Aktuální microsite

Překlady s ověřením – ověřené překlady diplomů, vysvědčení, rodných a oddacích listů
Specialistou na ověřené překlady diplomů, vysvědčení, rodných a oddacích listů se nejen v Opavě a Ostravě zaměřuje společnost a jazyková škola PRIMA LINGUA s.r.o., která si poradí i s tlumočením.
PRIMA LINGUA s.r.o. Ověřené překlady, tlumočení
Měření rychlosti metabolismu, svalové a tukové hmoty pomocí přístroje InBody – vliv na zdraví a kondici
Na měření rychlosti metabolismu, tukové a svalové hmoty pomocí přístroje InBody, který rozlišuje jednotlivé tělesné složky, se zaměřuje společnost NaturSlim CZ, s.r.o. z Hradce Králové.
NaturSlim CZ, s.r.o. Proteinová dieta
Anhydritové podlahy ideální do Vašeho rodinného domu – vysoká pevnost, dobrá tepelná vodivost
Anhydritové podlahy jsou moderním a praktickým řešením pro interiéry. Mají dobrou tepelnou vodivost. Jejich pokládku Vám ve Vašem rodinném domě zařídí Zednictví Jeneš, s.r.o. z Brna.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Oplocení domů, sportovišť, areálů pletivovým plotem z poplastovaného nebo pozinkovaného pletiva
Kvalitní bezúdržbové pletivové ploty z pozinkovaného nebo poplastovaného pletiva dodává firma Gardenmat Pavel Matiáš. Pletivové oplocení dodáváme i s napínacími dráty a dalším příslušenstvím.
Gardenmat Pavel Matiáš Ploty a oplocení Olomouc
Schodišťové prvky – obklady, samonosné schodové desky, nášlapy a bloky
Schodišťové prvky pro venkovní i vnitřní schodiště můžete objednat online nebo zakoupit v kamenné prodejně firmy EXTERIER BETON, s.r.o. Prodáváme schodišťové obklady, desky nášlapy i bloky.
EXTERIER BETON, s.r.o. Betonová dlažba e-shop
Přesné tvarové výseky lepících pásek pomocí laseru
Laserové řezání lepicích pásek je moderní metoda používaná k vytváření přesných tvarových výseků. Zpracování lepících pásek laserem svěřte do rukou firmy DDT s.r.o. z Brna.
DDT s.r.o. Zpracování lepících pásek Brno
Logistika a přeprava zboží do celého světa  - expresní přeprava, přeprava nebezpečných a nadrozměrných zásilek
S firmou Deufol Česká republika s.r.o. máte jistotu, že vaše zboží bude doručeno bezpečně a včas. Zajistíme logistiku zboží, ať už jde o přepravu nadrozměrných zásilek nebo nebezpečných materiálů.
Deufol Česká republika s.r.o. Průmyslové balení Brno
Svěřenecký fond – založení, fungování, právní služby a výhody
Pokud přemýšlíte nad založením svěřeneckého fondu pro rozšiřování majetku bez rizik, využijte právních služeb a zjistěte výhody u společnosti FABIAN & PARTNERS, advokátní kancelář s.r.o. z Brna.
FABIAN & PARTNERS, advokátní kancelář s.r.o.
Kamenná prodejna s hliníkovými a dřevěnými žebříky pro profesionální i hobby použití
V kamenné prodejně HROMEK s.r.o. V Hodoníne naleznete široký sortiment dřevěných i hliníkových žebříků. Prodáváme žebříky pro profi i hobby použití.
HROMEK s.r.o. Žebříky a lešení
Prodej kvalitních autobaterií značek Akuma, Varta, Monbat
Spolehlivé a výkonné autobaterie s dlouhou životností značek Varta, Akuma a Monbat prodává OSPOL TECH s.r.o. v Ostravě-Přívoze. Poskytujeme poradenství při výběru a výkup staré autobaterie protiúčtem.
OSPOL TECH s.r.o. Prodej autobaterií Ostrava
Eshop se stylovými pánskými doplňky značky Marina Galanti - tašky, peněženky, opasky
Eshop Levstra z Brna prodává stylovou pánskou módu Marina Galanti, která je známá svým důrazem na detail a moderní design. Objevte s námi pánské tašky, peněženky, pásky a další doplňky této značky.
Levstra, s.r.o.
Moderní hotel, který má prostory vhodné pro firemní akce, konference, školení, teambuilding - bowling, relax centrum pro hosty
Hotel Vyhlídka Luhačovice má prostory vhodné pro firemní akce, konference, školení, teambuilding. Hosté ocení komfortní ubytování, chutné stravování, profesionální techniku, relax centrum i bowling.
Hotel Vyhlídka Ubytování u Luhačovické přehrady
Bioklimatická hliníková pergola ARTOSI - pohyblivé lamely umožňují individuální stínění a větrání pergoly
Společnost MONTPLAST s.r.o. Uherský Brod dodá bioklimatické pergoly ARTOSI - volně stojící nebo namontované ke stěně. Výhodou je dělená střecha a pohyblivé lamely, větrat a stínit můžete dle potřeby.
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. PVC a AL okenní systémy Zlínský kraj
Zajistíme Vám opravy, servis a broušení pilových pásů včetně poradenství
Společnost Zdeněk Kuchař - Nástrojařství provádí opravy, broušení a kompletní servis pilových pásů. Zoptimalizujte Vaše nástroje odborníky.
Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o.
Valucem: Vysokohodnotný beton pro budoucnost konstrukcí
Valucem je inovativní vysokohodnotný beton vyrobený společností PREMIX servis s.r.o., který získal svou popularitu díky svým vynikajícím materiálovým vlastnostem a širokému spektru možného využití.
PREMIX servis, spol. s r.o. Sanace vlhkého zdiva
Autostany pro celou rodinu  - dovolená se stanem na střeše auta, spaní v přírodě
Autostany pro celou rodiny na dovolenou, kdekoliv Vás napadne. Kupte do firmy ASN HAKR Brno s.r.o. stan na střechu auta. Spojení s přírodou a přitom pohodlí.
ASN HAKR Brno s.r.o.
Výroba krásných a praktických kuchyní a kuchyňských linek na míru
Kuchyně v různých designech s praktickým a zároveň módním uspořádáním umožňující co nejefektivnější využití prostoru na míru vyrábí KATPET výroba nábytku, s.r.o. z Olomouce.
KATPET výroba nábytku, s.r.o. Nábytek na míru Olomouc
Cukrářská výrobna – zakázková výroba domácích zákusků s objednáním přes e-shop
Zákusky, mini dezerty, makronky, rolády a další domácí zákusky na zakázku připraví cukrářská výrobna Sladký Méďa z Olomouce. Objednávky přijímáme i prostřednictvím našeho e-shopu.
Sladký Méďa, s.r.o. Cukrárna s dětským koutkem Olomouc
Formy na pečení, hrnce, nože i železářství – bohatý výběr domácích potřeb a vybavení
Produkty železářství, velký výběr vybavení do domácnosti, formy na pečení, hrnce, nože a mnoho dalšího má ve svém sortimentu prodejna Domácí potřeby Domino – Olomouc.
Domácí potřeby Domino - Olomouc
Dělení nerezových materiálů - přesné řezání nerez oceli, profilů, trubek, tyčí
Společnost NEREZOVÉ MATERIÁLY s.r.o. Uherské Hradiště se zabývá nejen prodejem hutního materiálu, ale zajišťuje i dělení nerezových materiálů - řezání nerez oceli, profilů, trubek, tyčí dle požadavku.
NEREZOVÉ MATERIÁLY, s.r.o. Dodavatel nerezové oceli Zlínský kraj
Stomatochirurgie, kompletní rekonstrukce chrupu, krásné, nové zuby
Kompletní rekonstrukce chrupu provádí na Zubní klinice Zlín i Otrokovice. MUDr. Chajrušev působí v oboru Stomatochirurgie, doporučí vhodné řešení jak získat krásné nové zuby.
MUDr. Rafael Chajrušev Zubní klinika Zlín
Výroba plastových kufrů a kufříků pro zbrojařský průmysl
Společnost RS PLAST Strachoň s.r.o. se sídlem ve Svitavách se specializuje na výrobu plastových kufrů a kufříků na míru pro výrobce zbraní a zbrojařský průmysl.
RS Plast Strachoň, s.r.o.
Rekonstrukce koupelny v luxusním provedení s použitím designové dekorační stěrky, velkoformátových obkladů
Kompletní rekonstrukce koupelen s TOPSTR s.r.o. v okolí Brna a Vyškova. Luxusní design s dekorační stěrkou a velkoformátovými obklady. S minimálním množstvím spár dosáhneme elegantního dojmu.
TOPSTR s.r.o. Obkladačské práce, designové stěrky Zlín
Omílání ostrých hran plechů, profilů omílacím žlabem
Omílání ostrých hran plechů a profilů, které zajišťuje bezpečnost a kvalitu výrobků, provádí pomocí omílacího žlabu v okolí Blanska firma JMKovo-BK s.r.o.
JMKovo-BK s.r.o. Zpracování kovů
Moderní kuchyňské sestavy pro byty, panelové domy - prodej, dodávka
Bohatý výběr zařízení a nábytku pro Váš domov naleznete na e-shopu firmy Nábytek-aktiv TPZ, s.r.o. ze Znojma. Nově dodáváme moderní kuchyňské sestavy, které jsou ideální do bytů, panelových domů.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě