Aktuální microsite

Ochranné pracovní pomůcky z kůže, kožené zástěry pro svářeče Zlín
Ochranné pracovní pomůcky z kůže, vhodné pro svářeče, kováře a montéry, vyrábí společnost REPA s.r.o.. Nabízíme i internetový prodej, eshop OOPP: -svářečské a kovářské zástěry -kamaše, rukávníky pro svářeče a kováře -pracovní rukavice REPA i z dovozu - celokožené i kombinované -kožené brašny pro montéry. Velkoobchodní prodejna je v obci ...
Veškeré zahradnické služby a práce - úprava terénu
Veškeré zahradnické služby a práce Vám poskytne naše ZAHRADNICKÉ SLUŽBY Závodný Martin, které nabízí také úpravu terénu a poradenství.
ZAHRADY ZÁVODNÝ
Slevík, akce na Vídeňská marinovaná žebírka-nekuřácká restaurace Pančava
Nekuřácká restaurace Pančava ve Zlíně zve na Vídeňská marinovaná žebírka. Díky slevíku zaplatíte místo 155Kč jen 125Kč - akce platí při objednání den předem.
Zdravotní židle Therapia pro bezbolestné sezení pacientů i lékařů
Therapia, to jsou ergonomické zdravotní židle pro dlouhodobé sezení bez bolesti zad z nabídky firmy Marouk, které mají v oblibě jak lékaři, tak i jejich pacienti.
Ergonomické židle Therapia jako podpůrný doplněk k masážím i rehabilitacím zad
Židle Therapia s unikátním systémem aktivních biozón pro podporu výsledků masáží či fyzioterapeutických rehabilitací zad najdete v sortimentu společnosti Marouk v Brně.
Automatická převodovka - profesionální servis, oprava i repase rychle a kvalitně
Profesionální servis, opravu i repas automatické převodovky v okolí Ostravy a Nového Jičína zajišťuje společnost VB servis, která svou práci odvádí opravdu poctivě, rychle a kvalitně.
Profesionální jarní prohlídka vozu za akční cenu - připravte svůj automobil na jaro!
Připravte svůj automobil na jaro a navštivte v Olomouci nebo v Šumperku Auto Kubíček, kde se vám postarají o profesionální jarní prohlídku vašeho vozu za akční cenu!
Cukrárna a kavárna - zákusky s sebou, příjemné posezení, letní zahrádka
Kavárna Dolce Vita Opava je nekuřácká kavárna a cukrárna v jednom. Najdete nás v centru Opavy, kde nabízíme příjemné posezení, letní zahrádku a plno zákusků které si můžete odnést s sebou.
Kavárna Dolce Vita Opava
Převozy zesnulých ze zahraničí a zpět Litoměřice - mezinárodní převozy autem i letecky
Pohřební ústav AURIGA spol. s r.o. nabízí převozy zesnulých. Na českém trhu působíme od roku 1991 a zajišťujeme kompletní pohřební služby v ČR, Evropě.
Zakázkové kamenictví, výroba žulových a mramorových pomníků a náhrobků
Pomníky, náhrobky, ornamenty i zákrytové desky z přírodního kamene, žuly a mramoru, Vám zhotoví v zakázkovém kamenictví při Pohřební službě Hana Vanišová.
Silniční i letecká přeprava zesnulých do zahraničí, včetně celních formalit
Dálkové převozy zesnulých do všech částí světa zajišťuje Pohřební služba Hana Vanišová, a to vlastními pohřebními vozy i letecky, včetně vyřízení všech formalit a hygienických povolení.
Zájezdová autobusová doprava Dačice - doprava do blízkých i vzdálených míst
Spolehlivá autobusová doprava z Dačic jedině od společnosti Štefl-tour. Autobusová doprava je pro 8 - 49 lidí. Našim cílem jsou spokojení zákazníci, které bezpečně dopravíme na místo určení.
Pohřby do země, kremace, církevní a civilní smuteční obřady
Organizaci smutečních obřadů, zpopelnění i pohřby do země zajišťuje pohřební služba Hana Vanišová. Zařídíme uložení ostatků do hrobu či urnového háje, rozptyl popela i další související služby.
Půjčovna hutnící a vibrační techniky Opava
ALDA Opava s. r. o. je precizní a spolehlivá společnost v Opavě, která poskytuje půjčovnu hutnící a vibrační techniky.
Mobilní servis pro železniční vozy - opravy vagónů přímo u Vás
Společnost RYKO, a.s. zabezpečuje mobilní servis pro železniční nákladní vozy. Mobilní dílna na vagónové vozy přijede přímo k Vám. Mobilní dílnu využijete při výměně brzdových zdrží, preventivní údržbě, drobném svařování, opravě nebo zkoušce brzd, opravách popisů, výměně pružnic a nárazníků, technické prohlídce a v neposlední řadě prohlídce ...
Bylinné a aromatické extrakty | Jílové u Prahy
Vyrábíme bylinné a aromatické extrakty a destiláty pro kosmetický a potravinářský průmysl. Již několik desítek let připravujeme odvary a destilace z více než sto padesáti druhů léčivých a aromatických rostlin. Pro kosmetiku vyrábíme extrakty lihové, propylenglykové a izopropylmyristátové. Pro průmysl máme připraveny extrakty lihové bez ...
Dodávka a montáž montovaných ocelových hal Planá nad Lužnicí - haly na klíč, zateplování
Dodáváme a montujeme ocelové haly, halové objekty, nosné konstrukce, opláštění, sendvičové panely, zateplovací systémy - Planá nad Lužnicí.
Polévky Vitana – polévky bez glutamátů a konzervačních látek, výběr z mnoha druhů
Polévky od firmy Vitana jsou bez glutamátů a konzervačních látek. Typický český oběd se skládá ze dvou chodů - z polévky a hlavního jídla. Polévka se stala výsadou české kuchyně.
Lodní motory Solé Diesel Praha – pro zábavní i pracovní vodní dopravu
Dodáváme lodní naftové motory španělské značky Solé pro zábavní i pracovní vodní dopravu. Vhodný motor Vám pomůžeme vybrat v naší prodejně v Praze.
Míchání, tónování, prodej malířských barev, nátěrových hmot
Zaměřujeme se na prodej, míchání, tónování fasádních, interiérových a syntetických barev, nátěrů i laků na dřevo. Veškeré barvy namícháme na počkání.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Sklenářské práce, rámování, paspartování - nábytkové skla a zrcadla
Sklenářské práce, rámování, paspartování v Opavě a okolí Vám poskytneme v naší firmě SLUŽBY HAVLICKÝ, kde také nabízíme nábytkové skla a zrcadla.
Železniční nákladní vozy Kralupy nad Vltavou – komplexní služby
Železniční nákladní vozy Vám opraví, prohlédnou, zrekonstruují a vyčistí firma Ryko na pobočce Kralupy nad Vltavou. Firma RYKO se sídlem v Děčíně si nevybrala jen tak město Kralupy nad Vltavou jako místo své pobočky. V tomto městě se nachází hlavní koridor pro dálkové spoje jak osobní, tak tranzitní železniční dopravy. Město se nachází i v ...
Kurz angličtiny Ostrava - ukázková hodina zdarma
Jazyková škola LITE v Ostravě nabízí ukázkovou hodinu anglického jazyka pro veřejnost i firmy, pro začátečníky, mírné pokročilé i pokročilé zdarma.
Sanitní veterinární služba Plzeň - sanitní služba pro zvířata
Veterinární Klinika Kleisslova z Plzně zajišťuje pro své zvířecí pacienty sanitní službu. Nemáte k dispozici auto a potřebujete svého domácího mazlíčka (kočičku, pejska) odvézt na operaci nebo po operaci nebo i z jiných důvodů? U nás to není vůbec žádný problém! Ceník (s DPH): - 150,- cesta na adresu, kterou si určíte - 225,- cesta tam a ...
Výroba světelné reklamy-plastiky, písmena, totemy, logo, led panely
Společnost IS reklama dodává světelné totemy, písmena, logo, plastiky, LED panely. Podsvětlení světelné reklamy řešíme několika způsoby. Součástí dodávky je výroba i instalace.