Aktuální microsite

Stavební řezivo Hradec Králové - Pila Jiří Hartman
Svým zákazníkům nejen z Hradce Králové poskytujeme jen to nejkvalitnější stavební a truhlářské řezivo.
Dataprojektory a videoprojektory pro školy, firmy a společenské akce
Špičkové moderní videoprojektory a dataprojektory včetně kompletního příslušenství nabízí společnost IMAGE CZ s.r.o. Prezentační stroje pro školy, instituce i malé či velké společnosti.
Docházkový systém, přístupový systém, Praha 6 - pomoc s výpočtem mezd, úspora Vašeho času
Když chcete mít pod kontrolou příchody a odchody zaměstnanců, zavedete docházkový systém. Když chcete mít přehled o vjezdu na parkoviště anebo celých budovách, instalujete přístupový systém.
Inženýrská geologie, hydrogeologie, geotechnické výpočty, geotechnika Brno
Hydrogeologie, geologické práce, inženýrská geologie, geotechnické výpočty, sedání staveb, měření radonu a jiné služby poskytuje firma RNDr. Karol Fojtík z Brna.
Barevké kovy, druhotné suroviny, železný šot, výkup Brno
výkup, sběr, recyklace, úprava druhotných surovin, výkup barevných kovů, železného šrotu, likvidace
Digitální tisk, černobílý tisk, plnobarevný tisk, kopírování, tisk na počkání, Brno
Kvalitní digitální tisk, černobílý a plnobarevný tisk, kopírování, tisk na počkání a další služby provádí firma ALPAS - RAZÍTKA Pavlů Alois Ing., z Brna.
Gabionové sítě, návrh avýroba sítí pro gabiony Olomouc
Gabionové sítě, obklady, stěny, zpevňovací prvky, geotextílie, geomříže, protihlukové stěny, ochrana před padajícím kamením, zpracování cenové nabídky zdrarma
Ladival-opalovací krém pro děti, dětská kosmetika
Kosmetika na opalování, dětské opalovací krémy, potravinové doplňky, lékařská kosmetika, Vichy, Laroche Possay, Bioderma, výživa pro sportovce, e-shop
Geodet zaměří vše na centimetry přesně - Louny
Narazit na schopného a zkušeného geodeta není jen tak. Chcete si nechat vyměřit pozemek? Potřebujete zpracovat geometrické plány? Oslovte spolehlivou geodetickou kancelář Ing. Ladislava Polana. Tento geodet z Loun je pro vás pravou volbou a sázkou na jistotu, neboť používá kvalitní geodetické přístroje s vysokou přesností. Můžete se tak těšit na ...
Náhradní díly pro trolejbusy, tramvaje a železnici | Praha 5
Pro porouchané tramvaje, železnici a trolejbusy máme ve firmě připraveny náhradní díly. Vyrábíme trakční vedení pro všechny druhy hromadné elektrické dopravy. K tomu dodáváme také izolační díly a izolátory, závěsy, spojky, obloukové svorky a další trolejové příslušenství. Na elektrické vyhybky u nás pořídíte TB-TB i TB-TRAM křížení a pevné, ...
Výstavba, přestavba rodinného domu, bytového jádra díky projektu Zelená úsporám
Díky projektu Zelená úsporám Vás výstavba i přestavba rodinného domu či bytového jádra vyjde levněji. Firma LM trade působí nejčastěji v okrese Zlín, Kroměříž.
Servis, oprava garážová vrata, automatické dveře a brány
Servis a opravu garážových vrat, automatických dveří a brán v Ostravě zajišťuje společnost HAPUR spol. s r.o.
Ochranné pracovní pomůcky z kůže, kožené zástěry pro svářeče Zlín
Ochranné pracovní pomůcky z kůže, vhodné pro svářeče, kováře a montéry, vyrábí společnost REPA s.r.o.. Nabízíme i internetový prodej, eshop OOPP: -svářečské a kovářské zástěry -kamaše, rukávníky pro svářeče a kováře -pracovní rukavice REPA i z dovozu - celokožené i kombinované -kožené brašny pro montéry. Velkoobchodní prodejna je v obci ...
Veškeré zahradnické služby a práce - úprava terénu
Veškeré zahradnické služby a práce Vám poskytne naše ZAHRADNICKÉ SLUŽBY Závodný Martin, které nabízí také úpravu terénu a poradenství.
ZAHRADY ZÁVODNÝ
Slevík, akce na Vídeňská marinovaná žebírka-nekuřácká restaurace Pančava
Nekuřácká restaurace Pančava ve Zlíně zve na Vídeňská marinovaná žebírka. Díky slevíku zaplatíte místo 155Kč jen 125Kč - akce platí při objednání den předem.
Zdravotní židle Therapia pro bezbolestné sezení pacientů i lékařů
Therapia, to jsou ergonomické zdravotní židle pro dlouhodobé sezení bez bolesti zad z nabídky firmy Marouk, které mají v oblibě jak lékaři, tak i jejich pacienti.
Ergonomické židle Therapia jako podpůrný doplněk k masážím i rehabilitacím zad
Židle Therapia s unikátním systémem aktivních biozón pro podporu výsledků masáží či fyzioterapeutických rehabilitací zad najdete v sortimentu společnosti Marouk v Brně.
Automatická převodovka - profesionální servis, oprava i repase rychle a kvalitně
Profesionální servis, opravu i repas automatické převodovky v okolí Ostravy a Nového Jičína zajišťuje společnost VB servis, která svou práci odvádí opravdu poctivě, rychle a kvalitně.
Profesionální jarní prohlídka vozu za akční cenu - připravte svůj automobil na jaro!
Připravte svůj automobil na jaro a navštivte v Olomouci nebo v Šumperku Auto Kubíček, kde se vám postarají o profesionální jarní prohlídku vašeho vozu za akční cenu!
Cukrárna a kavárna - zákusky s sebou, příjemné posezení, letní zahrádka
Kavárna Dolce Vita Opava je nekuřácká kavárna a cukrárna v jednom. Najdete nás v centru Opavy, kde nabízíme příjemné posezení, letní zahrádku a plno zákusků které si můžete odnést s sebou.
Kavárna Dolce Vita Opava
Převozy zesnulých ze zahraničí a zpět Litoměřice - mezinárodní převozy autem i letecky
Pohřební ústav AURIGA spol. s r.o. nabízí převozy zesnulých. Na českém trhu působíme od roku 1991 a zajišťujeme kompletní pohřební služby v ČR, Evropě.
Zakázkové kamenictví, výroba žulových a mramorových pomníků a náhrobků
Pomníky, náhrobky, ornamenty i zákrytové desky z přírodního kamene, žuly a mramoru, Vám zhotoví v zakázkovém kamenictví při Pohřební službě Hana Vanišová.
Silniční i letecká přeprava zesnulých do zahraničí, včetně celních formalit
Dálkové převozy zesnulých do všech částí světa zajišťuje Pohřební služba Hana Vanišová, a to vlastními pohřebními vozy i letecky, včetně vyřízení všech formalit a hygienických povolení.
Zájezdová autobusová doprava Dačice - doprava do blízkých i vzdálených míst
Spolehlivá autobusová doprava z Dačic jedině od společnosti Štefl-tour. Autobusová doprava je pro 8 - 49 lidí. Našim cílem jsou spokojení zákazníci, které bezpečně dopravíme na místo určení.