Aktuální microsite

Kari sítě Hradec Králové - Velkoobchod Gracík s.r.o.
Svařované kari sítě dodává velkoobchodní firma Gracík s.r.o. z Hradce Králové. Kari sítě z velkoobchodu slouží mimo jiné jako výztuže do betonových konstrukcí. Gracík s.r.o. dodavatel stavebního a hutního materiálu. Jste z Hradce a hledáte vhodného dodavatele Kari sítí? Potřebujete kvalitní výztuž do betonu, oporu pro popínavé rostliny nebo ...
Koupelnové studio Teplice, vybavení do Vaší koupelny - obklady, dlažba, sanita
V tomto koupelnovém studiu můžete nakoupit veškeré potřeby pro stavbu nové, anebo rekonstrukci stávající koupelny. Stejně tak nabízí zájemcům možnost PC projektu koupelny.
Prodej hasičské požární techniky e-shop - požární hadice, čerpadla, hydrantové systémy
Hasičská technika je velmi důležitá, a to samozřejmě především pro hasiče. Požární technika by však měla být minimálně v základní podobě hasicího přístroje také součástí každé domácnosti.
Stravovací systém PowerKey Praha, plnohodnotná obsluha stravovacích zařízení
Naše aplikace PoweKey se hodí především do závodních jídelen a kantýn, kde je nutné rychle obsloužit velký počet zákazníků k jejich spokojenosti.
Nerezové nádrže a nerezové tanky na víno, zařízení pro vinaře Blučina
Nerezové nádrže a nerezové tanky na víno, zařízení pro vinaře z nerezu, mlýnkoodzrňovače, pneumatické lisy, vinofikátory od firmy NEREZ Blučina, s.r.o. v Blučině
Levná kola a jejich servis pro bezstarostnou jízdu
Levná kola a jejich servis pro vaši bezpečnou jízdu vám zajistí Cyklo Sport VEGO v Olomouci.
Revize a vložkování komínů, kominictví, kontroly spalinových cest, frézování
Rely-SH s.r.o. zajišťuje kominictví a s tím spojené revize, vložkování, frézování i opravy komínů, překontrolujeme spalinové cesty a komín vyčistíme.
Výroba autoplachet na náklaďáky, přívěsné vozíky, pick-up, třístranné shrnovačky, návěsy
Vyrábíme a montujeme autoplachty na nákladní vozy, přívěsné vozíky, na pick-up, třístranné shrnovačky, sklápěcí návěsy v naší firmě Autoplachty Marha sídlící v Hradci Králové.
Jiří Marha Autoplachty Hradec Králové
Vedení účetnictví a daňové evidence interní, externí a online formou - Ústí nad Labem
Vedení účetnictví a daňové evidence Vám zajistí společnost Jupiter Consulting s.r.o., a to interní, externí i online formou. Zajistíme zpracování účetních dokladů, vedení majetku i daňové poradenství.
Kompresorem poháněná střešní klimatizace pro kamiony a nákladní automobily
Představujeme Vám nezávislé klimatizace pro nákladní vozy Cool Top Vario, neboli kompresorem poháněná střešní klimatizace pro kamiony a nákladní automobily.
Japonská a čínská kaligrafie - třecí a tekuté tuše, štětce - potřeby pro profesionály
Společnost Zlatá loď je specializovaná prodejna a e-shop výtvarných potřeb např. na japonskou a čínskou kaligrafii.
Sváření, výroba, montáž a opravy technologických zařízení a potrubních celků
Potrubní systémy a průmyslová technologická zařízení svařuje, vyrábí, montuje a opravuje společnost LUTOPOL s.r.o., Duchcov. Svařování oceli, nerezu i hliníku, potrubářské práce.
Léčba akné laserem, odstranění žilek, laserové zákroky, Znojmo
Laserové zákroky, léčba akné laserem, odstranění žilek, odstraňování drobných metličkových žilek, ošetření jizev a další zákroky provádí CHIRMEDICA s.r.o., ze Znojma.
Výkup ojetých vozů všech značek ihned za hotové - profesionální autobazar
Výkup ojetých vozů všech značek ihned za hotové v okolí Zlína zajišťuje profesionální autobazar AUTOKAT s.r.o. se sídlem ve Vizovicích.
Samolepící etikety Litoměřice – pro označení a identifikaci výrobků
Vyrábíme samolepící etikety pro označování a identifikaci výrobků. Naše tiskárna se nachází v Litoměřicích.
LITOPAP spol.s r.o. Výroba papírových obalů Litoměřice
České, moravské lidové kroje Uherské Hradiště-půjčovna, výroba krojů
Obecně prospěšná společnost Lidové tradice a řemesla Uherský Ostroh je výrobce lidových krojů a krojových součástí. Výroba krojů je zaměřena především na moravské, české lidové kroje. Fungujeme i jako půjčovna, pokud tedy potřebujete zapůjčit kroj, najdete nás nedalo Uherského Hradiště v obci Uherský Ostroh, ul.Zámecká 196. - tel.: ...
Mzdy a zpracování mezd Plzeň – profesionální zpracování
Účetní firmu v Plzni zajišťuje paní Jitka Švojgrová. Poradí Vám s účetnictví, vystaví daňové přiznání a také Vám pomůže se zpracováním mezd. Ještě v dnešní době platí, že se zpracováním mezd je lepší se obrátit na profesionály než mít vlastní mzdovou účtárnu. Předejte tak nákladům za provoz. Při zpracování mezd se jedná o činnost, kdy se ...
Praktické elektrické nářadí Bosch, Dremel, Skil - prodej, eshop
Praktické elektrické nářadí značky Bosch, Dremel či Skil prodává na svém eshopu společnosti Knirsch - nářadí a spotřebiče Bosch. Naše nářadí je kvalitní a navíc máme opravdu široký sortiment, kde naleznete téměř veškeré nářadí, které potřebujete. Vybírat můžete z: - nářadí Bosch (hobby či profi), - mikronářadí Dremel, - nářadí Skil. Kromě ...
Hydroizolační fólie, parotěsné zábrany, tepelné izolace Zlínský kraj-velkoobchod
Kasadra, s.r.o. Uherské Hradiště je velkoobchodní prodejce stavebního materiálu. Na prodej máme: - hydroizolační fólie, parotěsné zábrany, - tepelné a zvukové izolace. Jsme stavební firma a kromě dodávek materiálu provádíme rekonstrukce a izolace střech, zateplení fasády. Dodáváme i materiál pro sádrokartonáře: - sádrokartonové desky ...
Tisk pomocí sublimace, sublimační potisk poutačů, billboardů Zlín
Potisk billboardů či poutačů lze provést unikátní technologií pomocí sublimace, nutné je použití textilních materiálů z vysokou pevností. Tuto technologii potisku provádí v regionu Zlínský kraj firma SubliProfi, s.r.o. Otrokovice. Pomocí digitálního sublimační tisku jsme schopni zhotovit reklamní motivy na nejrůznější materiály. Financujeme ...
Kompletní stavba střechy, rekonstrukce a montáž střešní krytiny
Společnost Střechy - MACHAČ provádí v regionu Kroměříž, Vyškov, Brno montáže všech dostupných typů střešní krytiny. Naše firma zajistí kompletní stavbu nové střechy.
Průmyslová automatizace -  nejmodernější komplexní řešení na klíč
Díky našim zkušenostem a know-how jsme Vám schopni sestavit řešení průmyslové automatizace - řídicí systémy nejen pro malé budovy ale i pro velké dopravní stavby a průmysl.
Mezinárodní nákladní doprava, zasílatelství v zemích EU, spedice
Firma Sunny Trans, autodopravce z regionu Zlínský kraj, se specializuje na mezinárodní nákladní dopravu, zasílatelství v zemích EU. Spedice zajištěna vozy Man a Iveco.
Čelní vysokozdvižné vozíky prodej Litoměřice - pro přesun materiálu či zboží
Naše čelní vysokozdvižné vozíky díky svému velkému výkonu a snadnému ovládání jsou oblíbeným pomocníkem při skladování u nás, ale i ve světě.
Levnější plastové centrální vysavače Zanussi, Drainvac, Globovac-eshop
Levnější variantou centrálního vysávání jsou plastové vysavače Zanussi, Drainvac, Globovac. V regionu Zlín a Brno dodává centrální a průmyslové vysavače firma Valčík.