEDO servis
Montáž, servis a opravy tepelných čerpadel značek De Dietrich, Baxi a LG
Pro montáž, servis a opravy tepelného čerpadla vzduch-voda značek De DIETRICH BAXI a LG se obraťte na firmu INSTOP servis CZ, která působí v Moravskoslezském kraji. Pomůžeme i s vyřízením dotace.
INSTOP servis CZ s.r.o. Tepelná čerpadla Ostrava
Teambuilding a firemní akce přímo ve vinici s ubytováním v penzionu ve vinařství
Budujte kolektivního ducha a poznejte své kolegy v příjemném prostředí vinic na Pálavě – uspořádejte teambuilding a další firemní akce s ubytováním ve Vinařství Červinka v Horních Věstonicích.
Vinařství a penzion Červinka
Zakázková výroba dřevěných sbíjených příhradových vazníků včetně dopravy a montáže
Dřevěné sbíjené příhradové vazníky pro stavbu střech nebo podkroví na míru vyrábí firma SOVYM z Hlušovic na Olomoucku. Poradíme s výběrem vhodnému typu vazníku pro stavbu, zajistíme dopravu i montáž.
SOVYM s.r.o. Výroba příhradových vazníků
Výroba plastových karet s čipem, s originálním potiskem na míru
Pokud hledáte spolehlivou a profesionální firmu, která se zabývá výrobou plastových karet s čipem a čipových karet s potiskem, doporučujeme Vám BlackCard z Ostravy.
BlackCard s.r.o. výroba plastových karet
Zakružování trubek a profilů na CNC řízené zakružovače - rychlé a přesné
Rychlé a přesné zakružování trubek a profilů na CNC řízené zakružovače vám zajistí česká firma Přidal s.r.o. - spokojené zákazníky máme v Olomouci, Prostějově i po celé České a Slovenské republice.
Přidal s.r.o.
Výroba a montáž hliníkových garážových stání – kryté přístřešky pro auta ARTOSI
Na výrobu a montáž hliníkových garážových stání s vysokou přesností ARTOSI vhodné zejména jako kryté přístřešky pro auta se zaměřují dealeři společnosti ISOTRA a.s. v celé České republice.
ISOTRA a.s. Bioklimatické pergoly Opava
Kleště, štípací klíny, odkorňovače a sapiny Krumpholz - odolné nářadí pro lesní práce
Odolné nářadí německé výroby Krumpholz dodává v Ostravě, Opavě společnost Chlebiš s.r.o. z Hlučína. Prodáváme různé štípací klíny, mačety, sapiny a kleště pro dřevorubecké a lesnické práce.
KRUMPHOLZ kované nářadí
Váhové aplikace na míru, software pro pokladní systém, pro PC pokladny
Společnost Selva - váhy s.r.o. z Hulína u Kroměříže zajistí dodávky i servis vah, dále dle požadavků zákazníka dodá na míru váhové aplikace, software pro pokladní systém, PC pokladny s napojením EET.
Selva - váhy s.r.o. Váhy a vážící systémy na zakázku
Kavárna v příjemném prostředí s kvalitní italskou kávou
Chcete si vychutnat kvalitní italskou kávu a poklábosit s kamarádkou? Navštivte kavárnu Café Bar Rosso Nero ve Valašském Meziříčí - příjemné prostředí vám umožní si vychutnat každý doušek kávy.
Café Bar Rosso Nero
Autorizovaný distributor ložisek výrobců NTN-SNR a kvalitních ocelových ložisek společnosti ISB
Firma MDE-Diago s.r.o. z Brna je autorizovaným distributorem ložisek výrobce NTN-SNR využívaných v leteckém, automobilovém i energetickém průmyslu. Dodáváme také ložiska italské společnosti ISB
MDE - DIAGO s.r.o. Strojírenské díly
Výkup kabelů a elektroodpadu - výhodné ceny, vážení na digitálních váhách
Výkup měděných, hliníkových kabelů a elektroodpadu Vám za velmi výhodné ceny zajistíme u naší společnosti OPAMETAL s.r.o. ve Znojmě. Vykupovaný materiál pečlivě zvážíme na přesné digitální váze.
OPAMETAL s.r.o. Kovošrot a sběrné suroviny Znojmo
Nová prodejna krbů a kamen v Prostějově - největší plocha a výběr v Olomouckém kraji
Novou prodejnu krbů, kamen a příslušenství v Prostějově, která představuje největší výběr v Olomouckém kraji s přibližně 25 naaranžovanými kusy provozuje společnost Kominictví Marek Švécar.
Kominictví Marek Švécar
Pohřební služba Ostrava - kompletní pohřební služby
O kompletní pohřební služby se postará Pohřební služba Charón spol. s.r.o. v Ostravě - převozy zesnulých, květinová výzdoba,smuteční obřad, kremace, smuteční oznámení atd.
Charón spol. s r.o. Pohřební služba Ostrava
Zakázková výroba atypických palet – na míru prováděné práce specialisty v oboru
Na zakázkovou výrobu atypických, nestandardních palet na míru dle požadavků zákazníků se zaměřují profesionálové ze společnosti PILA POTŠTÁT s.r.o., která působí nejen v oblastech Olomouce a Hranic.
PILA POTŠTÁT s.r.o. Výroba dřevěných obalů
Šití, výroba plachet na bazény, přístřešky, vozíky, stánky
Společnost KARPJAK sídlící v Ostravě se specializuje na šití a výrobu krycích plachet na míru, které můžete využít na bazény, stánky, vozíky a přístřešky.
KARPJAK
Cabernet Sauvignon Rosé Frizzante – jemně perlivé víno s harmonickou a vyváženou chutí
Cabernet Sauvignon Rosé Frizzante představuje jemně perlivé víno, ve kterém se prolíná jemná nasládlost se svěží kyselinkou. Ochutnejte toto jedinečné polosuché víno z Vinařství Herůfek ze Zaječí.
Vinařství Herůfek Svatopluk Herůfek
Eshop, velkoobchod značkové dámské spodní prádlo - komplety prádla, podprsenky, brazilky, tanga, kalhotky
Od VERMALI GROUP s.r.o. Zlín pořídíte značkové dámské spodní prádlo - provozujeme eshop i velkoobchod. Vyberte si u nás komplety prádla, podprsenky i kalhotky klasické, bokové, tanga nebo brazilky.
Vermali Group s.r.o. Eshop se spodním prádlem
Profesionální opravy osobních vozů všech značek – kompletní služby autoservisu
Na opravy osobních vozů všech značek, diagnostiku a přípravu vozů na STK včetně zajištění souvisejících služeb se zaměřují profesionálové z AV AUTOSERVIS Veselý z Telče nedaleko Jihlavy.
AV AUTOSERVIS Veselý Jaroslav Veselý
Velký výběr klimatizací s akčními cenami pro úlevu od vysokých teplot
Akční ceny klimatizací a úlevu od teplého nebo naopak velmi chladného počasí Vám umožní společnost KlimaTechnik s. r. o. ze Strážnic
KlimaTechnik s.r.o.