Aktuální microsite

Hliníkové disky Rokycany – prodej alu kol pro automobily
Prodáváme hliníkové disky kol pro osobní i nákladní automobily. Náš pneuservis máte možnost navštívit v Rokycanech. Dodáváme a montujeme kvalitní alu disky na pneumatiky značek Firestone, Kleber, Good Year, Barum, Uniroyal, Semperit a mnohé další. Celou službu výměny hliníkových disků provádíme rychle a kvalitně, aby měli naši zákazníci co ...
Prodej a servis  akumulátorů, náhradních zdrojů Olomouc, Ostrava
Společnost ELTECO - UPS s.r.o. se zaměřuje na prodej, servis a opravu náhradních zdrojů a akumulátorů. Nabízíme širokou škálu zařízení pro řešení zálohování: - náhradní zdroje - napájecí zdroje - akumulátory, baterie - UPS - motorgenerátory - kogenerační jednotky - DC zálohové zdroje - DC/DC konvertory. Prodej a opravy provádíme po ...
Chrániče sluchu - ochrana před hlukem, ušní ucpávky na našem e-shopu
Společnost EuroFire, spol. s r.o. se zaměřuje na ochranu zdraví a života člověka. Na svém e-shopu nabízí různé ochranné pomůcky a chrániče sluchu, jako jsou ochrany před hlukem a ušní ucpávky.
Stylové sportovní, cyklistické, lyžařské brýle Oakley-eshop
Pořiďte si stylové sportovní, cyklistické nebo lyžařské brýle Oakley u certifikovaného prodejce ve specializovaném eshopu nebo naší oční optice Uherské Hradiště.
Dovoz grilovaných kolen a specialit domů, do práce, do firmy
Kavárna U přívozu Spytihněv zajišťuje dovoz grilovaných kolen a dalších specialit přímo domů, nebo do Vaší práce či firmy v okolí Zlína a Uherského Hradiště.
Prodej radiátorů značky Zehnder Teplice - stylové radiátory do Vašeho bydlení
Prodej kvalitních radiátorů značky Zehnder a zajímavě stylově řešených radiátorů zajišťuje společnost KERSTAV. Vyberte si ten správný design, barvu nebo provedení.
Zemní práce, demolice a s nimi spojená autodoprava, servis a čištění
Zemní práce, demolice a strojní úklidové práce, čištění rybníků a vodotečí, realizaci inženýrských staveb nebo rekultivace skládek? To vše vám zařídí naše firma Dočkal.
Autorizovaný prodej terénních čtyřkolek a bugin Polaris – k práci i pro zábavu
Všestranné terénní čtyřkolky a buginy značky Polaris zakoupíte u autorizovaného prodejce Petr Kučera Kcars, Kadaň. Bohatý výběr kvalitních čtyřkolek z řad Sportsman, Ranger a RZR.
Letecká a námořní přeprava Vašich zásilek - mezinárodní přeprava zboží
Vyhledáváme ty nejefektivnější letecké a námořní cesty pro převoz Vašich nákladů. V Asii a Evropě poskytují naše pobočky FIEGE přístup k hlavním trhům spojených přes moře a vzduch.
Stavební tepelná technika staveb, protokol energetické náročnosti
Zajištění kompletních inženýrských služeb, protokol energetické náročnosti, energetický štítek, stavební tepelná technika staveb
Ocelová a nerezová lana a lanka, vázací prostředky prodej
Manipulační, závěsová a kotevní technika, nerezová a ocelová lana a lanka, vázací prostředky, přijaté objednávky expedujeme ještě ten den
Sádrokartonářské práce, zvukově izolační stropy a systémy ze sádrokartonu
Montáž sádrokartonových konstrukcí a systémů, podhledů, obkladů a zvukově izolačních stropů provádí společnost Zdeněk Mrázek, Ústecký kraj. Kvalitně, rychle a čistě odvedené sádrokartonářské práce.
Motorové, převodové, hydraulické a multifunkční oleje prodej Brno - vysoce hodnotné oleje pro nejširší oblasti použití
Motorové, převodové, hydraulické a multifunkční oleje, vysoce výkonné maziva Titan na český trh distribuuje společnost FUCHS OIL CORPORATION (CZ).
Motorové, převodové a multifunkční oleje prodej Ostrava - vysoce výkonná maziva Titan
Motorové, převodové a multifunkční oleje, vysoce výkonné maziva Titan na český trh distribuuje společnost FUCHS OIL CORPORATION (CZ).
Servis, oprava automatické převodovky-rychloservis Kroměříž
Společnost Auto Convert Kroměříž poskytuje servis pro automatické převodovky. Fungujeme jako rychloservis, běžné závady provádíme v průběhu jednoho dne.
Obklady a dlažby RAKO i Marazzi Teplice - různé barvy, vzory i povrchy
Obklady a dlažby od světově uznávaných výrobců vám nabízíme ve společnosti KERSTAV SZABOVÁ Teplice. Stavíte dům a hledáte originální obklady do koupelny? Nebo potřebujete novou a odolnou dlažbu?
Rekvalifikační kurzy, školení, přezkoušení plavčíků, mistrů plavčíků ve Zlíně
Městské lázně ve Zlíně pořádají rekvalifikační kurzy, školení plavčíků a mistrů plavčíků i pravidelné přezkoušení podle akreditace MŠMT.
Mezinárodní přeprava zásilek podle požadavků zákazníka - logistické systémy
Zajistíme přepravu zboží až k Vám pomocí silniční, námořní a letecké dopravy. Disponujeme mnoha sítěmi pro distribuci po celé Evropě. Plně se přizpůsobíme potřebám našeho zákazníka.
Komplexní cvičení H-CROSS relaxační sportovní centrum Pardubice
Komplexní cvičení H-CROSS - relaxační sportovní centrum - udržujte své tělo v perfektní kondici pomocí účinného cvičení, které tvaruje a posiluje - H-centrum Pardubice
Apartmány Anička Liptov-volné pokoje, 10% sleva na ubytování duben-květen
V regionu Liptov můžete aktuálně využít akce na ubytování pro měsíc duben a květen v penzionu Apartmány Anička. Máme volné rodinné pokoje - při rezervaci platná 10% sleva.
Pronájem kinosálu pro firemní akce, reklama v prostorách kina
Prostory pro pořádání firemních akcí a umístění reklamy nabízí Kino Jirkov s.r.o. Pronájem kinosálu, reklama v prostorách kina či vstupenky jako benefity pro zaměstnance.
Malířské práce, profesionální malování pokojů, domů i komerčních prostor
Výmalbu interiérů, bytů, domů, komerčních prostor i historických objektů zajišťuje společnost DOMAŽLICKÁ MALBA s.r.o. Profesionální malířské práce a úvodní kalkulace zdarma.
Stavební firma pro stavby i rekonstrukce - Liberec
Plánujete stavbu či rekonstrukci domu a sháníte kvalitní stavební firmu, která vám vaše představy zrealizuje? Stavební firma SYNER, s.r.o. Liberec je vám k dispozici. Nabízíme jak samotnou realizaci staveb se vším všudy, tak i rekonstrukce staveb již existujících. Díky tomu, že naše stavební firma působí ve všech odvětvích pozemního stavitelství, ...
Nábytková sestava do ložnice, postele, skříně | Moravský Krumlov
Nakupujte chytře a vybavte si svou ložnici originální nábytkovou sestavou za akční ceny! V naší prodejně Nábytek RON naleznete širokou nabídku nábytku a vybavení nejen do ložnice. Nabízíme nábytkové sestavy do ložnice se šatní skříní, masivní postele s roštem, postele s úložnými prostory, matrace, komody, noční stolky, zrcadla, šatní skříně s ...
Tradiční česká jídla, pizza nebo minutky s rozvozem – obědové menu
Díky rozvozu z České jídelny Milan Babor Ostrava si můžete vychutnávat tradiční česká jídla, pizzu nebo minutky kdekoliv. Rozvážíme obědová menu po celé Ostravě.