Aktuální microsite

Ocelové rošty do regálů – komplexní dodávka regálových roštů včetně výplňových, převislých a zapuštěných
Na zakázkovou výrobu ocelových regálových roštů a komplexní dodávku včetně výplňových, převislých a zapuštěných se zaměřují profesionálové ze společnosti KASALI s.r.o. ze Znojma dodávající po celé ČR.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Homologované roličky do digitálních tachografů pro silniční, železniční dopravu - výroba v nejvyšší kvalitě
Firma EPOS spol. s r.o. Zlín vyrábí mimo jiné i homologované roličky do digitálních tachografů pro silniční, železniční dopravu v nejvyšší kvalitě. Stálým obchodním partnerům připravíme cenu na míru.
EPOS spol. s r.o. Jízdenky, vstupenky s ochrannými prvky
Loupač česneku – stroje HGS-3, HG-7 pro oddělení slupek z jednotlivých stroužků česneku
Pro oddělení slupek z jednotlivých stroužků česneku skvěle poslouží stroje HGS-3 a HGS-7. Tyto loupače česneku jsou vhodné do menších i větších provozů – s jejich výběrem Vám poradí firma SKANEKO.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Interiérový nábytek do bytu i kanceláře - výroba z lamina
Ve firmě Kuchyně Kadlčík Uherské Hradiště - Míkovice se specializujeme na výrobu a dodávku interiérového nábytku, vyrobeného z lamina. Působíme v lokalitě Zlínský kraj.
Vladislav Kadlčík Nábytek do bytu, kanceláře UH
Výroba, modifikace, údržba, servis  forem pro vstřikování plastů - nástrojárna Uherský Brod
Společnost Nexnet Mold s.r.o. - nástrojárna Uherský Brod dodá návrhy vstřikovacích forem a zajistí výrobu. Má také dlouholeté zkušenosti s modifikacemi a servisem forem pro vstřikování plastů.
Průmyslové plynové infrazářiče Schulte - nejúčinější nízkoteplotní sálavé systémy pro vytápění hal
Společnost SCHULTE INFRA s.r.o. z Uherského Hradiště dodává sálavé systémy od německé firmy Schulte GmbH. Jde o nejúčinější nízkoteplotní plynové infrazářiče pro vytápění hal.
Rekonstrukce kanalizací, výkopové práce, demoliční práce
Rekonstrukci kanalizací, výkopové práce i demoliční práce můžete bez starostí přenechat společnosti JANKOSTAV s.r.o., která se o tyto práce stará už více než 30 let.
JANKOSTAV s.r.o. Dopravní stavby Ostrava
Silvestrovský pobyt 2022, pobytový balíček - hotel Kraví hora Bořetice
Užijte si silvestrovský pobyt a s ním i poslední dny roku 2022 v hotelu Kraví hora Bořetice. Využijte nabídky zvýhodněných pobytových balíčků.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Přírodní barf krmivo pro psy a kočky - mražené, sušené maso, konzervy, pamlsky
Přijďte svým mazlíčkům nakoupit zdravé, přírodní krmivo na prodejnu Barf Food Pešina Napajedla. Na výběr mražené i sušené maso pro psy a kočky, konzervy, pamlsky. Možnost objednat přes eshop.
Rozšíření možnosti ubytování ve Vinařském domě – komfortní a moderní apartmány s kuchyní
Připravené rozšíření ubytování v komfortních a moderních apartmánech od října 2023 mají ve Vinařském domě ve Znojmě. Apartmán má vybavené 2 ložnice, obývák a kuchyňskou linku.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Nosiče kol na tažné zařízení – výroba a prodej
Kvalitní a spolehlivé nosiče kol na tažná zařízení, vhodná k přepravě kol, koloběžek i motorek zakoupíte u společnosti ASN HAKR Brno s.r.o.
ASN HAKR Brno s.r.o.
Vánoční výzdoba - bytový textil, dekorace, doplňky, andílci, svícny
Vánoční výzdobu, dekorace, doplňky, svícny již nyní můžete pořídit na kterékoliv prodejně látek, galanterie, bytového textilu KATKA. Naše prodejny - Bojkovice, Luhačovice, Uherský Brod, Slavičín.
Prodej a dodávka stavebního řeziva - dřevěné hranoly, prkna, OSB desky
Dřevěné hranoly, prkna, latě, palubky, OSB desky i jiné stavební řezivo vám zajistí společnost ROOFTRUSS s.r.o. - dodávku a prodej provádíme po celé České republice.
ROOFTRUSS s.r.o. Výroba vazníků a krovů
Pořízení elektromobilu k podnikatelským účelům pana Tomáše Toběrného
Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost – Nízkouhlíkové technologie – Elektromobilita – IV. výzva.
Bc. Tomáš Toběrný Dojící technika
Zachování výborné chuti i kvality vína a moštů – bag in boxy a obaly v mnoha objemech
Na prodej bag in boxů, které slouží nejen k zachování chuti a kvality moštů, a dalších obalů s různými objemy se zaměřuje pro oblasti Valtic a Znojma pobočka společnosti Model Pack Shop Brno.
Model Pack Shop Brno e-shop obaly a krabice
Biologický odpad-svoz a likvidace bioodpadu v regionu Olomoucký kraj
Firma ROBICONT Chropyně obstará svoz a likvidaci bioodpadu v okrese Přerov, Prostějov. Zajistíme přistavení kontejneru na biologický odpad na domluvené místo.
ROBICONT Robert Lučan Průmyslový sběrný dvůr Chropyně
Právní poradenství, právní konzultace, Brno, Jihomoravský kraj
Právní konzultace a právní poradenství, jako je zajištění poradenství v oborech obchodního práva, živnostenské, pracovní a další pro Vás poskytuje brněnská Regionální hospodářská komora Brno.
Regionální hospodářská komora Brno RHK Brno
Profesionální údržba, oprava a plnění autoklimatizace od zkušeného autoservisu
Údržbu, opravu a plnění autoklimatizace Vám zajistí autoservis RM Alt, s.r.o v Ostravě, který provádí veškeré opravy vozů především u značek Škoda, Audi, Suzuki, Ford a Volkswagen.
RM Alt, s.r.o. Autoservis Ostrava
Budoucnost městských vozidel – to je elektromobil Fiat 500 s unikátním designem
Prodej elektromobilu Fiat 500 zajistí společnost Pavlas Trust s.r.o. ve Frýdku-Místku, dobře dostupné i pro zákazníky z Nového Jičína. Tento městský vůz se rychle nabíjí a je velmi tichý.
Pavlas Trust s.r.o.
Vše, co potřebujete vědět o novém umístění a otevírací době obchodně informačního střediska Pražské plynárenské
Od 17. července 2023 je obchodně informační středisko Pražské plynárenské dočasně přemístěno z ulice Jungmannova do ulice Národní 38 v Praze 1.
Pražská plynárenská a.s. - Váš spolehlivý dodavatel energií
Pražská plynárenská a.s. je renomovaný dodavatel energií v České republice, který se zaměřuje na poskytování kvalitních služeb a produktů pro domácnosti, firmy a velkoodběratele.
Autoškola, kurzy pro skupinu B, profesní průkaz Hradec Králové
Praktické jízdy osobními vozidly OPEL CORSA, PEUGEOT 2008, RENAULT CLIO, ŠKODA SCALA, VOLKSWAGEN-TRANSPORTER. Naše autoškola je členem Profesního sdružení autoškol ČR.
Dopravní podnik města Hradce Králové, a.s. Městská hromadná doprava
Bazénové přípravky do všech typů bazénů - navštivte náš eshop
Společnost POLYMPT CZ s.r.o. prodává přípravky bezchlorové bazénové chemie pro dezinfekci a úpravy vody v bazénu. Produkty jsou vhodné do všech typů bazénů. Navštivte náš eshop a určitě si vyberete.
POLYMPT CZ s.r.o.
Odstranění havárií a poruch na vodovodních a kanalizačních řádech od profesionální firmy
Odstraňováním havárií a poruch na vodovodních i kanalizačních řádech se zabývá firma HYDROSPOR spol. s r.o.. v Ostravě, která patří k významných vodohospodářským firmám s dlouholetými zkušenostmi.
HYDROSPOR spol. s r.o.
Materiál, nástroje a pomůcky pro ortodoncii a estetickou stomatologii – prodej přes eshop
Veškerý stomatologický materiál a pomůcky či nástroje pro estetickou stomatologii nakoupíte prostřednictvím e-shopu firmy Altis group. Dodáváme produkty prověřených výrobců ortodontického materiálu.
Altis Group spol. s r.o.