Aktuální microsite

Betonové obrubníky Jindřichův Hradec – k záhonu, parku i chodníku
Prodáváme záhonové, parkové i chodníkové obrubníky. Náš obchod naleznete v Jindřichově Hradci. Obrubníky k záhonu se užívají především jako doplněk zámkové dlažby. Rozlišují tak chodník od parkového terénu a zamezuje prorůstání zeleně. Záhonový obrubník dodáváme ve velikosti 21.5x60x5 cm. Parkový obrubník má na výšku 25 cm a na délku 50 cm a ...
HB beton, s.r.o.
Značení vodičů Praha
Značení vodičů představuje návlečky nasouvácí i nacvakávací, bužírky – s tvarovou pamětí, smršťovací, PVC, pouzdra na štítky. Vodiče lze značit několika metodami a vždy záleží na tloušťce vodiče a na skutečnosti, je-li zapojený nebo ne. Na dosud nezapojené vodiče lze nasunout uzavřené návlečky, bužírky a pouzdra na štítky. Na již zapojené ...
Likvidace a odvoz odpadů Praha
Likvidace a odvoz odpadů po Praze a Středočeském kraji zařizuje Autodoprava Karel Rys.
Gastro vybavení prodej Praha východ Doubek
Gastro vybavení je nezbytná součást k provozování restaurace, hotelu či jídelny.
Montáže funkčních systémů pro vedení kapalin v automobilovém průmyslu
Kompletní montování plastových hadic a systémů pro vedení paliva, brzdových a jiných kapalin v automobilovém průmyslu provádí společnost Uniwell CZ s.r.o. v Zíkově.
Plastové hadice a systémy pro vedení kapalin a plynů, rozvody paliva, brzdové hadice
Systémy pro vedení kapalin a plynů, vlnité i hladké plastové hadice pro rozvody paliva, vzduchu, spojovací a brzdové hadice vyrábí společnost Uniwell CZ s.r.o., Zdíkov.
Plastové ochranné trubky, hadice a systémy ochrany kabelových svazků
Ochranné trubky, hadice, kabely a systémy ochrany kabelových svazků vyrábí z extrudovatelných polymerních plastů společnost Uniwell CZ s.r.o. Zdíkov. Pro vyšší kvalitu dílů využíváme 3D měření.
Dětský pokoj, nábytek a zařízení do dětského pokoje, kvalitní nábytek za výhodné ceny, Moravský Krumlov
Dětský pokoj, dětský nábytek a zařízení, vysoce kvalitní nábytek,masivní postele, dětské psací stoly a židle, komody od firmy Nábytek RON z Ivančic.
Stěrkovací hmoty na podlahy - Akční ceny  „UZIN BONUTZ 2016“
Poukázka BONUTZ je kryta know-how nadnárodního koncernu Uzin Utz AG a jinými aktivy. V naší nabídce najdete stěrkovací hmoty UZIN řady NC až do NC 160 plus NC a začínající NC 170 a výše, kromě NC 196.
Prodej, e-shop LED technologie, žárovky, bodovky, trubice Zlín
Prodej na eshopu LED technologií, žárovek, bodovek či trubic zajišťuje společnost SEEKER, s.r.o., která Vám jako specialista a dodavatel světelné technologie značky SmiLED v rámci internetového obchodu nabízí sortiment, který Vám pomůže významně uspořit elektrickou energii. Z širokého sortimentu zboží, jenž firma SEEKER, s.r.o. prodává, si ...
Autonomní hlásič oxidu uhelnatého Praha - přístroj CO-man5 GS-803
Autonomní hlásič oxidu uhelnatého CO-man5 GS-803 zjistí únik CO plynu a okamžitě upozorní majitele na problém. Přístroje si můžete zakoupit v naší pražské prodejně. Oxid uhelnatý je nebezpečný jedovatý plyn, který může unikat při vadné karmě nebo poškozeném plynovém kotli v budově. Autonomní hlásič CO-man5 GS-803 detekuje vysokou koncentraci ...
Akvaristické a teraristické vybavení, ryby, rostliny, krmivo a technika
Akvaristické a teraristické potřeby, od akvárií, terárií, rostlin a techniky až po rybičky, terarijní zvířata a krmiva, zakoupíte v prodejně ZOO Laguna v Klatovech.
Kontrola vozidla Plzeň – informace o technickém stavu auta
Kontrolujeme osobní i nákladní vozidla a získáváme informace o jejich technickém stavu. Naše pracoviště najdete v Plzni.
Čištění kanalizace, jímek, potrubí a objektů
Čištění zařízení a objektů, jako jsou kanalizace, jímky a další, je nezbytné pro jejich správný chod. SITA CZ a.s. zajišťuje kompletní služby, které se dají aplikovat na tyto objekty a zařízení: - Jímky - Kanalizace (chemické i běžné) - Šachty - Zásobníky - ...
Správa nemovitostí Praha – ekonomická, technická a organizační péče
V naší službě správy nemovitostí se postaráme o ekonomickou, technickou i organizační oblast Vaší budovy. Pro ekonomickou část vytvoříme roční rozpočty, hospodářství a vedeme účetnictví celé nemovitosti. Potřebné doklady za Vás dodáme na příslušné úřady. Standardně vedeme provozní informace a plánujeme údržby, rekonstrukce a opravy ...
Nerezová nástrčná šroubení
Nástrčkové rychlospojky z nerezi „PUSH-IN“ se hodí pro použití v oblastech kde není povoleno použití mosazných nebo plastových spojení, kde je agresivní prostředí nebo je použito agresivního media.
Schwer Fittings, s.r.o. nerezové hydraulické šroubení Plzeň
Stěhování a přeprava strojů, strojních zařízení a technologických celků
Společnost B+V trans, s.r.o. zajišťuje dopravu a stěhování strojů, strojních zařízení a velkých technologických celků. Přeprava za pomoci autojeřábu a nákladních vozů.
Koncert Kousek štěstí od Lucie Vondráčkové v Českých Budějovicích
Česká zpěvačka Lucie Vondráčková se představí v Českých Budějovicích s doprovodnou kapelou Vokobere.
Nákladní přeprava sypkých a nadrozměrných nákladů, včetně pojištění rizik
Nadrozměrné náklady a břemena pro Vás přepraví společnost B+V trans, s.r.o. z Tábora, která díky zkušenostem a vlastnímu vozovému parku nabízí vysoce flexibilní a spolehlivé služby.
Práce autojeřábem, přeprava těžkých nákladů a břemen až do 100 tun
Autojeřábnické práce, přepravu a manipulaci s těžkými břemeny či pronájem autojeřábu a plošin zajišťuje společnost B+V trans, s.r.o. z Tábora, a to až do hmotnosti nákladu 100 tun.
S výměnou peněz mnoha měn se můžete obrátit na směnárnu v centru Prahy.
S nákupem a prodejem a celkovou výměnou všech Vašich valut Vám pomůže společnost Exchange na Praze 1.
Měřící technika pro Českou a Slovenskou republiku
Senzory, tenzometry a snímače a jinou měřící techniku nabízí pražská společnost HBM. Svoji činnost a výrobu zaměřují na obor elektrická měření mechanických veličin.
HBP měřicí technika s.r.o. Snímače, senzory a tenzometry Praha
Komplexní zemní stavby-bourání staveb, přestavby, ruční výkopy.
Mezi další činnosti stavební společnosti Šlehofer Praha patří i zemní práce. Provádí pozemní stavby jako bourání, výkopy ruční i strojové a podkladové vrstvy komunikací.
Věnujte se třídění plastů, které vykoupíme. Výkup plastů v Surovinách Plundra
Vykoupené plasty se tak můžou dále recyklovat a mohou být využity k dalšímu zpracování. Plasty vykupujeme jednodruhové a v opravdu velkém množství.
Kopírování, tisk a skenovaní najdete pod jednou středou u firmy Tomados na Praze 8.
Kopírování, skenování a tisk naleznete na Praze 8. Společnost nabízí nejlevnější služby v tiskařském oboru nejen pro zákazníky, co se dostaví do kamenné prodejny, ale i pro online zákazníky.