Aktuální microsite

Hliníková okna, dveře i hliníkové prosklené stěny na míru
Hliníkové prosklené konstrukce všeho druhu jsou specialitou společnosti ATECH Bohemia.
Devizové obchody - bezhotovostní výměny, platby do zahraničí
Směnárna TOURIST CENTRUM nabízí pro firmy, ale i pro fyzické osoby devizové obchody nebo-li bezhotovostní výměny a platby do zahraničí.
K&T SYSTÉM – zateplení domu Čáslav, stavebniny Kutná Hora
Stavebniny dostupné z Čáslavi či Kutné Hory se osvědčily i v těch nejnáročnějších podmínkách.
Autovraky pro další využití včetně náhradních dílů Končický | Jičín
Autovraky mají své další využití zejména pro náhradní díly. Ty jsou často poptávané pro svoji další funkčnost. Náhradní díly z autovraků jsou lehce dostupné a za velmi příznivé ceny. Autovrakoviště Končický Jičín vám poskytne náhradní díly na vozidla všech značek. Nelámejte si zbytečně hlavu co se starým ojetým autem. My se o vše kolem výkupu ...
Zahradnictví Příbram – příprava květinové vazby ke společenským akcím
Zahradnictví Příbram a Květinová síň pana Voláka je zahradnictví a květinářství nabízející služby spojené se zahradnictvím. Prodej květin, semen či stromků, poradenství, vazby věnců či kytic.
Recyklace odpadů, nakládání s odpady | Dvůr Králové nad Labem
Provádíme recyklaci odpadů a nakládání s odpady přímo v naší provozovně ve Dvoře Králové nad Labem.
Převod papírových archívů, dokumentace do digitální formy
Provádíme profesionální služby pro projektanty a architekty jako je převod papírových archívů dokumentace do digitální formy. V dnešní době je dobré mít nejen dokumenty na papíře, ale i v digitální podobě, kde nevyblednou a nezničí se ani se neztratí. Do digitální podoby Vám převedeme nejen dokumenty, jako jsou smlouvy, stanovy ale i výkresy a ...
Garážová vrata, kazetová, lamelová, se středovou drážkou, rovný panel
Garážová vrata různého typu můžete vybírat u firmy Jimi Tore Kroměříž - kazetová, lamelová, se středovou drážkou, rovný panel i V-profil. Vyberte si svůj oblíbený styl.
Plně automatické chemické čistírny odpadních vod - úprava vody Praha
Společnost W.P.E. se specializuje na dodávky čistíren odpadních vod pro průmysl, dopravu i zemědělství a také na úpravu a výrobu pitné vody.
W.P.E. a.s. Water Purification Engineering
Ubytování v penzionu v přírodě se psem v okrese Mělník
Pobyt v přírodě a ubytování Vám nabízí Penzion U báby Šubrový Kokořín. Navštivte místo, kde můžete v klidu relaxovat, podnikat výlety a vzít si sebou svého domácího mazlíčka.
Náplně do WC Qualicar Eko Campex Aqua, Kem Campa, Rinse Instablue
Naše firma Eko Delta, s.r.o. prodejem a krátkodobým pronájmem hygienických zařízení, včetně hygienické chemie. Je biologicky odbouratelný. - Qualicar EKO Qualicar Vám zajistí čistotu a maximální hygienu rezervoáru, zabrání vzniku plynů a zápachu. Je biologicky odbouratelný. - Qualicar - koncentrát QUALICAR zajistí čistotu rezervoáru ...
Dost - Rotační šroubový kompresor se vstřikováním oleje
Inovativní kompresor se může pochlubit takovými funkcemi, které účinně snižují spotřebu energie, hladinu hluku a provozní náklady.
Regály a paletové regály výroba Praha – hodně místa ve Vašich prostorech
Regály a paletové regály, které jsou vhodné například do domácnosti, kanceláří či skladů Vám vyrobí, dodá a namontuje firma TechnoBank s.r.o. se sídlem v Praze.
Výroba samolepících, grafických, logistických a print etiket Praha - klasický tisk
Společnost TECOM paper s.r.o. nabízí výrobu samolepících, grafických, logistických, bezpečnostních, speciálních, print a etiket v sáčcích.
Čerpadla pro různá využití zajistí e-shop Čerpadla Vrchlabí
Čerpadla e-shop Čerpadla Vrchlabí¨- veškerý sortiment a náhradní díly jsou samozřejmostí. Různé druhy čerpadel objednávejte v našem e-shopu.
ČERPADLA VRCHLABÍ s. r. o. Čerpací technika
Specializovaný velkoobchod nátěrových hmot - kvalitní barvy včetně dovozu až k vám
Specializovaný velkoobchod nátěrových hmot s kvalitními barvami včetně dovozu až k vám, zajistí společnost SILESIA COLOR v Ostravě.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Výroba kabelů i kabelových svazků na zakázku Plzeň - kusová i hromadná výroba
DURANGO electronic se zabývá výrobou kabelů i celých kabelových svazků. Ty nacházejí uplatnění v mnohých oblastech, nejčastěji při výrobě elektroniky, svářecích strojů anebo zahradní techniky.
DURANGO electronic s.r.o.
Půjčovna svařovacích zdrojů - svářečky, agregáty na svařování
KVP servis s.r.o. se sídlem v Opavě poskytuje půjčovnu svařovacích zdrojů, mezi které patří velký výběr svářeček a agregátů na svařování.
KVP servis s.r.o.
Automobily Nissan, autorizovaný prodej a servis aut Nissan
Autorizovaný dealer vozů Nissan v Ostravě, společnost Auto Doležal, s.r.o., Vám poskytuje prodej nových i ojetých vozů značky Nissan a jejich následné servisní prohlídky a opravy.
Betonářská ocel, kari sítě, distanční podložky, ohýbárna stavební oceli
Ohýbárna stavební oceli firmy JMG mix je k dispozici firmám v regionu Zlínský kraj. Dodáme betonářskou ocel, kari sítě i distanční podložky pod betonářskou ocel.
Pronájem a prodej nemovitostí v atraktivních zahraničních destinacích
Zahraniční nemovitosti v rekreačních i podnikatelsky výhodných destinacích Vám nabízí EVROPA realitní kancelář s.r.o. Atraktivní apartmány, domy i luxusní vily k prodeji či pronájmu.
I rekreační objekty musí mít svou spolehlivou čističku odpadních vod
Čističky vod pro rekreační objekty – o čistou vodu se postará domovní čistička TOPAS od firmy TopolWater
Kontejnerové jednotky MBWWT – membránový bioreaktor - široké možnosti modifikací
Představujeme Vám novou řadu biologických čistíren MBWWT, která se vyznačuje lehkou nadzemní stavbou, která poskytuje široké možnosti modifikací.
W.P.E. a.s. Water Purification Engineering
Půjčovna luxusních svatebních a společenských šatů Kladno
Půjčovna se sídlem v Kladně nabízí obrovský výběr společenských a luxusních svatebních šatů pro nevěstu, ženicha, družičky i mládence.
Chladící technika Praha 9- prodej, montáž a servis
Miroslav Suchý dodává, montuje a servisuje chladící techniku. V naší nabídce najdete výrobky jako jsou lednice, výrobníky ledu, chladící a prodejní pulty, prodejní vitríny, chladící a mrazicí boxy, šokery a kynárny. Našimi odběrateli jsou restaurační zařízení, čerpací stanice, prodejny potravin, ale i soukromníci se specifickými ...