Aktuální microsite

Revitalizace staveb, zateplení domů, fasády Praha - úspora nákladů, zlepšení podmínek bydlení
IZOLTECHNIK CZECH z Prahy a Českých Budějovic zajišťuje kompletní služby v rámci revitalizace staveb - oživení či obnovení domů a bytů. Revitalizací se zlepší podmínky k bydlení a sníží náklady.
Prodej a pokládka plovoucích podlah od předních výrobců
Plovoucí podlahu Vám dodá a položí společnost LIGNO STYL s.r.o., Ústí nad Labem. Nabízíme bohatý sortiment moderních a kvalitních plovoucích podlah od předních výrobců.
Svatební hostina i ubytování v penzionu Fojtství Svatý Kopeček Olomouc
Pokud stále nemůžete najít to pravé místo, kde by se měla odehrávat vaše svatební hostina, pak vám doporučíme nádherné a kouzelné prostředí Svatého Kopečku v Olomouci, kde vám zajistí také ubytování.
Distribuce a prodej plechovek, jemných plechových obalů a konzerv, velkoobchod
Dodavatel a prodejce plechových obalů a konzerv, distribuce plechovek, jemné plechové obaly, konzervy na maso, víčka a další nabízí naše firma ČOKO-velkosklad Večeřa.
Protokol energetické náročnosti, úspory energie staveb, energetický štítek
komplexní činnost a poradenství v pozemních stavbách, úspory energie, energetické štítky, protokol energetické náročnosti budovy, projektová činnost
Výhodný výkup autobaterií za nejlepší ceny Suroviny Plundra | Žamberk
Suroviny Plundra Žamberk nabízí výhodný výkup autobaterií za nejlepší ceny! U nás se můžete jednoduše a bez námahy zbavit nefunkčních autobaterií. My jí odkoupíme, zlikvidujeme a navíc dostanete zaplaceno. Nabídněte nám svoji již nefunkční nebo poškozenou autobaterii. Autobaterie obsahuje mnoho nebezpečných látek a proto je potřeba se chovat ...
Eshop, prodej detektor pravosti bankovek Chytrá tužka
Chcete-li snížit riziko převzetí falešných bankovek a předejít tak finanční ztrátě či jiným nepříjemným následkům s padělky, tak je zde pro vás firma PLCHOT s.r.o., která se specializuje na špičkový výrobek Chytrá tužka, díky které můžete testovat pravost bankovek z téměř celého světa. Chytrá tužka je originální český výrobek vyráběný již od ...
Vzduchotechnika od projektu po servis - Elklima s.r.o.
Navrhnout vzduchotechniku od projektu po servis nás baví - Elklima s.r.o. Mít dobré pracovní a domácí prostředí je přece nutnost. Vhodně zvolená vzduchotechnika dokáže divy. Projekt, montáž a servis vzduchotechniky zajistí renomovaná firma Elklima s.r.o. Pardubice. Pracujeme rychle a zároveň kvalitně za přijatelné ceny po celé ČR. ...
Prodej, dodávka plechová, univerzální střešní krytina Zábřeh, Šumperk
Firma NOVÁ KRYTINA s.r.o. provádí prodej a dodávku střešní krytiny v Šumperku a okolí. Vyberete si u nás různé druhy od plechových střešních krytin až po univerzální střešní krytiny. Prodej a dodávka: - plechová střešní krytina - pálená střešní krytina - střešní profily - ocelová střešní krytina - univerzální zakrývací plech - ...
Nakupování ve velkoobchodu s drogerií - drogistické a kosmetické zboží
Nakupovat ve velkém se vyplatí, a to zvláště drogistické potřeby a zboží. Využijte služeb velkoobchodu a pořiďte to, co budete potřebovat.
Rekreační domy poblíž Liptovské Mary-ideální dovolená na Slovensku
Ideální dovolená na Slovensku Vás čeká v Apartmánech Anička, jde o dva rekreační domy poblíž Liptovské Mary s dosahem i termálů Bešeňová, aquaparku Tatralandia a Zoo.
Nouzové otevření zabouchnutých dveří u bytů a aut - rychle a bez poškození zamykacího systému
Nouzové otevření zabouchnutých dveří u bytů či aut rychle a bez poškození zamykacího systému zajišťuje zámečnictví Twardzik v okolí Karviné, Orlové, Havířova, Bohumína i Českého Těšína.
Služby auditora a účetní služby Praha - prověrky účetnictví podnikatelských subjektů
Svěřte svou společnost a nepříjemné záležitosti spojené s podnikáním do rukou zkušeného auditora a certifikovaného účetního, kteří mají více než patnáctiletou praxi
Renovace starých dřevěných parket, broušení a povrchové ošetření lakem
O kompletní renovaci starších dřevěných parket se postará společnost CJ Podlahy – Jan Cihlář z Dlouhého Újezdu. Parkety šetrně zbrousíme a natřeme kvalitním lakem.
Obkladové lišty do interiéru, ukončení obkladových ploch, stěn, dodávka, prodej Znojmo
Prodejce, distributor obkladových lišt do interiéru, ukončení obkladových ploch a stěn, schodových a sloupových hran a další nabízí firma K-Produkt, s.r.o., ze Znojma.
Plovoucí podlahy – dodávka podlahových krytin a odborná montáž
Plovoucí podlahu Vám dodá a profesionálně položí společnost CJ Podlahy - Jan Cihlář, Dlouhý Újezd. Zajišťujeme dodávky plovoucích podlah včetně montáže a poradenství při výběru.
Pokládka všech druhů podlah, kompletní podlahářské práce
Podlahy všech druhů Vám dodá a profesionálně položí firma CJ Podlahy, Dlouhý Újezd. Nabízíme kompletní podlahářské práce, pokládku podlahových krytin a koberců, poradenství při výběru.
Velkoobchod-svařované ocelové řetězy, kované háky
vázací prostředky, napínáky, drátěná šroubovina, tesařské kování, kované háky, krátkočlánkové řetězy, ocelová lana a příslušenství
Kalibrace měřidel České Budějovice, nejvyšší standard spolehlivosti
Kalibrujeme měřidla v našich laboratořích nebo i v místě určeném zákazníkem. Naše akreditované laboratoře naleznete v Českých Budějovicích.
Elektrické zabezpečovací a protipožární systémy
V dnešní době je třeba čím dál více chránit svůj majetek, a proto si pořiďte elektrické zabezpečovací a protipožární systémy, které vám spolehlivě zajistí olomoucká společnost Largo Kab s.r.o.
Kvalitní plechové střešní krytiny, žlaby, venkovní parapety Olomouc
Pokud hledáte kvalitní plechovou krytinu za nejlepší cenu, tak se obraťte na firmu NOVÁ KRYTINA s.r.o., která se zaměřuje na prodej nejen plechových krytin, ale také žlabů nebo parapetů včetně jejich dodávky a montáže. Plechová střešní krytina je vyráběna na míru dle kladečského plánu, který je bezplatně vyhotoven dle výkresové dokumentace nebo ...
Čerpadla a čerpadlové systémy Grundfos
Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o. nabízí čerpadla a čerpadlové systémy v rámci České republiky a na Slovensku.
CAD – software pro stavaře i strojaře
Kvalitní softwarový program pro stavaře nebo strojaře hledejte u firmy ROOT IT s.r.o. - software CAD je praktickým pomocníkem při vytváření technické dokumentace a při modelování objektů.
ROOT IT s.r.o.
Směnárna TOURIST CENTRUM – více než 20 světových měn
Chystáte-li se do zahraničí a potřebujete vyměnit peníze, pak navštivte Směnárnu TOURIST CENTRUM Olomouc - možnost bezhotovostních výměn, nákup i prodej valut včetně zahraničních dálničních známek.
Pozemní stavby od A až do Z - Hradec Králové
Hledáte vhodnou firmu na výstavbu, opravy či rekonstrukce objektů pozemního stavitelství? Už nemusíte. Firma SGJW Hradec Králové tyto služby poskytuje ve špičkové kvalitě. V oboru pozemních staveb se zaměřujeme jak na bytovou a občanskou výstavbu, tak i na výstavbu průmyslových objektů a inženýrských sítí. Zajišťujeme veškeré služby spojené s ...