Aktuální microsite

Podlahy z litého betonu pro průmyslové objekty, garáže, administrativní budovy i rodinné domy
Kvalitní a odolné průmyslové podlahy z litého betonu zajišťuje společnost Jiří Piňos z Plzně. Podlahy pro garáže, výrobní a skladové haly, administrativní budovy, obchodní centra i rodinné domy.
Jiří Piňos
Elektrické vyhřívání motoru výroba, montáž a servis Praha - sen každého motoristy
Elektrické vyhřívání motoru výrobu, montáž a servis to všechno najdete na jednom místě u společnosti TOP Servis - Holan s.r.o. v Praze.
TOP Servis - Holan s.r.o. Nezávislá přídavná topení Praha
Vozy pro zdravotně postížené na vozíku - přestavba vozidel včetně úprav pro ZTP Kladno
Společnost AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o. ve své nabídce představuje vozy pro zdravotně postižené na vozíku včetně poradenské činnosti při úpravě vozidla a získávání příspěvků resp. odpočtu DPH.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o. Autorizovaný prodejce Renault, Dacia
Školní nábytek výroba a prodej Praha - vybavení pro všechny typy škol a školních zařízení
Společnost TechnoBank, s.r.o. vyrábí, prodává a montuje školní nábytek jako jsou například šatní skříňky, skříně, boxy, lavice, lavičky s věšáky a další.
Pořádání svateb - příjemné prostředí, svatební koordinátor, slavnostní tabule
Restaurace FOJTSTVÍ je historický objekt s příjemným prostředím a dobrou kuchyní, který nabízí pořádání svateb. Nabízíme svatebního koordinátora a svatební tabule dle Vašich přání.
Lékárna - přírodní a účinné doplňky stravy i homeopatika
Lékárna Nový dům v centru Prostějova nabízí široký výběr doplňků stravy a homeopatika, které jsou přírodní a velice účinné.
Přeprava kusových zásilek včetně sběru zboží-export z ČR
Přepravní firma Sunny Trans Uherské Hradiště zajistí přepravu kusových zásilek a zajistí i sběr zboží. Zásilky jsou určeny pro export z ČR.
Dovolená v Chorvatsku s cestovní kanceláří Štefl-tour Jindřichův Hradec
V okolí Jindřichova Hradce Vám zajistí dovolenou v Chorvatsku autobusem cestovní kancelář Štefl-tour. Nabídku ubytování naleznete na internetových stránkách.
Elektrický nízkozdvižný vozík CX 12 s vážícím systémem - vhodný do skladů či menších prostor
Elektrický nízkozdvižný vozík z řady CX 12 je nejmenší a nejobratnější nízkozdvižný vozík, který je určený pro manipulaci s břemeny o hmotnosti do 1200 kg.
Prodej vozů Kia Ústí nad Labem - nové, ojeté i skladové vozy, autorizovaný servis
Na prodejně se nachází nejnovější typy benzínových i naftových automobilů v modelech Picanto, Rio, cee´d, Venga, Carens, Soul, Sportage, Optima nebo Sorento v různých barvách a stylech.
Originální dioptrické, sluneční brýle Ray Ban-eshop
Dioptrické, sluneční brýle Ray Ban e-shop Uherské Hradiště
Půjčovna svatebních šatů Kolín Poděbrady Nymburk Kutná Hora Pečky
Půjčovna svatebních šatů sídlící v Kolíně. Jsteli z Kolína, Poděbrad, Nymburka, Kutné Hory či Peček zastavte se u nás osobně. V našem svatebním salonu Vám nabídneme k půjčení nebo prodeji nepřeberné množství: - svatebních šatů - luxusních svatebních šatů - pánských obleků - šatů pro maminky nevěsty - šatů pro družičky a ...
Kabely pro větrné elektrárny - řešení pro aplikace v zařízeních pracujících s větrnou energií
V naší společnosti Helukabel vám nabízíme optimální a individuální řešení pro jakoukoli aplikaci v zařízeních pracujících s větrnou energií.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Barevné RGB LED pásky pro vnější i vnitřní použití – s jednoduchou montáží
Přemýšlíte-li o osvětlení s jednoduchou montáží, zvolte LED RGB pásky. Ty jsou vhodné pro vnější i vnitřní použití. KENY Export-Import s.r.o. z Havířova prodává LED pásky v celém rozsahu barev.
Servis vozů Volkswagen, Audi, Škoda České Budějovice - záruční i pozáruční servis
Kompletní záruční i pozáruční servis vozů značek Škoda, Volkswagen (i užitkových vozů) a Audi v Českých Budějovicích provádí Porsche Inter Auto CZ.
Vinylové podlahy jsou praktické a elegantní - Česká Třebová
Vinylové podlahy jsou praktické a elegantní - splňují dokonalý komfort při chůzi, prodej a pokládka podlahových krytin včetně vinylu, Podlahářství Herman Ústí nad Orlicí, Česká Třebová
Prodej požárních čerpadel Chvaletice - plovoucí i kalová k dopravě velkého množství vody
Nabízíme Vám přenosná plovoucí a kalová čerpadla vhodná k dopravě velkého množství vody, k doplnění cisteren z přírodních zdrojů a odčerpání vody ze zatopených prostor.
Fitcentrum, posilovna pod vedením Pavla Jablonického
Pokud se chcete dostat opět do formy a zlepšit si svou kondici, pak navštivte fitcentrum v Olomouci - posilovnu pod vedením Pavla Jablonického.
Servis, garanční a předsezónní prohlídky elektrokola přímo u prodejce
U firmy EURO BIKE je možné si předem sjednat servis elektrokola. Jsme prodejci na Zlínsku, provádíme garanční prohlídky zdarma do měsíce od nákupu a předsezónní prohlídky.
Farmářské papírové paletky na zeleninu z extra pevné lepenky
Farmářské papírové paletky na zeleninu, z extra pevné lepenky, nabízí internetový obchod i prodejna Model Pack Shop Praha.
Model Pack Shop Praha Model Obaly a.s.
Bubnové sekačky a mulčovače  Vysoké Mýto,
Zahradní a komunální technika od Děda vám pomůže udržet svoji zahradu po celou sezónu v perfektním stavu.
ZAHRADNÍ TECHNIKA DĚD s.r.o. Sekačky a křovinořezy Vysoké Mýto
Terasy Příbram - vysoká odolnost a dlouhodobá životnost, jednoduchá montáž a údržba
Chcete aby Vám terasa vydržela co nejdéle jako nová a byla z kvalitního materiálu? Vyberte si terasu od nás. S obklady Deceuninck zabráníte nežádoucím změnám zapříčiněnými klimatickými podmínkami.
Plechové střechy - kompletní servis od výběru až po montáž
Plechová střecha je investice, která se vám při správném výběru mnohokrát vrátí. Volbu plechové střechy se však nevyplácí podceňovat, a proto se vždy poraďte s odborníkem. Ať už je jste se rozhodli pro pokládku plechové střechy na objednávku a nebo je vaší volbou pokládka plechové střechy svépomocí, neváhejte se obrátit na naši společnost ...
Ubytování pro cyklisty a návštěvníky se psy Kokořín - možnost ubytování na jednu noc
V našem novém zrekonstruovaném pensionu U báby Šubrový na Kokořínsku poskytujeme ubytování pro cyklisty a návštěvníky se psy.
Skladové skříně výroba Praha – správná volba pro každou dílnu nebo sklad
Skladové skříně od firmy Technobank Praha jsou skvělým řešení pro firmy, které potřebují ušetřit místo a potřebují velké skladovací prostory.