Aktuální microsite

Betonářská ocel, kari sítě, distanční podložky, ohýbárna stavební oceli
Ohýbárna stavební oceli firmy JMG mix je k dispozici firmám v regionu Zlínský kraj. Dodáme betonářskou ocel, kari sítě i distanční podložky pod betonářskou ocel.
Pronájem a prodej nemovitostí v atraktivních zahraničních destinacích
Zahraniční nemovitosti v rekreačních i podnikatelsky výhodných destinacích Vám nabízí EVROPA realitní kancelář s.r.o. Atraktivní apartmány, domy i luxusní vily k prodeji či pronájmu.
I rekreační objekty musí mít svou spolehlivou čističku odpadních vod
Čističky vod pro rekreační objekty – o čistou vodu se postará domovní čistička TOPAS od firmy TopolWater
Kontejnerové jednotky MBWWT – membránový bioreaktor - široké možnosti modifikací
Představujeme Vám novou řadu biologických čistíren MBWWT, která se vyznačuje lehkou nadzemní stavbou, která poskytuje široké možnosti modifikací.
W.P.E. a.s. Water Purification Engineering
Půjčovna luxusních svatebních a společenských šatů Kladno
Půjčovna se sídlem v Kladně nabízí obrovský výběr společenských a luxusních svatebních šatů pro nevěstu, ženicha, družičky i mládence.
Chladící technika Praha 9- prodej, montáž a servis
Miroslav Suchý dodává, montuje a servisuje chladící techniku. V naší nabídce najdete výrobky jako jsou lednice, výrobníky ledu, chladící a prodejní pulty, prodejní vitríny, chladící a mrazicí boxy, šokery a kynárny. Našimi odběrateli jsou restaurační zařízení, čerpací stanice, prodejny potravin, ale i soukromníci se specifickými ...
Ubytování v penzionu | České Švýcarsko
Penzion Dřevák v krásné chráněné oblasti Českého Švýcarska je krásným místem, kde uleví bolavému tělu každý turista. Obec Jetřichovice, kde se pension nachází, je usazena v malebném údolí uzavřeném ohromujícími skalními útvary a svěžím lesem. Sama ves je ukázkou lidové architektury roubených a hrázděných chaloupek. Každý z deseti pokojů je ...
E-shop LED pásky, panely, interiérová, venkovní, průmyslová svítidla Zlín
E-shop s LED páskami, panely, interiérovými, venkovními i průmyslovými svítidly realizuje společnost SEEKER, s.r.o., dodavatel světelné technologie značky SmiLED. LED zdroje SmiLED se vyznačují nízkou energetickou náročností, dlouhou životností a nízkou emisí odpadního tepla a jsou tak ideální investicí na cestě k úspornějšímu svícení a ...
PVC linoleum patří mezi nejžádanější podlahoviny - Česká Třebová
Nejžádanější podlahová krytina PVC linoleum, prodej a montáž podlahových krytin zajistí firma Podlahy Herman - Podlahářství Ústí nad Orlicí, Česká Třebová
Freezone, bezcelní zóna - celní sklady, export, doprava do Ruska i celní služby
Bezcelní zóna - freezone v České republice s celními sklady usnadňuje firmám export i import a společnost CMX - GRADDO a.s. zde působí jako přední poskytovatel služeb pro export a dopravu do Ruska.
Chemické toalety kadibudky bez přípojky vody elektřiny kanalizace
Pronajímáme chemické toalety a kadibudky u kterých není potřeba přípojka vody, elektřiny a kanalizace. Zabýváme se výrobou, prodejem a pronájmem ekologických mobilních toalet včetně servisu a působí po celé České republice. Naše mobilní toalety mají kapacitu až 340 litrů, což je největší kapacita na českém trhu. Naše ekologické mobilní toalety ...
Rozvodové řízení, výživné - zastupování, právník s individuálním přístupem
Při rozvodovém řízení či řízení o výživném můžete využít služeb Advokátní kanceláře v Ostravě - Mgr. Tomáš Veselský umožňující zastoupení právníkem, který ke svým klientům přistupuje individuálně.
Personální agentura, vyhledávání zaměstnanců a brigádníků Praha - řešení potřeb našich klientů
Jsme personální agenturou, která napomáhá při vyhledávání zaměstnanců a brigádníků v Praze a v ostatních městech České republiky.
Lístky pro parkovací automaty výroba, prodej Praha - číslované nebo se synchronizační značkou
Společnost TECOM paper s.r.o. vyrábí a dodává lístky do celé řady typů parkovacích automatů, včetně automatů Schlumberger.
Pronájem salonku, restaurace Holešov pro firmy-pivo z tanku, pizza
Zajistěte si včas pronájem salonku pro večírek firmy či teambuilding. V restauraci Kanada Holešov je skvělá pizza, točí pivo z tanku, zajistí kompletní catering.
Hotelové ubytování v Říčanech - 50 dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky
Hotel Pratol v Říčanech u Prahy nabízí ubytování v 50 a 30 dvoulůžkových pokojích se sociálním zařízením, telefonem a televizorem s možností přistýlky.
Pension U báby Šubrový na Kokořínsku –  klidné a útulné ubytování
V chráněné oblasti Kokořínska se nachází klidný, útulný Penzion U báby Šubrový, který nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, se psy, ale i pro cyklisty.
Zabezpečovací systém Praha 8 – ochraňte svůj majetek
Zabezpečovací systém Vám zajistí firma TVR data a komunikace s.r.o. na Praze 8. Pokud se rozhodnete zabezpečit svoji domácnost pomocí zabezpečovacího zařízení, je jeho výběr velmi složitý. Se správným výběrem i instalací je nutné se obrátit na odborníka. Vyškolený pracovník si prohlédne prostor, do kterého chcete zabezpečovací systém vybrat a ...
Rozvodový advokát, právník, návrh na rozvod, majetkové vyrovnání
Rozvodový advokát, právník, který zajišťuje návrhy na rozvod či majetkové vyrovnání realizuje Advokátní kancelář Mgr.Pavla Andrleho specializující se na právní služby v oblasti rodinného práva.
Americké lednice poskytují kvalitní chlazení a spoustu místa
Společnost NOSRETI velkoobchod s.r.o., se sídlem v Ostravě a s působnosti po celé ČR, se zabývá prodejem amerických lednic, které poskytují kvalitní chlazení se spoustou místa.
Záclony a závěsy pro oblouková okna profesionálně zaměřená a ušitá
Ušít záclony a závěsy pro oblouková okna vyžaduje bohaté zkušenosti. Toto Vám může nabídnout Lucie Altmanová, majitelka společnosti Bytové dekorace LaBeta.
Výkopové a zemní práce, výkopy pro inženýrské sítě, stavbu cest i domů
Kompletní zemní práce, úpravu a přípravu terénu, výkopy pro stavbu domů, cest i inženýrské sítě v Plzeňském kraji provádí Západočeská stavební společnost, s.r.o., Holýšov.
Kompletní projektování staveb od zajištění stavebního povolení až po kolaudaci
Projekční práce pro všechny stavby zajistí Západočeská stavební společnost, s.r.o., Holýšov. Projektování staveb od jednání s úřady a zajištění stavebního povolení až po závěrečnou kolaudaci.
Kotoučky a roličky pro digitální tachografy prodej - velmi příznové ceny Praha
Společnost TECOM paper s.r.o.dodává kotoučky a roličky do tachografů německé firmy Blumberg kterou v ČR výhradně zastupuje.
Stavba průmyslových hal, betonových šachet, kanalizací a čističek vod
Betonové a průmyslové stavby, skladovací a výrobní haly, šachty, jímky i kanalizace a čističky odpadních vod postaví Západočeská stavební společnost s.r.o., Holýšov.