Aktuální microsite

Efektivní plnění a uzavírání produktů – moderní a kvalitní plničky, víčkovačky a detektory vakua
Na dodávku a prodej moderních a kvalitních plniček, víčkovaček a detektorů vakua, které slouží k plnění a uzavírání produktů se zaměřuje společnost SKANEKO – odborník na zpracování potravin.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Řezání nerezových výpalků vodním paprskem přenechejte profesionálům
Řezání nerezových výpalků vodním paprskem přenechejte společnosti AK 1324 s.r.o. ze Studénky. Specializují se více než 20let na řezání vodním paprskem a pálení plazmou na nejmodernějších strojích.
AK 1324, s.r.o. nerez ocel
Vyřízení dotace na solární panely pro seniory v Moravskoslezském kraji
Instop Servis z Ostravy pomůže seniorům z Moravskoslezského kraje s vyřízením žádosti o dotaci na solární panely. Zajistěte si snížení spotřeby energie a emise skleníkových plynů v rodinných domech!
INSTOP servis CZ s.r.o. Tepelná čerpadla Ostrava
Japonské rolety – moderní žaluzie pro zastínění velkých ploch nebo k rozdělení místností
Na prodej a montáž japonských rolet (žaluzií), které mohou sloužit k zastínění velkých ploch nebo k rozdělení místností se nejen v okolí Lednice a Mikulova specializuje společnost VELLAR s.r.o.
VELLAR s.r.o. Stínící technika Lednice
Široký výběr kvalitních olejů renomovaných značek Total a Mobil na eshopu
Společnost MICRO, s.r.o. se specializuje na prodej motorových olejů a maziv značek Total a Mobil. Na eshopu najdete široký sortiment produktů, které jsou nejen vysoce kvalitní a cenově dostupné.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv
Reklamní a propagační služby Kyjov, reklamní polepy vozidel, firemní loga, tisk letáků, výroba obalů
Reklamní a propagační služby Kyjov, reklamní polepy vozidel, firemní loga, tisk letáků, výroba obalů, tisk vizitek, gravírování, reklamní předměty, webové prezentace, novoročenky.
A studio group, spol. s r.o.
Poradenská činnost a konzultace v oblasti strojírenské výroby – rady od specialistů
Poradenskou činnost a konzultace týkající se projektové dokumentace v oblasti strojírenské výroby poskytuje společnost KOVOVÝROBA Ing. Vladimír Herůfek z Bořetic nedaleko Břeclavi.
KOVOVÝROBA Ing. Vladimír Herůfek
Laserové navařování a kalení - revoluční řešení pro obnovu a zvýšení životnosti materiálů a součástí
Na laserové navařování a kalení, které je revolučním řešením pro obnovu a zvýšení životnosti materiálů a součástí, se zaměřuje společnost Kovomont Přerov - spol. s r.o. nejen pro firmy z Polska.
Kovomont Přerov - spol. s r.o.
Kurzy němčiny v Brně i online, pro děti, mládež a dospělé
Naučte se německy s Österreich Institut Brno s.r.o., jazykovou školou, která nabízí kurzy němčiny pro děti, mládež a dospělé. Jsme certifikovaným zkušebním centrem pro mezinárodní zkoušky ÖSD.
Österreich Institut Brno s.r.o.
Teplo domova navozují litinová krbová kamna Invicta s dobrou výhřevností
Dobrá kamna nabízí na svém e-shopu kvalitní dobře výhřevná litinová krbová kamna Invicta. Můžete si je také prohlédnout a zakoupit na prodejně ve Frýdku Místku a v Paskově nedaleko od Ostravy.
Dobrá kamna Alice Vávrová Kellnerová
Zesítěné i nezesítěné PE pěny – snadno zpracovatelná a lehká ochrana výrobků a zboží
Expandovaný polyetylén neboli PE pěnu k ochraně výrobků a zboží ve variantě zesítěné i nezesítěné má ve svém širokém portfóliu společnost Eurofoam TP spol. s r.o. z Brna.
Eurofoam TP spol. s r.o. Technické pěny
Veškeré kominické práce - výroba, čištění a montáž komínů
ZAMZE - spol. s r.o. je klempířská firma která se zabývá výrobou a montáži komínů. Nabízíme veškeré kominické práce po celém území naší republiky.
ZAMZE - spol. s r.o. KOMÍNY OPAVA
Prodejní místa vín z Vinařství Hradil – vinotéky napříč celou ČR
Přívlastková a speciální vína s minimálním obsahem oxidu siřičitého nakoupíte nejen ve Vinařství Hradil, ale také ve vinotékách napříč celou ČR.
Vinařství Hradil
Na prodej výkonný teleskopický manipulátor Manitou MLT 737-130 PS+ Premium s příslušenstvím
Společnost AGRIOLA z Polešovic v okresu Uherské Hradiště prodá nový teleskopický nakladač Manitou MLT 737-130 PS+ Premium, jde o nový stroj z roku 2023 - 0 Mth. Možnost přihlášení na SPZ.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Kompletní servis vozidel všech značek-zaměření na Škoda, Seat, Volkswagen, Audi
Autoservis a pneuservis Došlík Kroměříž poskytuje kompletní servis vozidel všech značek, se zaměřením na vozy Škoda, Seat, Volkswagen, Audi.
Petr Došlík - Autoservis Kroměříž www.autoservis-doslik.cz
Tradiční ruční výroba pečiva, chleba a slané pečivo
Pekařství a cukrářství Jarolímek je rodinná firma, která peče chutné pečivo, jako jsou chléb, rohlíky, housky, bulky, bagety a další druhy pečiva.
Polep auta-ochrana laku, karoserie vozidla folií
Jako ochrana laku je vhodný polep auta. Část karoserie vozidla nebo celý vůz si můžete nechat potáhnout folií u firmy Cartint Zlín. Působí na Moravě.
CARTINT, s.r.o. Fólie na ochranu laku auta Zlín
Regály pro váš sklad, kancelář i domácnost
Kvalitní, bezpečné a praktické regály pro vaše skladování a archivaci od společnosti STRATUS spol. s r.o. Široký výběr regálů pro různé účely a potřeby.
STRATUS spol.s r.o. skladové vybavení, regály
Dopravní značení pro přehlednější a bezpečnější cesty - pronájem, montáž
O prodej, pronájem i montáž dopravního značení pro přehlednější a bezpečnější cesty se vám postará firma Dopravní značení Svoboda, Olomouc s.r.o.!
Dopravní značení Svoboda, Olomouc s.r.o.
Zážitkový večer ve vinném sklípku s večeří, degustací vína a zábavou
Zážitkový večer ve vinném sklípku zažijete ve Vinných sklepech První vinařské spol. s.r.o. Užijte si večer plný zábavy, degustace vína a chutnou večeři z repertoáru naší domácí moravské kuchyně.
Vinné sklepy První vinařská spol. s r.o.
Elektrocentrály, dieselagregáty a náhradní zdroje - prodej, pronájem, servis
Elektrocentrály, dieselagregáty a náhradní zdroje prodává, pronajímá a servisuje v okolí měst Ostrava, Opava, Karviná, Frýdek-Místek, Havířov a Třinec firma OSPOL TECH s.r.o.
OSPOL TECH s.r.o. Elektrocentrály, kompresory Ostrava
Svařované sítě s čtvercovými a obdélníkovými oky - do betonu, pro kryty, klece a dekorace
Svařované sítě s čtvercovými a obdélníkovými otvory seženete u firmy FESTO-ŠTODT s.r.o., která působí v okolí Šumperka a Olomouce. Svařované sítě se využívají do betonu nebo pro výrobu krytů a klecí.
FESTO-ŠTODT s.r.o. Hutní materiál
Vysoce účinné fotovoltaické panely a příslušenství - solární kabely a konektory
Firma Resacs s.r.o. ze Zlínského kraje realizuje FVE elektrárny a dodává účinné fotovoltaické panely a příslušenství - kabely a konektory. Produkty jsou zařazeny v programu Nová zelená úsporám.
Resacs s.r.o. Eshop s akumulátory LiFePO4, panely FVE