Aktuální microsite

Profesionální stroje ISEKI - traktorové sekačky, kompaktní malotraktory
Profesionální malotraktory, traktorové sekačky nebo univerzální nosiče od značky ISEKI. Společnost EUROGREEN CZ s.r.o. zprostředkovává prodej těchto strojů.
Čiré lepidlo UHU stic magic s tradicí | Broumov
UHU lepidla najdou uplatnění jak ve sféře profesionálů, tak kutilů či prostě jen školáků nebo studentů.
Tisk formulářů Litoměřice – tiskopisy pro všechny typy institucí
Tiskneme formuláře a tiskopisy pro všechny typy institucí. Naší firmu naleznete v Litoměřicích. Papírové dokumenty jsou stále potřebné pro komunikaci s úřady, poštou, bankou a dalšími institucemi, které tyto tiskoviny používají. Jsme schopni vyrobit pro Vás jednobarevné i vícebarevné, jednouché, vícestránkové, průklepové i propisovací dokumenty ...
LITOPAP spol.s r.o. Výroba papírových obalů Litoměřice
Agropodnikání Tábor– 4-letý studijní obor zakončený maturitou
Vyšší odborná škola a Střední zemědělská škola Tábor nabízí pro uchazeče čtyřletý studijní obor Agropodnikání zakončený maturitou. Obor je soustředěný na zemědělskou oblast a na chov hospodářských zvířat. Zaměření studentů je: - zahradní a krajinářské úpravy – získání dovedností v oblasti květin a dřevin - chov koní – zaměření nejen na ...
Výkup autovraků na náhradní díly Končický | Hořice
Výkup autovraků na náhradní díly umožňuje firma Končický poblíž Hořic. Zabýváme se výkupem starých autovraků na náhradní díly, které nabízíme dále k prodeji. Náhradní díly můžou bez problému dále sloužit. Nejen, že vykupujeme vraky, ale také bezplatně provádíme ekologickou likvidaci. Pokud jste poblíž Hořic či Jičína a sháníte pro své auto ...
Pronájem závěsného lešení Plzeň - rychlá a jednoduchá manipulace ve výškách
Toto šikovné lešení vyřeší problém s údržbou střech, věží a při budování nástaveb na domy či při instalaci reklam v místech, kam se běžně nedostanete.
Průmyslová vrata do průmyslových hal, provozů vydrží každodenní zátěž
Pokud potřebujete průmyslová vrata do průmyslových hal, provozů co vydrží každodenní zátěž, zvolte kvalitní vrata od firmy Jimi Tore Kroměříž.
Mechanismy pro zvedání a manipulaci - hřebenový zvedák Brano
Mechanismy pro zvedání a manipulaci nabízí BRANOMARKET, s.r.o. z Hradce nad Moravicí v okrese Opava. V nabídce naleznete hřebenový zvedák Brano.
Široký sortiment potřeb pro truhláře - vzorková prodejna, velkoobchodní prodej
Ve vzorkové prodejně firmy Okentěs, spol. s.r.o. v Praze na Smíchově najdete široký sortiment potřeb pro truhláře, výrobce, stavební firmy i obchodníky. Specializujeme se na velkoobchodní prodej.
Servis hydraulických a pneumatických strojů, prodej náhradních dílů
Hydraulické a pneumatické stroje Vám opraví firma Miroslav Zejda z Vrutic, a to včetně prodeje náhradních dílů. Vyrábíme hydraulické a pneumatické agregáty a stroje na zakázku.
Vytápění a potrubní rozvody všech médií – montáž, opravy i rekonstrukce
Topení i potrubní rozvody pro vodu, plyn a páru montuje, opravuje a vyměňuje společnost OLPET s.r.o. z Teplic. Kompletní topenářské a potrubářské práce, rekonstrukce, opravy i revize.
Velkoobchod barvy Kutná Hora - Barvy Ehrman Kolín
Barvy Ehrman Kolín Vám nabízí kompletní sortiment nátěrových hmot i malířských potřeb. Velkoobchodní prodej barev, laků či tmelů vás dostane velkým výběrem. Rozmanitost našeho katalogu je samozřejmostí. Naše firma dodává barvy nejen zákazníkům z Kolína, ale i z Kutné Hory, Poděbrad, Nymburka, Prahy i dále. Náš velkoobchod Vám nabízí: - ...
Kalibrace měřidel teploty České Budějovice – srovnávání teploměrů
Nabízíme službu kalibrace měřidel teploty. V naší laboratoři v Českých Budějovicích srovnáme všechny druhy teploměrů.
Kopírování dokumentů Praha 7 - barevné, černobílé i velkoplošné, velkoformátové
Černobíle, barevné, velkoplošné, velkoformátové kopírování na Praze 7 jedině u M&P COPIER. Společnost se zabývá veškerými reprografickými službami - tisk, kopírování i vazba bakalářských prací.
Pronájem, půjčovna manipulační a vysokozdvižné techniky Litoměřice -   S námi ušetříte!
Společnost BALKANCAR CZ s.r.o. se zabývá krátkodobým a dlouhodobým pronájmem a půjčovnou manipulační a vysokozdvižné techniky.
Ratanový nábytek - botník, regál, obal na květináč, komody eshop
Ratanový nábytek pro váš byt či zahradu můžete nyní zakoupit v eshopu společnosti Favour Czech, s.r.o., v jejíž nabídce naleznete vše od botníků, přes regály, obaly na květináče až po komody.
Gelový obklad Praha – chladivé a hřejivé sáčky Thermocompress universal
Gelové obklady Thermocompress universal pomáhají chladem nebo teplem proti bolestem a únavě. Tyto sáčky si můžete zakoupit u firmy První jílovská a. s. na Praze-západ. Thermocompress balíčky pomohou rychle a účinně od bolestí a osvěží lidský organismus. Jsou naprosto nezávadné vůči pokožce. Teplý obklad pomáhá prokrvení dané části těla a ...
Servis, prodej a ověření tachografů VDO|Děčín
Prodáváme a opravujeme záznamová tachografická zařízení pro bezpečné řízení silničního a železničního vozidla. Pokud zjistíme závadu, systém okamžitě opravíme, nebo vyměníme za nový nebo repasovaný, dle zákazníkova výběru. Také podle žádosti tachografy parametrizujeme na podsvícení displeje či automatické přepínání řidičovy činnosti ...
Digitální tachografy Děčín a Brno - prodej, výměna a servis
Provádíme výměnu, prodej a servis digitálních tachografů pro bezpečnou cestu silničními vozidly. Soustředíme se na atestace a opravy systému VDO 1381 a Stoneridge SE5000. Při opravách vyndáme kartu, restartujeme firmware a zpracujeme stávající data. Při častém servisu měníme i baterii. Pokud je tachograf VDO příliš zastaralý, provedeme jeho ...
Rekonstrukce rodinných domů, podkroví, půdní vestavby Zlínský kraj
Pokud Vás čeká rekonstrukce rodinného domu, aktuálně přijímá zakázky společnost Kasadra, s.r.o. Uherské Hradiště. Provádíme rekonstrukce podkroví, půdní vestavby rodinných domů a rekonstrukce bytového jádra či montáže sádrokartonových příček a stropních, kazetových podhledů. Působíme především v regionu Zlínský kraj a Jihomoravský ...
Křišťálové lustry od tradičního českého výrobce - záruka kvalitního výrobku
Myslíte si, že křišťálové lustry patří pouze na zámky a do honosných sálů? Tak to jste na omylu. V ELITE BOHEMIA vyrábíme speciální křišťálové lustry na zakázku, ale i svítidla do bytových prostor.
Multiline 111 tvarovaná svítidla pro kanceláře, interiéry-výroba
Tvarovaná svítidla řady Multiline 111, 80 od firmy HELIO Uherské Hradiště využijete v jakémkoliv interiéru. Dodáme osvětlení pro kanceláře, obchody, haly.
Obchodní akademie, SOŠ a SOU Třeboň – studijní obory pro kluky i holky
Nabízíme zajímavé obory pro kluky i holky, které otevírají dveře pro další studium, ale i uplatnění v praxi. V rámci naší školy máme obory zakončené maturitou, učební obory nebo i nástavbové studium.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň
Výrobce a prodejce razítek TRODAT, razítka na počkání, expres, Brno
Vyhotovení razítek na počkání, výrobce a prodejce razítek TRODAT, široký sortiment, razítka expres i na zakázku můžete mít od firmy ALPAS - RAZÍTKA, z Brna.
Romantické pobytové balíčky pro dva -  privátní wellness, relaxační masáže
Vyberte si romantický pobytový balíček pro dva a užijte si ubytování plné relaxace a hýčkání v poklidném Penzionu Ovečka v Beskydech, kde můžete také využít privátní wellness a relaxační masáže.