Aktuální microsite

Fyzika plazmatu, materiálové inženýrství- studium interakcí materiálů s vysokoteplotním plazmatem Praha
Fyzika plazmatu v Praze, oddělení materiálového inženýrství se zabývá interakci plazmatu s pevnou a kapalnou fází.
Půjčovna a prodej strojů na kvalitní čištění koberců a čalounění
Naše firma 1. Vapka s.r.o. - Nilfisk centrum v Opavě nabízí půjčovnu a prodej spolehlivých strojů na kvalitní čištění koberců a čalounění.
Pronájem nebytových prostor Praha-západ – výrobní, skladové a kancelářské místnosti
Pronajímáme velké nebytové výrobní, skladové a kancelářské prostory na Praze-západ. Místnosti se nacházejí v oploceném areálu v Jílovém u Prahy. Parkoviště se nachází přímo před budovou.
Kovovýroba - svařování v CO2, elektrickým obloukem
Hledáte-li šikovnou firmu, která je odborníkem na svařování v CO2 nebo elektrickým obloukem, tak je zde pro vás firma Elza z Olomouce, kteří jsou opravdu profesionály.
Výroba roxorového drátu s pomocí patentovaného technického zařízení
Roxorový drát a produkty z něj vyrábí společnost P.P.H. Kovo s.r.o. z Mostu, a to jako jediná firma v České republice. Díky unikátnímu technickému zařízení nabízíme kvalitní a rychlou výrobu.
Velkoobchod s ložisky nabízí ložiska pro každého
Náš velkoobchod s ložisky vám nabízí ložiska všeho druhu skladem, s každou vaší objednávkou si tak poradíme rychle a bez zbytečných průtahů.
COROLL s.r.o. Prodej ložisek Hronov
Zemědělská škola Tábor
Studium Agropodnikání a péče o krajinu nabízí Vyšší odborná škola a Střední zemědělská škola v Táboře. Pokud máte zájem o přírodní kulturu, nabízíme Vám kvalitní střední i vyšší odborné vzdělání v této oblasti. Na naší střední škole můžete vystudovat čtyřletý obor Agropodnikání zakončený maturitní zkouškou. Absolventi tohoto oboru se ...
Veterinární klinika nonstop | Plzeň
Naše veterinární klinika je připravena Vašemu mazlíčkovi pomoct ve dne i v noci. Připravena je i sanitní služba, která k Vám rychle dorazí a zvíře ošetří, popřípadě s sebou odveze k vyšetření na kliniku. Pro malé i větší pacienty máme připraveny tři vyšetřovny, dva operační sály a laboratoř pro vyšetření moče, poševní cytologie, ektoparazitů ...
Regenerace bytové výstavby, zateplení fasády, domů, budov
V regionu Zlínský kraj, Kroměříž provádí regenerace bytové výstavby firma LM trade. V oblasti zateplení fasády, domů i komerčních budov máme dlouholeté zkušenosti.
Dřevostavby z europanelu a dekpanelu Vsetín, Valašské Meziříčí
Dřevostavby z europanelu či dekpanelu a jejich realizaci Vám jako jedna z mála firem ve Zlínském kraji nabízí stavební firma LARS M+K s.r.o. Zajišťujeme pro Vás stavbu rodinných domů, podnikatelských subjektů, staveb občanské vybavenosti či chatek a zahradních domků. Systém suché výstavby EUROPANEL se umí přizpůsobit i nejmodernějším trendům a ...
Montáž sádrokartonu, sádrokartonářské práce Uherské Hradiště
Potřebuje Vaše rodina upravit podkroví pro obývání, nebo je nutná větší rekonstrukce a zhotovení půdní vestavby? Stavební firma Kasadra, s.r.o. Uherské Hradiště se specializuje na sádrokartonářské práce, montáže sádrokartonu na Moravě. Kontaktní tel.:736769564. Půdní vestavby realizujeme, až když je zhotovená střecha a zděné konstrukce. ...
Kurz pro pečovatele o seniory a handicapované Zlín
Společnost PROFIMA EFFECTIVE Zlín nabízí vzdělávací kvalifikační kurz pro pečovatele, pečovatelky a osoby pečující o seniory a handicapované. Délka kurzu je 172 hodin. Vzdělávací kurz je určen pro pracovníky v sociálních službách a také fyzické osoby, které se starají o osoby pobírající příspěvek na péči. Absolvent kurzu bude připraven ...
Ozvučení akce na míru - večírky i představení (Praha)
Chystáte akci a záleží vám na tom, aby všechno dobře fungovalo? Rádi vám pomůžeme s jejím kvalitním a spolehlivým ozvučením.
Vysokozdvižné vozíky pro úzké uličky prodej Litoměřice - Atlet Tergo Forte URF
Do malých prostorů a chodbiček ve skladištích bezpečně vjedou a pracují naše stohovací vysokozdvižné vozíky Atlet Tergo Forte URF a ERGO ESP.
Stavební izolace terasy, balkonů, plochých střech-foliové systémy
Foliové systémy používá pro stavební izolace firma IZOLACE TH Kroměříž. Provádí hydroizolace balkonů a teras a izolace plochých střech. Působí v regionu Zlínský kraj.
Prodej a výroba požární a hasičské techniky Chvaletice - vše co potřebujete k hašení
Prodej požární a hasičské techniky v okolí Pardubic zajišťuje společnost Pavliš a Hartmann, spol. s r.o. Techniku nejen prodává, ale i vyrábí.
Skvělá akce 1+1 na masáže pro páry či kamarádky-druhá zdarma
Studio EVENTY Kroměříž zve páry či kamarádky na masáže - právě nyní skvělá akce 1+1, kdy druhá osoba získává masáž zdarma. Bonus bylinná lázeň.
ZOO Ústí nad Labem – poučení a zábava pro celou rodinu, krmení zvířat nebo chovatelem na den
Exotická zvířata na dosah ruky, spousta zážitků a skvělé zábavy pro celou rodinu? Přesně to nabízí ZOO Ústí nad Labem. V ZOO Ústí nad Labem tak budete zvířatům skutečně na blízku.
Válcované plechy za studena
Společnost HATO, spol.s r.o. vyrábí a dodává hutní materiál - válcované plechy za studena. Naše produkty: - plechy válcované za studena - plechy válcované za tepla - tenkostěné profily U,I,T,Jakl a trubky - pozinkovaný materiál. Zajišťujeme dopravu materiálu.
Největší výběr svatebních a společenských šatů - půjčovna
Největší výběr svatebních a společenských šatů nabízí svatební salon Kamila v Novém Jičíně. Neváhejte a přijďte si také vybrat šaty dle vašich představ.
Kia akce Ústí nad Labem – vánoční dárek k nákupu nového vozu
Využijte vánoční akci a nakupte vozy KIA za výhodné ceny v REALCENTRUM Cars v Ústí nad Labem. Jsme autorizovaným prodejcem vozů značky KIA a nabízíme Vám ideální vánoční akci při koupi aut u naší prodejny. Ke každému zakoupenému autu značky KIA získáte dárek v hodnotě až 20.000 Kč. Neváhejte a vyberte si u našich dealerů nový vůz a odneste ...
České křišťálové lustry výroba Semily - jeden z největších výrobců ověskových svítidel na světě
Krásné zářivé lustry od společnost Ing. Josefa Chlum – ELITE BOHEMIA. Vyrábíme svítidla do běžné obytné místnosti i speciální kusy na zakázku, které poté rozesíláme po celém světě.
Záchrana dat a obnova souborů nonstop Praha -  nás můžete volat kdykoli!
Společnost File recovery pod vedením pana Milana Kaliny se zabývá záchranou dat a obnovou souborů nonstop.
Malování bytů, domů, zednické práce - nástřiky GOTELE
Firma MANAZEP PAVEL KNOP má svou hlavní činnost zaměřenou malování bytů a domů, zednické práce. Používáme kvalitní nástřiky GOTELE. Obsloužíme zákazníky nejen z Opavska, ale také z Ostravska.
Knop Pavel - MANAZEP Malířství Opava